Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 :razz::razz:a ja czekam na foto Naszej :cool3:...bądź co bądź .....Rządowej ;)..... GG Ciebie się wyłączyło :hmmmm: Quote
clockwork Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 :roll::roll::roll: :oops::oops::oops: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='clockwork'] i nie tylko Ala ty uprawiasz czarnowidztwo.... pisałam na wątku?? że ide ogolić kopyta?? bo jak zepsuje mi sie auto w lesie?? :evil_lol: a wziełam sobie siore wczoraj że w razie gdyby... dla towarzystwa.. pamiętam :evil_lol: a że zapytam ...Aga też ogoliła :evil_lol::evil_lol: i od samej Pszczyny mówiłam jej że nie cierpie TIRÓW... że mnie przerażają... :roll::roll: ide do jakiego egzorcysty:roll: bo TIRy są bleeeeeee ehhh... jak tania dziwka.. litwinów w tirach zatrzymywać :shake::shake::diabloti: a one mają ojro :hmmmm: Quote
clockwork Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 oooo... a jak sie ubrudził w tym lesie :roll::roll::cool1: dobrze że blacharz po robocie myje auto :grins: Quote
clockwork Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja']a one mają ojro :hmmmm: nie wiem czy mają ojro ale tera bedą mieć złotówki :cool1:bo to JA tirowcowi musze zapłacić :roll::roll: za szkody...........:placz::placz: aaaaa... i co jeszcze??? wczoraj dzwonił pan z ubezpieczeń że 23.luty kończy mi sie OC na auto..... i czy przedłużam u nich..... powiedział mi co ile.. na jakich warunkach... i pogratulował 8 lat bezszkodowej jazdy i 60% zniżek :loveu::loveu::loveu: powiedziałam... żem dobry kierowiec... HE!!! :eviltong: no i wczoraj wysłali mi nową polise.. jutro mam do odbioru na poczcie... a w poniedziałek.... pewnie dostane do dopłaty ... za SZKODY :roll: eeee...jedna stłuczka na 8 lat....:cool3::cool3: i tak jestem miszczem.... wczoraj był mój pierwszy raz :oops: i dmuchałam w balonik tysz pierwszy raz :multi::multi: oznajmiam że płuca zdrowe... jak dmuchłam to pan mie nie mógł odkleić od tego... :evil_lol::evil_lol: licznik 0,00:razz: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='clockwork']nie wiem czy mają ojro ale tera bedą mieć złotówki :cool1:bo to JA tirowcowi musze zapłacić :roll::roll: :shake:...nie nawidze TIRów :mad: za szkody...........:placz::placz: :glaszcze: Quote
clockwork Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 http://ulubiency.wp.pl/kat,1010703,title,Makabryczne-praktyki-schroniska-dla-zwierzat,wid,9677045,wiadomosc.html?T%5Bpage%5D=1&rfbawp=1203588779.447&ticaid=15664 Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='clockwork']http://ulubiency.wp.pl/kat,1010703,title,Makabryczne-praktyki-schroniska-dla-zwierzat,wid,9677045,wiadomosc.html?T%5Bpage%5D=1&rfbawp=1203588779.447&ticaid=15664 :-(.....a jutro w Radomiu rozprawa :razz:oby w tym naszym kraju wreszcie coś się zmieniło :razz: Quote
malawaszka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 kurde to pewnie wymiana drzwi potrzebna :shake: i to nic Ci z ubezpieczenia nie pokrywają? BTW PIKNE plenery :loveu: Quote
clockwork Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='malawaszka']kurde to pewnie wymiana drzwi potrzebna :shake: i to nic Ci z ubezpieczenia nie pokrywają? BTW PIKNE plenery :loveu: wymiana drzwi to pikuś.... ale to co w drzwiach- szyby elektyczne- główny mechanizm.... mam nadzieje że da sie z tego uratować.... nie mam AC ino same OC... a w takich sytuacjach wina jest moja... bo to moje drzwi sie otworzyły.... a nie powinny... to że tir jechał za blisko nie ma znaczenia.....:mad: nie pokrywają mi z OC... z mojego OC muszą pokryć szkody TIRA, więc zabierają mi zniżki :roll: a ja naprawe na swój koszt .... właśnie licze koszta.... nie wiem czy za tą kase nie kupiłabym "nowej" rządowej :roll: Quote
malawaszka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 no właśnie - kurde ja też nie mam AC i liczę na szczęście ;) nooo przelicz bo może nie opyla się naprawiać :roll: Quote
apple Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Poczytałam.,.....foty oglądłam.....i z siłóf opadłam :mdleje::mdleje: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='malawaszka']no właśnie - kurde ja też nie mam AC i liczę na szczęście ;) nooo przelicz bo może nie opyla się naprawiać :roll: ale jak Klocusiowa wyszykuje Rządóweczkę to będzie cacy :loveu:.....no tylko koszta potworne :roll::shake:.... Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='clockwork']. :roll:wczoraj był mój pierwszy raz :oops: i dmuchałam w balonik tysz pierwszy raz :multi::multi: oznajmiam że płuca zdrowe... jak dmuchłam to pan mie nie mógł odkleić od tego... :evil_lol::evil_lol: licznik 0,00:razz: :multi::multi::multi:wow ....to :klacz: za zdrowe płucka .....a i mam nadzieje że skoro już masz wprawę w dmuchaniu ...to jak wrócę do pracy i będe potrzebowała do przystrojenia sali nadmuchanych baloników to mnie pomożesz :roll:...:grins: jak wcześniej pisałam to o dmuchaniu nie było ;) Quote
jonQuilla Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 widzę że dosłownie Ci blachy powyginało ;) Quote
clockwork Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 wróciłam od blacharza.... niestety,... drzwi nie do uratowania... znaczy że drzwi to wiedziałam... ale myślałam że chociaż tapicera sie ostała.... ale doopa.... komplet cza zamówić :mad::mad: aaaa pamietacie te psiaki od blacharza???? tą maleńką kaukazke :loveu::loveu: jest wielka już jak ... ulala.... pojade po auto to porobie fotecki wszystkim jego piesom.. czyli rottwailerowi, który mnie nie opuścił na krok... i ten kikutek tak latał jak goopi....:loveu: cane corso?? :hmmmm: chyba CC to jesy i Kaukazka .... musze wjechać z aparatom tam ... a póki co foty dzisiejszej padliny.... taki pies padniety bo pół nocy ślimtał sie z Pawciem :roll: a wogóle....... psa bierze kaszel.. w nocy miał problem z oddychaniem... a ja nie mam jak do weta zajechać :placz::placz: olaboga!!! ciężkie życie niezmotoryzowanej :roll::evil_lol: zbliżenie zaspanej, gupkowatej mordy :cool1: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 :mad::mad::mad:kto śmiał obudzić Pana Psa :loveu: http://images28.fotosik.pl/163/4230537daed83e3d.jpg wajeczko dyskretnie schowane ;) http://images30.fotosik.pl/163/7a2da9165cdda7c3.jpg mniodzio:loveu: http://images23.fotosik.pl/162/3d6809a392a13c4c.jpg Quote
emdziolek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 http://images23.fotosik.pl/162/3d6809a392a13c4c.jpg :loveu::loveu: Gupecek:loveu::loveu: Madziu , czemy ty tak brzydko mówisz o pięknym pysiu swojego jełopka? On ma pyszczek a nei morde:diabloti: Aaa załatw nam bandoga, my z mamą chyba nei przeżyjemy jezeli nei bedziemy miec nigdy takiego psa:placz: Quote
clockwork Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='emdziolek'] Aaa załatw nam bandoga, my z mamą chyba nei przeżyjemy jezeli nei bedziemy miec nigdy takiego psa:placz: dam ci znać jak Klocuś bedzie miał młode :diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='clockwork']dam ci znać jak Klocuś bedzie miał młode :diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:z jajeczek się mu wyklują :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja']:mad::mad::mad:kto śmiał obudzić Pana Psa :loveu: http://images28.fotosik.pl/163/4230537daed83e3d.jpg ONI :grins: wajeczko dyskretnie schowane ;) http://images30.fotosik.pl/163/7a2da9165cdda7c3.jpg bo on nii ma taki bezwstydniok jak Ozzy... jojki nie są na pokaz :cool1: mniodzio:loveu: http://images23.fotosik.pl/162/3d6809a392a13c4c.jpg gupecek :loveu::loveu: łachudra moja :loveu::loveu: Quote
emdziolek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='clockwork']dam ci znać jak Klocuś bedzie miał młode :diabloti::diabloti: A bedzie?:razz::diabloti: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='clockwork']gupecek :loveu::loveu: łachudra moja :loveu::loveu: :loveu::loveu:jełopek :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='emdziolek']A bedzie?:razz::diabloti: pewnie że tak.... wszyscy mówia tak jak ty... załatw mi takiego bandosia bo nie przezyje ... on taki koffany no i jak tu psa nie dopuscic.... :roll::roll: szukamy suki dla Klocka!!! :scream_3: :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='clockwork'] pewnie że tak.... wszyscy mówia tak jak ty... załatw mi takiego bandosia bo nie przezyje ... on taki koffany no i jak tu psa nie dopuscic.... :roll::roll: szukamy suki dla Klocka!!! :scream_3: :eviltong::eviltong::eviltong: :hmmmm: ale to jak to .....przecie miały być takie Szczeniaczki z Nowej Fundlandii :razz::razz: a nie Bandosie z Jebia :roll: Quote
Recommended Posts