Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj ma Klockowa :evil_lol: co Ty wyrabiasz na tira startujesz :evil_lol::evil_lol:
dobrze ze nic Ci siem nie stalo bo bym tego nie zniosła :eviltong:

Klocek jak zwykle piekny
pozdro

Posted

dobry dzioneczek Nasza Pogromczyni Tirów :eviltong: ide pić kafff:kaffee_2:, zajrzę do was później i mam nadzieję że za duzo nie nagadacie podczas mojej nieobecności :evil_lol::evil_lol:

Posted

Czesc Madzik,

czytala o Twoich wyczynach z tirami i serce mialam w gardle....
widoczki piekne z nocy w lesie...
NAJWAZNIEJSZE :loveu:ze jestes cala, zdrowa i masz poczucie humoru....
Klocusia wycaluj zeby nie chorowal i nie kichal i ie prychal....powiedz ze auta nie masz....poki co....:diabloti:

Aga

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Czesc Madzik,

czytala o Twoich wyczynach z tirami i serce mialam w gardle....
widoczki piekne z nocy w lesie...
NAJWAZNIEJSZE :loveu:ze jestes cala, zdrowa i masz poczucie humoru....
Klocusia wycaluj zeby nie chorowal i nie kichal i ie prychal....powiedz ze auta nie masz....poki co....:diabloti:

Aga

AGUNIA!!!! kope lat!!! :multi::multi: noooo humor mam... cóż mi innego pozostało :roll: bynajmniej nie dołuje sie na forum... nie chce sie użalać nad sobą... mój problema ;) tu moge poświrować :cool1:

Klocka wycałowałam i szepłam do uszka :loveu:

[quote name='Alicja']:loveu::loveu:jak Ci pięknie uszko klapnęło ;)
http://www.amazing-animations.com/animations/friends12.gif

i jak kaszelek nocny Klocusia ?? przeszło ??

chyba nie kaszelkował... nie wiem... padłam w nocy i wstałam dopiero kole 10tej :roll::oops: nic nie słyszałam :p

Posted

[quote name='gops2000']hej z rana...:diabloti: a ile on wazy? bardzo mi sie podoba :loveu:

znaczy ile ta rasa powinna ważyć??? Bandog??? koło 60 kilo

ON waży pewnie z 70 :roll::oops:

Posted

heh no ale niewidac zeby byl za gruby ;) moim nastepnym psem bedzie wlasnie ta rasa :razz: tylko wygram w totolotka i kupie dom i odrazu jade po szczeniaka :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']chyba nie kaszelkował... nie wiem... padłam w nocy i wstałam dopiero kole 10tej :roll::oops: nic nie słyszałam :p

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wystraszył się że będziemy mu na to jedno nieowłosione miejsce:roll::evil_lol: baniacze stawiać

Posted

[quote name='clockwork']AGUNIA!!!! kope lat!!! :multi::multi: noooo humor mam... cóż mi innego pozostało :roll: bynajmniej nie dołuje sie na forum... nie chce sie użalać nad sobą... mój problema ;) tu moge poświrować :cool1:

Klocka wycałowałam i szepłam do uszka :loveu:

chyba nie kaszelkował... nie wiem... padłam w nocy i wstałam dopiero kole 10tej :roll::oops: nic nie słyszałam :p

oj kupe...lat....
takie zycie....
i nie ma co sie dolowac..sama dzielnie to sobie czasami powtarzam....
dziekuje.

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']znaczy Madziu masz zupelnie inna rase psa skoro sie w wadze stosownej nie miesci:diabloti:

bo Klocuś to minimalnie przerośnięty Yorczek :grins: ....popaczaj na fotaski jak dzielnie pcha się na kolanka :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']bo Klocuś to minimalnie przerośnięty Yorczek :grins: ....popaczaj na fotaski jak dzielnie pcha się na kolanka :loveu::loveu:

wooow...to prawie jak moj bo ja nie wiem czy wam mowilam ale mam yorka miniaturke -- bezowego na dodatek..gdyby ktos nie wiedzial:cool1:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']wooow...to prawie jak moj bo ja nie wiem czy wam mowilam ale mam yorka miniaturke -- bezowego na dodatek..gdyby ktos nie wiedzial:cool1:

eee tam nie mówi się beżowy ....tylko złoty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ty to farciara jesteś ...ja mam tylko blabladora :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']eee tam nie mówi się beżowy ....tylko złoty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ty to farciara jesteś ...ja mam tylko blabladora :diabloti:

ja tez nie wiedzialam...dopiero niedawno jedna pani ...taka spotkana na spacerze na ulicy mnie to powiedziala i nic o zlotym nie mowila...wyraznie bylo BEZOWY.....:diabloti:...i w sumie to juz sama nie wiem ...wiem ze mam suke.....a reszta to do ustalenia...czy soft czy york miniatura...

ale jedno sie zgadza..piesek kieszonkowy hihihihihihihiihihii:loveu:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']

ale jedno sie zgadza..piesek kieszonkowy hihihihihihihiihihii:loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a poka gdzie piesek ma kieszonki ;)