Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']Jessssoooo ale tu nagadane.....ale przeczytałam twardo!:diabloti:
Wiadziałam bruk, kosze na śmieci, drzewa i puszke od Tatry :diabloti: aaaaa i Klocusia nocnego :loveu: i już wiem dlaczemu Madzia takie foty szczelała:razz:
http://images24.fotosik.pl/165/0efab4869137aa47.jpg
Ojojojoj taaaaaaki niewyraźny wzrok :diabloti:

Czeeee Kobito pracujaca :loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jeszcze troszkę a bez odwiedzania dokładnie poznasz topografię Jebia :evil_lol:i w razie najazdu trafisz bez problemu ;)

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jeszcze troszkę a bez odwiedzania dokładnie poznasz topografię Jebia :evil_lol:i w razie najazdu trafisz bez problemu ;)Taaaaa normalnie macanie chodnika mi wystarczy......daj mi pomacać chodnik a powiem ci gdzie jestem :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Taaaaa normalnie macanie chodnika mi wystarczy......daj mi pomacać chodnik a powiem ci gdzie jestem :diabloti::evil_lol:

po śladach będziesz pomykać ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:.......bo już szyldu Sex Shopu nie zobaczysz :razz::razz:po którym ja trafiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']po śladach będziesz pomykać ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:.......bo już szyldu Sex Shopu nie zobaczysz :razz::razz:po którym ja trafiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ooooooooooooo a so zlikwidowali sex shopa?To po co ja tam mam jecheć :diabloti:

Posted

[quote name='apple']Ooooooooooooo a so zlikwidowali sex shopa?To po co ja tam mam jecheć :diabloti:

nie zlikwidowali :razz::razz:ino skutecznie zakryli budynkiem nowego Center Handlowego ;)

NA WSTECZU SĄ FOTY

sztuk 42

Madziu ........ja pilnuję

to ONE gadają :grins:

DOBRY :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']nie zlikwidowali :razz::razz:ino skutecznie zakryli budynkiem nowego Center Handlowego ;)

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:evil_lol:

NA WSTECZU SĄ FOTY

sztuk 42

Madziu ........ja pilnuję

to ONE gadają :grins:

DOBRY :loveu::loveu::loveu:

Buhahahahahahahahahahaha.....................aleś mnie rozbawiła :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:evil_lol: czemu mnie ot nie dziwi :lol: prawie niczego nie przeczytałam, ale to jakoś od razu mi się w oczy rzuciło z ekranu :evil_lol:
buuuhhahahha..

ale dlaczemu ty nie czytasz??? to po kiego diabła ja sie tak tu wynaturzam ??

[quote name='jonQuilla']Madziu widzę że zaszalałaś i to ostro z fotkami ;) :evil_lol:

zaszaleje jak bedzie 400 albo 420 fotek;)

ucz się, ucz tym aparatem operować...będziesz nam za pare dni świetne foty tutaj wstawiać ;)
za pare dni??? :crazyeye: licze jednak że jak na emeryturze bede jeździć po świecie to wtedy już bede umiała:roll:

http://images33.fotosik.pl/156/db3d75faa88b041d.jpg z cyklu...dawaj buzi, no dawaj dawaj

Cześć Wam :loveu:

cze Ci!!!:multi:

[quote name='emdziolek']CZe Madziu! Wdziałam fotki!

http://images34.fotosik.pl/156/ecff206e7edc8b50.jpg Jestem z Ciebie dumna, ta fotka wyszła ci the best!

http://images33.fotosik.pl/156/e086d3a08e80c943.jpg Uchale
Nietoperzyk

http://images31.fotosik.pl/156/6d1580db3c34a562.jpg Lece bo chce:evil_lol:

cze emi... super że jesteś i że ogjądłaś moje [SIZE=6]FOTY NA WSTECZU . którymi nie ma sie co chwalić :evil_lol:

[quote name='apple']Jessssoooo ale tu nagadane.....ale przeczytałam twardo!
Wiadziałam bruk, kosze na śmieci, drzewa i puszke od Tatry aaaaa i Klocusia nocnego i już wiem dlaczemu Madzia takie foty szczelała:razz:
http://images24.fotosik.pl/165/0efab4869137aa47.jpg
Ojojojoj taaaaaaki niewyraźny wzrok

Czeeee Kobito pracujaca :loveu:

buuuahhahahaha...

cze Apple :loveu:

[quote name='Alicja']Pilnowałam Blogaska tak jak obiecałam w międzyczasie czytając gazetę

A teraz już wstawaj za oknem słoneczko wiosenka

Dzień piękny doberek :loveu:przyjszłam do Cię rzec

a doberek doberek... zaspałam :oops:

co tam w gazetach piszą?? :razz:

[quote name='apple']Taaaaa normalnie macanie chodnika mi wystarczy......daj mi pomacać chodnik a powiem ci gdzie jestem :evil_lol:

buuuahhahaha... po śmieciach jeszcze poznasz .. buuhahahha... po puszce z Tatry- od tego kosza jeszcze ino kawałek do mnie :evil_lol:

EMOTY CIACH CIACH
:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']

ale dlaczemu ty nie czytasz??? to po kiego diabła ja sie tak tu wynaturzam ??

madzia :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: masz cóś pod spódnicą dostałaś wczoraj jakiegoś gratisa czy co:evil_lol:

buuuahhahaha... po śmieciach jeszcze poznasz .. buuhahahha... po puszce z Tatry- od tego kosza jeszcze ino kawałek do mnie :evil_lol:

No to jak od tatry rzut beretem to na pewno trafie:evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']Siema Klockowa : lady macie chodiki :evil_lol:
woidzialam foty a wsteczu :evil_lol:

taaaa a jak sie fajnie po nich chodzi ;)......jeszcze nie leżalam :razz::razz:ale to już Ci Klocusiowa powie :grins:

Posted

[quote name='teqquila']Chodzi o chodniki hehe :diabloti:
ja nawet nie chodzilam po nich :placz: a juz o lezeiu moge pomazyc

hehe Klockowa :loveu:

poczekaj .....pojadę do Jebia ;)...wyrwę 1 kosteczkę :razz::razz:a co mi tam .....i poślę Ci pocztą :pbędziesz się mogła położyć , podeptać , poprzytulać :loveu::loveu:do Jebiańskiego trotułara :grins:

Posted

[quote name='emdziolek']Jak to ni ma, tam są fajnościowe zdjecia:evil_lol:

Ja tez Ci sie czymś POCHWA.le:eviltong:
www.pacco-vega.go.pl

ulala... se Vega stronke machła :razz::razz::loveu:

[quote name='teqquila']Chodzi o chodniki hehe :diabloti:
ja nawet nie chodzilam po nich :placz: a juz o lezeiu moge pomazyc

hehe Klockowa :loveu:

hehe... aaa oto chodziło ;)

[quote name='Alicja']
poczekaj .....pojadę do Jebia ;)...wyrwę 1 kosteczkę :razz::razz:a co mi tam .....i poślę Ci pocztą :pbędziesz się mogła położyć , podeptać , poprzytulać :loveu::loveu:do Jebiańskiego trotułara :grins:

nie cza wyrywać... same wyskakują z chodników..... :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='lolka75']dzien dobry wiosennie

:loveu:

o jak ja pięknie szczyge ucholkami ino nie wiem nad czym ty tak myslisz ;):evil_lol:

doberek pochmurnie!!!

a ja dzis nie mam getrów pod spodniami bo myslałam że już ciepło jest :-(

[quote name='Medorowa']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cze Tyszanko:loveu:

cze Tyszaneczko :loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']

doberek pochmurnie!!!

a tak pięknie było :loveu::loveu::loveu:

a ja dzis nie mam getrów pod spodniami bo myslałam że już ciepło jest :-(

cze Tyszaneczko
:loveu::loveu:

cze Tyszaneczko :loveu::loveu:

aaaa i jak ty wytrzymasz bez jak nie ma +30 :hmmmm: .....oj zmarzniesz :glaszcze:

Posted

[quote name='Alicja']aaaa i jak ty wytrzymasz bez jak nie ma +30 :hmmmm: .....oj zmarzniesz :glaszcze:

no właśnie nie wiem :placz::placz: poszłam do sklepu kupić "coś do chleba" i musiałam nakupić 2 reklamówy bo wiatr chciał mnie porwać :roll: zima... od jutra zaś zakładam getry :evil_lol:

[quote name='emdziolek']Dzienken:loveu: Moze ty chcesz podobnom stronken?:razz:
dziękuje Emiś za propozycje ale absolutnie nie mam czasu nawet na dogo a co dopiero jeszcze inne stronki fora portale.... no i w razie czego mamy swojego prywatnego osobistego wjeb-mastera od stronek :razz::razz: