Alicja Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='clockwork']a dlaczemu on mi jenzyk pokazuje??? OZI !!! :razz:................................. :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :obrazic: .....................no TAK ....to już Ozzy się nie podoba ......:-( Quote
clockwork Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 czasem mediawychwalają też psy... :multi::multi:a społeczeństwo przypomina sobie że pies jest najwierniejszym przyjacielem człowieka :loveu::loveu: http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article129230/Pies_uratowal_zycie_3_letniej_Kasi.html Dziecko spędziło noc na żwirowisku poniedziałek 25 lutego 2008 12:55 Pies sąsiadów uratował życie 3-letniej Kasi » Pies sąsiadów uratował życie 3-letniej Kasi Odnaleziono zaginioną dziewczynkę z Ćmielowa Życie 3-letniej Kasi z Ćmielowa (woj. świętokrzyskie) uratował pies sąsiadów - podaje TVN24. Początkowo mówiono, że małą ogrzała w nocy pluszowa zabawka, którą nakryła się dziewczynka. Ale okazało się, że zwierzak był jak najbardziej prawdziwy. Mała zaginęła wczoraj po południu. Przez całą noc szukała jej armia ludzi. Dziś w wyrobisku nieczynnej kopalni żwiru, dwa kilometry od domu, odnalazł ją leśniczy. Kasia jest cała i zdrowa. Mała bawiła się wczoraj po południu ze swoim starszym rodzeństwem. Nagle zniknęła. Dziewczynki całą noc szukało stu policjantów i strażaków. Do akcji włączono nawet śmigłowiec z kamerą, która wychwytuje ciepło ciała. Na szczęście Kasię znalazł leśniczy, który akurat przechodził nieopodal żwirowska. Nagle zobaczył dziecko przytulone do zwierzaka. "Jest wyziębiona, ale żywa" - powiedział w TVN24 Jarosław Adamski z ostrowieckiej policji. Kasia jest w szpitalu, ale już wiadomo, że nic jej się nie stało. Na medal zasłużyła należąca do sąsiadów dziewczynki suczka Lora. Dzielny kundelek dostał już nagrodę - pełną miskę pysznego jedzenia. Poszukiwania utrudniał brak zdjęcia dziewczynki i to, że - jak wyjaśnili policjantom rodzice zaginionej - dziewczynka nie zawsze odpowiada na wołanie jej po imieniu. "To bardzo biedna rodzina, prawdopodobnie nie było ich nawet stać na zrobienie dziewczynce zdjęcia, dlatego nie wiedzieliśmy, jak dziecko wygląda, musieliśmy opierać się na opisie" - powiedział portalowi tvn24.pl dowodzący poszukiwaniami Jarosław Adamski z ostrowieckiej policji. Zdjęcie dziewczynki dostarczyła dopiero w poniedziałek dalsza rodzina Kasi. Zaginięcie dziewczynki zgłosiła jej matka. Quote
Alicja Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 :loveu::loveu::loveu:oglądałam to na TVN :multi: i psinka dostała kiełbachę w nagrodę ;) Quote
Alicja Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 co tak siedzisz ............................. Quote
ice_t Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='clockwork'] a wy co sie podniecacie nie moim psem na moim klockowym blogasie :mad::mad::diabloti: może dlatego że pojawiło się na psim blogasie zdjęcie psa????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A to ze to nie Klocuś to juz inna para kaloszy :eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Bereczek Ci Madzialeno :loveu: :loveu: w ten deszczowy poranek Quote
Medorowa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='clockwork'] a wy co sie podniecacie nie moim psem na moim klockowym blogasie :mad::mad::diabloti: Jak oni w ogóle śmią śmieć:diabloti::diabloti: Quote
apple Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='clockwork']czasem mediawychwalają też psy... :multi::multi:a społeczeństwo przypomina sobie że pies jest najwierniejszym przyjacielem człowieka :loveu::loveu: http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article129230/Pies_uratowal_zycie_3_letniej_Kasi.html Dziecko spędziło noc na żwirowisku poniedziałek 25 lutego 2008 12:55 Pies sąsiadów uratował życie 3-letniej Kasi » Pies sąsiadów uratował życie 3-letniej Kasi Odnaleziono zaginioną dziewczynkę z Ćmielowa Życie 3-letniej Kasi z Ćmielowa (woj. świętokrzyskie) uratował pies sąsiadów - podaje TVN24. Początkowo mówiono, że małą ogrzała w nocy pluszowa zabawka, którą nakryła się dziewczynka. Ale okazało się, że zwierzak był jak najbardziej prawdziwy. Mała zaginęła wczoraj po południu. Przez całą noc szukała jej armia ludzi. Dziś w wyrobisku nieczynnej kopalni żwiru, dwa kilometry od domu, odnalazł ją leśniczy. Kasia jest cała i zdrowa. Mała bawiła się wczoraj po południu ze swoim starszym rodzeństwem. Nagle zniknęła. Dziewczynki całą noc szukało stu policjantów i strażaków. Do akcji włączono nawet śmigłowiec z kamerą, która wychwytuje ciepło ciała. Na szczęście Kasię znalazł leśniczy, który akurat przechodził nieopodal żwirowska. Nagle zobaczył dziecko przytulone do zwierzaka. "Jest wyziębiona, ale żywa" - powiedział w TVN24 Jarosław Adamski z ostrowieckiej policji. Kasia jest w szpitalu, ale już wiadomo, że nic jej się nie stało. Na medal zasłużyła należąca do sąsiadów dziewczynki suczka Lora. Dzielny kundelek dostał już nagrodę - pełną miskę pysznego jedzenia. Poszukiwania utrudniał brak zdjęcia dziewczynki i to, że - jak wyjaśnili policjantom rodzice zaginionej - dziewczynka nie zawsze odpowiada na wołanie jej po imieniu. "To bardzo biedna rodzina, prawdopodobnie nie było ich nawet stać na zrobienie dziewczynce zdjęcia, dlatego nie wiedzieliśmy, jak dziecko wygląda, musieliśmy opierać się na opisie" - powiedział portalowi tvn24.pl dowodzący poszukiwaniami Jarosław Adamski z ostrowieckiej policji. Zdjęcie dziewczynki dostarczyła dopiero w poniedziałek dalsza rodzina Kasi. Zaginięcie dziewczynki zgłosiła jej matka.Też to wczoraj widziałam tylko że w Faktach az mi sie łza zakręciła w oku wszystko pięknie tylko ja się tak zastanawiam co bedzie z tą sunią jak emocje opadną:cool1::shake: Witaj piekna niewstanięta jeszcze- WSTAWA!!!!!!!!:diabloti: ehhhhhhhhhhh nie wróże jej nic dobrego. Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='apple']Też to wczoraj widziałam tylko że w Faktach az mi sie łza zakręciła w oku wszystko pięknie tylko ja się tak zastanawiam co bedzie z tą sunią jak emocje opadną:cool1::shake: Witaj piekna niewstanięta jeszcze- WSTAWA!!!!!!!!:diabloti: ehhhhhhhhhhh nie wróże jej nic dobrego. eeee Dżapkowa ;).....tą sunię już jakiś czas temu przygarnęli sąsiedzi tej dziewuszki ...więc ona przecie w domku mieszka....coś niedokładnie paszczałas :razz::razz: MADZIA .... kaj żeś Ty bo Ja się pakuję i ....................................... Quote
jonQuilla Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Super że dziewczynka się znalazła...w ostatnim czasie to już drugi przypadek kiedy słyszałam że pies ogrzał dziecko własnym ciałkiem. cześć Klockowa :multi::multi::loveu: Quote
teqquila Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Witaj Klocusiowa :) chyba jeszcze nie wstała bo nie ma jej na gg :diabloti: Quote
BeaC Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='clockwork']a ja TEORETYCZNIE też... praktycznie ... jeszcze nie wyszłam z chałpy :roll::oops: lepsza teoria od praktyki:razz::razz::razz: [quote name='clockwork']jesoooo.. jakie wy som goopie a potem moja mam po was powtarza że szłam z koncertu narąbana buuhahahahahahhahahhahahahah a nie szłaś??? pełzałaś???? :diabloti::diabloti::diabloti: Witaj:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Alicja'] eeee Dżapkowa ;).....tą sunię już jakiś czas temu przygarnęli sąsiedzi tej dziewuszki ...więc ona przecie w domku mieszka....coś niedokładnie paszczałas :razz::razz: MADZIA .... kaj żeś Ty bo Ja się pakuję i ....................................... No tego to w Faktach nie mówili :roll: Quote
clockwork Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='Alicja']Bereczek Ci Madzialeno :loveu: :loveu: w ten deszczowy poranek bereczek All:multi::multi: no własnie krucafix padze ... a miała być wiosna :angryy: bo ja musze dziś do skarbówki śmigac...chciałam na nóziach iść... bo z psem autobusem???? [quote name='apple']Też to wczoraj widziałam tylko że w Faktach az mi sie łza zakręciła w oku wszystko pięknie tylko ja się tak zastanawiam co bedzie z tą sunią jak emocje opadną:cool1::shake: Witaj piekna niewstanięta jeszcze- WSTAWA!!!!!!!!:diabloti: ehhhhhhhhhhh nie wróże jej nic dobrego. czeeeee jabłuszko ... wstanięta :grins: [quote name='Alicja'] eeee Dżapkowa ;).....tą sunię już jakiś czas temu przygarnęli sąsiedzi tej dziewuszki ...więc ona przecie w domku mieszka....coś niedokładnie paszczałas :razz::razz: MADZIA .... kaj żeś Ty bo Ja się pakuję i ....................................... ooo... właśnie chciałam odpisać japkowej że to psina przygarnięta... dobrze że czasem... rzadko ale.... ludziska potrafią docenić psiaki...:loveu: [quote name='jonQuilla']Super że dziewczynka się znalazła...w ostatnim czasie to już drugi przypadek kiedy słyszałam że pies ogrzał dziecko własnym ciałkiem. cześć Klockowa :multi::multi::loveu: kto by nam te psiaki zastąpił :loveu: no... a mnie wzruszył na dogo... kajś wątek jak 2 schroniskowe suczki sie przyjaźniły i jedna umierała a druga całą noc grzała ją na mrozie... wstawiałam tu linka do tego ale kiedyś tam :loveu: sześć kffiatuszku :multi: [quote name='teqquila']Witaj Klocusiowa :) chyba jeszcze nie wstała bo nie ma jej na gg :diabloti: wtała wstała... nie musi być na gg żeby być wstaniętą :diabloti: [quote name='apple']No tego to w Faktach nie mówili :roll: mówili mówili... bo jo ino fakty ogladam... pani psiny sie wypowiadała że jakiś czas temu ją przygarnęła bo się błąkała powsi;) Quote
agbar Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 dzien dobry rurociagu:diabloti::loveu: a mnie rozbawila do lez informacja o tym ze chca suni pomnik postawic:roll: tak troche ironicznie to napisalam jakby kto pytal...zamiast marnowac kase na *******y lepiej by pomogli paru bezdomnych psom.... Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Dokładnie w FAKTACH na TVN to mówili i ładnie tak pani red . skomentowała ....:p...oby tak było na codzień że zwierzęta darzy się szacunkiem :loveu: Quote
clockwork Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='agbar']dzien dobry rurociagu:diabloti::loveu: OOOOO TERA TO PRZESADZIłAś...NIC NIE CIąGNE :shake::shake::mad: :diabloti::loveu: a mnie rozbawila do lez informacja o tym ze chca suni pomnik postawic:roll: tak troche ironicznie to napisalam jakby kto pytal...zamiast marnowac kase na *******y lepiej by pomogli paru bezdomnych psom.... nie no... z tym to przesadzili to fakt... ale taki jest człowiek.. chwilowa euforia i w tym właśnie momencie stanął by na głowie ... żeby podziękwać...pies nawet kiełbase dostał.. :multi::multi: ciekawe co je na codzień :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 http://www.tvn24.pl/28377,1540314,0,1,fakty_wiadomosc.html ooo prosze TVN fakty ;) Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='clockwork']http://www.tvn24.pl/28377,1540314,0,1,fakty_wiadomosc.html ooo prosze TVN fakty ;) :grins: cóż innego mogło oznaczać Twe długie milczenie ;) jak ino poszukiwanie wiadomości :multi: Quote
agbar Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='clockwork'] nie no... z tym to przesadzili to fakt... ale taki jest człowiek.. chwilowa euforia i w tym właśnie momencie stanął by na głowie ... żeby podziękwać...pies nawet kiełbase dostał.. :multi::multi: ciekawe co je na codzień :evil_lol::evil_lol: i to nie byle jaka kielbase.....slaska dostal:loveu: Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='agbar']i to nie byle jaka kielbase.....slaska dostal:loveu: wiadomo ;)...co śląskie :loveu:to najlepsiejsze :grins: Quote
agbar Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Alicja'] wiadomo ;)...co śląskie :loveu:to najlepsiejsze :grins: no jasne...nie ma to tamto:grins: Quote
clockwork Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='Alicja']:grins: cóż innego mogło oznaczać Twe długie milczenie ;) jak ino poszukiwanie wiadomości :multi: [quote name='agbar']i to nie byle jaka kielbase.....slaska dostal:loveu: [quote name='Alicja'] wiadomo ;)...co śląskie :loveu:to najlepsiejsze :grins: [quote name='agbar']no jasne...nie ma to tamto:grins: no ba.... :roll: Quote
Medorowa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='clockwork']http://www.tvn24.pl/28377,1540314,0,1,fakty_wiadomosc.html ooo prosze TVN fakty ;) A ja sie popłakałam buhahahahhahahhaaaaa poważnie buhahahha [quote name='Alicja'] wiadomo ;)...co śląskie :loveu:to najlepsiejsze :grins: Zgodzom siem:grins::grins: Quote
emdziolek Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Witanko! Oglądałam Fakty w TVN, dzielny psiak!!:multi::multi: Nareszcie słychac coś dobrego o psiakach:) Quote
Recommended Posts