lolka75 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 jaki Klocus pieknie wyblocony:loveu:....co zrobilas w domku z takim blotnym potforkiem:evil_lol:? Kapalas? On jest taki sliczny i grzeczny i lagodny i przyjazny i wesoly i uzalezniony od oponek i wogole:loveu:...... Ach:loveu: Quote
ice_t Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 dzień doberek, foty obejzałam :lol: Klocek ma fajoskie zabaweczki takie malutkie kółeczka :evil_lol::evil_lol:. Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='lolka75']jaki Klocus pieknie wyblocony:loveu:....co zrobilas w domku z takim blotnym potforkiem:evil_lol:? Kapalas? On jest taki sliczny i grzeczny i lagodny i przyjazny i wesoly i uzalezniony od oponek i wogole:loveu:...... Ach:loveu: Ja wiem ja wiem :p ale nie powiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a z tą ślicznością to masz rację :loveu: też se pofocham jak Dżapkowa :obrazic: ...bo Nas się nie zauważa:-( Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='lolka75']jaki Klocus pieknie wyblocony:loveu:....co zrobilas w domku z takim blotnym potforkiem:evil_lol:? Kapalas? On jest taki sliczny i grzeczny i lagodny i przyjazny i wesoly i uzalezniony od oponek i wogole:loveu:...... Ach:loveu: nie kąpałam.... skruszył sie :roll: brudny pies to szczęśliwy pies :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: jessoooooo... ale wczoraj z Alą wydygałyśmy... wychodzimy z salonu SPA... a tu ... jakieś wielkie psiksko sadzi kloca i... patrzy na nas :crazyeye::crazyeye::crazyeye: już se myślimy... oho.... bedzie jatka... ale pies nie... wodniósł pośladki , spojrzał na nas, na klocka odwrócił sie i poszedł w drugą strone.... a ja serce w gaciech :mdleje: Quote
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja'] też se pofocham jak Dżapkowa :obrazic: ...bo Nas się nie zauważa:-( ooooo to ja się przyłączam do fochania :obrazic: [quote name='Alicja']a na co ci wena ;).... A ja dziękuję Ci za wczorajszą Karkóweczkę :loveu::loveu::loveu:mniamniuśna była .....Dżapkowa !!!!!!!!!!!!!!!!! poczytaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Poczytałam :cool1: to się nazywa nękanie......nie - sadyzm :roll: Quote
agbar Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 ooooooo:multi:strajk mamy fochajacy:multi::multi: jakie macie postulaty:razz::diabloti: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='clockwork']nie kąpałam.... skruszył sie :roll: no......:p brudny pies to szczęśliwy pies :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: o był bardzo szczęśliwy :loveu::loveu: jessoooooo... ale wczoraj z Alą wydygałyśmy... wychodzimy z salonu SPA... a tu ... jakieś wielkie psiksko sadzi kloca i... patrzy na nas :crazyeye::crazyeye::crazyeye: już se myślimy... oho.... bedzie jatka... ale pies nie... wodniósł pośladki , spojrzał na nas, na klocka odwrócił sie i poszedł w drugą strone.... a ja serce w gaciech :mdleje: o masz ... :roll::oops:...i zdradziłaś Nasze tajemnice:oops: ... :evil_lol::evil_lol: [quote name='apple']ooooo to ja się przyłączam do fochania :obrazic: Poczytałam :cool1: to się nazywa nękanie......nie - sadyzm :roll: no nie:razz: ..ja się chciałam tylko pochwalić ...:roll:...że jadłam , że było pyszne , że wynalazek jest super ....i że fajnie było ...:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='agbar']ooooooo:multi:strajk mamy fochajacy:multi::multi: jakie macie postulaty:razz::diabloti: :roll:....ty nie musisz :cool1:...to my są poszkodowane :-(...a postulaty zara się spisze :cool1: FOTY .....FOTY .....FOTY na wsteczu :grins: Quote
agbar Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja']:roll:....ty nie musisz :cool1:...to my są poszkodowane :-(...a postulaty zara się spisze :cool1: a ja wcale sie nie chce dolaczac:diabloti:ja se tylko popatrze...wystarczy ze mi dzis nozka strajkuje:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 nie wiem czy dałam tą fotę ....bo była w nieprzerobionych a szukać mi się teraz nie chce bo i tak wsio podobne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Buhahahha, ale se avatara sprawiłaś robaczku:loveu: buhahahah:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 furciaczek napisał(a): Wczoraj sasiadka do mnie z tekstem ze doprowadzi do uspienia psow w szegolnosci furaczka...pytam sie dlaczego..." bo sie na mnie krzywo patrza":lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: chyba wiem już dlaczego nie lubię angoli :shock: widziałam całą masę fotek :loveu: Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 FOCHMENKI!!!!!!!!! to dla was :loveu::loveu::loveu: TU MIAŁY BYĆ FOTY... ale FOTOSZIT MA MNIE GŁEBOKO GDZIEŚ :angryy: a ja nie lubie angoli bo chcą mnie przejechac...uwzieli sie na mnie normalnie :mad::mad: zawsze wyjeżdżają autem nie z tej strony z której powinni :roll: patrze... lewo, prawo, lewo... nic nie jedzie... wychodze na ulice a tu DOOP! z prawej strony wyłania sie ON.. krwiożerczy car :cool1: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='clockwork']FOCHMENKI!!!!!!!!! to dla was :loveu::loveu::loveu: Dżapkowa oć to DLA NAS :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: no to siem już na Cię nie fochamy :calus: Madzia NAS zauważyła :oops: Quote
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja'] no nie:razz: ..ja się chciałam tylko pochwalić ...:roll:...że jadłam , że było pyszne , że wynalazek jest super ....i że fajnie było ...:evil_lol:Odnotowałam że jadłaś, że było pyszne, że wynalazek jest super i że fajnie było......:cool1: [quote name='Alicja']:roll:....ty nie musisz :cool1:...to my są poszkodowane :-(...a postulaty zara się spisze :cool1: Dawa te postulaty :diabloti: FOTY .....FOTY .....FOTY na wsteczu :grins: co mi tu sabotujesz naszego strajka....jak strajk to strajk a ty mnie tu foty reklamujesz:mad::cool1: [quote name='clockwork']FOCHMENKI!!!!!!!!! to dla was :loveu::loveu::loveu: No nie wiem :roll::roll::roll: Ala fochamy jeszcze czy juz nie :roll:TU MIAŁY BYĆ FOTY... ale FOTOSZIT MA MNIE GŁEBOKO GDZIEŚ :angryy: To się uzywa ImageShack:diabloti: a ja nie lubie angoli bo chcą mnie przejechac...uwzieli sie na mnie normalnie :mad::mad: zawsze wyjeżdżają autem nie z tej strony z której powinni :roll: patrze... lewo, prawo, lewo... nic nie jedzie... wychodze na ulice a tu DOOP! z prawej strony wyłania sie ON.. krwiożerczy car :cool1: Też to przeżyłam.....tzn o mało życia nie stracilam pare razy.......ehhhhh i cały czas mialam wrażenie że wszyscy jadą pod prąd:diabloti: Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 najpierw fotosit miał mnie gdzieś... tera dogo było The server is too busy at the moment. Please try again later. chyba nie jest wam dane ogladać potffora z bagien :evil_lol::evil_lol: raz dwa trzy... próba serwerów ... raz raz ras.... buuhahhaah... chyba piesu zimno w łapki było... nie wiem czy dobrze widze... ale tam z tyłu to też chyba łapa dźwignięta :roll::cool1:.. Klocuś stoi na dwóch prawych :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple']Odnotowałam że jadłaś, że było pyszne, że wynalazek jest super i że fajnie było......:cool1: bo ja je wstawiłam :grins: od jutra też będziemy pisać o hydraulice i też nam odpowie :eviltong: Quote
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Uprzejmie donosze że widzialam potfora z bagien :loveu::loveu::loveu: http://images31.fotosik.pl/160/2c9719a4de019120.jpg Hmmmmmmm a jak kapanie po wycieczcie :razz: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple']Uprzejmie donosze że widzialam potfora z bagien :loveu::loveu::loveu: http://images31.fotosik.pl/160/2c9719a4de019120.jpg Hmmmmmmm a jak kapanie po wycieczcie :razz: Ja ci odpowiem :p.....bo to nie o hydraulice :diabloti: kąpanka nie było :evil_lol::evil_lol::evil_lol:było szczotkowanie Klocka :roll:....po czynności owej została sterta suchej gliny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....potem przecierka szmateczką i Klocuś funkel nówka nie smigany :loveu::loveu::loveu::loveu: a po salonie SPA błyszczy się jak:roll: ...................psu jojka Quote
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja']Ja ci odpowiem :p.....bo to nie o hydraulice :diabloti: kąpanka nie było :evil_lol::evil_lol::evil_lol:było szczotkowanie Klocka :roll:....po czynności owej została sterta suchej gliny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....potem przecierka szmateczką i Klocuś funkel nówka nie smigany :loveu::loveu::loveu::loveu: a po salonie SPA błyszczy się jak:roll: ...................psu jojka Ahhhhhhhhhaaaaaaaa:diabloti: Ja tez kcem takie SPA:placz: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple']Ahhhhhhhhhaaaaaaaa:diabloti: Ja tez kcem takie SPA:placz: to musisz koniecznie z klockiem na spacerek się wybrać :p Quote
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja']to musisz koniecznie z klockiem na spacerek się wybrać :pA kto mnie potem wyczesze i szmateczką..cyk cyk żebym była funkel nówka niesmigana:razz: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple']A kto mnie potem wyczesze i szmateczką..cyk cyk żebym była funkel nówka niesmigana:razz: Ja z Klocusiową :grins:...na korytarzu pod oknem co by lepiej wszystko widzieć:roll: :grins: Quote
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja'] Ja z Klocusiową :grins:...na korytarzu pod oknem co by lepiej wszystko widzieć:roll: :grins:Ale że co......że tak przy ludziach:roll: Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='apple']Uprzejmie donosze że widzialam potfora z bagien :loveu::loveu::loveu: http://images31.fotosik.pl/160/2c9719a4de019120.jpg Hmmmmmmm a jak kapanie po wycieczcie :razz: no przeciaż dałam foty z kąpieli :roll: woda podrozała :roll::diabloti: [quote name='Alicja']Ja ci odpowiem :p.....bo to nie o hydraulice :diabloti: kąpanka nie było :evil_lol:było szczotkowanie Klocka :roll:....po czynności owej została sterta suchej gliny :evil_lol::evil_lol:...potem przecierka szmateczką i Klocuś funkel nówka nie smigany :loveu: a po salonie SPA błyszczy się jak:roll: ...................psu jojka :evil_lol: [quote name='apple']Ahhhhhhhhhaaaaaaaa:diabloti: Ja tez kcem takie SPA:placz: :evil_lol: [quote name='Alicja']to musisz koniecznie z klockiem na spacerek się wybrać :p :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts