jonQuilla Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 juuHu ;) cześć Wam :multi::multi::loveu: widzę że wszyscy sfryzjerowani...ja też, ja też ;) :eviltong::eviltong: będę farbować włosy :multi: :evil_lol: Quote
apple Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Alicja']:roll::oops:...wow.....mogłaś nie pisać tak na Fo :razz::razz: tera wszyćkie będą chciały siem randkować ;):evil_lol::evil_lol: Nooooo juz ja siem upomnem o foty fryzurki :grins: [quote name='Alicja']Wykąpałam się ... ...ząbeczki umyłam ... ... i przyszłam do Ciebie poczytać gazetkę ....ale widzę że już poszliście spać ... .... Kolorowych snów ...Dogobranoc Klocusiowe Hmmmmmm Alu ja mam nadzieje że te bombelki wykradajace się z twojej wanny to tylko pianka bez żadnych dodatków:diabloti::evil_lol:;) [quote name='Alicja']...........................cze Madzik :loveu: czekam na fote trampecek na telewizoru :oops::roll:Jo tyż :grins: A tak w ogóle to Klocusiowa Wake Up Wstawamy !..............................................i sruuu do pracki bo zaśpisz Quote
apple Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='agbar']:hand::loveu:Ohohoooo jaka gadatliwa dzisiaj :roll: Quote
agbar Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='apple']Ohohoooo jaka gadatliwa dzisiaj :roll: nooooooo:cool1: Quote
apple Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='agbar']nooooooo:cool1:noooo własnie widze :diabloti: Quote
clockwork Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 heloł dziołszki nie zaspałam... Kamila też nie :cool1: buuuahhahahhahahha trampecki na życzenie :roll: [quote name='malawaszka'] co tak siedzisz? weszko... to jest emota... idealnie pasująca... zobacz na wymowna żone ... buuuhahahahaha Quote
Alicja Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='clockwork']heloł dziołszki elołłłłłłłłłłłłłł.....:hand::loveu: nie zaspałam... Kamila też nie :cool1: buuuahhahahhahahha trampecki na życzenie :roll: http://images34.fotosik.pl/157/f2f8b2727bd84415.jpg .......o są te najpiękniejsze w całym sklepu :loveu::loveu::evil_lol: weszko... to jest emota... idealnie pasująca... zobacz na wymowna żone ... buuuhahahahaha :multi::multi::multi:ooo wlasnie :cool2: Quote
apple Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ohohooooooo jakie trampeliny:razz:- w moro:razz:.....bedą pasowały do cycenhaltera:diabloti: Madzia robisz komplet :cool3: http://images34.fotosik.pl/157/f2f8b2727bd84415.jpg Quote
clockwork Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='Alicja'] .......o są te najpiękniejsze w całym sklepu :loveu::loveu::evil_lol: to nie te najpiekniejsze ... tamte były za duze...:-( [quote name='apple']Ohohooooooo jakie trampeliny:razz:- w moro:razz:.....bedą pasowały do cycenhaltera:diabloti: Madzia robisz komplet :cool3: http://images34.fotosik.pl/157/f2f8b2727bd84415.jpg ta... KAMUFLAż 100%;):loveu: Quote
BoJa2 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 cześć Klocusiowa - u Ciebie popodglądam se:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='BoJa']cześć Klocusiowa - u Ciebie popodglądam se:eviltong::eviltong::eviltong: cze podgladaczko :multi::multi::loveu: może ja bym już poszła do tej pracy :hmmmm: :oops: Quote
BeaC Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 cześć ja już rabotajem a ty?? foty jakieś poimprezowe widziałam:crazyeye: nieźle Toba targało jak juz kubły na śmieci fociłaś:razz: no no no Quote
clockwork Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='BeaC'] cześć ja już rabotajem a ty?? a ja TEORETYCZNIE też... praktycznie ... jeszcze nie wyszłam z chałpy :roll::oops: [quote name='Martinee']Dzień Dobry doberek... nie proś o foty... ja sie tak szybko nie ugne :grins: Quote
Martinee Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 nie bądz taka pewna ale jak chcesz to sobie pojde a ja już nawet zamówiłam darmowe mycie monitora dla was http://cache.valleywag.com/assets/resources/screenclean.swf Quote
Alicja Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='clockwork']to nie te najpiekniejsze ... tamte były za duze...:-( ta... KAMUFLAż 100%;):loveu: no wiem że byli piękniejsze :cool1:....ale w tym rozmiarze ;)te były naj naj :loveu::loveu: Jestem wrócona jechałam sprawną Komunikacją Miejską :roll: Quote
malawaszka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='clockwork'] weszko... to jest emota... idealnie pasująca... zobacz na wymowna żone ... buuuhahahahaha buuahahahha świetna hahaha ale to już to dalsze stadium po "co tak siedzisz" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='malawaszka']buuahahahha świetna hahaha ale to już to dalsze stadium po "co tak siedzisz" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja sobie texta skopiowałam do .........Moich Dokumentów :roflt: Quote
clockwork Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='Martinee']nie bądz taka pewna ale jak chcesz to sobie pojde http://cache.valleywag.com/assets/resources/screenclean.swf jestem pewna jestem :multi::multi::multi: nie ić sobie ... gdzie pójdziesz.. jak pada :grins: ktoś mi oślinił monitora :cool1: dotarłam do pracy .... JUŻ :roll::ylsuper::ylsuper: Quote
Medorowa Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Pokazywałaś spódniczkę, bo nie wiem, czy się cofać:evil_lol: Tramposzki widziałam - fajne:cool2: Quote
clockwork Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='Medorowa']Pokazywałaś spódniczkę, bo nie wiem, czy się cofać:evil_lol: Tramposzki widziałam - fajne:cool2: aaaa właśnie... dzis mierzyłam spódniczke... jak dla mnie za długa... pójdzie na bazarek :grins: foty nie mam :shake: Quote
apple Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Medorowa']Pokazywałaś spódniczkę, bo nie wiem, czy się cofać:evil_lol: Tramposzki widziałam - fajne:cool2:Spódnicy nie było i tej torby na melony tyż:diabloti: Quote
clockwork Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='apple']Spódnicy nie było i tej torby na melony tyż:diabloti: spódnica idzie na handel:cool1: cychalter jeszcze nie mierzony :roll:... ale pewnie za mały :roll: Quote
apple Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='clockwork']spódnica idzie na handel:cool1: cychalter jeszcze nie mierzony :roll:... ale pewnie za mały :roll: No no no:razz: za mały Quote
Recommended Posts