Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='lolka75']a Ciebie Alicjo zebym tez zaraz nie wziela na tapete:mad:....bo jak to mozliwe zeby taka mloda lasencja miala takie stare dziecko:shake::crazyeye: :razz::razz:mówiłam TZtowi ze odebrał przeterminowanego chłopaka :cool1:...ale NIE :mad:....Qba mu się podobał :roll:a teraz na Dogo mnie wzięły na tapetę :placz: Quote
clockwork Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='lolka75']:crazyeye::crazyeye:to co ten Pawcio:crazyeye:...z przedszkola Cie wzial:shake:...nie nazwe tego po imieniu.............:crazyeye::mdleje:.............przeca Ty nie masz wiecej jak 20 lat:crazyeye:...no gora 24:mdleje: kooooooffffooooommmm ccciiieeeeee LLLOOOOLLLLUUUSSSSSS!!!!!!!! Quote
lolka75 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork'] kooooooffffooooommmm ccciiieeeeee LLLOOOOLLLLUUUSSSSSS!!!!!!!! zarty zartami ale ja tak naprawde mysle:niewiem: Quote
lolka75 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:mówiłam TZtowi ze odebrał przeterminowanego chłopaka :cool1:...ale NIE :mad:....Qba mu się podobał :roll:a teraz na Dogo mnie wzięły na tapetę :placz: Alunia...powiedz ze wzielas juz sporo odchowanego, bo cos mi tu u Was nie pasuje:niewiem:.....naprawde jestes za mloda na takiego byka syna:shake: aaaa...juz dawno mialam zapytac, bo ogladam na animal planet program o policji dla zwierzat i tam sa pitbule. Czy pitbul to to samo co amstaf?? I przepraszam za glupie pytanie ale wole zapytac niz zyc w nieswiadomosci:oops::oops: Quote
clockwork Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='lolka75']zarty zartami ale ja tak naprawde mysle:niewiem: i tej wersji sie trzymaj :loveu::loveu: [quote name='lolka75']Alunia...powiedz ze wzielas juz sporo odchowanego, bo cos mi tu u Was nie pasuje:niewiem:.....naprawde jestes za mloda na takiego byka syna:shake: bo Ala ma Qbe z wyprzedazy... takie wielkie byli tańsze ;) aaaa...juz dawno mialam zapytac, bo ogladam na animal planet program o policji dla zwierzat i tam sa pitbule. Czy pitbul to to samo co amstaf?? I przepraszam za glupie pytanie ale wole zapytac niz zyc w nieswiadomosci:oops::oops: a co ogladałaś?? że pitbulle mordują??? :razz::razz: jak tak to pitbull a amstaff to nie to samo... ale Ozzulce amstafy też z mordulców... a Klocuś ma przodka pitbulla :multi::multi: http://www.dogomania.pl/portal/node/56 ... Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='lolka75']zarty zartami ale ja tak naprawde mysle:niewiem: :razz::razz:...taaa i ta Mała się teraz ze mnie śmieje :roll::mad: [quote name='lolka75']Alunia...powiedz ze wzielas juz sporo odchowanego, bo cos mi tu u Was nie pasuje:niewiem:.....naprawde jestes za mloda na takiego byka syna:shake: bo w Polsce dzieci się plęgną jak ulęgałki :evil_lol: aaaa...juz dawno mialam zapytac, bo ogladam na animal planet program o policji dla zwierzat i tam sa pitbule. Czy pitbul to to samo co amstaf?? I przepraszam za glupie pytanie ale wole zapytac niz zyc w nieswiadomosci:oops::oops: szczerze ...to ja dokładnie Ci nie wytłumaczę , z tym wyjatkiem że pittbul to miałby być pies sportowy ....ASTy wersja wystawowa ....Pittbulle były do walk używane ....ale One wszystkie z jednej rodzinki Quote
clockwork Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 http://www.tvn24.pl/2112,1,prosto_z_polski.html sie mie przypomniało że jak poszłam po pracy do mamy to akurat leciał taki oto reportaż ... też jeszcze nie oglądałam... tera ide sie wykąpać a potem tu wróce... troche to potrwa... bo ogole kopyta w razie gr=dyby jutro po drodze zepsuła sie mi rządowa- trza być gotowym na wszystko :diabloti: Quote
lolka75 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork']i tej wersji sie trzymaj :loveu::loveu: a co ogladałaś?? że pitbulle mordują??? :razz::razz: jak tak to pitbull a amstaff to nie to samo... ale Ozzulce amstafy też z mordulców... a Klocuś ma przodka pitbulla :multi::multi: nie ze morduja tylko ze byly uzywane do walk:placz: i te co mialy blizny i byly agresywne to usypiali:placz:...ale suczki najczesciej oszczedzali bo nie braly udzialu w walkach tylko rodzily:shake:..... a pytam dlatego bo mordeczki takie jak u Ozulinskiego tylko ze smuklejsze. Tylko dlaczego nigdy nie padla nazwa amstaf?? http://www.dogomania.pl/portal/node/56 ... a po co golisz nogi?? jak bedziesz musiala z buta isc to bedzie cieplej z futrem..... a jeszcze pomysl jak podszerstek zapuscic:cool3: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork']http://www.tvn24.pl/2112,1,prosto_z_polski.html reportaż ....w cholere budujący ...znowu potwierdzający jak wielce odpowiedzialną jednostką jest człowiek :angryy::angryy::angryy: sie mie przypomniało że jak poszłam po pracy do mamy to akurat leciał taki oto reportaż ... też jeszcze nie oglądałam... tera ide sie wykąpać a potem tu wróce... troche to potrwa... bo ogole kopyta w razie gr=dyby jutro po drodze zepsuła sie mi rządowa- trza być gotowym na wszystko :diabloti: no taaaa jeszcze jak gdzieś zahaczysz po drodze ;)to Pawcio przez Tychy z buta będzie z Pyrzowic wracał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 jeju jeju Madzialeno to dzwoń do mnie jakby Ci rządowa padła po drodze - ja mam do Pyrzowic rzut beretem to odbiorę tą walizkę z kasą :loveu: :errrr: Quote
Medorowa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork']nooooo ... nie dałabyś sie przekonać?? :razz::razz: takiemu gangsta :evil_lol::evil_lol: Z czystą przyjemnością:loveu::loveu: Quote
clockwork Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='lolka75']a po co golisz nogi?? jak bedziesz musiala z buta isc to bedzie cieplej z futrem..... a jeszcze pomysl jak podszerstek zapuscic:cool3: :splat:tera mi to mówisz??? było dzwonić jak sie trymowałam :motz: [quote name='Alicja']no taaaa jeszcze jak gdzieś zahaczysz po drodze ;)to Pawcio przez Tychy z buta będzie z Pyrzowic wracał :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']jeju jeju Madzialeno to dzwoń do mnie jakby Ci rządowa padła po drodze - ja mam do Pyrzowic rzut beretem to odbiorę tą walizkę z kasą :loveu: :errrr: buuuhahahhaha... czytam i myśle... oho.. w razie czego mam wsparcie- weszka mnie podholuje... ale nic takiego nie piszesz więc czytam dalej i se myśle .. oho mam wsparcie- weszka podjedzie po Pawcia i przywiezie mi go jakbym gdzieś stała.... czytam dalej i se myśle ... oho dupa nie wsparcie :shake::shake: [quote name='Medorowa']Z czystą przyjemnością:loveu: ksz ksz... :mad: nie bedziesz sie z żadną przyjemnością oddawać mojemu Pawciowi :diabloti: Quote
Medorowa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork']http://www.tvn24.pl/2112,1,prosto_z_polski.html Qrwa:angryy::angryy::angryy::placz: [quote name='clockwork']:shake::shake: ksz ksz... :mad: nie bedziesz sie z żadną przyjemnością oddawać mojemu Pawciowi :diabloti: :roll::roll: Nie, to nie:obrazic: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Medorowa']Z czystą przyjemnością:loveu::loveu: :razz::razz:Zięciunia :loveu::loveu:mi chciałaś podrywać :razz: Quote
clockwork Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='Medorowa']Qrwa:angryy::angryy::angryy::placz: rozumiem że mam nie ogladać :shake::shake::shake: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Te foty tam już mówią wszystko :angryy::angryy::angryy: Quote
Medorowa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:Zięciunia :loveu::loveu:mi chciałaś podrywać :razz: Gdzież tam, chciałam tylko mu się z przyjemnością oddać:roll::roll::roll: [quote name='clockwork']rozumiem że mam nie ogladać :shake::shake::shake: Nic nowego tam nie zobaczysz, standard:angryy::angryy::angryy: tylko, mimo, że to wszystko jest nam niby znane, za każdym razem wqrwia i boli tak samo:-( Quote
malawaszka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork'] buuuhahahhaha... czytam i myśle... oho.. w razie czego mam wsparcie- weszka mnie podholuje... ale nic takiego nie piszesz więc czytam dalej i se myśle .. oho mam wsparcie- weszka podjedzie po Pawcia i przywiezie mi go jakbym gdzieś stała.... czytam dalej i se myśle ... oho dupa nie wsparcie :shake::shake: do usług :grins: Quote
lolka75 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 malawaszka napisał(a):do usług :grins: nie ma to jak prawdziwi przyjaciele:diabloti: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Medorowa']Gdzież tam, chciałam tylko mu się z przyjemnością oddać:roll::roll::roll: nooo jeszcze oddawać :mad: [quote name='malawaszka']do usług :grins: [quote name='lolka75']nie ma to jak prawdziwi przyjaciele:diabloti: :hmmmm: to jak to ....doopa czy wsparcie :hmmmm: Quote
clockwork Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='lolka75']nie ma to jak prawdziwi przyjaciele:diabloti: lolka... przyjaźń wyginęła z dinozaurami..... jak dziewice zresztą :grins: Quote
clockwork Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 noooo tera jak sie impra zaczyna to ja musze iść nynać :placz::placz::placz: DOGOBRANOC!!!! :placz::placz::placz: jedzcie pijcie a po stołach nie żygejcie :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork']noooo tera jak sie impra zaczyna to ja musze iść nynać :placz::placz::placz: DOGOBRANOC!!!! :placz::placz::placz: jedzcie pijcie a po stołach nie żygejcie :evil_lol::evil_lol: Dobranoc :calus: Quote
lolka75 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork']lolka... przyjaźń wyginęła z dinozaurami..... jak dziewice zresztą :grins: no wiem wlasnie:placz: Quote
Recommended Posts