halbina Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 rasy różne i chyba nie najlepiej dobrane... piesek może być przekochany, ale może też stać sie chodzącą bombą zegarową... :roll: Quote
teqquila Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Witaj ma Klockowa :evil_lol: co Ty wyrabiasz na tira startujesz :evil_lol::evil_lol: dobrze ze nic Ci siem nie stalo bo bym tego nie zniosła :eviltong: Klocek jak zwykle piekny pozdro Quote
jonQuilla Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 witam pogromczyni tirów :evil_lol::evil_lol: :multi::multi: Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 wstawaj już z Wyrlandii ... przyniosłam Ci kffiatuszek i dzień dobereczek przyszłam Ci rzec przed spacerkiem z Ozzym Quote
apple Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Cześć Klocusiowa wpadłam oznajmić Dzień Dobry:lol: Quote
ice_t Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 dobry dzioneczek Nasza Pogromczyni Tirów :eviltong: ide pić kafff:kaffee_2:, zajrzę do was później i mam nadzieję że za duzo nie nagadacie podczas mojej nieobecności :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 bereczek dziołszki :multi::multi: melduje żem wstanięta ... kaffkująca.. szykująca sie do arbajta Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Czesc Madzik, czytala o Twoich wyczynach z tirami i serce mialam w gardle.... widoczki piekne z nocy w lesie... NAJWAZNIEJSZE :loveu:ze jestes cala, zdrowa i masz poczucie humoru.... Klocusia wycaluj zeby nie chorowal i nie kichal i ie prychal....powiedz ze auta nie masz....poki co....:diabloti: Aga Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 :loveu::loveu:jak Ci pięknie uszko klapnęło ;) http://www.amazing-animations.com/animations/friends12.gif i jak kaszelek nocny Klocusia ?? przeszło ?? Quote
clockwork Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Czesc Madzik, czytala o Twoich wyczynach z tirami i serce mialam w gardle.... widoczki piekne z nocy w lesie... NAJWAZNIEJSZE :loveu:ze jestes cala, zdrowa i masz poczucie humoru.... Klocusia wycaluj zeby nie chorowal i nie kichal i ie prychal....powiedz ze auta nie masz....poki co....:diabloti: Aga AGUNIA!!!! kope lat!!! :multi::multi: noooo humor mam... cóż mi innego pozostało :roll: bynajmniej nie dołuje sie na forum... nie chce sie użalać nad sobą... mój problema ;) tu moge poświrować :cool1: Klocka wycałowałam i szepłam do uszka :loveu: [quote name='Alicja']:loveu::loveu:jak Ci pięknie uszko klapnęło ;) http://www.amazing-animations.com/animations/friends12.gif i jak kaszelek nocny Klocusia ?? przeszło ?? chyba nie kaszelkował... nie wiem... padłam w nocy i wstałam dopiero kole 10tej :roll::oops: nic nie słyszałam :p Quote
gops Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 hej z rana...:diabloti: a ile on wazy? bardzo mi sie podoba :loveu: Quote
clockwork Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='gops2000']hej z rana...:diabloti: a ile on wazy? bardzo mi sie podoba :loveu: znaczy ile ta rasa powinna ważyć??? Bandog??? koło 60 kilo ON waży pewnie z 70 :roll::oops: Quote
gops Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 heh no ale niewidac zeby byl za gruby ;) moim nastepnym psem bedzie wlasnie ta rasa :razz: tylko wygram w totolotka i kupie dom i odrazu jade po szczeniaka :diabloti: Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='clockwork']chyba nie kaszelkował... nie wiem... padłam w nocy i wstałam dopiero kole 10tej :roll::oops: nic nie słyszałam :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wystraszył się że będziemy mu na to jedno nieowłosione miejsce:roll::evil_lol: baniacze stawiać Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='clockwork']znaczy ile ta rasa powinna ważyć??? Bandog??? koło 60 kilo ON waży pewnie z 70 :roll::oops: znaczy Madziu masz zupelnie inna rase psa skoro sie w wadze stosownej nie miesci:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='clockwork']AGUNIA!!!! kope lat!!! :multi::multi: noooo humor mam... cóż mi innego pozostało :roll: bynajmniej nie dołuje sie na forum... nie chce sie użalać nad sobą... mój problema ;) tu moge poświrować :cool1: Klocka wycałowałam i szepłam do uszka :loveu: chyba nie kaszelkował... nie wiem... padłam w nocy i wstałam dopiero kole 10tej :roll::oops: nic nie słyszałam :p oj kupe...lat.... takie zycie.... i nie ma co sie dolowac..sama dzielnie to sobie czasami powtarzam.... dziekuje. Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Agunia-Pańciunia)']znaczy Madziu masz zupelnie inna rase psa skoro sie w wadze stosownej nie miesci:diabloti: bo Klocuś to minimalnie przerośnięty Yorczek :grins: ....popaczaj na fotaski jak dzielnie pcha się na kolanka :loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Alicja']bo Klocuś to minimalnie przerośnięty Yorczek :grins: ....popaczaj na fotaski jak dzielnie pcha się na kolanka :loveu::loveu: wooow...to prawie jak moj bo ja nie wiem czy wam mowilam ale mam yorka miniaturke -- bezowego na dodatek..gdyby ktos nie wiedzial:cool1: Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Agunia-Pańciunia)']wooow...to prawie jak moj bo ja nie wiem czy wam mowilam ale mam yorka miniaturke -- bezowego na dodatek..gdyby ktos nie wiedzial:cool1: eee tam nie mówi się beżowy ....tylko złoty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ty to farciara jesteś ...ja mam tylko blabladora :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Alicja']eee tam nie mówi się beżowy ....tylko złoty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ty to farciara jesteś ...ja mam tylko blabladora :diabloti: ja tez nie wiedzialam...dopiero niedawno jedna pani ...taka spotkana na spacerze na ulicy mnie to powiedziala i nic o zlotym nie mowila...wyraznie bylo BEZOWY.....:diabloti:...i w sumie to juz sama nie wiem ...wiem ze mam suke.....a reszta to do ustalenia...czy soft czy york miniatura... ale jedno sie zgadza..piesek kieszonkowy hihihihihihihiihihii:loveu: Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] ale jedno sie zgadza..piesek kieszonkowy hihihihihihihiihihii:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a poka gdzie piesek ma kieszonki ;) Quote
agbar Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 czesc rurenko:loveu: ty juz wiesz co:cool1: Quote
Recommended Posts