Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jaki Klocus pieknie wyblocony:loveu:....co zrobilas w domku z takim blotnym potforkiem:evil_lol:? Kapalas? On jest taki sliczny i grzeczny i lagodny i przyjazny i wesoly i uzalezniony od oponek i wogole:loveu:...... Ach:loveu:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lolka75']jaki Klocus pieknie wyblocony:loveu:....co zrobilas w domku z takim blotnym potforkiem:evil_lol:? Kapalas? On jest taki sliczny i grzeczny i lagodny i przyjazny i wesoly i uzalezniony od oponek i wogole:loveu:...... Ach:loveu:
Ja wiem ja wiem :p ale nie powiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a z tą ślicznością to masz rację :loveu:

też se pofocham jak Dżapkowa :obrazic: ...bo Nas się nie zauważa:-(

Posted

[quote name='lolka75']jaki Klocus pieknie wyblocony:loveu:....co zrobilas w domku z takim blotnym potforkiem:evil_lol:? Kapalas? On jest taki sliczny i grzeczny i lagodny i przyjazny i wesoly i uzalezniony od oponek i wogole:loveu:...... Ach:loveu:

nie kąpałam.... skruszył sie :roll:

brudny pies to szczęśliwy pies :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

jessoooooo... ale wczoraj z Alą wydygałyśmy... wychodzimy z salonu SPA... a tu ... jakieś wielkie psiksko sadzi kloca i... patrzy na nas :crazyeye::crazyeye::crazyeye: już se myślimy... oho.... bedzie jatka... ale pies nie... wodniósł pośladki , spojrzał na nas, na klocka odwrócił sie i poszedł w drugą strone....

a ja serce w gaciech :mdleje:

Posted

[quote name='Alicja']

też se pofocham jak Dżapkowa :obrazic: ...bo Nas się nie zauważa:-(
ooooo to ja się przyłączam do fochania :obrazic:

[quote name='Alicja']a na co ci wena ;)....

A ja dziękuję Ci za wczorajszą Karkóweczkę :loveu::loveu::loveu:mniamniuśna była

.....Dżapkowa !!!!!!!!!!!!!!!!! poczytaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Poczytałam :cool1: to się nazywa nękanie......nie - sadyzm :roll:

Posted

[quote name='clockwork']nie kąpałam.... skruszył sie :roll:

no......:p

brudny pies to szczęśliwy pies :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

o był bardzo szczęśliwy :loveu::loveu:

jessoooooo... ale wczoraj z Alą wydygałyśmy... wychodzimy z salonu SPA... a tu ... jakieś wielkie psiksko sadzi kloca i... patrzy na nas :crazyeye::crazyeye::crazyeye: już se myślimy... oho.... bedzie jatka... ale pies nie... wodniósł pośladki , spojrzał na nas, na klocka odwrócił sie i poszedł w drugą strone....

a ja serce w gaciech :mdleje:

o masz ... :roll::oops:...i zdradziłaś Nasze tajemnice:oops: ... :evil_lol::evil_lol:

[quote name='apple']ooooo to ja się przyłączam do fochania :obrazic:

Poczytałam :cool1: to się nazywa nękanie......nie - sadyzm :roll:

no nie:razz: ..ja się chciałam tylko pochwalić ...:roll:...że jadłam , że było pyszne , że wynalazek jest super ....i że fajnie było ...:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']ooooooo:multi:strajk mamy fochajacy:multi::multi:
jakie macie postulaty:razz::diabloti:

:roll:....ty nie musisz :cool1:...to my są poszkodowane :-(...a postulaty zara się spisze :cool1:

FOTY .....FOTY .....FOTY

na

wsteczu :grins:

Posted

[quote name='Alicja']:roll:....ty nie musisz :cool1:...to my są poszkodowane :-(...a postulaty zara się spisze :cool1:

a ja wcale sie nie chce dolaczac:diabloti:ja se tylko popatrze...wystarczy ze mi dzis nozka strajkuje:evil_lol:

Posted

furciaczek napisał(a):

Wczoraj sasiadka do mnie z tekstem ze doprowadzi do uspienia psow w szegolnosci furaczka...pytam sie dlaczego..." bo sie na mnie krzywo patrza":lol:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: chyba wiem już dlaczego nie lubię angoli :shock:

widziałam całą masę fotek :loveu:

Posted

FOCHMENKI!!!!!!!!!

to dla was :loveu::loveu::loveu:

TU MIAŁY BYĆ FOTY... ale FOTOSZIT MA MNIE GŁEBOKO GDZIEŚ :angryy:

a ja nie lubie angoli bo chcą mnie przejechac...uwzieli sie na mnie normalnie :mad::mad: zawsze wyjeżdżają autem nie z tej strony z której powinni :roll:
patrze... lewo, prawo, lewo... nic nie jedzie... wychodze na ulice a tu DOOP! z prawej strony wyłania sie ON.. krwiożerczy car :cool1:

Posted

[quote name='clockwork']FOCHMENKI!!!!!!!!!

Dżapkowa oć to DLA NAS :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

no to siem już na Cię nie fochamy :calus:

Madzia
NAS zauważyła :oops:

Posted

[quote name='Alicja']
no nie:razz: ..ja się chciałam tylko pochwalić ...:roll:...że jadłam , że było pyszne , że wynalazek jest super ....i że fajnie było ...:evil_lol:Odnotowałam że jadłaś, że było pyszne, że wynalazek jest super i że fajnie było......:cool1:

[quote name='Alicja']:roll:....ty nie musisz :cool1:...to my są poszkodowane :-(...a postulaty zara się spisze :cool1:

Dawa te postulaty :diabloti:

FOTY .....FOTY .....FOTY

na

wsteczu :grins:

co mi tu sabotujesz naszego strajka....jak strajk to strajk a ty mnie tu foty reklamujesz:mad::cool1:

[quote name='clockwork']FOCHMENKI!!!!!!!!!

No nie wiem :roll::roll::roll: Ala fochamy jeszcze czy juz nie :roll:
TU MIAŁY BYĆ FOTY... ale FOTOSZIT MA MNIE GŁEBOKO GDZIEŚ :angryy:

To się uzywa ImageShack:diabloti:

a ja nie lubie angoli bo chcą mnie przejechac...uwzieli sie na mnie normalnie :mad::mad: zawsze wyjeżdżają autem nie z tej strony z której powinni :roll:
patrze... lewo, prawo, lewo... nic nie jedzie... wychodze na ulice a tu DOOP! z prawej strony wyłania sie ON.. krwiożerczy car :cool1:

Też to przeżyłam.....tzn o mało życia nie stracilam pare razy.......ehhhhh i cały czas mialam wrażenie że wszyscy jadą pod prąd:diabloti:

Posted

najpierw fotosit miał mnie gdzieś... tera dogo było

The server is too busy at the moment. Please try again later.

chyba nie jest wam dane ogladać potffora z bagien :evil_lol::evil_lol:

raz dwa trzy... próba serwerów ...

raz raz ras....

buuhahhaah... chyba piesu zimno w łapki było... nie wiem czy dobrze widze... ale tam z tyłu to też chyba łapa dźwignięta :roll::cool1:.. Klocuś stoi na dwóch prawych :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Odnotowałam że jadłaś, że było pyszne, że wynalazek jest super i że fajnie było......:cool1:

bo ja je wstawiłam :grins:

od jutra też będziemy pisać o hydraulice i też nam odpowie :eviltong:

Posted

[quote name='apple']Uprzejmie donosze że widzialam potfora z bagien :loveu::loveu::loveu:
http://images31.fotosik.pl/160/2c9719a4de019120.jpg
Hmmmmmmm a jak kapanie po wycieczcie :razz:

Ja ci odpowiem :p.....bo to nie o hydraulice :diabloti:

kąpanka nie było :evil_lol::evil_lol::evil_lol:było szczotkowanie Klocka :roll:....po czynności owej została sterta suchej gliny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....potem przecierka szmateczką i Klocuś funkel nówka nie smigany :loveu::loveu::loveu::loveu: a po salonie SPA błyszczy się jak:roll: ...................psu jojka

Posted

[quote name='Alicja']Ja ci odpowiem :p.....bo to nie o hydraulice :diabloti:

kąpanka nie było :evil_lol::evil_lol::evil_lol:było szczotkowanie Klocka :roll:....po czynności owej została sterta suchej gliny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....potem przecierka szmateczką i Klocuś funkel nówka nie smigany :loveu::loveu::loveu::loveu: a po salonie SPA błyszczy się jak:roll: ...................psu jojka
Ahhhhhhhhhaaaaaaaa:diabloti: Ja tez kcem takie SPA:placz:

Posted

[quote name='Alicja']to musisz koniecznie z klockiem na spacerek się wybrać :pA kto mnie potem wyczesze i szmateczką..cyk cyk żebym była funkel nówka niesmigana:razz:

Posted

[quote name='apple']A kto mnie potem wyczesze i szmateczką..cyk cyk żebym była funkel nówka niesmigana:razz:

Ja z Klocusiową
:grins:...na korytarzu pod oknem co by lepiej wszystko widzieć:roll: :grins:

Posted

[quote name='apple']Uprzejmie donosze że widzialam potfora z bagien :loveu::loveu::loveu:
http://images31.fotosik.pl/160/2c9719a4de019120.jpg
Hmmmmmmm a jak kapanie po wycieczcie :razz:

no przeciaż dałam foty z kąpieli :roll:
woda podrozała :roll::diabloti:
[quote name='Alicja']Ja ci odpowiem :p.....bo to nie o hydraulice :diabloti:

kąpanka nie było :evil_lol:było szczotkowanie Klocka :roll:....po czynności owej została sterta suchej gliny :evil_lol::evil_lol:...potem przecierka szmateczką i Klocuś funkel nówka nie smigany :loveu: a po salonie SPA błyszczy się jak:roll: ...................psu jojka

:evil_lol:

[quote name='apple']Ahhhhhhhhhaaaaaaaa:diabloti: Ja tez kcem takie SPA:placz:

[quote name='Alicja']to musisz koniecznie z klockiem na spacerek się wybrać :p

:diabloti::diabloti::diabloti: