jonQuilla Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 przyszła emerytowana fotografko ;) przyszłam Was zlustrować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='jonQuilla']przyszła emerytowana fotografko ;) przyszłam Was zlustrować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: sama sie zlustruje idem se do doma.. jeszcze wdepne do pani fryzjerki... coby sie umówic z nią na randke :multi::multi::loveu: Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork']sama sie zlustruje idem se do doma.. jeszcze wdepne do pani fryzjerki... coby sie umówic z nią na randke :multi::multi::loveu:Uuuuuuu Madzia a to się jakiś nowy image szykuje :razz: Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='apple']Uuuuuuu Madzia a to się jakiś nowy image szykuje :razz: kto wie kto wie... własnie po to ide do niej.. zmieniam fryzjerke bo moja sie zepsuła.... a tam gdzie chodziłam zdupali mi fryc ostatnio... więc znalazłam inna fryzjerke- ide własnie do niej... sie pokazać... i pogadać czy wymysli mi coś gupiego na mój łeb coś niestandartowego... cos innego :razz::razz::loveu: Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork']kto wie kto wie... własnie po to ide do niej.. zmieniam fryzjerke bo moja sie zepsuła.... a tam gdzie chodziłam zdupali mi fryc ostatnio... więc znalazłam inna fryzjerke- ide własnie do niej... sie pokazać... i pogadać czy wymysli mi coś gupiego na mój łeb coś niestandartowego... cos innego :razz::razz::loveu: Oć ja ci zrobie fryza jak trza...bedzie niestandardowo a jak skończe to się normalnie nie poznasz Taaaka bedziesz pikna:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork']kto wie kto wie... własnie po to ide do niej.. zmieniam fryzjerke bo moja sie zepsuła.... a tam gdzie chodziłam zdupali mi fryc ostatnio... więc znalazłam inna fryzjerke- ide własnie do niej... sie pokazać... i pogadać czy wymysli mi coś gupiego na mój łeb coś niestandartowego... cos innego :razz::razz::loveu: :bigcool: to ja się już doczekać nie mogę ....ale przyznaj że grzybek :razz::razz:był zaje2bisty :diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja']:bigcool: to ja się już doczekać nie mogę ....ale przyznaj że grzybek :razz::razz:był zaje2bisty :diabloti::evil_lol::evil_lol:Madzia! Miałaś grzybka :crazyeye: No ja bym cię tak nigdy nie skrzywdziła :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork']buuuhhahahha.. ale dlaczemu ty nie czytasz??? to po kiego diabła ja sie tak tu wynaturzam ?? [quote name='Alicja']:bigcool: to ja się już doczekać nie mogę ....ale przyznaj że grzybek :razz::razz:był zaje2bisty :diabloti::evil_lol::evil_lol: hahahaha to ten pod spódnicą???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 czas do dooomuuu....do domu juz czassss...... sia lalaaa sia lalalaaa Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='apple']Madzia! Miałaś grzybka :crazyeye: No ja bym cię tak nigdy nie skrzywdziła :evil_lol: :hmmmm: ale ja nie napisałam ze Madzia miała grzybka :razz:tylko ze grzybek był :eviltong: Quote
e.v.a Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 grzybek...sie nie dziwie jak tylko pupola podmywa:shake::shake::shake: Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: ale ja nie napisałam ze Madzia miała grzybka :razz:tylko ze grzybek był :eviltong: nooooo ja myślalam że był ci on u Madzi na głowie :roll: ups Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='apple']nooooo ja myślalam że był ci on u Madzi na głowie :roll: ups :evil_lol: no nieważne gdzie był ale go nie bedzie ;)miałas racje :calus: na głowie ;) był na boczku głowy ...beznadziejnie fryzjerka spierdasila fryzure Madzi i jak zaczęli włosięta odrastać to jakby boczkiem się grzybek rysował ...masakra ....współczuwam dyskomfortu ...i jednak utwierdziłam się w przekonaniu na przykładzie ostatniej wizyty u frycowej ...że są ludzie niezastąpieni :razz::razz: Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol: no nieważne gdzie był ale go nie bedzie ;)miałas racje :calus: na głowie ;) był na boczku głowy ...beznadziejnie fryzjerka spierdasila fryzure Madzi i jak zaczęli włosięta odrastać to jakby boczkiem się grzybek rysował ...masakra ....współczuwam dyskomfortu ...i jednak utwierdziłam się w przekonaniu na przykładzie ostatniej wizyty u frycowej ...że są ludzie niezastąpieni :razz::razz:Biedna Madzia..........:roll: Wiem złozymy skarge - bedzie na nowe drzwi do Rzadowej:razz: Zgadzam się dobry fryzjer to podstawa....dlatego cieszę sie ogromnie że takowego znalazłam:lol: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='apple']Biedna Madzia..........:roll: Wiem złozymy skarge - bedzie na nowe drzwi do Rzadowej:razz: Zgadzam się dobry fryzjer to podstawa....dlatego cieszę sie ogromnie że takowego znalazłam:lol: Madzia miala , i mnie też ze s tą panią zapoznała ;) , ino że się pani zepsuła i pojszła na L4 ...potem nas obtła inna pani :cool1: i doopa :diabloti: Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja'] Madzia miala , i mnie też ze s tą panią zapoznała ;) , ino że się pani zepsuła i pojszła na L4 ...potem nas obtła inna pani :cool1: i doopa :diabloti:Się nie daje obcinac obcym babom..........niever ever! Taaakie stare baby a nie wiedzom:diabloti: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='apple']Się nie daje obcinac obcym babom..........niever ever! Taaakie stare baby a nie wiedzom:diabloti: ale tej pani się mięsień w ręce zapalił i nie wiadomo kiedy będzie ....a mój TZ i Pawcio tysz ....chcieli mnie maszynką po głowie potraktować :roll: i teraz Madzia poszła wymacać inną panią :razz::razz:czy ona da rade ciachać tak szlachetne owłosienia :loveu::loveu: Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja'] ale tej pani się mięsień w ręce zapalił i nie wiadomo kiedy będzie ....a mój TZ i Pawcio tysz ....chcieli mnie maszynką po głowie potraktować :roll: i teraz Madzia poszła wymacać inną panią :razz::razz:czy ona da rade ciachać tak szlachetne owłosienia :loveu::loveu: Hmmmmmmmmm a gdzie ona jom bedzie macać he? :razz: Po tych mięśniach:razz: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='apple']Hmmmmmmmmm a gdzie ona jom bedzie macać he? :razz: Po tych mięśniach:razz: eee no so ty :roll::oops: Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja'] ale tej pani się mięsień w ręce zapalił i nie wiadomo kiedy będzie ....a mój TZ i Pawcio tysz ....chcieli mnie maszynką po głowie potraktować :roll: i teraz Madzia poszła wymacać inną panią :razz::razz:czy ona da rade ciachać tak szlachetne owłosienia :loveu::loveu: oznajmiam wszom i wobec że nie macałam pani :roll::cool1: ala... środa 14.00 masz randke z fryzjerkom:razz::razz: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork']oznajmiam wszom i wobec że nie macałam pani :roll::cool1: ala... środa 14.00 masz randke z fryzjerkom:razz::razz: :roll::oops:...wow.....mogłaś nie pisać tak na Fo :razz::razz: tera wszyćkie będą chciały siem randkować ;):evil_lol::evil_lol: thanx Madzik :Rose: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Wykąpałam się ... ...ząbeczki umyłam ... ... i przyszłam do Ciebie poczytać gazetkę ....ale widzę że już poszliście spać ... .... Kolorowych snów ...Dogobranoc Klocusiowe Quote
malawaszka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja'] co tak siedzisz? Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='malawaszka']co tak siedzisz? ;) jak siedzę ......................................................................:roflt: Quote
Alicja Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 ...........................cze Madzik :loveu: czekam na fote trampecek na telewizoru :oops::roll: Quote
Recommended Posts