e.v.a Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='clockwork'] nie żebym była zakręcona jak rondo w Katowicach :roll:... ale o co chodzi??? :hmmmm: :oops: no gdzies pisalas co kupilas i tam sukienka czy spodniczka byla:hmmmm: Quote
Alicja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='evaxon']no gdzies pisalas co kupilas i tam sukienka czy spodniczka byla:hmmmm: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: a ja widziałam spódniczkę :bigcool: Quote
clockwork Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='evaxon']no gdzies pisalas co kupilas i tam sukienka czy spodniczka byla:hmmmm: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:splat::splat: kiedy to było... już zapomniałam :evil_lol::evil_lol: buuuahhahahha... i jeszcze nie przymierzyłam :evil_lol::evil_lol: a fotek nie mam :grins: może kiedyś jak nie zapomne :roll::cool1: Quote
e.v.a Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='clockwork'] aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:splat::splat: kiedy to było... już zapomniałam :evil_lol::evil_lol: buuuahhahahha... i jeszcze nie przymierzyłam :evil_lol::evil_lol: a fotek nie mam :grins: może kiedyś jak nie zapomne :roll::cool1: sie tak w głowe nie klep bo ci sie musk odklei no nie wiem kiedy wiem ze Pawcio za to płacił :cool3: zrób to teraz:D tez je zrób teraz:D przypomne:loveu: Quote
Alicja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='clockwork'] aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:splat::splat: buuuahhahahha... i jeszcze nie przymierzyłam :evil_lol::evil_lol: :grins:a w sklepie :razz::razz::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='evaxon']sie tak w głowe nie klep bo ci sie musk odklei za późno :shock::shock: no nie wiem kiedy wiem ze Pawcio za to płacił :cool3: ciiiiiii.... bo on jeszcze nie wie.... a na koszta go naciągłam... spódniczka 10 zł, lajbik ... 4 :grins: :evil_lol: zrób to teraz:D tez je zrób teraz:D tera nie.... klisza sie mi skończyła :cool1: buuahhahhahahha przypomne:loveu: przypomnij :loveu: [quote name='Alicja'] :grins:a w sklepie :razz::razz::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buuahhahah... noo w sklepie... na spodnie, pod któtymi miałam getry :evil_lol: dobra była ... buuuhahaahahah Quote
Alicja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='clockwork'] buuahhahah... noo w sklepie... na spodnie, pod któtymi miałam getry :evil_lol: dobra była ... buuuhahaahahah ale jaka byłaś sexi ;)....w owym odzieniu wierzchnim ;) Quote
clockwork Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='Alicja']ale jaka byłaś sexi ;)....w owym odzieniu wierzchnim ;) FOTKÓW DUŻO BYŁO!!!!:cool1: o tam wcześniej :roll: zawsze jestem sexi :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='clockwork'] FOTKÓW DUŻO BYŁO!!!!:cool1: o tam wcześniej :roll: zawsze jestem sexi :loveu::loveu: :loveu::loveu:wiem ......:roll:;)....ale nie zawsze w sklepie ;) nooooo było dużo FOTKÓW NA WSTECZU :grins: Quote
e.v.a Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='clockwork']FOTKÓW DUŻO BYŁO!!!!:cool1: :roll:czy ja wiem czy tak duzo o tam :roll: Quote
clockwork Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='evaxon']:roll:czy ja wiem czy tak duzo o tam :roll: ze 40 :mad::mad: Quote
Alicja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='clockwork']ze 40 :mad::mad: dokładnie 42 :loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 zawsze moglo by byc 400 lub 420 :diabloti: Quote
clockwork Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='evaxon']zawsze moglo by byc 400 lub 420 :diabloti: wiecznie mało :mdleje: :shake::shake: NA WSTECZU BYŁO [SIZE=7]NIEWIELE FOTEK!!!! :scream_3: Quote
e.v.a Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='clockwork'] NA WSTECZU BYŁO [SIZE=7]NIEWIELE FOTEK!!!! :scream_3: nie ma sie czym chwalic:shake::diabloti: Quote
clockwork Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='evaxon']nie ma sie czym chwalic:shake::diabloti: nooo nieee..... ale naucze sie jeszcze robić ładne :roll::cool1: ide spac..:sleep:. :sleep: bo rano trzeba wstać :evil: DOGOBRANOC!!!!! NA WSTECZU FOTKI [SIZE=5]KTÓRYMI NIE MA SIE CO CHWALIĆ:diabloti::diabloti: :hand: :hand: :hand: Quote
lolka75 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 z klaczka to sie zsikalam...ide gacie przebrac:roll:...co bede w mokrych siedziec Quote
Alicja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='clockwork']nooo nieee..... ale naucze sie jeszcze robić ładne :roll::cool1: ide spac..:sleep:. :sleep: bo rano trzeba wstać :evil: DOGOBRANOC!!!!! NA WSTECZU FOTKI [SIZE=5]KTÓRYMI NIE MA SIE CO CHWALIĆ:diabloti::diabloti: :hand: :hand: :hand: ić spać :calus: a JA popilnuje blogasaka i tych 40 Fotek na wsteczu ....którymi nie można się pochwalić :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='lolka75']z klaczka to sie zsikalam...ide gacie przebrac:roll:...co bede w mokrych siedziec :evil_lol::evil_lol:cze lolka :loveu::loveu: [quote name='Alicja']ić spać :calus: a JA popilnuje blogasaka i tych 40 Fotek na wsteczu ....którymi nie można się pochwalić :evil_lol::evil_lol: pilnuj:loveu::loveu: ide :cool1: DOBRANOC!!!!! NA WSTECZU [SIZE=6].................. :grins: Quote
Alicja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 :roll:..oj Lolcia się zsikała :oops:..... zaśpiewam kołysankę Quote
malawaszka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork']nowy wujek powiedział że marzy żeby jego sznaucer miniaturka był taki jak klocuś :evil_lol::evil_lol: znaczy nie taki wielki ino taki wpożo :cool1:;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czemu mnie ot nie dziwi :lol::lol::lol: prawie niczego nie przeczytałam, ale to jakoś od razu mi się w oczy rzuciło z ekranu :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Madziu widzę że zaszalałaś i to ostro z fotkami ;) :evil_lol::evil_lol: ucz się, ucz tym aparatem operować...będziesz nam za pare dni świetne foty tutaj wstawiać ;) :eviltong::eviltong: http://images33.fotosik.pl/156/db3d75faa88b041d.jpg z cyklu...dawaj buzi, no dawaj dawaj ;) :evil_lol::evil_lol: Cześć Wam :multi::loveu: Quote
emdziolek Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 CZe Madziu!:multi: Wdziałam fotki!:multi: http://images34.fotosik.pl/156/ecff206e7edc8b50.jpg :loveu: Jestem z Ciebie dumna, ta fotka wyszła ci the best!:multi: http://images33.fotosik.pl/156/e086d3a08e80c943.jpg Uchale:loveu::loveu:Nietoperzyk:loveu::loveu: http://images31.fotosik.pl/156/6d1580db3c34a562.jpg Lece bo chce:evil_lol: Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Jessssoooo ale tu nagadane.....ale przeczytałam twardo!:diabloti: Wiadziałam bruk, kosze na śmieci, drzewa i puszke od Tatry :diabloti: aaaaa i Klocusia nocnego :loveu: i już wiem dlaczemu Madzia takie foty szczelała:razz: http://images24.fotosik.pl/165/0efab4869137aa47.jpg Ojojojoj taaaaaaki niewyraźny wzrok :diabloti: Czeeee Kobito pracujaca :loveu: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Pilnowałam Blogaska tak jak obiecałam w międzyczasie czytając gazetę A teraz już wstawaj za oknem słoneczko wiosenka Dzień piękny doberek :loveu::loveu::loveu:przyjszłam do Cię rzec Quote
Recommended Posts