Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']a teraz kochaniutkie zrywam sie do domu... coś mi napierdziela w plecach... ani siedzieć ani stać... ani pewnie leżeć :placz:, mój private massager- powiedział... coś tam coś tam... prostowniki... coś tam coś tam.... buuuuuu... starość nie radość :placz::placz: czy ja umieram?? :diabloti:

polecic Ci lekarza????
zanim odpowiesz zajrzyj do Hanny R od Gezia....a potem powiedz:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']polecic Ci lekarza????
zanim odpowiesz zajrzyj do Hanny R od Gezia....a potem powiedz:diabloti:
nie dam rady- ide do dom, bo juz prawie leże na ziemi... tak mnie skręca
zajrzę jutro :placz:

Posted

[quote name='clockwork']
10.000 na brykę!!?? toz to jakiś full wypas nówka sztuka... :eviltong: ale po co mi bryka po śmierci :hmmmm:

noo na taką wypasioną starczy - funkiel nówka nieśmigana :diabloti: no i czy ja napisałam, że dla Ciebie ta bryka?? :razz: dla spadkobierców - Klocek będzie smigał :evil_lol:

[quote name='clockwork']a teraz kochaniutkie zrywam sie do domu... coś mi napierdziela w plecach... ani siedzieć ani stać... ani pewnie leżeć :placz:, mój private massager- powiedział... coś tam coś tam... prostowniki... coś tam coś tam.... buuuuuu... starość nie radość :placz::placz: czy ja umieram?? :diabloti:

o masz!!! ledwo sie ubezpieczyła i już umiera :crazyeye:

Posted

malawaszka napisał(a):
noo na taką wypasioną starczy - funkiel nówka nieśmigana :diabloti: no i czy ja napisałam, że dla Ciebie ta bryka?? :razz: dla spadkobierców - Klocek będzie smigał :evil_lol:

Klocuszkowa nie umierajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Zrób jutro wielki COME BACK

Posted

[quote name='malawaszka']
o masz!!! ledwo sie ubezpieczyła i już umiera :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to samo mi przyszło do głowy........czyżby spadkobiercy coś uknuli;)
Klocusiowa ty się nie daj choróbsku :cool1:trza być twardym a nie miętkim;)

Posted

[quote name='clockwork']ad 1. zerkne...
ad 2. :multi::multi: Dulke???
ad 3. zostały... nie przypomniałaś :mad:
ad 4. pamiętamy... wysłać pocztą?? :evil_lol:

ad ad 1. połowa nadaje się do galerii antytalentów:razz:
ad ad 2. nie .....twoją siostrę...:p
ad ad 3. starsza jestem mogę mieć niemca :oops:
ad ad 4. nie :shake:, bo się wyleje......

Posted

:diabloti:macie się nie cieszyć ...Klockowa jeszcze żyje ;)ma tylko 38,4 gorączki...troszkę się zagotowała:shake:ale przeżyje , więc nie dzielić mi tu spadku........aha no i jak jej nie będzie jutro o 10.30 to możecie opijać skórkę:razz:

Posted

[quote name='PIKA']Moze niech ona tak szybko nie tężeje :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:narazie Madzię Klocuś wygrzewa w łóżeczku :razz:.....miejmy nadzieję ze skutecznie:cool1:

Posted

WItaj schorowana bao,,,, coś cIę pogieło????
a zdjęcia klocka z Dulka.... superanckie (jestem zazdrosna)
Trzymaj się i zdrowiej.......jakiegos młodego masażystę se weź ............to Ci pomoże:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Magda ma 2 kaloryferki w wyrku to jutro wstanie jak nowonarodzona:loveu:
Alu !! Ty jakiś prorok czy co ??:crazyeye: Klockowa jak nowonarodzona:multi: :multi: . Zdrowiutka i pełna werwy. Pewnie dzisiaj będą nadgodzinki :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']noo na taką wypasioną starczy - funkiel nówka nieśmigana no i czy ja napisałam, że dla Ciebie ta bryka?? dla spadkobierców - Klocek będzie smigał :evil_lol:

buuuaahahahah.. przypomniało mi się jak byliśmy w Anglii.. idziemy patrze :eek2:PIES PROWADZI AUTO!!! przecieram oczy... :lying: a on dalej prowadzi :eek:podjeżdża bliżej :splat:... przecież u nich jest kierownica po drugiej stronie...:evil_lol:
ubezpieczenie będzie od 1 kwietnia :eviltong: więc jeszcze nie czas na umieranie

[quote name='Anka12']Klocuszkowa nie umierajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Zrób jutro wielki COME BACK
WIEEELKI COME BACK!!!

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:to samo mi przyszło do głowy........czyżby spadkobiercy coś uknuli;)
Klocusiowa ty się nie daj choróbsku trza być twardym a nie miętkim

bo życie to nie jebajka ;)

[quote name='Alicjarydzewska']ad ad 1. połowa nadaje się do galerii antytalentów
ad ad 2. nie .....twoją siostrę...
ad ad 3. starsza jestem mogę mieć niemca
ad ad 4. nie , bo się wyleje......

następnym razem dowiedziemy kompleta- kalendarzyki, manusanik... i co tam jeszcze pragniesz :razz:
[quote name='Alicjarydzewska']macie się nie cieszyć ...Klockowa jeszcze żyje ma tylko 38,4 gorączki...troszkę się zagotowała ale przeżyje , więc nie dzielić mi tu spadku........aha no i jak jej nie będzie jutro o 10.30 to możecie opijać skórkę
jestem - spóźniona-byłam u pani doktor od rehabilitacji- zabiegi przerwane, powrót do ortopedy, może szpital i operacja, ale to tylko pod warunkiem że w naszym szpitalu oprócz legionozelli,sepsy i gangreny zagwarantuja mi jeszcze kafeje internetową :evil_lol:

[quote name='PIKA']Moze niech ona tak szybko nie tężeje :shake::evil_lol:
jeszcze nie pora na mnie :eviltong:

[quote name='Alicjarydzewska']narazie Madzię Klocuś wygrzewa w łóżeczku :razz:.....miejmy nadzieję ze skutecznie
skutecznie

[quote name='paula_z']
Fajne foty :multi:
suki włażą na łeb Klockowi :cool3:
Klockowa - zdrowiej szybko :kciuki:
expressowo :multi:

[quote name='Alicjarydzewska']Magda ma 2 kaloryferki w wyrku to jutro wstanie jak nowonarodzona:loveu:
3 :diabloti:

[quote name='BeaC']WItaj schorowana bao,,,, coś cIę pogieło????
a zdjęcia klocka z Dulka.... superanckie (jestem zazdrosna)
Trzymaj się i zdrowiej.......jakiegos młodego masażystę se weź ............to Ci pomoże

pogięło mnie jak małolata, ale dziś ok.:multi: nie zadroszczaj- zapraszamy z Twoją sucz do nas!!!!

[quote name='agnes1']Alu !! Ty jakiś prorok czy co ??:crazyeye: Klockowa jak nowonarodzona:multi: . Zdrowiutka i pełna werwy. Pewnie dzisiaj będą nadgodzinki :evil_lol:
pewnie bedą.. nadrobić trza... jeszcze mam zaległości połikendowe :angryy:

Posted

:multi::multi::multi:ha ha żyjesz :multi:
Cezary wycałowany chociaż nie wiem dlaczego nie chciałaś osobiście:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:ha ha żyjesz :multi:
Cezary wycałowany chociaż nie wiem dlaczego nie chciałaś osobiście:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

chciałam, ale nie dam rady dojechać... :eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']chciałam, ale nie dam rady dojechać... :eviltong:;)pozwole ci przy okazji wycałować:eviltong:
A ty sie nie daj do szpitala zawlec ....bo tam nie ma komputerów:angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']buuuahahahahahha jaki sexowny całusek :evil_lol:
:oops::oops::oops:

[quote name='Alicjarydzewska'];)pozwole ci przy okazji wycałować:eviltong:
A ty sie nie daj do szpitala zawlec ....bo tam nie ma komputerów:angryy:

napisałam... jak oprócz sepsy, gangreny i czegos tam co to 3 pacjentów od tego zmarło w jastrzębskim szpitalu zagwarantuja mi dostęp do kompka- pójde- niech mnie kroją ile wlezie... :razz::evil_lol:
Alu!!! jak fajnie że wróciłaś... od razu cosik ruszyło na dogo :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']:oops::oops::oops:

napisałam... jak oprócz sepsy, gangreny i czegos tam co to 3 pacjentów od tego zmarło w jastrzębskim szpitalu zagwarantuja mi dostęp do kompka- pójde- niech mnie kroją ile wlezie... :razz::evil_lol:
Alu!!! jak fajnie że wróciłaś... od razu cosik ruszyło na dogo :loveu:
:cool1:myślisz ze to ja tu robię zadymę .......:cool3:......eee chyba nie ............:oops:

Posted

Korzystając z pięknej pogody, Klocuś porwał :painting: mnie na spacerek do lasku:cool3: :evil_lol: . Na szczęście miałam ze sobą utrwalacza obrazu:cool3: , więc zapodam kilka fotków;) . Bawiliśmy się świetnie:multi: :multi:
WEJŚCIE MORDULCA:evil_lol:

TROSZKĘ SOBIE POSPACEROWALIŚMY...;)

POTEM ZAJĄŁEM SIĘ PATYCZKAMI...

PONIUCHAŁEM MAŁE CO NIECO:shake:

PÓŹNIEJ WZIĘŁO MNIE NA MAŁE SZALEŃSTWO... :shake:

POSZEDŁEM SOBIE POZWIEDZAĆ, COBY MNIE KOLEJNYM RAZEM NIC NIE ZASKOCZYŁO...:crazyeye:
PATYCZKI BYŁY CIUT MAŁE WIĘC ŚCIOŁEM DRZEWKO:evil_lol:

I ŻEBY MOJA PAŃCIA NIE ZAPOMNIAŁA ŻE KOCHAM SIĘ PLUSKAĆ, TO SOBIE ZASZALAŁEM:evil_lol: :eviltong: ( KLOCKOWA DZISIAJ KĄPIE, BO AROMAT JEST POWALAJĄCY)

JESZCZE TROSZKĘ DRZEWEK POŚCINAŁEM:evil_lol: - TRZEBA ZROBIĆ MIEJSCE DLA NOWYCH DOMKÓW:angryy:

TO ŻEBY NIKT NIE MYŚLAŁ ŻE BEZ DULKI BYM SOBIE NIE PORADZIŁ Z PRZEMIESZCZENIEM WYKAŁACZKI:ylsuper:

A POTEM ZALICZYŁEM ŹRÓDEŁKO... ALE W TYM WŁAŚNIE MOMENCIE PADŁY BATERIE. WIĘC JESZCZE JEDNA FOTKA PO DOTARCIU DO DOMCIU I WYMIANIE NIESZCZĘSNYCH BATERII. A WYGLĄDAŁEM TAK....:-(