Vectra Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 to nie jest kangur :mad: to jest pies morderca podczas wydalania z siebie ofiary :eviltong: Quote
clockwork Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Vectra']to nie jest kangur :mad: to jest pies morderca podczas wydalania z siebie ofiary :eviltong: uwalnia demona :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='clockwork']a teraz kochaniutkie zrywam sie do domu... coś mi napierdziela w plecach... ani siedzieć ani stać... ani pewnie leżeć :placz:, mój private massager- powiedział... coś tam coś tam... prostowniki... coś tam coś tam.... buuuuuu... starość nie radość :placz::placz: czy ja umieram?? :diabloti: polecic Ci lekarza???? zanim odpowiesz zajrzyj do Hanny R od Gezia....a potem powiedz:diabloti: Quote
clockwork Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']polecic Ci lekarza???? zanim odpowiesz zajrzyj do Hanny R od Gezia....a potem powiedz:diabloti: nie dam rady- ide do dom, bo juz prawie leże na ziemi... tak mnie skręca zajrzę jutro :placz: Quote
malawaszka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='clockwork'] 10.000 na brykę!!?? toz to jakiś full wypas nówka sztuka... :eviltong: ale po co mi bryka po śmierci :hmmmm: noo na taką wypasioną starczy - funkiel nówka nieśmigana :diabloti: no i czy ja napisałam, że dla Ciebie ta bryka?? :razz: dla spadkobierców - Klocek będzie smigał :evil_lol: [quote name='clockwork']a teraz kochaniutkie zrywam sie do domu... coś mi napierdziela w plecach... ani siedzieć ani stać... ani pewnie leżeć :placz:, mój private massager- powiedział... coś tam coś tam... prostowniki... coś tam coś tam.... buuuuuu... starość nie radość :placz::placz: czy ja umieram?? :diabloti: o masz!!! ledwo sie ubezpieczyła i już umiera :crazyeye: Quote
Anja33 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 malawaszka napisał(a):noo na taką wypasioną starczy - funkiel nówka nieśmigana :diabloti: no i czy ja napisałam, że dla Ciebie ta bryka?? :razz: dla spadkobierców - Klocek będzie smigał :evil_lol: o masz!!! ledwo sie ubezpieczyła i już umiera :crazyeye: Klocuszkowa nie umierajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Zrób jutro wielki COME BACK Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='malawaszka'] o masz!!! ledwo sie ubezpieczyła i już umiera :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to samo mi przyszło do głowy........czyżby spadkobiercy coś uknuli;) Klocusiowa ty się nie daj choróbsku :cool1:trza być twardym a nie miętkim;) Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='clockwork']ad 1. zerkne... ad 2. :multi::multi: Dulke??? ad 3. zostały... nie przypomniałaś :mad: ad 4. pamiętamy... wysłać pocztą?? :evil_lol: ad ad 1. połowa nadaje się do galerii antytalentów:razz: ad ad 2. nie .....twoją siostrę...:p ad ad 3. starsza jestem mogę mieć niemca :oops: ad ad 4. nie :shake:, bo się wyleje...... Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :diabloti:macie się nie cieszyć ...Klockowa jeszcze żyje ;)ma tylko 38,4 gorączki...troszkę się zagotowała:shake:ale przeżyje , więc nie dzielić mi tu spadku........aha no i jak jej nie będzie jutro o 10.30 to możecie opijać skórkę:razz: Quote
PIKA Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] trza być twardym a nie miętkim;) Moze niech ona tak szybko nie tężeje :shake::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='PIKA']Moze niech ona tak szybko nie tężeje :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:narazie Madzię Klocuś wygrzewa w łóżeczku :razz:.....miejmy nadzieję ze skutecznie:cool1: Quote
Paula Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :grin: Fajne foty :multi: Klockowa - zdrowiej szybko :kciuki: Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Magda ma 2 kaloryferki w wyrku to jutro wstanie jak nowonarodzona:loveu: Quote
BeaC Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 WItaj schorowana bao,,,, coś cIę pogieło???? a zdjęcia klocka z Dulka.... superanckie (jestem zazdrosna) Trzymaj się i zdrowiej.......jakiegos młodego masażystę se weź ............to Ci pomoże:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agnes1 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Magda ma 2 kaloryferki w wyrku to jutro wstanie jak nowonarodzona:loveu: Alu !! Ty jakiś prorok czy co ??:crazyeye: Klockowa jak nowonarodzona:multi: :multi: . Zdrowiutka i pełna werwy. Pewnie dzisiaj będą nadgodzinki :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='malawaszka']noo na taką wypasioną starczy - funkiel nówka nieśmigana no i czy ja napisałam, że dla Ciebie ta bryka?? dla spadkobierców - Klocek będzie smigał :evil_lol: buuuaahahahah.. przypomniało mi się jak byliśmy w Anglii.. idziemy patrze :eek2:PIES PROWADZI AUTO!!! przecieram oczy... :lying: a on dalej prowadzi :eek:podjeżdża bliżej :splat:... przecież u nich jest kierownica po drugiej stronie...:evil_lol: o masz!!! ledwo sie ubezpieczyła i już umiera :crazyeye: ubezpieczenie będzie od 1 kwietnia :eviltong: więc jeszcze nie czas na umieranie [quote name='Anka12']Klocuszkowa nie umierajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Zrób jutro wielki COME BACK WIEEELKI COME BACK!!! [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:to samo mi przyszło do głowy........czyżby spadkobiercy coś uknuli;) Klocusiowa ty się nie daj choróbsku trza być twardym a nie miętkim bo życie to nie jebajka ;) [quote name='Alicjarydzewska']ad ad 1. połowa nadaje się do galerii antytalentów ad ad 2. nie .....twoją siostrę... ad ad 3. starsza jestem mogę mieć niemca ad ad 4. nie , bo się wyleje...... następnym razem dowiedziemy kompleta- kalendarzyki, manusanik... i co tam jeszcze pragniesz :razz: [quote name='Alicjarydzewska']macie się nie cieszyć ...Klockowa jeszcze żyje ma tylko 38,4 gorączki...troszkę się zagotowała ale przeżyje , więc nie dzielić mi tu spadku........aha no i jak jej nie będzie jutro o 10.30 to możecie opijać skórkę jestem - spóźniona-byłam u pani doktor od rehabilitacji- zabiegi przerwane, powrót do ortopedy, może szpital i operacja, ale to tylko pod warunkiem że w naszym szpitalu oprócz legionozelli,sepsy i gangreny zagwarantuja mi jeszcze kafeje internetową :evil_lol: [quote name='PIKA']Moze niech ona tak szybko nie tężeje :shake::evil_lol: jeszcze nie pora na mnie :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']narazie Madzię Klocuś wygrzewa w łóżeczku :razz:.....miejmy nadzieję ze skutecznie skutecznie [quote name='paula_z'] Fajne foty :multi: suki włażą na łeb Klockowi :cool3: Klockowa - zdrowiej szybko :kciuki: expressowo :multi: [quote name='Alicjarydzewska']Magda ma 2 kaloryferki w wyrku to jutro wstanie jak nowonarodzona:loveu: 3 :diabloti: [quote name='BeaC']WItaj schorowana bao,,,, coś cIę pogieło???? a zdjęcia klocka z Dulka.... superanckie (jestem zazdrosna) Trzymaj się i zdrowiej.......jakiegos młodego masażystę se weź ............to Ci pomoże pogięło mnie jak małolata, ale dziś ok.:multi: nie zadroszczaj- zapraszamy z Twoją sucz do nas!!!! [quote name='agnes1']Alu !! Ty jakiś prorok czy co ??:crazyeye: Klockowa jak nowonarodzona:multi: . Zdrowiutka i pełna werwy. Pewnie dzisiaj będą nadgodzinki :evil_lol: pewnie bedą.. nadrobić trza... jeszcze mam zaległości połikendowe :angryy: Quote
Shikka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='paula_z'] :evil_lol::evil_lol: Ale pozycja :evil_lol::evil_lol: Zapewne obu było wygodnie ;) cześć Klockowi :multi: Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 :multi::multi::multi:ha ha żyjesz :multi: Cezary wycałowany chociaż nie wiem dlaczego nie chciałaś osobiście:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:ha ha żyjesz :multi: Cezary wycałowany chociaż nie wiem dlaczego nie chciałaś osobiście:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: chciałam, ale nie dam rady dojechać... :eviltong: Quote
malawaszka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='clockwork'] buuuahahahahahha jaki sexowny całusek :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='clockwork']chciałam, ale nie dam rady dojechać... :eviltong:;)pozwole ci przy okazji wycałować:eviltong: A ty sie nie daj do szpitala zawlec ....bo tam nie ma komputerów:angryy: Quote
clockwork Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='malawaszka']buuuahahahahahha jaki sexowny całusek :evil_lol: :oops::oops::oops: [quote name='Alicjarydzewska'];)pozwole ci przy okazji wycałować:eviltong: A ty sie nie daj do szpitala zawlec ....bo tam nie ma komputerów:angryy: napisałam... jak oprócz sepsy, gangreny i czegos tam co to 3 pacjentów od tego zmarło w jastrzębskim szpitalu zagwarantuja mi dostęp do kompka- pójde- niech mnie kroją ile wlezie... :razz::evil_lol: Alu!!! jak fajnie że wróciłaś... od razu cosik ruszyło na dogo :loveu: Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='clockwork']:oops::oops::oops: napisałam... jak oprócz sepsy, gangreny i czegos tam co to 3 pacjentów od tego zmarło w jastrzębskim szpitalu zagwarantuja mi dostęp do kompka- pójde- niech mnie kroją ile wlezie... :razz::evil_lol: Alu!!! jak fajnie że wróciłaś... od razu cosik ruszyło na dogo :loveu::cool1:myślisz ze to ja tu robię zadymę .......:cool3:......eee chyba nie ............:oops: Quote
agnes1 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Korzystając z pięknej pogody, Klocuś porwał :painting: mnie na spacerek do lasku:cool3: :evil_lol: . Na szczęście miałam ze sobą utrwalacza obrazu:cool3: , więc zapodam kilka fotków;) . Bawiliśmy się świetnie:multi: :multi: WEJŚCIE MORDULCA:evil_lol: TROSZKĘ SOBIE POSPACEROWALIŚMY...;) POTEM ZAJĄŁEM SIĘ PATYCZKAMI... PONIUCHAŁEM MAŁE CO NIECO:shake: PÓŹNIEJ WZIĘŁO MNIE NA MAŁE SZALEŃSTWO... :shake: POSZEDŁEM SOBIE POZWIEDZAĆ, COBY MNIE KOLEJNYM RAZEM NIC NIE ZASKOCZYŁO...:crazyeye: PATYCZKI BYŁY CIUT MAŁE WIĘC ŚCIOŁEM DRZEWKO:evil_lol: I ŻEBY MOJA PAŃCIA NIE ZAPOMNIAŁA ŻE KOCHAM SIĘ PLUSKAĆ, TO SOBIE ZASZALAŁEM:evil_lol: :eviltong: ( KLOCKOWA DZISIAJ KĄPIE, BO AROMAT JEST POWALAJĄCY) JESZCZE TROSZKĘ DRZEWEK POŚCINAŁEM:evil_lol: - TRZEBA ZROBIĆ MIEJSCE DLA NOWYCH DOMKÓW:angryy: TO ŻEBY NIKT NIE MYŚLAŁ ŻE BEZ DULKI BYM SOBIE NIE PORADZIŁ Z PRZEMIESZCZENIEM WYKAŁACZKI:ylsuper: A POTEM ZALICZYŁEM ŹRÓDEŁKO... ALE W TYM WŁAŚNIE MOMENCIE PADŁY BATERIE. WIĘC JESZCZE JEDNA FOTKA PO DOTARCIU DO DOMCIU I WYMIANIE NIESZCZĘSNYCH BATERII. A WYGLĄDAŁEM TAK....:-( Quote
Recommended Posts