Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']Ale że co......że tak przy ludziach:roll:

a ty myślisz ze Klocuś jak .....na osobności gdzieś :razz::razz:

No gdzie te fotaski For MY :loveu::loveu::loveu:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']no przeciaż dałam foty z kąpieli :roll:
woda podrozała :roll::diabloti:

:evil_lol:

:diabloti::diabloti::diabloti:

Teeee a coś ty dzisiaj taka rozmowna co?:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']no przeciaż dałam foty z kąpieli :roll:
woda podrozała :roll::diabloti:

chyba Nas jednak troszkę koffasz .....

NASZA najmilejsza....ruro:loveu: .... :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']

buuhahhaah... chyba piesu zimno w łapki było... nie wiem czy dobrze widze... ale tam z tyłu to też chyba łapa dźwignięta :roll::cool1:.. Klocuś stoi na dwóch prawych :evil_lol::evil_lol:

http://images30.fotosik.pl/167/048f36f712088a68.jpg

a ja bym chyba optowała za wersją, że ta druga dźwignięta noga to jednak siurek :evil_lol:

[quote name='apple']A kto mnie potem wyczesze i szmateczką..cyk cyk żebym była funkel nówka niesmigana:razz:

wyczesać i przetrzeć to nie problem - gorzej z tym "nieśmigana" :shake::errrr:

Posted

super... w domu na laptoku foty wydawały sie mi dobrej jakości... tu mam wszystkie za ciemne.... to cholera jak ja mam je przerabiać??? skąd mam wiedzieć czy dobre są jakościowo.... :niewiem:

aaa do dupy palec... daje kolejne jakie som :grins:

Posted

[quote name='clockwork']

super... w domu na laptoku foty wydawały sie mi dobrej jakości... tu mam wszystkie za ciemne.... to cholera jak ja mam je przerabiać??? skąd mam wiedzieć czy dobre są jakościowo.... :niewiem:

też mam zawsze z tym problem - chyba powinnyśmy sobie wszyscy zrobić kalibracjęmonitora jednym programem :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']a ja bym chyba optowała za wersją, że ta druga dźwignięta noga to jednak siurek :evil_lol:

eeee no co ty ....Klocuś nie ma takiego wielkiego :crazyeye: siusiaka :roll::oops:

a dlaczemu :grins:
http://images34.fotosik.pl/159/9c2039b8136fae78.jpg

oooo a jak ładnie było jak te glutki i wsio inne na Klocusiu schło :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']a ty myślisz ze Klocuś jak .....na osobności gdzieś :razz::razz:

No gdzie te fotaski For MY :loveu::loveu::loveu:

no TU...:cool1:

[quote name='apple']
Teeee a coś ty dzisiaj taka rozmowna co?:diabloti:

a co mam odpowiedzieć na post który nie wymaga odpowiedzi... śmiecham cobyście sie nie fochały że ignor :diabloti:

[quote name='Alicja']chyba Nas jednak troszkę koffasz .....

NASZA najmilejsza....ruro:loveu: .... :eviltong::eviltong::eviltong:

:evil_lol::evil_lol:

[quote name='malawaszka']a ja bym chyba optowała za wersją, że ta druga dźwignięta noga to jednak siurek :evil_lol:

:crazyeye::crazyeye: nie możliwe... taaaakiii??? NOGA!!! STAWIAM NA NOGE!!!

buuhahahha...

a myślisz że japkowa... to już... śmigana??? :roll:

Posted

[quote name='Alicja']
a wiesz jakie zadowoleństwo miał na pysiu :loveu::loveu:
No widzę przecież...pełny banan :loveu:

[quote name='clockwork']brudny pies w łóżku= wqr.żona pani :angryy::angryy::mad:

Buhahahahahaha.......przeczytałam wqr..... pani żona........i myslałam że coś mnie ominęło

dalsze foty które na laptoku były pikne :evil_lol::evil_lol:

Som pikne :loveu:
Wyglada jak ten lew z MGM:evil_lol:
http://images31.fotosik.pl/160/1795d10858bb4796.jpg

Posted

[quote name='malawaszka']ałć!!! od "nieśmiganej" oberwałam :errrr:

Madzialeno - jedyny sposób, żeby sprawdzić czy noga czy siuras to na oryginalnej focie powiększyć :evil_lol:

powieksze... ale jak sie okaże że to "to" to chyba powiększanie nie wskazane :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

komp mi zamula.... wogóle na nic nie reaguje.... tu wchodziłam 20 min ... faken.... dobrze że w międzyczasie otworzył sie mi fotosik.... to wrzucam ostatnie 5 fot ... reszta w domu bo mnie szlaken rafen z tym zamułem :angryy::angryy::angryy:

nie wiem co mu sie popierdzieliło zaś że na nic nie reaguje... przeca nie tak dawno miał formata :angryy::angryy::angryy:

nie ma szans zmienić kolora czcionki ,,,, :mad:

Posted

rany julek...jeszcze jednych fotek nie zdążyłam oglądnąć a tu już mnóstwo nowych :) ale nie powiem żeby mi się to nie podobało :) :evil_lol:
lubię pogapić się na Klocka który z takim zaparciem zajmuje się tą wulkanizacją opon :evil_lol: bez względu na to czy sucho czy mokro i tak swoją robotę wykona najlepiej! :) :eviltong::evil_lol:

http://images30.fotosik.pl/167/fcd4a5a9ffaa9931.jpg ale się przy tym wszystkim spocił :) :evil_lol::evil_lol:

Posted

na razie dogo mi smigo..... to opowiem wam historie dzisiejszego poranka

wygladam przez okno (jak stara dewota ;)) a tam pod oknem stoi wóz moich ulubieńców :loveu::loveu:

se mysle... oho... przyjechały nieroby ... bedą mandaty za psy :mad:
ale za chwile patrze... dyskutują z jakimś łebkiem narżniętym jak świń ... ponoć leżał u nas na kaltce ... ooo jak dyskutują

i tak se tam dyskutują z 10 minut a kołonich lata psiak... ten co kiedyś o nim pisałam... co lata sam i wyglada jakby z Krzyczek wyrwany taki chudy.... i ich obszczekuje...

se myśle... nooo... zrobią kolesie w końcu z nim porządek... a oni nic...:crazyeye::crazyeye: (nie mam foty bo latał po ogródku i ciągle mi znikał za rogiem... a też nie mogłam tak chamsko w oknie stać i cykac foty;))
tupia ino na psa żeby se poszedł.... osz kurdwa se myśle...... to ja dostaje 200 do płacenia bo ide z psem na smyczy a inne ganiają i drą ryje i nic????

co robi Klockowa??? prowokacja... biere Klocusia i wychodzimy... na smyczy BEZ KAGAŃCA...:diabloti:

od razu pod klatką burek leci do Klocka i chce go zeżryć..... Klocek na opamietanie dostaje komende NIE!!! całe osiedle słyszało komende... biedny skulił ogon, uszy .. a ten dalej drze ten ryj :angryy::angryy: mało nie sprzedałam mu buta :angryy::angryy: a co robi Straż wiejska??? wsiada w auto i odjeżdża :angryy::angryy::angryy:

nosz faken dupen..... że ja nie mam foty tego psa dracego pysk na panów którzy jakże przestrzegaja przepisów jeżeli chodzi o nadzór nad psami :angryy::angryy::angryy: tera jestem zła sama na sibie bo trza było perfidnie stać w oknie i cykac foty.... i niechby mie kiedyś upomnieli że mój pies nie ma kagańca :angryy::angryy:

mało tego... zwróciłam uwage dziadkowi od psiaka.. żeby wziął go na smycz... czemu pies luzem lata..:mad:. a on mi na to "bo nie da sie złapać na smycz" pytam - co by było gdyby mój odparł atak?? "załatwiłby go, byłby święty spokój" :mdleje:

:2gunfire:

Posted

[quote name='clockwork']na razie dogo mi smigo..... to opowiem wam historie dzisiejszego poranka

wygladam przez okno (jak stara dewota ;)) a tam pod oknem stoi wóz moich ulubieńców :loveu:

se mysle... oho... przyjechały nieroby ... bedą mandaty za psy :mad:
ale za chwile patrze... dyskutują z jakimś łebkiem narżniętym jak świń ... ponoć leżał u nas na kaltce ... ooo jak dyskutują

i tak se tam dyskutują z 10 minut a kołonich lata psiak... ten co kiedyś o nim pisałam... co lata sam i wyglada jakby z Krzyczek wyrwany taki chudy.... i ich obszczekuje...

se myśle... nooo... zrobią kolesie w końcu z nim porządek... a oni nic...:crazyeye::crazyeye: (nie mam foty bo latał po ogródku i ciągle mi znikał za rogiem... a też nie mogłam tak chamsko w oknie stać i cykac foty;))
tupia ino na psa żeby se poszedł.... osz kurdwa se myśle...... to ja dostaje 200 do płacenia bo ide z psem na smyczy a inne ganiają i drą ryje i nic????

co robi Klockowa??? prowokacja... biere Klocusia i wychodzimy... na smyczy BEZ KAGAŃCA...:diabloti:

od razu pod klatką burek leci do Klocka i chce go zeżryć..... Klocek na opamietanie dostaje komende NIE!!! całe osiedle słyszało komende... biedny skulił ogon, uszy .. a ten dalej drze ten ryj :angryy::angryy: mało nie sprzedałam mu buta :angryy::angryy: a co robi Straż wiejska??? wsiada w auto i odjeżdża :angryy::angryy::angryy:

nosz faken dupen..... że ja nie mam foty tego psa dracego pysk na panów którzy jakże przestrzegaja przepisów jeżeli chodzi o nadzór nad psami :angryy::angryy::angryy: tera jestem zła sama na sibie bo trza było perfidnie stać w oknie i cykac foty.... i niechby mie kiedyś upomnieli że mój pies nie ma kagańca :angryy::angryy:

mało tego... zwróciłam uwage dziadkowi od psiaka.. żeby wziął go na smycz... czemu pies luzem lata..:mad:. a on mi na to "bo nie da sie złapać na smycz" pytam - co by było gdyby mój odparł atak?? "załatwiłby go, byłby święty spokój" :mdleje:

:2gunfire:

:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:
Buhahahahahahahahahahahahahaha:roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

:razz::razz:ooo samochodzik obijaczy :roll:i tysz Moich ulubieńców ...ino moi mają namazane miasto Rybnik :grins:

http://images34.fotosik.pl/160/0bf40a817757a7a1.jpg

Wiadomo ....jakby spotkali Cię na ulicy z piesem bez kagańca to zaraz akcja mandat :angryy:...ale Oni tam nie byli łapać pieska ino ożyroka :diabloti:...i się psem mazać nie będą :mad:...nie mieli zleceni :evil_lol::evil_lol:

a dziadek to sam niech się da najlepiej odstrzelić razem ze swoim koleżką

Posted

"załatwiłby go, byłby święty spokój"

czasami ludzkie podejście jest zaskakująco beznadziejne :shake:

a ze strażą miejską miałam kiedyś taką sytuację że moja znajoma paliła papierosa na ulicy i zgasiła go na ziemi...ni stąd ni zowąd podszedł strażnik miejski i mandacik za zaśmiecanie wypisuje :roll:
jakieś 2/3 metry od pana policjanta na chodniku rosło drzewo w takim wyciętym w kafelkach kwadracie...i podeszła babka ze swoim psem i sra nim pod to drzewko...no to się pytam pana strażnika grzecznie czy nie zareaguje na tego psa co załatwia się obok niego (wiem wredna jestem)...babeczka zaczęła ciągnąć z przerażeniem swojego pieska załatwiającego potrzebę i ten kończył QQ idąc więc zabrudził pół chodnika...na co oczywiście strażnik nie zwrócił uwagi :mad::mad:

Posted

[quote name='apple']:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:
Buhahahahahahahahahahahahahaha:roflt::roflt::roflt::roflt:

ale że co cie tak śmieszy :roll: :niewiem:

do Ali i Zonkilowej...

brakło mi słów dziś... i powaga- pluje se w pysk że nie mam tego harczka na focie i dziadka -jego "pana" ...
a ja dostaje mandata... w sumie dlatego że pies idzie z panem (wtedy z Pawciem)
coraz to częściej dochodze do wniosku że psa sie puszcza bez nadzoru na dwór.... wtedy goowno ci zrobią bo jak.... jak ci udowodnią że to MÓJ pies latał luzem .....