Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla']przyszła emerytowana fotografko ;) przyszłam Was zlustrować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

sama sie zlustruje

idem se do doma.. jeszcze wdepne do pani fryzjerki... coby sie umówic z nią na randke :multi::multi::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']sama sie zlustruje

idem se do doma.. jeszcze wdepne do pani fryzjerki... coby sie umówic z nią na randke :multi::multi::loveu:
Uuuuuuu Madzia a to się jakiś nowy image szykuje :razz:

Posted

[quote name='apple']Uuuuuuu Madzia a to się jakiś nowy image szykuje :razz:

kto wie kto wie... własnie po to ide do niej..

zmieniam fryzjerke bo moja sie zepsuła.... a tam gdzie chodziłam zdupali mi fryc ostatnio... więc znalazłam inna fryzjerke- ide własnie do niej... sie pokazać... i pogadać czy wymysli mi coś gupiego na mój łeb coś niestandartowego... cos innego :razz::razz::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']kto wie kto wie... własnie po to ide do niej..

zmieniam fryzjerke bo moja sie zepsuła.... a tam gdzie chodziłam zdupali mi fryc ostatnio... więc znalazłam inna fryzjerke- ide własnie do niej... sie pokazać... i pogadać czy wymysli mi coś gupiego na mój łeb coś niestandartowego... cos innego :razz::razz::loveu:
Oć ja ci zrobie fryza jak trza...bedzie niestandardowo a jak skończe to się normalnie nie poznasz Taaaka bedziesz pikna:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']kto wie kto wie... własnie po to ide do niej..

:bigcool: to ja się już doczekać nie mogę ....ale przyznaj że grzybek :razz::razz:był zaje2bisty :diabloti::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:bigcool: to ja się już doczekać nie mogę ....ale przyznaj że grzybek :razz::razz:był zaje2bisty :diabloti::evil_lol::evil_lol:Madzia! Miałaś grzybka :crazyeye: No ja bym cię tak nigdy nie skrzywdziła :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']buuuhhahahha..

ale dlaczemu ty nie czytasz??? to po kiego diabła ja sie tak tu wynaturzam ??

[quote name='Alicja']:bigcool: to ja się już doczekać nie mogę ....ale przyznaj że grzybek :razz::razz:był zaje2bisty :diabloti::evil_lol::evil_lol:

hahahaha to ten pod spódnicą???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Madzia! Miałaś grzybka :crazyeye: No ja bym cię tak nigdy nie skrzywdziła :evil_lol:

:hmmmm: ale ja nie napisałam ze Madzia miała grzybka :razz:tylko ze grzybek był :eviltong:

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: ale ja nie napisałam ze Madzia miała grzybka :razz:tylko ze grzybek był :eviltong:

nooooo ja myślalam że był ci on u Madzi na głowie :roll: ups

Posted

[quote name='apple']nooooo ja myślalam że był ci on u Madzi na głowie :roll: ups

:evil_lol: no nieważne gdzie był ale go nie bedzie ;)miałas racje :calus: na głowie ;)

był na boczku głowy ...beznadziejnie fryzjerka spierdasila fryzure Madzi i jak zaczęli włosięta odrastać to jakby boczkiem się grzybek rysował ...masakra ....współczuwam dyskomfortu ...i jednak utwierdziłam się w przekonaniu na przykładzie ostatniej wizyty u frycowej ...że są ludzie niezastąpieni :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol: no nieważne gdzie był ale go nie bedzie ;)miałas racje :calus: na głowie ;)

był na boczku głowy ...beznadziejnie fryzjerka spierdasila fryzure Madzi i jak zaczęli włosięta odrastać to jakby boczkiem się grzybek rysował ...masakra ....współczuwam dyskomfortu ...i jednak utwierdziłam się w przekonaniu na przykładzie ostatniej wizyty u frycowej ...że są ludzie niezastąpieni :razz::razz:
Biedna Madzia..........:roll: Wiem złozymy skarge - bedzie na nowe drzwi do Rzadowej:razz:
Zgadzam się dobry fryzjer to podstawa....dlatego cieszę sie ogromnie że takowego znalazłam:lol:

Posted

[quote name='apple']Biedna Madzia..........:roll: Wiem złozymy skarge - bedzie na nowe drzwi do Rzadowej:razz:
Zgadzam się dobry fryzjer to podstawa....dlatego cieszę sie ogromnie że takowego znalazłam:lol:

Madzia miala , i mnie też ze s tą panią zapoznała ;) , ino że się pani zepsuła i pojszła na L4 ...potem nas obtła inna pani :cool1: i doopa :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']
Madzia miala , i mnie też ze s tą panią zapoznała ;) , ino że się pani zepsuła i pojszła na L4 ...potem nas obtła inna pani :cool1: i doopa :diabloti:
Się nie daje obcinac obcym babom..........niever ever! Taaakie stare baby a nie wiedzom:diabloti:

Posted

[quote name='apple']Się nie daje obcinac obcym babom..........niever ever! Taaakie stare baby a nie wiedzom:diabloti:

ale tej pani się mięsień w ręce zapalił i nie wiadomo kiedy będzie ....a mój TZ i Pawcio tysz ....chcieli mnie maszynką po głowie potraktować :roll:

i teraz Madzia poszła wymacać inną panią :razz::razz:czy ona da rade ciachać tak szlachetne owłosienia :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']
ale tej pani się mięsień w ręce zapalił i nie wiadomo kiedy będzie ....a mój TZ i Pawcio tysz ....chcieli mnie maszynką po głowie potraktować :roll:

i teraz Madzia poszła wymacać inną panią :razz::razz:czy ona da rade ciachać tak szlachetne owłosienia :loveu::loveu:

Hmmmmmmmmm a gdzie ona jom bedzie macać he? :razz: Po tych mięśniach:razz:

Posted

[quote name='Alicja']

oznajmiam wszom i wobec że nie macałam pani :roll::cool1:

ala... środa 14.00 masz randke z fryzjerkom:razz::razz:

Posted

[quote name='clockwork']oznajmiam wszom i wobec że nie macałam pani :roll::cool1:

ala... środa 14.00 masz randke z fryzjerkom:razz::razz:

:roll::oops:...wow.....mogłaś nie pisać tak na Fo :razz::razz: tera wszyćkie będą chciały siem randkować ;):evil_lol::evil_lol:

thanx Madzik :Rose:

Posted

Wykąpałam się ... ...ząbeczki umyłam ... ... i przyszłam do Ciebie poczytać gazetkę ....ale widzę że już poszliście spać ... ....

Kolorowych snów ...Dogobranoc Klocusiowe