jonQuilla Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 jakby Salsa takie miny robiła przy przebudzeniu to bym ją budziła co 5 minut :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images23.fotosik.pl/162/3d6809a392a13c4c.jpg Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='clockwork'] a wogóle....... psa bierze kaszel.. w nocy miał problem z oddychaniem... a ja nie mam jak do weta zajechać :placz::placz: olaboga!!! ciężkie życie niezmotoryzowanej cholera ....jak nie urok to ......koopa :roll:......Klocuś nie daj się zarazie .....może banieczki :razz::razz:...ino że Madzia znalazła tylko 1 miejsce nieowłosione na Klocku :roll::oops: aaaaaa a to jest zaje2biste :cool2: http://images28.fotosik.pl/163/9bcff327edce3ee2.jpg Quote
e.v.a Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 bidna Klockowa i jej rzadowa:shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='evaxon']bidna Klockowa i jej rzadowa:shake::shake::shake::shake::shake::shake: Nasza Rządowa :razz:;).....nie znasz sie :evil_lol::evil_lol:.... Quote
e.v.a Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja']Nasza Rządowa :razz:;).....nie znasz sie :evil_lol::evil_lol:.... biedna Klockowa i nasza rządowa nie znasz sie:shake::shake::shake::shake: lepiej??:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='evaxon']biedna Klockowa i nasza rządowa nie znasz sie:shake::shake::shake::shake: lepiej??:evil_lol: :shake::shake::shake::shake:.....nie lepiej ,,.....biedna Nasza Klockowa i Wasza Rządowa '' ...to ładnie możesz skopiować :grins: Quote
halbina Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Witam, są tu jacyś nauczyciele?... Poczytajcie, bo piękne http://tygodnik.onet.pl/30,0,6600,1,artykul.html Quote
BeaC Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 oj Madzialeno jak tobie same te drzwi się mogły otworzyć??? i dlaczego ty tak nie lubisz TIROWCÓW?? będzie dobrze zobaczysz...............a zniżke to nie cala ci zabiora tylko jakąś częśc i nie od razu tylko przy następnej polisie:eviltong: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='halbina']Witam, są tu jacyś nauczyciele?... Poczytajcie, bo piękne http://tygodnik.onet.pl/30,0,6600,1,artykul.html ........cala Nasza rzeczywistość :razz: Quote
clockwork Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='evaxon']biedna Klockowa i nasza rządowa nie znasz sie:shake::shake::shake::shake: lepiej??:evil_lol: [quote name='Alicja']:shake::shake:.....nie lepiej ,,.....biedna Nasza Klockowa i Wasza Rządowa '' ...to ładnie możesz skopiować :grins: a jaka ja tam biedna... troszke :roll: uboższa ... ale żeby od razu biedna???:shake::-( [quote name='halbina']Witam, są tu jacyś nauczyciele?... Poczytajcie, bo piękne http://tygodnik.onet.pl/30,0,6600,1,artykul.html taaa... są tu jakie belfry :evil_lol::evil_lol: cze Halbinko :multi: [quote name='BeaC']oj Madzialeno jak tobie same te drzwi się mogły otworzyć??? i dlaczego ty tak nie lubisz TIROWCÓW?? będzie dobrze zobaczysz...............a zniżke to nie cala ci zabiora tylko jakąś częśc i nie od razu tylko przy następnej polisie:eviltong: sie otworzyły bo jak poszłam wystawić trójkąta (znaczy poszłam na trójkąta z litwinami :evil_lol::evil_lol:) i wróciłam i trzasłam drzwiami ale... miedzy drzwi załonaczył sie pas (ten co sie nim przypinasz) ... i dzrwi sie nie domknęły.... a jo nie wiedziałach bo skąd... zaskoczyły ale sie nie domkły... i jechał se Pan Tir i zrobił przeciąg.. i drzwi sie na oścież otwarły... i za nim jechał se drugi pan tir i przyhaczył te drzwi... i tera se myśle że to nie zupełnie była moja wina bo on nie zachował bezpiecznej odległości... ile to pół metra odemnie przejeżdżał???? a że nie całe OC to wiem... pewnie 20-30% ... i że przy kolejnej opłacie to też wiem....pech że kolejne OC opłacam od niedzieli 24.02 ;) czyli naliczą mi już teraz za okres 24.02.2008- 23.02.2009 z tą kwotą powiekszoną o ten procent zabrany .... i bede musiała wyżsżą składke zapłacić w sob lub poniedz ... nie musiałaś mnie uświadamiać, wbrew pozorom nie jestem blondi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: JAPKOWA!!! byłam na poczcie!!!! jeszcze nie ma :niewiem: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='clockwork']a jaka ja tam biedna... troszke :roll: uboższa ... ale żeby od razu biedna???:shake::-( oj nie w sensie materialnym ino tak ...no wiesz :razz::razz:pewnie się Effie przykro zrobiło ;) JAPKOWA!!! byłam na poczcie!!!! jeszcze nie ma :niewiem: czyli co :razz:.......po karkówkę nie iść ;) Quote
clockwork Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja']czyli co :razz:.......po karkówkę nie iść ;) no nie.... bo zanim poczta zadziała to ... karkówka bedzie juz chodzić :mad::mad: Quote
gops Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 piekny psiak :) mozesz mi powiedziec czego mieszanka jest ta rasa? :diabloti: Quote
clockwork Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='gops2000']piekny psiak :) mozesz mi powiedziec czego mieszanka jest ta rasa? :diabloti: Pitbull + mastiff :roll::cool1: piekny po panci :roll::loveu: witamy nową cioteczke na blogasie :multi::multi: Quote
gops Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 :) no wlasnie tak myslam ja mam pitbull + bokser i czasami myla nawet wet pomylil :) Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='clockwork']no nie.... bo zanim poczta zadziała to ... karkówka bedzie juz chodzić :mad::mad: no oki ;)...ale trzymam rękę na pulsie ....daj znaka jak już będzie :evil_lol::evil_lol: A i daj cynka co z Klocusiem .....bom siem martwiam :razz: Quote
clockwork Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='gops2000']:) no wlasnie tak myslam ja mam pitbull + bokser i czasami myla nawet wet pomylil :) poka poka... pita+ boxia?? :razz::razz: i weta też chętnie poogladam :roll::multi::multi: [quote name='Alicja'] no oki ;)...ale trzymam rękę na pulsie ....daj znaka jak już będzie :evil_lol::evil_lol: ściąg ręke z pulsu... poczcie sie nie śpiecha :mad: A i daj cynka co z Klocusiem .....bom siem martwiam :razz: w dzien Klocuś nie kaszle... obadamy w nocy ;) Quote
gops Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 moge tu wkleic? zara pokaze ale weta niemam :diabloti: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='clockwork'] w dzien Klocuś nie kaszle... obadamy w nocy ;) to może tylko emocje :razz:...:kciuki: za spokojną nockę bez kaszlu:razz::razz:oczywiście :roll: Quote
gops Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 ma dopiero 5 miechow zobaczymy do czego bedzie podobna :diabloti: Quote
clockwork Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='gops2000']ma dopiero 5 miechow zobaczymy do czego bedzie podobna :diabloti: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sory.. ale nie widze tu ani pita ani boxia... bardziej bym stawiała na asta???? wyglada jak podróba asta siostry mojego TZta ino nie ma ogona :roll: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='gops2000']ma dopiero 5 miechow zobaczymy do czego bedzie podobna :diabloti: http://images31.fotosik.pl/152/ccafb96d50ef92d7.jpg pysiulek ma podobny do Sary z tego blogaska http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9539230#post9539230 doopkę chyba boxiowatą i ucholki tysz ;) najważniejsze że jest kochana .... A jaka jest historia tej małej :razz: Quote
gops Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 znam i ojca i matke jej matka bokserka bez rodowodu Kaja a ojciec pitek z rodowodem Kazar specjalnie dopuscili ja ja wzielam od mojej sasiadki jak miala 2 miechy bo ona juz jej niechciala poniewaz sikala w domu :diabloti: nic za nia niezaplacilam a ogonek miala juz sciety :) czarna maske i uszy ma po bokserze :) a pysk i reszta raczej w pita :) ale jest kochana ma niecale 5 miesiecy i wazy 17kg wiec bedzie z tych srednich ;) sorki ze u ciebie ale ja niemam galerii :roll: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='gops2000']ma dopiero 5 miechow zobaczymy do czego bedzie podobna :diabloti: http://images31.fotosik.pl/152/ccafb96d50ef92d7.jpg sympatyczny pycholek :loveu:....szkoda tylko że ktoś się zabawia w rozmnażanie łącząc sobie dla kaprysu różne rasy :angryy: dobrej nocki Quote
Recommended Posts