Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']

i nie tylko Ala ty uprawiasz czarnowidztwo.... pisałam na wątku?? że ide ogolić kopyta?? bo jak zepsuje mi sie auto w lesie?? :evil_lol: a wziełam sobie siore wczoraj że w razie gdyby... dla towarzystwa..
pamiętam :evil_lol:
a że zapytam ...Aga też ogoliła :evil_lol::evil_lol:

i od samej Pszczyny mówiłam jej że nie cierpie TIRÓW... że mnie przerażają... :roll::roll: ide do jakiego egzorcysty:roll:

bo TIRy są bleeeeeee
ehhh... jak tania dziwka.. litwinów w tirach zatrzymywać :shake::shake::diabloti:

a one mają ojro :hmmmm:

Posted

[quote name='Alicja']a one mają ojro :hmmmm:

nie wiem czy mają ojro ale tera bedą mieć złotówki :cool1:bo to JA tirowcowi musze zapłacić :roll::roll:

za szkody...........:placz::placz:

aaaaa... i co jeszcze??? wczoraj dzwonił pan z ubezpieczeń że 23.luty kończy mi sie OC na auto..... i czy przedłużam u nich..... powiedział mi co ile.. na jakich warunkach... i pogratulował 8 lat bezszkodowej jazdy i 60% zniżek :loveu::loveu::loveu: powiedziałam... żem dobry kierowiec... HE!!! :eviltong: no i wczoraj wysłali mi nową polise.. jutro mam do odbioru na poczcie...

a w poniedziałek.... pewnie dostane do dopłaty ... za SZKODY :roll:

eeee...jedna stłuczka na 8 lat....:cool3::cool3: i tak jestem miszczem.... wczoraj był mój pierwszy raz :oops: i dmuchałam w balonik tysz pierwszy raz :multi::multi: oznajmiam że płuca zdrowe... jak dmuchłam to pan mie nie mógł odkleić od tego... :evil_lol::evil_lol:

licznik 0,00:razz:

Posted

[quote name='clockwork']nie wiem czy mają ojro ale tera bedą mieć złotówki :cool1:bo to JA tirowcowi musze zapłacić :roll::roll:

:shake:...nie nawidze TIRów :mad:

za szkody...........:placz::placz:

:glaszcze:

Posted

[quote name='malawaszka']kurde to pewnie wymiana drzwi potrzebna :shake: i to nic Ci z ubezpieczenia nie pokrywają?

BTW PIKNE plenery :loveu:

wymiana drzwi to pikuś.... ale to co w drzwiach- szyby elektyczne- główny mechanizm.... mam nadzieje że da sie z tego uratować....

nie mam AC ino same OC...
a w takich sytuacjach wina jest moja... bo to moje drzwi sie otworzyły.... a nie powinny... to że tir jechał za blisko nie ma znaczenia.....:mad:
nie pokrywają mi z OC... z mojego OC muszą pokryć szkody TIRA, więc zabierają mi zniżki :roll: a ja naprawe na swój koszt .... właśnie licze koszta....

nie wiem czy za tą kase nie kupiłabym "nowej" rządowej :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']no właśnie - kurde ja też nie mam AC i liczę na szczęście ;)

nooo przelicz bo może nie opyla się naprawiać :roll:

ale jak Klocusiowa wyszykuje Rządóweczkę to będzie cacy :loveu:.....no tylko koszta potworne :roll::shake:....

Posted

[quote name='clockwork'].
:roll:wczoraj był mój pierwszy raz :oops: i dmuchałam w balonik tysz pierwszy raz :multi::multi: oznajmiam że płuca zdrowe... jak dmuchłam to pan mie nie mógł odkleić od tego... :evil_lol::evil_lol:

licznik 0,00:razz:

:multi::multi::multi:wow ....to :klacz: za zdrowe płucka
.....a i mam nadzieje że skoro już masz wprawę w dmuchaniu ...to jak wrócę do pracy i będe potrzebowała do przystrojenia sali nadmuchanych baloników to mnie pomożesz :roll:...:grins:

jak wcześniej pisałam to o dmuchaniu nie było ;)

Posted

wróciłam od blacharza.... niestety,... drzwi nie do uratowania... znaczy że drzwi to wiedziałam... ale myślałam że chociaż tapicera sie ostała.... ale doopa.... komplet cza zamówić :mad::mad:

aaaa pamietacie te psiaki od blacharza???? tą maleńką kaukazke :loveu::loveu: jest wielka już jak ... ulala.... pojade po auto to porobie fotecki wszystkim jego piesom.. czyli rottwailerowi, który mnie nie opuścił na krok... i ten kikutek tak latał jak goopi....:loveu: cane corso?? :hmmmm: chyba CC to jesy i Kaukazka ....

musze wjechać z aparatom tam ...

a póki co foty dzisiejszej padliny.... taki pies padniety bo pół nocy ślimtał sie z Pawciem :roll:
a wogóle....... psa bierze kaszel.. w nocy miał problem z oddychaniem... a ja nie mam jak do weta zajechać :placz::placz: olaboga!!! ciężkie życie niezmotoryzowanej :roll::evil_lol:

zbliżenie zaspanej, gupkowatej mordy :cool1:

Posted

[quote name='emdziolek']

Aaa załatw nam bandoga, my z mamą chyba nei przeżyjemy jezeli nei bedziemy miec nigdy takiego psa:placz:

dam ci znać jak Klocuś bedzie miał młode :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']:mad::mad::mad:kto śmiał obudzić Pana Psa :loveu:

http://images28.fotosik.pl/163/4230537daed83e3d.jpg

ONI :grins:

wajeczko dyskretnie schowane ;)
http://images30.fotosik.pl/163/7a2da9165cdda7c3.jpg

bo on nii ma taki bezwstydniok jak Ozzy... jojki nie są na pokaz :cool1:

mniodzio
:loveu:
http://images23.fotosik.pl/162/3d6809a392a13c4c.jpg

gupecek :loveu::loveu: łachudra moja :loveu::loveu:

Posted

[quote name='emdziolek']A bedzie?:razz::diabloti:

pewnie że tak.... wszyscy mówia tak jak ty... załatw mi takiego bandosia bo nie przezyje ... on taki koffany

no i jak tu psa nie dopuscic.... :roll::roll:

szukamy suki dla Klocka!!! :scream_3:

:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']
pewnie że tak.... wszyscy mówia tak jak ty... załatw mi takiego bandosia bo nie przezyje ... on taki koffany

no i jak tu psa nie dopuscic.... :roll::roll:

szukamy suki dla Klocka!!! :scream_3:

:eviltong::eviltong::eviltong:

:hmmmm: ale to jak to .....przecie miały być takie Szczeniaczki z Nowej Fundlandii :razz::razz: a nie Bandosie z Jebia :roll: