Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']aaaaaaaaaaa....donosze iż legwan spierdasił z terarium i chciał pożreć siostre Pawcia- Kamile kiera u nas mieszka i jeszcze spała :roll::cool1: niestety nie pożarł... nawet nie podrapał :shake::mad:
moze siostra ciezko strawna jest:niewiem:.....ja mam dwie siostry i wiem ze moje zwierzaki zadnej nie ruszyly by bo obie wybitnie ciezko strawne..... no moze jedna bardziej:shake:

a tera sie oddalam- służąca musi ugotować, uprać, posprzątać ... nakopać do doopy :diabloti:
wzielaby se sluzaca wychodne i byloby git:diabloti:
nie wiem kiedy bede.. miłego łikenda życze
wzajemnie milego:loveu:

Posted

[quote name='gops2000']kurcze ja tez chce legwana :roll: moze kupie nawet...jak duze sa legwany?

:diabloti: nie kupuj ...duże są

Przyniosłam Ci Tutaj bo u Mnie zjedzą zanim kiedyś przyjdziesz :razz:

Posted

[quote name='Alicja']

Przyniosłam Ci Tutaj bo u Mnie zjedzą zanim kiedyś przyjdziesz :razz:

Nie chcę nic mówić ale mnie Alunia przyniosła caaałą babę :razz::diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']bo te TZty to już takie som :razz::razz: że se wszystko po swojej myśli układają :cool1:

taaaaaa ja z psem (jednym) na sportach ekstremalnych a moj TZ spal ...do tej pory......wlasnie sie obudzil i jesc woała :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='apple'].........:obrazic:.........

no nie fochaj noooo...:glaszcze:...ile masz wzrosta ....Madzia mo 158 ....:razz:w kapeluszu ;)..ja 159.....ty mnie się widzi coś kole 170 :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']no nie fochaj noooo...:glaszcze:...ile masz wzrosta ....Madzia mo 158 ....:razz:w kapeluszu ;)..ja 159.....ty mnie się widzi coś kole 170 :razz::razz:No dobrze ci się widzi....no bo ja myślalam że większaw tym drugim znaczeniu........no wiesz :roll:

Posted

[quote name='apple']No dobrze ci się widzi....no bo ja myślalam że większaw tym drugim znaczeniu........no wiesz :roll:

:cool1: no wiesz co .....jak mogłaś tak pomyśleć :roll:....pisałam większa :cool1:.....ma się te miare w oku ;)

Klocusiowa :p a My zaś kurduple :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:cool1: no wiesz co .....jak mogłaś tak pomyśleć :roll:....pisałam większa :cool1:.....ma się te miare w oku ;)

Klocusiowa :p a My zaś kurduple :evil_lol:

ja mam 159cm wzrostu......obwodu tyle samo

Posted

[quote name='lolka75']
ja mam 159cm wzrostu......obwodu tyle samo

:roll:.......chyba przesadziłaś i to zdrowo :razz::razz:....pamiętaj latem meldujesz się w Polsce na okazaniu ;)

Posted

[quote name='Alicja']:roll:.......chyba przesadziłaś i to zdrowo :razz::razz:....pamiętaj latem meldujesz się w Polsce na okazaniu ;)

najgorsze ze nie przesadzilam............ zobaczysz:placz:bo juz mowilam A. ze jedziemy na wakacje przez slask bo musze odwiedzic dogociolki:loveu:

Posted

[quote name='lolka75']najgorsze ze nie przesadzilam............ zobaczysz:placz:bo juz mowilam A. ze jedziemy na wakacje przez slask bo musze odwiedzic dogociolki:loveu:

wow no super :multi::multi::multi: już się cieszkam :loveu::loveu: