Medorowa Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='clockwork']na razie dogo mi smigo..... to opowiem wam historie dzisiejszego poranka wygladam przez okno (jak stara dewota ;)) a tam pod oknem stoi wóz moich ulubieńców :loveu::loveu: i tak se tam dyskutują z 10 minut a kołonich lata psiak... ten co kiedyś o nim pisałam... co lata sam i wyglada jakby z Krzyczek wyrwany taki chudy.... i ich obszczekuje... se myśle... nooo... zrobią kolesie w końcu z nim porządek... a oni nic...:crazyeye::crazyeye: (nie mam foty bo latał po ogródku i ciągle mi znikał za rogiem... a też nie mogłam tak chamsko w oknie stać i cykac foty;)) tupia ino na psa żeby se poszedł.... osz kurdwa se myśle...... to ja dostaje 200 do płacenia bo ide z psem na smyczy a inne ganiają i drą ryje i nic???? co robi Klockowa??? prowokacja... biere Klocusia i wychodzimy... na smyczy BEZ KAGAŃCA...:diabloti: od razu pod klatką burek leci do Klocka i chce go zeżryć..... Klocek na opamietanie dostaje komende NIE!!! całe osiedle słyszało komende... biedny skulił ogon, uszy .. a ten dalej drze ten ryj :angryy::angryy: mało nie sprzedałam mu buta a co robi Straż wiejska??? wsiada w auto i odjeżdża :angryy::angryy::angryy: nosz faken dupen..... że ja nie mam foty tego psa dracego pysk na panów którzy jakże przestrzegaja przepisów jeżeli chodzi o nadzór nad psami :angryy::angryy::angryy: tera jestem zła sama na sibie bo trza było perfidnie stać w oknie i cykac foty.... i niechby mie kiedyś upomnieli że mój pies nie ma kagańca :angryy::angryy: mało tego... zwróciłam uwage dziadkowi od psiaka.. żeby wziął go na smycz... czemu pies luzem lata..:mad:. a on mi na to "bo nie da sie złapać na smycz" pytam - co by było gdyby mój odparł atak?? "załatwiłby go, byłby święty spokój" :mdleje: :2gunfire: I to są właśnie nasze władze:B-fly::angryy: [quote name='jonQuilla']i sra nim pod to drzewko.. buhahahaha buhahhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='clockwork']zaglądałam na ten orginał... ale tam też nic nie widać :cool1: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/1e60367f059dc902.html mie sie wydaje jednakże że to kopyto ;) woda była zimna... a jak powszechnie wiadomo w zimnej wodzie sie... kurczy :roll: na 666% to nózia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: z takim piesem paniusie smarowały przez miasto i nie wiem czemu ludzie Nas :roll:....no MNIE :oops:omijali na odległość 3 metrów http://images31.fotosik.pl/160/85678b28a7867591.jpg Quote
ATLANTYDA Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='clockwork']na razie dogo mi smigo..... to opowiem wam historie dzisiejszego poranka wygladam przez okno (jak stara dewota ;)) a tam pod oknem stoi wóz moich ulubieńców :loveu::loveu: se mysle... oho... przyjechały nieroby ... bedą mandaty za psy :mad: ale za chwile patrze... dyskutują z jakimś łebkiem narżniętym jak świń ... ponoć leżał u nas na kaltce ... ooo jak dyskutują i tak se tam dyskutują z 10 minut a kołonich lata psiak... ten co kiedyś o nim pisałam... co lata sam i wyglada jakby z Krzyczek wyrwany taki chudy.... i ich obszczekuje... se myśle... nooo... zrobią kolesie w końcu z nim porządek... a oni nic...:crazyeye::crazyeye: (nie mam foty bo latał po ogródku i ciągle mi znikał za rogiem... a też nie mogłam tak chamsko w oknie stać i cykac foty;)) tupia ino na psa żeby se poszedł.... osz kurdwa se myśle...... to ja dostaje 200 do płacenia bo ide z psem na smyczy a inne ganiają i drą ryje i nic???? co robi Klockowa??? prowokacja... biere Klocusia i wychodzimy... na smyczy BEZ KAGAŃCA...:diabloti: od razu pod klatką burek leci do Klocka i chce go zeżryć..... Klocek na opamietanie dostaje komende NIE!!! całe osiedle słyszało komende... biedny skulił ogon, uszy .. a ten dalej drze ten ryj :angryy::angryy: mało nie sprzedałam mu buta :angryy::angryy: a co robi Straż wiejska??? wsiada w auto i odjeżdża :angryy::angryy::angryy: nosz faken dupen..... że ja nie mam foty tego psa dracego pysk na panów którzy jakże przestrzegaja przepisów jeżeli chodzi o nadzór nad psami :angryy::angryy::angryy: tera jestem zła sama na sibie bo trza było perfidnie stać w oknie i cykac foty.... i niechby mie kiedyś upomnieli że mój pies nie ma kagańca :angryy::angryy: mało tego... zwróciłam uwage dziadkowi od psiaka.. żeby wziął go na smycz... czemu pies luzem lata..:mad:. a on mi na to "bo nie da sie złapać na smycz" pytam - co by było gdyby mój odparł atak?? "załatwiłby go, byłby święty spokój" :mdleje: :2gunfire: Tak było jest i będzie i nic na to nie poradzisz ,mnie kiedyś jak Bono miał 5 mcy mandat chcieli wpieprzyć bo biegały z sunia labką 10 mieś luzem A jak byłam wieczorem w parku i banda kiboli nawalonych cały plac zabaw rozebrała na zapałki to przejechali zatrąbili ale żaden nie wylazł .Strach deską po ryju dostać. A jak mamuta miałam to ciągle były starcia o kaganiec norma bo wielki ,zaś wszystkich szczuro podobnych kagańce nie obowiązują choć jazgoczę dzień i noc Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja'] na 666% to nózia cholera zatem głodnemu chleb na myśli :shake::placz: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='malawaszka']http://images27.fotosik.pl/166/c9f14f862c3162aa.jpg strasznie malowniczy jest ten pień - czy tam wnętrzności słonia :evil_lol: dobra - już nie wmawiam, że Kloc ma wielkiego :evil_lol: ha ha ...przekonałaś się naocznie ;):razz: no to Zuzolandia nazwala tak ten pieniek wczoraj u mnie ...ale w rzezcywistości byłoby co podziwiać gdyby nie to chasie :angryy: [quote name='ATLANTYDA']Tak było jest i będzie i nic na to nie poradzisz ,mnie kiedyś jak Bono miał 5 mcy mandat chcieli wpieprzyć bo biegały z sunia labką 10 mieś luzem A jak byłam wieczorem w parku i banda kiboli nawalonych cały plac zabaw rozebrała na zapałki to przejechali zatrąbili ale żaden nie wylazł .Strach deską po ryju dostać. A jak mamuta miałam to ciągle były starcia o kaganiec norma bo wielki ,zaś wszystkich szczuro podobnych kagańce nie obowiązują choć jazgoczę dzień i noc to mi się zaraz przypomniała sytuacja jak gliniarz w samochodzie mówi do Mnie jak szłam z boxiem ...to jest agresywny pies ....a ja na to o Matko busska ...gdzie :crazyeye::crazyeye::crazyeye:bo mi psa zagryzie ...a pan zaś w zaparte ...pani ma agresywnego psa ...to ja zn blondynkę robie i mówie panu że nic mi o tym nie wiadomo no to pan w samochodzie lekko zirytowany powiada ze będziemy się musieli spotkać ....no to już przegiął bo mu powiedziałam ze z obcymi facetami się nie umawiam i czy on mi tu czegoś nie proponuje :oops::roll:....więcej mnie nie zatrzymali za to TZta sprawdzali w rejestrze skazanych :roflt: za spacer z boxiem bez smyczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='malawaszka']cholera zatem głodnemu chleb na myśli :shake::placz: no widzisz ....gdzie jest J:razz::razz: Quote
ATLANTYDA Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja'] ha ha ...przekonałaś się naocznie ;):razz: no to Zuzolandia nazwala tak ten pieniek wczoraj u mnie ...ale w rzezcywistości byłoby co podziwiać gdyby nie to chasie :angryy: to mi się zaraz przypomniała sytuacja jak gliniarz w samochodzie mówi do Mnie jak szłam z boxiem ...to jest agresywny pies ....a ja na to o Matko busska ...gdzie :crazyeye::crazyeye::crazyeye:bo mi psa zagryzie ...a pan zaś w zaparte ...pani ma agresywnego psa ...to ja zn blondynkę robie i mówie panu że nic mi o tym nie wiadomo no to pan w samochodzie lekko zirytowany powiada ze będziemy się musieli spotkać ....no to już przegiął bo mu powiedziałam ze z obcymi facetami się nie umawiam i czy on mi tu czegoś nie proponuje :oops::roll:....więcej mnie nie zatrzymali za to TZta sprawdzali w rejestrze skazanych :roflt: za spacer z boxiem bez smyczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja to se tak myślę gdzie sie takie bystrzaki lęgną czy oni już ich gotowych produkują ze wskazaniem służba mundurowa straż czy policja:roflt::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja'] to mi się zaraz przypomniała sytuacja jak gliniarz w samochodzie mówi do Mnie jak szłam z boxiem ...to jest agresywny pies ....a ja na to o Matko busska ...gdzie :crazyeye::crazyeye::crazyeye:bo mi psa zagryzie ...a pan zaś w zaparte ...pani ma agresywnego psa ...to ja zn blondynkę robie i mówie panu że nic mi o tym nie wiadomo no to pan w samochodzie lekko zirytowany powiada ze będziemy się musieli spotkać ....no to już przegiął bo mu powiedziałam ze z obcymi facetami się nie umawiam i czy on mi tu czegoś nie proponuje :oops::roll:....więcej mnie nie zatrzymali za to TZta sprawdzali w rejestrze skazanych :roflt: za spacer z boxiem bez smyczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aahahahaha dobreee :roflt: hahha [quote name='Alicja']no widzisz ....gdzie jest J:razz::razz: w domu :placz: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Ja to se tak myślę gdzie sie takie bystrzaki lęgną czy oni już ich gotowych produkują ze wskazaniem służba mundurowa straż czy policja:roflt::evil_lol: taaa mają na doopalonie pieczatkę ...ten do Policji ten do SM ....ten do ... itd ...a reszta bijta się gdzie popadnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zresztą ja rogata dusza jestem więc ja wiecznie się z nimi spotykałam ... a naj prowokacją było takie prowadzenie boxa że nie było widać czy on idzie na smyczy czy nie bo koffana bestyjka tak slicznie chodziła przy nodze ... więc panowie chcąc sprawdzić musieli wozem podjechać na sam krawężnik zatrzymać się otworzyć okno..nie daj był zmrok to mieli dylemata :eviltong::eviltong: :loveu::loveu::loveu::loveu:NA WSTECZU FOTY :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ATLANTYDA Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Fotki widziałam Clocka w maseczce błotnej ,i kąpiel w big kałuży i góra śmieci tyż stały element fauny i flory .Ciekawam tylko czy Clocek zdrowy po tej wodzie bo se tam popijał :roll:.W którym zoologicznym kupujecie kółeczka dla Clocka:evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 kiedyś słyszałam że czysty pies to szczęśliwy pies... ...a ten kto to powiedział chyba nigdy nie widział Klocuszka :evil_lol: http://images31.fotosik.pl/160/85678b28a7867591.jpg szczęście bije na kilometr :loveu::loveu::loveu: ufajdany po same uszy :) Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 miały być foty dzsiejszego ADHD ale fotoszit znów mnie nie lubi... to nie to se ide... nie bede sie prosić :motz: Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 OOOOOOO!!!! jest jest fotoszit!!!!!! dzisiejszy ADHD, zdjącia robione w przeciągu 10 minut... normalnie nie nadążałam z aparatem :mad::mad: zmiana pozycji nr.1 zmiana pozycji nr.2 Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ileż energii w tym ziewaniu :roflt: http://images33.fotosik.pl/161/84b0ef80a3bcda0b.jpg przyniosłam i Tobie :loveu: Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 pozycja nr.2 nadal zachowana :multi: zmiana pozycji nr.3, przemieszczenie pod kuchnie ;) korzystając z okazji że pies dłuższy czas pozostaje w bezruchu...:errrr: foty reszty inwentarza :multi: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 :hmmmm: pozostały inwentarz też cholernie dynamiczny :roll::razz:;):evil_lol: Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 legwanowi odpadła główka :eek2: dzielny pies... nadal ma siłe :multi::multi: przybranie, nowej pozycji :loveu::loveu: a tu już niestety pies padł.... ehhh.. ciężkie życie psa :roll: Quote
e.v.a Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 ooooo ja cie kręce... Klocek pedzi niczym Ozzy :grin: Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: pozostały inwentarz też cholernie dynamiczny :roll::razz:;):evil_lol: nudne panciostwo... senna atmosfera ide se bo moje samce wrócili ze spacera :multi::multi: a wogóle dogo zamulacz pospolitus :mad: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='evaxon']ooooo ja cie kręce... Klocek pedzi niczym Ozzy :grin: bo to som takie psie braty :loveu::loveu::loveu: [quote name='clockwork']nudne panciostwo... senna atmosfera :evil_lol: :evil_lol: to widzisz ....wczorajszy TEAM był dla Klocka doborowy :evil_lol: ide se bo moje samce wrócili ze spacera :multi::multi: moje samce ......leżą w wyrku :roll::evil_lol: a wogóle dogo zamulacz pospolitus :mad: zamulacz i busy :diabloti::diabloti::mad: Quote
emdziolek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Cze Madzia !:multi: Przyszłam! Ino tylko po co?:hmmmm: Aaa już wiem!:PROXY5: Widziałam fory twojego Zuulogika:diabloti: I ptaszka:diabloti: I murdulca :diabloti:i jaszczurke:evil_lol: IDe spać:loveu: To mówiłam ja - DioBliCa:diabloti: Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='emdziolek']Cze Madzia !:multi: Przyszłam! Ino tylko po co?:hmmmm: Aaa już wiem!:PROXY5: Widziałam fory twojego Zuulogika:diabloti: I ptaszka:diabloti: I murdulca :diabloti:i jaszczurke:evil_lol: IDe spać:loveu: To mówiłam ja - DioBliCa:diabloti: jo tysz ida... byłam u cie jakby co :roll::oops: DOGOBRANOC :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Klocuś w wersji Debe ;) na dogobranoc :loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja']Klocuś w wersji Debe ;) ale on nie biega:shake: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='evaxon']ale on nie biega:shake: ............................................................wyhamował :p Quote
Recommended Posts