teqquila Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja'] poczekaj .....pojadę do Jebia ;)...wyrwę 1 kosteczkę :razz::razz:a co mi tam .....i poślę Ci pocztą :pbędziesz się mogła położyć , podeptać , poprzytulać :loveu::loveu:do Jebiańskiego trotułara :grins: z tym polozeniem to trudno bedzie :evil_lol: ale poprzytulac czemu nie :eviltong: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork'] no właśnie nie wiem :placz::placz: poszłam do sklepu kupić "coś do chleba" i musiałam nakupić 2 reklamówy bo wiatr chciał mnie porwać :roll: zima... od jutra zaś zakładam getry :evil_lol: a kupilaś mi coś :roll::oops::loveu: Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja']a kupilaś mi coś :roll::oops::loveu: nie... nie doszłam do biedronki bo wiatrzycho chciało mnie porwać i sie bojałam :oops::oops: a zara zacznie lać... i jak ja do domu wróce :placz::placz: Quote
zuzolandia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 hiellooooooo chudzielcu;-) u nas juz leje hihihihihihiihhi;-) i wieje hihihihihi;-) na zakupy bierz Klocka bedzie trzymal zakupy i Ciebie ;-) Quote
zuzolandia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 aaaaaaaaaaa ja to w takich cieplych rajtuzkach chodze az do maja hihihihihi nio ciom lubiem jak mi ciepelko jest;-) Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork']nie... nie doszłam do biedronki bo wiatrzycho chciało mnie porwać i sie bojałam :oops::oops: a zara zacznie lać... i jak ja do domu wróce :placz::placz: :glaszcze: to już nie bojaj.... już Cię nie porwie ...a i niebo coraz ładniejsze więc padać nie będzie :shake:... oki to ja ino zapytałam tak:roll::oops:...jak bedziesz to popaszczaj ;) Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='zuzolandia']hiellooooooo chudzielcu;-) u nas juz leje hihihihihihiihhi;-) i wieje hihihihihi;-) na zakupy bierz Klocka bedzie trzymal zakupy i Ciebie ;-) ale jak mam wziąć klocka jak on w domu?? klocka to jo prawie zrobiłach... tak sie bojałam że mie porwie :evil_lol: [quote name='zuzolandia']aaaaaaaaaaa ja to w takich cieplych rajtuzkach chodze az do maja hihihihihi nio ciom lubiem jak mi ciepelko jest;-) no jo tysz... od września do maja... a dzis wyglądało już jak w maju... ale ino rano :roll: [quote name='Alicja']:glaszcze: to już nie bojaj.... już Cię nie porwie ...a i niebo coraz ładniejsze więc padać nie będzie :shake:... oki to ja ino zapytałam tak:roll::oops:...jak bedziesz to popaszczaj ;) jak nie bedzie padać to po pracy skocze do biedrony bo musza cukier i kawa kupić.... Quote
teqquila Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Klockowa to w buty wlej cementu tom cie nie porwie :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 To zabieraj Klocka do pracy ;-) bydzie Twoj osobisty bodygart hihihihi nio jo niy wiym czy to maj w maju jest zielono a tukej ani sladu zielenizny ;-) wskakuj w rajtki i basta dopiero cozes sie z tyj grypowity wylazła i zas sie niy szanujesz!!!! Ala!!!!!!!!!!! zrob ze z NIA porzadek ;-) Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork'] ale jak mam wziąć klocka jak on w domu?? aaaa.......szkołofobia działa :razz::razz:....a wczoraj cudowne uzdrowienie było :roflt: klocka to jo prawie zrobiłach... tak sie bojałam że mie porwie :evil_lol: no jo tysz... od września do maja... a dzis wyglądało już jak w maju... ale ino rano :roll: jak nie bedzie padać to po pracy skocze do biedrony bo musza cukier i kawa kupić.... ok ok ...to ja bede czekać na info od Cia :grins: [quote name='zuzolandia'] Ala!!!!!!!!!!! zrob ze z NIA porzadek ;-) aaaa.... a czamu JO :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='teqquila']Klockowa to w buty wlej cementu tom cie nie porwie :evil_lol: w moje NOWE buty?? :roll::roll::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='zuzolandia']To zabieraj Klocka do pracy ;-) bydzie Twoj osobisty bodygart hihihihi nio jo niy wiym czy to maj w maju jest zielono a tukej ani sladu zielenizny ;-) wskakuj w rajtki i basta dopiero cozes sie z tyj grypowity wylazła i zas sie niy szanujesz!!!! Ala!!!!!!!!!!! zrob ze z NIA porzadek ;-) jo w życiu bym z tych rajtków nie wylazła gdybym wiedziała że dzis bedzie ino 15 stopni a nie jak rano sie zapowiadało 25 ;) nie bój nic... sama se krzywdy nie zrobia... od jutra rajty bedom pies ma zakaz wstępu do mojej pracy :placz::placz: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork']w moje NOWE buty?? :roll::roll::diabloti::diabloti::diabloti: ubrałaś trampeczki :razz::loveu: Quote
zuzolandia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Alutkowa!!! bom ciebie sie Madzialena słucho ;-) hihihihihi No wiesz...ja moge swoje zabierac;-) a szefem sobie nie jezdem;-) hihihhhihihihihii POKA NOWE TRAMPECKI!!! Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='zuzolandia']Alutkowa!!! bom ciebie sie Madzialena słucho ;-) hihihihihi no słucha jak rozmawiamy ....bo w temacie jest :grins: No wiesz...ja moge swoje zabierac;-) a szefem sobie nie jezdem;-) hihihhhihihihihii ale masz fajnie :loveu::loveu::loveu: POKA NOWE TRAMPECKI!!! :bigcool: a Ja widziałam :loveu: Quote
teqquila Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 pewie ze NOWE TRAMPECKI a wysokiej koturnie :diabloti: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='teqquila']pewie ze NOWE TRAMPECKI a wysokiej koturnie :diabloti: :multi::multi:zaje2biste wysokie trampelki :loveu::loveu: Quote
teqquila Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 poka poka poka z geterami :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='zuzolandia']Noooooooooo Pokaaaa Madzia!!!! trampelki w domu napewno stoją :loveu:bo by im dzisiaj zimno przeca było :razz::razz: Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja']ubrałaś trampeczki :razz::loveu: Nie:grins: stoją na telewizoru żeby sie nie zniszczyli :cool1: [quote name='zuzolandia']Alutkowa!!! bom ciebie sie Madzialena słucho ;-) hihihihihi madzialeno sie nikogo nie sucha :eviltong::eviltong: No wiesz...ja moge swoje zabierac;-) a szefem sobie nie jezdem;-) hihihhhihihihihii a nie mówiłam że bycie sobie szefem ffcale ni ma takie fajowe??? :razz::razz: POKA NOWE TRAMPECKI!!! na telewizoru stojom :grins: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork'] Nie:grins: stoją na telewizoru żeby sie nie zniszczyli :cool1: :bigcool: to jutro będzie fotecka trampelków na telewizoru :loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork'] Nie:grins: stoją na telewizoru żeby sie nie zniszczyli :cool1: takie ciezary bidny telewizorek musi dziwgac:evil_lol::evil_lol: na telewizoru stojom :grins: cio siem powtarzosz choby goopio :evil_lol::evil_lol: suchosz niy suchosz bele sie krziwdy niy zrobisz hihihihihih:eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='zuzolandia']cio siem powtarzosz choby goopio :evil_lol::evil_lol: najpierw mnie odpowiedziala potem Ciebie ;) suchosz niy suchosz bele sie krziwdy niy zrobisz hihihihihih:eviltong::eviltong: oj krzywdy sama se nie zrobi ;)... Quote
teqquila Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 sama soie ie ale z kims juz tak :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='teqquila']sama soie ie ale z kims juz tak :evil_lol: no taaa bo ktoś może czycha na zdrowie i życie Klocusiowej :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts