Alicja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='jonQuilla']juhuuuu ;) :multi::multi::multi: przyszłam zrobić zamieszanie ale widzę że stawiacie herbate więc się przyłączę i wypiję ;) :eviltong::eviltong: tylko nie porozlewaj córcia u Cioteczki :grins: Quote
sota36 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Moj chop pedziol, ze Madzialeno, jezdes baaardzo sympatyczno babka!!!! Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='sota36']Moj chop pedziol, ze Madzialeno, jezdes baaardzo sympatyczno babka!!!! no przecie już Wam to dawno mówiłam ;) jak się mieliśma u Mnie wszyćkie spotkać a Ty się Madzialenki bojałaś ;) Quote
emdziolek Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 SiemAnko KlocKowa , SuperOwa, Odjazdowa, Nowa ,mowa,krowa, yyyyyyyy:hmmmm: SIema:evil_lol::bigok: Quote
clockwork Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='sota36']Moj chop pedziol, ze Madzialeno, jezdes baaardzo sympatyczno babka!!!! jo wim...ino szkoda że w takich okolicznościach gadałam z Twoim chopem..... i wogóle ... załamka na ten zasrany świat :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='clockwork'] jo wim...ino szkoda że w takich okolicznościach gadałam z Twoim chopem..... i wogóle ... załamka na ten zasrany świat :placz::placz::placz: Madzialeno Mła :glaszcze: ....wiesz przecie że nie jesteś Sama ... :calus:... wiem że to za malo by pomóc ................... Quote
sota36 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja']no przecie już Wam to dawno mówiłam ;) jak się mieliśma u Mnie wszyćkie spotkać a Ty się Madzialenki bojałaś ;) [quote name='clockwork'] Jo sie bajala? Alutko ma - to ino tak cyganilach...:oops: jo wim...ino szkoda że w takich okolicznościach gadałam z Twoim chopem..... i wogóle ... załamka na ten zasrany świat :placz::placz::placz: Cze Dzalenko Ma! Moja Matulka gada - co sie popieprzy, to sie polepszy,co sie polepszy to znow... itak wkolko. Zycie... A jak bydziesz kiedys coskciala, to wal jak w dym dziolcho! Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 no i cóż mam powiedzieć ....JESTEM ....i.... .......Bereczek Madziu :loveu:....za oknem słoneczko Quote
ice_t Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='clockwork'] i wogóle ... załamka na ten zasrany świat :placz::placz::placz: Taka prawda, jak mówi Sota, raz sie polepszy a raz się spie...... i tak w kółko. Mój TZ pojechał dziś do mechanika z samochodem bo mu olej zaczął cieknąć. Na co mechanik: trza wymienić uszczelki, pasek rozrządu i coś tam jeszcze - i tak za same pierdoły policzył cos koło 250 zł, a na wiosne sa jeszce amortyzatory do wymiany. Jak ja uwielbiam nasza skarbonkę :eviltong::eviltong: A wogóle dzień doberek :loveu::loveu: Quote
BeaC Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 madzialeeeeeeeeno:loveu: się nie martw nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja']tylko nie porozlewaj córcia u Cioteczki :grins: a cioteczka taka wrażliwa na tym punkcie? ;) :evil_lol::evil_lol: jeśli tak to może jednak ja się za nic nie będę zabierała u niej bo kurcze mam dwie lewe rączki do podnoszenia jakichkolwiek naczyń z cieczą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Wam :multi::multi::loveu: Quote
e.v.a Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja']no i cóż mam powiedzieć ....JESTEM ....i.... .......Bereczek Madziu :loveu:....za oknem słoneczko u mnie tez jest u mnie tez jest:multi: ale pewnie i tak zimno na dworze:razz: cze Madź Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='clockwork'] jo wim...ino szkoda że w takich okolicznościach gadałam z Twoim chopem..... i wogóle ... załamka na ten zasrany świat :placz::placz::placz: Madzik , dzien dobry i nie rycz mala nie rycz...:cool3: pamietaj ze dzieki Twoim roznym przygodom poznajesz wspanialych ludzi , ktorych byc moze nie poznalabys gdyby nie taki czy inny przypadek.... i to co zawsze powtarza Ci Ala - NIE JESTES SAMA:loveu:- a to duzo....zawsze masz gdzie zadzwonic , pogadac, napisac.....stad tez wstawiam wniosek formalny- glowa do gory, glu[pie mysli do smietnika...i chociaz na pare godzin wylacz myslenie..to pomaga:loveu: i jutro bedzie duzo lepiej..... wylaczyli nam ogrzewanie...dzis...a tak extra wieje....i zajrzyj ze w koncu kobito tez do nas....i powiedz jak Klocuszkowy?? Quote
clockwork Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 melduje że zyje.... ide wpiz.du do domu... łikend :cool1: dzis Pawcio gra koncert... nie chce sie mi iśc :roll: ktoś chętny za mnie??? życie jest zaje2biste :multi::multi::diabloti: Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='clockwork']melduje że zyje.... ide wpiz.du do domu... łikend :cool1: dzis Pawcio gra koncert... nie chce sie mi iśc :roll: ktoś chętny za mnie??? życie jest zaje2biste :multi::multi::diabloti: :multi: Jesteś :loveu: :loveu: oć do Nas ........będziesz z Nami dziurki wiercić :angryy:......kto to widział ...sobota po południu syfić i hałasować :diabloti:.......jak nie wiecie to podpowiem Mój TZ :evil_lol:.....wolałabym być na koncercie :razz::razz: Quote
apple Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja']:multi: Jesteś :loveu: :loveu: oć do Nas ........będziesz z Nami dziurki wiercić :angryy:......kto to widział ...sobota po południu syfić i hałasować :diabloti:.......jak nie wiecie to podpowiem Mój TZ :evil_lol:.....wolałabym być na koncercie :razz::razz:No mój nie lepszy dłubie w garazu zamiast z rodzinką sobote spedzić......tez bym sobie wyszła z domku bo już piździelca dostaje :placz: Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='apple']No mój nie lepszy dłubie w garazu zamiast z rodzinką sobote spedzić......tez bym sobie wyszła z domku bo już piździelca dostaje :placz: bo te TZty to już takie som :razz::razz: że se wszystko po swojej myśli układają :cool1: Quote
clockwork Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 aaaaaaaaaaa....donosze iż legwan spierdasił z terarium i chciał pożreć siostre Pawcia- Kamile kiera u nas mieszka i jeszcze spała :roll::cool1: niestety nie pożarł... nawet nie podrapał :shake::mad: a tera sie oddalam- służąca musi ugotować, uprać, posprzątać ... nakopać do doopy :diabloti: nie wiem kiedy bede.. miłego łikenda życze Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='clockwork']aaaaaaaaaaa....donosze iż legwan spierdasił z terarium i chciał pożreć siostre Pawcia- Kamile kiera u nas mieszka i jeszcze spała :roll::cool1: niestety nie pożarł... nawet nie podrapał :shake::mad: :shake::shake:...szkoda ....wielka szkoda :diabloti:..... a tera sie oddalam- służąca musi ugotować, uprać, posprzątać ... nakopać do doopy :diabloti: :razz::razz:...a nadmuchać w oponki :roll:;) nie wiem kiedy bede.. miłego łikenda życze być :loveu::loveu:.....i wzajemnie :loveu: Quote
clockwork Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 legwanus dezerterus :cool1: bez większus szkodus tymrazus :cool1: Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:chłopczyk z okienka ;):loveu: http://images28.fotosik.pl/164/5537c65a4e37ffda.jpg Quote
apple Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='clockwork']aaaaaaaaaaa....donosze iż legwan spierdasił z terarium i chciał pożreć siostre Pawcia- Kamile kiera u nas mieszka i jeszcze spała :roll::cool1: niestety nie pożarł... nawet nie podrapał :shake::mad: a tera sie oddalam- służąca musi ugotować, uprać, posprzątać ... nakopać do doopy :diabloti: nie wiem kiedy bede.. miłego łikenda życzeOooooo to widze że robisz za służącą to prawie jak JA! A ZUS-a ci płacą? Bo mnie nie :placz: P.S. Czy ja tylko odniosłam takie wrażenie czy ty chcialas aby siostra Pawcia poniosła jakieś szkody na ciele?:cool1: Quote
Recommended Posts