teqquila Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Trza bylo go puscic :evil_lol: u nas mowilam Ci o naszej kochanej strazy wiejskiej :evil_lol: !! a wogole u nas maja biale samochody z pomaranczowym paskiem :evil_lol:i tam bialy napis :evil_lol: szkoda ze nie masz foty :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Tylko widzisz jak się to wszystko zamyka w jednym kręgu ...my dostajemy po doopie za to że Nasze psy są zawsze pod opieką ..inni nie bo w danej chwili psy są bezpańskie ...nie dzwonimy z interwencją bo ....po 1. wiemy że pies ma dom ...po 2. w twoim przypadku ...lepsza ulica anizeli jastrzębski schron... i tak to się wszystko toczy ...i dopóki ludzie nie zaczną inaczej myśleć ....że pies zawsze powinien być pod opieką to się nie zmieni ... Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='teqquila']Trza bylo go puscic :evil_lol: u nas mowilam Ci o naszej kochanej strazy wiejskiej :evil_lol: !! a wogole u nas maja biale samochody z pomaranczowym paskiem :evil_lol:i tam bialy napis :evil_lol: szkoda ze nie masz foty :evil_lol: no puścić to bym nie puściła... szkoda mi 2 stów.... a i Kloc by nie popuścił jakby tamten sie na niego rzucał... nie mam fot ... bo głupio mi było stac w oknie i cykać :wallbash: a u was??? wywalczyłaś interwencje???? [quote name='Alicja']Tylko widzisz jak się to wszystko zamyka w jednym kręgu ...my dostajemy po doopie za to że Nasze psy są zawsze pod opieką ..inni nie bo w danej chwili psy są bezpańskie ...nie dzwonimy z interwencją bo ....po 1. wiemy że pies ma dom ...po 2. w twoim przypadku ...lepsza ulica anizeli jastrzębski schron... i tak to się wszystko toczy ...i dopóki ludzie nie zaczną inaczej myśleć ....że pies zawsze powinien być pod opieką to się nie zmieni ... ano... bo my sie szczypiemy... inni tam sie nie szczypią podkablować nas że pies bez kagańca czy moje auto 1,5 roku stoi nieruszane... a my wieczne sentymenty... bo "tak nie wolno" miękkie serce = twarda dupa :loveu::loveu: Quote
teqquila Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 nie chodzilo zeby nie puscic na psa tylko kolo nierobow :diabloti: tylko ze szkoda ze foty nie miala bo mogla by poszantarzowac jak by cieli mandata dac :eviltong: pokazac ze ten to se moze tak biegac :evil_lol: Klocusiowej mowilam jak panowie strazowi kcieli mi wmowic ze mam rottwailera :evil_lol: Quote
teqquila Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 na razie nie bo dyzurny odbiera wiec sie wylaczam ten co wczesniej mi mowil ze nie wystawiaja mandatow :evil_lol: w sumie jak by mnie zaczepili i chcieli mandata dac to bym powiedziala ze przecie nie wystawiaja :evil_lol::evil_lol: ciekawe coby zrobili jak by mi musileli podac art itp bo ja bym udawala goopia :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 u nas śnięty spokój z SM - nie widziałam nigdy żeby się czepiali o psy :shake: a Madziu droga - czy sprawdziłaś??? :cool3: Quote
agbar Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='jonQuilla']...i podeszła babka ze swoim psem i sra nim pod to drzewko... :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='clockwork']no puścić to bym nie puściła... szkoda mi 2 stów.... a i Kloc by nie popuścił jakby tamten sie na niego rzucał... nie mam fot ... bo głupio mi było stac w oknie i cykać :wallbash: a u was??? wywalczyłaś interwencje???? a było pocykać :razz::razz: ano... bo my sie szczypiemy... inni tam sie nie szczypią podkablować nas że pies bez kagańca czy moje auto 1,5 roku stoi nieruszane... a my wieczne sentymenty... bo "tak nie wolno" miękkie serce = twarda dupa :loveu::loveu: tak nam widać to pisane :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='malawaszka'] a Madziu droga - czy sprawdziłaś??? :cool3: pewnie że sprawdziłam... no jakżesz mogłam nie sprawdzić:cool1: ale że co... ?? :hmmmm: :roll::roll::oops: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='clockwork'] pewnie że sprawdziłam... no jakżesz mogłam nie sprawdzić:cool1: ale że co... ?? :hmmmm: :roll::roll::oops: czy to noga czy siusiak :roll::oops: Quote
jonQuilla Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='agbar']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: coś nie tak powiedziałam? ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja']czy to noga czy siusiak :roll::oops: NO!!! :evil_lol: Quote
emdziolek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Siemasz klocuszkowa:multi::multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='clockwork']na razie dogo mi smigo..... to opowiem wam historie dzisiejszego poranka wygladam przez okno (jak stara dewota ;)) a tam pod oknem stoi wóz moich ulubieńców :loveu::loveu: se mysle... oho... przyjechały nieroby ... bedą mandaty za psy :mad: ale za chwile patrze... dyskutują z jakimś łebkiem narżniętym jak świń ... ponoć leżał u nas na kaltce ... ooo jak dyskutują i tak se tam dyskutują z 10 minut a kołonich lata psiak... ten co kiedyś o nim pisałam... co lata sam i wyglada jakby z Krzyczek wyrwany taki chudy.... i ich obszczekuje... se myśle... nooo... zrobią kolesie w końcu z nim porządek... a oni nic...:crazyeye::crazyeye: (nie mam foty bo latał po ogródku i ciągle mi znikał za rogiem... a też nie mogłam tak chamsko w oknie stać i cykac foty;)) tupia ino na psa żeby se poszedł.... osz kurdwa se myśle...... to ja dostaje 200 do płacenia bo ide z psem na smyczy a inne ganiają i drą ryje i nic???? co robi Klockowa??? prowokacja... biere Klocusia i wychodzimy... na smyczy BEZ KAGAŃCA...:diabloti: od razu pod klatką burek leci do Klocka i chce go zeżryć..... Klocek na opamietanie dostaje komende NIE!!! całe osiedle słyszało komende... biedny skulił ogon, uszy .. a ten dalej drze ten ryj :angryy::angryy: mało nie sprzedałam mu buta :angryy::angryy: a co robi Straż wiejska??? wsiada w auto i odjeżdża :angryy::angryy::angryy: nosz faken dupen..... że ja nie mam foty tego psa dracego pysk na panów którzy jakże przestrzegaja przepisów jeżeli chodzi o nadzór nad psami :angryy::angryy::angryy: tera jestem zła sama na sibie bo trza było perfidnie stać w oknie i cykac foty.... i niechby mie kiedyś upomnieli że mój pies nie ma kagańca :angryy::angryy: mało tego... zwróciłam uwage dziadkowi od psiaka.. żeby wziął go na smycz... czemu pies luzem lata..:mad:. a on mi na to "bo nie da sie złapać na smycz" pytam - co by było gdyby mój odparł atak?? "załatwiłby go, byłby święty spokój" :mdleje: :2gunfire: buahahahahahahahahahhahaah :grin: dzien z życia klockowej:grin: buahahahahahah http://images30.fotosik.pl/167/048f36f712088a68.jpg a tu kolejne buaahahahahahhaahhahahaha Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='malawaszka']NO!!! :evil_lol: zaglądałam na ten orginał... ale tam też nic nie widać :cool1: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/1e60367f059dc902.html mie sie wydaje jednakże że to kopyto ;) woda była zimna... a jak powszechnie wiadomo w zimnej wodzie sie... kurczy :roll: Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='emdziolek']Siemasz klocuszkowa:multi::multi::multi::multi: sie mam Emi :multi::multi::multi: [quote name='evaxon']buahahahahahahahahahhahaah :grin: dzien z życia klockowej:grin: buahahahahahah http://images30.fotosik.pl/167/048f36f712088a68.jpg a tu kolejne buaahahahahahhaahhahahaha buuhahahhahaJJJJUUUU witam cie :multi::multi: Quote
e.v.a Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='clockwork'] buuhahahhahaJJJJUUUU witam cie :multi::multi: hahaha mozesz mi nie dokuczac?:-( Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='evaxon']hahaha mozesz mi nie dokuczac?:-( że ja ci dokuczam???:crazyeye: nigdy wewżyciu :shake::shake::loveu::loveu: masz za to reszte fotek bo te @ zagadały :roll:;) Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 o cholewcia... sie Klocuś przepalił polekku :cool1: Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='clockwork']zaglądałam na ten orginał... ale tam też nic nie widać :cool1: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/1e60367f059dc902.html mie sie wydaje jednakże że to kopyto ;) woda była zimna... a jak powszechnie wiadomo w zimnej wodzie sie... kurczy :roll: aahahaha a ja się upieram, że sisior :evil_lol: może tak wydawać się że duży bo Kloc zgarbiony letko :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: WASZKOMŁA!!!! obejrz... w brzusiu sie chowa :roll: Quote
e.v.a Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='clockwork'] że ja ci dokuczam???:crazyeye: nigdy wewżyciu :shake::shake::loveu::loveu: masz za to reszte fotek bo te @ zagadały :roll:;) :loveu:kochana jestes:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='evaxon']:loveu:kochana jestes:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: kochana kochana... ciekawe czy Pawcio tak powie jak wróci ze pracy a tu obiadu niet :niewiem: ide robić :cool1::roll: weszko nie szalej... ja cie prosze..... nie możliwe :crazyeye::crazyeye::crazyeye::shake: Quote
e.v.a Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='clockwork']kochana kochana... ciekawe czy Pawcio tak powie jak wróci ze pracy a tu obiadu niet :niewiem: powiedz mu zeby u KOLEGI zjadł:diabloti: Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 http://images27.fotosik.pl/166/c9f14f862c3162aa.jpg strasznie malowniczy jest ten pień - czy tam wnętrzności słonia :evil_lol: dobra - już nie wmawiam, że Kloc ma wielkiego :evil_lol: Quote
Recommended Posts