apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']to wpadne posprzątać blogaska ;)No niech bedzie zawsze to troche mniej do sprzątania :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']No niech bedzie zawsze to troche mniej do sprzątania :evil_lol: :razz::razz:wiedziałam ,że to docenisz :grins: A Klocusiowa chyba zaspała:razz::razz:a tak ją ładnie budziłam :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']Ja tak z Nowym Dniem wpadłam posprzątać ...i zrobić jedzonko :evil_lol:nie zapomnij odkurzacza ;) :eek2::eek2: aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! dziś mnie to czeka w studio!!!! 2 tyg. nie sprzątane więc musze dziś i jutro na piko-belo porobić Pawciowi ... żeby miał 666% sterylności :placz: żebym tylko nie zapomniała wziąć odkurzacza:roll: [quote name='apple']No wiesz....chrzciny, komunie, śluby itd itp :diabloti: Nieeee no pomyślałam że nie bede dziewczyny fatygować jeszcze mi się zgubi w tym moim Jaworznie i nie dojedzie na czas po funcioszki :diabloti: A jak jestes chętna to ja zawsze zapraszam - drzwi u mnie stoją otworem :evil_lol: P.S. A tak właściwie to ja przyszłam powiedzieć że strasznie tu czysto:roll: i dzien dobry też chciałam powiedzieć :lol: no kto wie czy czasem Jaworzno gdzieś nie bedzie po drodze :razz: nooo... czysto... mogła by Ala mnie dziś w pracy nawiedzić :cool1: aaaa... i zamykaj drzwi niebezpieczne czasy mamy [quote name='BeaC']magdaleno spiochu pobudka :diabloti: [quote name='Alicja']dzień doberek Madzialeno POBUDKA...... PRZECA NIE ŚPIE :eek: dobereczek [quote name='agbar']witam cie:loveu: cie witam :loveu: [quote name='ice_t']dzień doberek, jak zwykle nagadane tak że te kilka fotek na wsteczu bardzo szybko znikło i trzeba mocno szukać Klocusia w jego własnym blogasie :evil_lol::evil_lol: nooo zagadały masakrycznie ONE :grins: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 :loveu::loveu:wstałaś .........mam cię nawiedzić :razz:...tak przy ludziach się umawiasz :roll:......wiem wiem .......ze mną tylko na sprzątanie :shake:.....:eviltong: ale wiesz ze jakbyś powiedziala to ja bym przeca przyjechala ;)Ciebie pomóc :loveu: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork'] :crazyeye::crazyeye::crazyeye:po to miałam przyjechać :razz:.......:roflt: ino dlaczemu tak mnie scesz ukrzywdzić :hmmmm: Quote
Medorowa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Klocusiowa Ty już w pracy:hmmmm::hmmmm: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork'] no kto wie czy czasem Jaworzno gdzieś nie bedzie po drodze :razz: nooo... czysto... mogła by Ala mnie dziś w pracy nawiedzić :cool1: aaaa... i zamykaj drzwi niebezpieczne czasy mamy Ależ zapraszam na kaffke przed wieczorna trasą do Pyrzowic.....tam nie kupuj...drożyzna :evil_lol: a u mnie z friko i jeszcze w tak doborowym towarzystwie :razz: No i drzwi nadal stoja otworem :lol: bo u mnie Krosiu pilnuje:evil_lol: Quote
clockwork Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='Medorowa']Klocusiowa Ty już w pracy:hmmmm::hmmmm: nooo... zapierdzielam normalnie na szmacie jak mały samochodzik...:roll: [quote name='apple'] Ależ zapraszam na kaffke przed wieczorna trasą do Pyrzowic.....tam nie kupuj...drożyzna :evil_lol: a u mnie z friko i jeszcze w tak doborowym towarzystwie :razz: aaa to jeszcze kogoś zapraszasz?? :razz::diabloti: No i drzwi nadal stoja otworem :lol: bo u mnie Krosiu pilnuje:evil_lol: ale ciotke Klockową wpuści????? :razz: Quote
lolka75 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Magda...a przyznaj siem...tatuazowywalas juz kogos:cool3:??:diabloti: Quote
clockwork Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='lolka75']Magda...a przyznaj siem...tatuazowywalas juz kogos:cool3:??:diabloti: gupiaś?? :crazyeye::crazyeye: przeca ja na widok igły (o krffi nie mówiąc) robie o tak :mdleje: ja nawet nie wchodze do Pawcia jak on kolczykuje bo zjeżdżam na zol :grins: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork']aaa to jeszcze kogoś zapraszasz?? :razz::diabloti: No jak to - JA ROBIE ZA CAłE DOBOROWE TOWARZYSTWO :diabloti: ale ciotke Klockową wpuści????? :razz:NO BA! No jak nie jak tak :evil_lol: On lubi gości....ma mu kto doopke klepać :evil_lol: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork']gupiaś?? :crazyeye::crazyeye: przeca ja na widok igły (o krffi nie mówiąc) robie o tak :mdleje: ja nawet nie wchodze do Pawcia jak on kolczykuje bo zjeżdżam na zol :grins: To się nazywa baba z jajami......hihihih jakbym siebie widziała :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='lolka75']Magda...a przyznaj siem...tatuazowywalas juz kogos:cool3:??:diabloti: widziałaś ......na mnie sobie zaplanowała poćwiczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork']nooo... zapierdzielam normalnie na szmacie jak mały samochodzik...:roll: niech Ci Aga zrobi fote :grins: ...plissssssssssssss:loveu:...bom jeszcze zmechanizowanej szmatki nie widziala :oops: Quote
lolka75 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork']gupiaś?? :crazyeye::crazyeye: przeca ja na widok igły (o krffi nie mówiąc) robie o tak :mdleje: ja nawet nie wchodze do Pawcia jak on kolczykuje bo zjeżdżam na zol :grins: ja to bym chciala kiedys.... sprobowac:loveu: a jesli o kolce chodzi to mi nocha kula taka malenka dziewuszka w krotkiej sukieneczce:loveu:. Na wstepie bylo mocno bo salon taki w typie czachy, diably i takie inne slicznosci, a z zaplecza wyszlo takie male i sliczne dziewczatko w sukieni:evil_lol:....sie uchachalam wtedy:evil_lol:. Magda jak sie boisz igly to kto i w jaki tajemny sposob robil Ci tatoo:crazyeye:??..... no i ilu Cie trzymalo:diabloti:?? Quote
clockwork Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Loluś... przy Tattoo nie zemdlałam- chyba inne podejście do sprawy... bardzo chciałam mieć i ani sie mi słabo nie zrobiło :roll: dostałam od tatuatora naklejke "dzielny pacjent" :evil_lol: ale przy kolczyku ... okno musiał otworzyc :oops: a tera patrzta,... jakam zapracowana..... jutro ino podłogi umyć i poczekalnie :mdleje: i studio bedzie PIKUŚ BELUŚ :multi: szybka jak błyskawica :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 w stereo :roll: a tera rządam litości :roll::diabloti: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 wow ....jaka Ty dzielna jesteś .....pięknie posprzątałaś i chciałam Ci jeszcze powiedzieć że ta kokosowa czekoladka BYŁA pyszna Quote
clockwork Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 obejrz Loluś.... jaka byłam zrelaxowana przy tatuowaniu :multi::multi: moja dziarka.... malenka... dyskretna... kobieca :roll: mój tatuator... miły, sympatyczny... stanął nademną i powiedział...."kochanie... nie zemdlejesz, prawda??" :cool1: Quote
jonQuilla Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 cześć panienko z okienka :evil_lol::evil_lol: !!! :) :multi::multi: to ja któregoś dnia przyjdę na jakiś ładny malunek :evil_lol::evil_lol: :) Quote
lolka75 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 tak sobie mysle....czasami tak mam ze nawet mysle:roll:.....ale sobie tak mysle.... Ile Wy jestescie z Pawciem razem ze pozwolilas sie mu ukuc:mad::diabloti:? Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork']obejrz Loluś.... jaka byłam zrelaxowana przy tatuowaniu :multi::multi: http://images28.fotosik.pl/51/b818609056e9bf62.jpg moja dziarka.... malenka... dyskretna... kobieca :roll: http://images25.fotosik.pl/71/841bf8a4c96c4e66.jpg coś ci powiem ale to nie ta dziarka ............... Quote
clockwork Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć panienko z okienka :evil_lol: !!! :) :multi: to ja któregoś dnia przyjdę na jakiś ładny malunek :evil_lol: :) ty to masz prawie tak samo dobre jak nasze :diabloti: studio w Gdańsku... Gdyni?? :hmmmm: [quote name='lolka75']tak sobie mysle....czasami tak mam ze nawet mysle:roll:.....ale sobie tak mysle.... Ile Wy jestescie z Pawciem razem ze pozwolilas sie mu ukuc:mad::diabloti:? aaa... długo... oj długo... powiem tylko że jak byśmy byli chajtnięci to po takim czasie już byśmy byli po rozwodzie :evil_lol::evil_lol: ale to nie tak że ja mu sie od razu dałam kłuć... dużo wody upłynęło zanim pozwoliłam żeby mi przebił :roll::diabloti: [quote name='evaxon']i żyli długo i szczesliwie.... koniec ehhhhh... jakież to romantyczne:loveu: [quote name='Alicja']coś ci powiem ale to nie ta dziarka ............... no nie ta... bo ta jest na prawej ręce... a tej z lewej nie mam foty... bo wciąż nie dokończona :roll::cool1: ale... cciiiiiiiiiii:p Quote
Recommended Posts