Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork']lolka... przyjaźń wyginęła z dinozaurami..... jak dziewice zresztą :grins: jest takie smutne powiedzonko........PRZYJACIELEM się BYWA ........poznałam to posiadanie nie raz na własnej skórze :cool3::cool3:......rozczarowanie boli strasznie Quote
lolka75 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja'] 800 stronka :hmmmm:...... u mnie wcale nie 800 Quote
malawaszka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 a u mnie 400 :drinking: Dobranoc! to mówiłam JA - dupa nie wsparcie :diabloti::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 cze Klockowa ;-) jakbys kciala to jo Ci podciepna tako jedna co produkuje masowo podszerstek;-) hihihihihihiihihihi buziole slem;-) Quote
furciaczek Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 A u mnie 1599... wiec nie mam po co pic:eviltong: Mowie Ci moja droga posiadaczko psa "mordercy" jak sie przedchwila zestresilam przez ta cholerna opinie:shake: Afera na pol osiedla przez wyglad Furciaczka malego:placz: ona se tylko z windy wyszla a koles taka akcje zrobil ze ho ho...efektem tego jest przerazona sucz:-( :shake: Quote
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Cześć Magdaleno przyszłam się przywitac i od razu mówie....nie nadrabiam boscie napeplały i mi sie nie chce :grins: Quote
jonQuilla Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='clockwork']aaa tego ja nie powiedziałam...... :siara::siara: mówie ino że polecam TAT Studio :roll: ogólnie to dużo ludzi poleca TAT Studio :) więc jakbym miała się oddawać w czyjeś rączki to właśnie bym sobie tam powędrowała :) ale zanim ja się zbiorę w sobie i w portfelu na zrobienie tatuażu to nadejdzie nowe stulecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć :) :multi::multi: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='lolka75']:hmmmm:...... u mnie wcale nie 800 bo my mamy ustawienie na 20 postów na stronę ;) :knajpa: [quote name='malawaszka']a u mnie 400 :drinking: 40 postów na stronę ;) to mówiłam JA - dupa nie wsparcie :diabloti::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....o dżisys....Weszka koffom Cię :evil_lol: [quote name='furciaczek']A u mnie 1599... wiec nie mam po co pic:eviltong: Mowie Ci moja droga posiadaczko psa "mordercy" jak sie przedchwila zestresilam przez ta cholerna opinie:shake: Afera na pol osiedla przez wyglad Furciaczka malego:placz: ona se tylko z windy wyszla a koles taka akcje zrobil ze ho ho...efektem tego jest przerazona sucz:-( :shake: osz kurde ....chyba bym gościa zbąbiła za postraszenie Furciaszka:glaszcze: Witkam się :hand:z Tobą :loveu:i Dobrego Dzioneczka Ja Ci życzę :loveu::loveu: Quote
BeaC Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 aaaa...juz dawno mialam zapytac, bo ogladam na animal planet program o policji dla zwierzat i tam sa pitbule. Czy pitbul to to samo co amstaf?? I przepraszam za glupie pytanie ale wole zapytac niz zyc w nieswiadomosci:oops::oops: to dwie różne rasy.......z tym ze obydwie amerykańskie Pity są w Polsce na liście a Asty nie...... witaj klockowa panienko widziałam jak szorowałaś miejsce pracy twojego kolegi P oć do mnie mam pokój po malowaniu do posprzątania.............. reflektujesz??? Quote
ice_t Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 dzień doberek paple :eviltong: to za waszą 800 strone a u mnie podobnie jak u furciaczka to była 1599 strona :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='zuzolandia']cze Klockowa ;-) jakbys kciala to jo Ci podciepna tako jedna co produkuje masowo podszerstek;-) hihihihihihiihihihi buziole slem;-) nie dzięki Rudo...wyprodukuje se sama... na własnych... plecach?? :hmmmm: [quote name='furciaczek']A u mnie 1599... wiec nie mam po co pic:eviltong: Mowie Ci moja droga posiadaczko psa "mordercy" jak sie przedchwila zestresilam przez ta cholerna opinie:shake: Afera na pol osiedla przez wyglad Furciaczka malego:placz: ona se tylko z windy wyszla a koles taka akcje zrobil ze ho ho...efektem tego jest przerazona sucz:-( o rany julek... byłam u Ciebie poczytać... masakra... co za psychopaci łażą po świecie :shake: [quote name='apple']Cześć Magdaleno przyszłam się przywitac i od razu mówie....nie nadrabiam boscie napeplały i mi sie nie chce :grins: no to peszek... bo lektura baaardzo interesująca ;) [quote name='jonQuilla']ogólnie to dużo ludzi poleca TAT Studio :) więc jakbym miała się oddawać w czyjeś rączki to właśnie bym sobie tam powędrowała :) ale zanim ja się zbiorę w sobie i w portfelu na zrobienie tatuażu to nadejdzie nowe stulecie :evil_lol: Cześć :multi: tam tam i nigdzie indziej :razz::razz: nie no jeszcze jakieś dobre studiosy są tam.... ale nie wiem jakie [quote name='Alicja']Witkam się :hand:z Tobą i Dobrego Dzioneczka Ja Ci życzę :loveu: aaa sie witkam i wzajemnie :loveu: [quote name='BeaC'] to dwie różne rasy.......z tym ze obydwie amerykańskie Pity są w Polsce na liście a Asty nie...... witaj klockowa panienko widziałam jak szorowałaś miejsce pracy twojego kolegi P oć do mnie mam pokój po malowaniu do posprzątania.............. reflektujesz??? ooo .... dziś kończe sprzątanie studia- została poczekalnia i umycie podłóg.... i definitywnie kończe ze sprzątaniem wogóle :roll: jakoś nie lubiam tego zajęcia:roll: nie po to sie wyuczyłam żeby sprzątać :diabloti: CZE DZIOŁCHY!! :hand: nie to żebym zaspała :siara: po prostu dopiero teraz wlazłam na kompka :siara: Quote
clockwork Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='ice_t']dzień doberek paple :eviltong: to za waszą 800 strone a u mnie podobnie jak u furciaczka to była 1599 strona :evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jesoooo... aleście nagadały :crazyeye::crazyeye:1599 stron :mdleje: :shake::shake::shake: cze hierbatkowa :multi: Quote
ice_t Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jesoooo... aleście nagadały :crazyeye::crazyeye:1599 stron :mdleje: :shake::shake::shake: cze hierbatkowa :multi: no nagadałyście tak bardzo że nawet zdjęc klocka juz nie widać :evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Cze wstanięta później niż powinna:loveu::grins::grins::grins: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Medorowa']Cze wstanięta później niż powinna:loveu::grins::grins::grins: :Rose: 16000 post TWÓJ :multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='ice_t']no nagadałyście tak bardzo że nawet zdjęc klocka juz nie widać :evil_lol: nagadaŁY... ONE NAGADAŁY!! ja tu ino z doskoku bywam Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='clockwork']nagadaŁY... ONE NAGADAŁY!! ja tu ino z doskoku bywam a TY tu tylko wchodzisz poczytać Quote
furciaczek Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ice_t napisał(a):no nagadałyście tak bardzo że nawet zdjęc klocka juz nie widać :evil_lol: Trafna uwaga:evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja'] :Rose: 16000 post TWÓJ :multi::multi::multi: Ale jestem zajebista:B-fly::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='furciaczek']Trafna uwaga:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: szlajam się po Fotoszicie :razz::razz:...więc wyciągnę ze swoich 1 fotkę Klocusia :loveu::loveu: teraz jak Pańcio wraca to będą fotaski bo będą wspólne psacerki i chyba nam pogodą z Anglii posłał bo rano mgła a teraz wychodzi słoneczko :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']a TY tu tylko wchodzisz poczytać naturalnie .... i to jeszcze baaardzo rzadko :roll:;) [quote name='furciaczek']Trafna uwaga:evil_lol: ooo... i niech tera każda napisze "TRAFNA UWAGA" i choćbym dała milion zdjęć to za 3 godz nie bedzie ich widać... a potem że to ja zagadałam :shake: :eviltong: [quote name='Medorowa']Ale jestem zajebista:B-fly::evil_lol: chciałam coś rzec ale wiercą mi tu dziady cosik i już nie wstrzimuja :angryy::mad::angryy: zapomniałam co chciałam bo zdzierże wszystko ale nie wiercenia!!!! [quote name='Alicja'] teraz jak Pańcio wraca to będą fotaski bo będą wspólne psacerki i chyba nam pogodą z Anglii posłał bo rano mgła a teraz wychodzi słoneczko :loveu::loveu: WIOSNA normalnie!!!!! Pawcio nam wysłał...:loveu: fajna fota....dzięx Alli :loveu::p :chainsaw::angryy: Quote
malawaszka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 clockwork napisał(a)::chainsaw::angryy: :shake:ależ co się stało????? Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 :glaszcze: nie nerwujsia ....włącz im na złość odkurzacz:diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='malawaszka']:shake:ależ co się stało????? WIEEEERRRCCCĄĄĄĄ bo TP nie ma co z kasa robić!!!! drzwi wymeniaja jakieś cuda niewidy instaluja... milion kamer bedzie jak big braderze :mdleje: aaa abonamenty drożeją :angryy: [quote name='Alicja']:glaszcze: nie nerwujsia ....włącz im na złość odkurzacz:diabloti::diabloti: włączyłam betoniarke... zara ich tam wciepie do środka :angryy::mad: kurze miałam wytarte... już nie ma efektu... sam pył sie unosi :2gunfire::2gunfire::2gunfire: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='clockwork'] WIEEEERRRCCCĄĄĄĄ bo TP nie ma co z kasa robić!!!! drzwi wymeniaja jakieś cuda niewidy instaluja... milion kamer bedzie jak big braderze :mdleje: aaa abonamenty drożeją :angryy: włączyłam betoniarke... zara ich tam wciepie do środka :angryy::mad: kurze miałam wytarte... już nie ma efektu... sam pył sie unosi :2gunfire::2gunfire::2gunfire: :angryy::angryy::angryy:czyli to co się wczoraj nasprzatałaś poszło w pizdu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts