Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']
a wogóle....... psa bierze kaszel.. w nocy miał problem z oddychaniem... a ja nie mam jak do weta zajechać :placz::placz: olaboga!!! ciężkie życie niezmotoryzowanej

cholera ....jak nie urok to ......koopa :roll:......Klocuś nie daj się zarazie .....może banieczki :razz::razz:...ino że Madzia znalazła tylko 1 miejsce nieowłosione na Klocku :roll::oops:

aaaaaa a to jest zaje2biste :cool2:
http://images28.fotosik.pl/163/9bcff327edce3ee2.jpg

Posted

[quote name='Alicja']Nasza Rządowa :razz:;).....nie znasz sie :evil_lol::evil_lol:....
biedna Klockowa i nasza rządowa nie znasz sie:shake::shake::shake::shake:

lepiej??:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']biedna Klockowa i nasza rządowa nie znasz sie:shake::shake::shake::shake:

:shake::shake::shake::shake:.....nie lepiej

,,.....biedna Nasza Klockowa i Wasza Rządowa ''

...to ładnie możesz skopiować :grins:

Posted

oj Madzialeno

jak tobie same te drzwi się mogły otworzyć???
i dlaczego ty tak nie lubisz TIROWCÓW??

będzie dobrze zobaczysz...............a zniżke to nie cala ci zabiora tylko jakąś częśc i nie od razu tylko przy następnej polisie:eviltong:

Posted

[quote name='evaxon']biedna Klockowa i nasza rządowa nie znasz sie:shake::shake::shake::shake:

[quote name='Alicja']:shake::shake:.....nie lepiej

,,.....biedna Nasza Klockowa i Wasza Rządowa ''

...to ładnie możesz skopiować :grins:

a jaka ja tam biedna... troszke :roll: uboższa ... ale żeby od razu biedna???:shake::-(

[quote name='halbina']Witam, są tu jacyś nauczyciele?... Poczytajcie, bo piękne
http://tygodnik.onet.pl/30,0,6600,1,artykul.html

taaa... są tu jakie belfry :evil_lol::evil_lol: cze Halbinko :multi:

[quote name='BeaC']oj Madzialeno

jak tobie same te drzwi się mogły otworzyć???
i dlaczego ty tak nie lubisz TIROWCÓW??

będzie dobrze zobaczysz...............a zniżke to nie cala ci zabiora tylko jakąś częśc i nie od razu tylko przy następnej polisie:eviltong:
sie otworzyły bo jak poszłam wystawić trójkąta (znaczy poszłam na trójkąta z litwinami :evil_lol::evil_lol:) i wróciłam i trzasłam drzwiami ale... miedzy drzwi załonaczył sie pas (ten co sie nim przypinasz) ... i dzrwi sie nie domknęły.... a jo nie wiedziałach bo skąd... zaskoczyły ale sie nie domkły... i jechał se Pan Tir i zrobił przeciąg.. i drzwi sie na oścież otwarły... i za nim jechał se drugi pan tir i przyhaczył te drzwi... i tera se myśle że to nie zupełnie była moja wina bo on nie zachował bezpiecznej odległości... ile to pół metra odemnie przejeżdżał????
a że nie całe OC to wiem... pewnie 20-30% ... i że przy kolejnej opłacie to też wiem....pech że kolejne OC opłacam od niedzieli 24.02 ;) czyli naliczą mi już teraz za okres 24.02.2008- 23.02.2009 z tą kwotą powiekszoną o ten procent zabrany .... i bede musiała wyżsżą składke zapłacić w sob lub poniedz ...

nie musiałaś mnie uświadamiać, wbrew pozorom nie jestem blondi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

JAPKOWA!!! byłam na poczcie!!!! jeszcze nie ma :niewiem:

Posted

[quote name='clockwork']a jaka ja tam biedna... troszke :roll: uboższa ... ale żeby od razu biedna???:shake::-(

oj nie w sensie materialnym ino tak ...no wiesz :razz::razz:pewnie się Effie przykro zrobiło ;)

JAPKOWA!!! byłam na poczcie!!!! jeszcze nie ma :niewiem:

czyli co :razz:.......po karkówkę nie iść ;)

Posted

[quote name='gops2000']piekny psiak :) mozesz mi powiedziec czego mieszanka jest ta rasa? :diabloti:

Pitbull + mastiff :roll::cool1: piekny po panci :roll::loveu:

witamy nową cioteczke na blogasie :multi::multi:

Posted

[quote name='clockwork']no nie.... bo zanim poczta zadziała to ... karkówka bedzie juz chodzić :mad::mad:

no oki ;)...ale trzymam rękę na pulsie ....daj znaka jak już będzie :evil_lol::evil_lol:

A i daj cynka co z Klocusiem .....bom siem martwiam :razz:

Posted

[quote name='gops2000']:) no wlasnie tak myslam ja mam pitbull + bokser i czasami myla nawet wet pomylil :)

poka poka... pita+ boxia?? :razz::razz:

i weta też chętnie poogladam :roll::multi::multi:

[quote name='Alicja']
no oki ;)...ale trzymam rękę na pulsie ....daj znaka jak już będzie :evil_lol::evil_lol:

ściąg ręke z pulsu... poczcie sie nie śpiecha :mad:

A i daj cynka co z Klocusiem .....bom siem martwiam :razz:

w dzien Klocuś nie kaszle... obadamy w nocy ;)

Posted

[quote name='clockwork'] w dzien Klocuś nie kaszle... obadamy w nocy ;)

to może tylko emocje :razz:...:kciuki: za spokojną nockę bez kaszlu:razz::razz:oczywiście :roll:

Posted

[quote name='gops2000']ma dopiero 5 miechow zobaczymy do czego bedzie podobna :diabloti:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sory.. ale nie widze tu ani pita ani boxia...
bardziej bym stawiała na asta???? wyglada jak podróba asta siostry mojego TZta ino nie ma ogona :roll:

Posted

znam i ojca i matke jej matka bokserka bez rodowodu Kaja a ojciec pitek z rodowodem Kazar specjalnie dopuscili ja ja wzielam od mojej sasiadki jak miala 2 miechy bo ona juz jej niechciala poniewaz sikala w domu :diabloti: nic za nia niezaplacilam a ogonek miala juz sciety :) czarna maske i uszy ma po bokserze :) a pysk i reszta raczej w pita :) ale jest kochana ma niecale 5 miesiecy i wazy 17kg wiec bedzie z tych srednich ;) sorki ze u ciebie ale ja niemam galerii :roll: