Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']No niech bedzie zawsze to troche mniej do sprzątania :evil_lol:

:razz::razz:wiedziałam ,że to docenisz :grins:

A Klocusiowa chyba zaspała:razz::razz:a tak ją ładnie budziłam :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']Ja tak z Nowym Dniem wpadłam posprzątać ...i zrobić jedzonko

:evil_lol:nie zapomnij odkurzacza ;)

:eek2::eek2: aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! dziś mnie to czeka w studio!!!! 2 tyg. nie sprzątane więc musze dziś i jutro na piko-belo porobić Pawciowi ... żeby miał 666% sterylności :placz:
żebym tylko nie zapomniała wziąć odkurzacza:roll:
[quote name='apple']No wiesz....chrzciny, komunie, śluby itd itp :diabloti:

Nieeee no pomyślałam że nie bede dziewczyny fatygować jeszcze mi się zgubi w tym moim Jaworznie i nie dojedzie na czas po funcioszki :diabloti:
A jak jestes chętna to ja zawsze zapraszam - drzwi u mnie stoją otworem :evil_lol:

P.S. A tak właściwie to ja przyszłam powiedzieć że strasznie tu czysto:roll:
i dzien dobry też chciałam powiedzieć :lol:

no kto wie czy czasem Jaworzno gdzieś nie bedzie po drodze :razz:
nooo... czysto... mogła by Ala mnie dziś w pracy nawiedzić :cool1:
aaaa... i zamykaj drzwi niebezpieczne czasy mamy

[quote name='BeaC']magdaleno

spiochu

pobudka

:diabloti:

[quote name='Alicja']dzień doberek Madzialeno POBUDKA......

PRZECA NIE ŚPIE :eek:
dobereczek

[quote name='agbar']witam cie:loveu:
cie witam :loveu:

[quote name='ice_t']dzień doberek, jak zwykle nagadane tak że te kilka fotek na wsteczu bardzo szybko znikło i trzeba mocno szukać Klocusia w jego własnym blogasie :evil_lol::evil_lol: nooo zagadały masakrycznie ONE :grins:

Posted

:loveu::loveu:wstałaś .........mam cię nawiedzić :razz:...tak przy ludziach się umawiasz :roll:......wiem wiem .......ze mną tylko na sprzątanie :shake:.....:eviltong:

ale wiesz ze jakbyś powiedziala to ja bym przeca przyjechala ;)Ciebie pomóc
:loveu:

Posted

[quote name='clockwork']
no kto wie czy czasem Jaworzno gdzieś nie bedzie po drodze :razz:
nooo... czysto... mogła by Ala mnie dziś w pracy nawiedzić :cool1:
aaaa... i zamykaj drzwi niebezpieczne czasy mamy

Ależ zapraszam na kaffke przed wieczorna trasą do Pyrzowic.....tam nie kupuj...drożyzna :evil_lol: a u mnie z friko i jeszcze w tak doborowym towarzystwie :razz:
No i drzwi nadal stoja otworem :lol: bo u mnie Krosiu pilnuje:evil_lol:

Posted

[quote name='Medorowa']Klocusiowa Ty już w pracy:hmmmm::hmmmm:
nooo... zapierdzielam normalnie na szmacie jak mały samochodzik...:roll:

[quote name='apple']

Ależ zapraszam na kaffke przed wieczorna trasą do Pyrzowic.....tam nie kupuj...drożyzna :evil_lol: a u mnie z friko i jeszcze w tak doborowym towarzystwie :razz:
aaa to jeszcze kogoś zapraszasz?? :razz::diabloti:

No i drzwi nadal stoja otworem :lol: bo u mnie Krosiu pilnuje:evil_lol:

ale ciotke Klockową wpuści????? :razz:

Posted

[quote name='lolka75']Magda...a przyznaj siem...tatuazowywalas juz kogos:cool3:??:diabloti:

gupiaś?? :crazyeye::crazyeye: przeca ja na widok igły (o krffi nie mówiąc) robie o tak :mdleje:

ja nawet nie wchodze do Pawcia jak on kolczykuje bo zjeżdżam na zol :grins:

Posted

[quote name='clockwork']aaa to jeszcze kogoś zapraszasz?? :razz::diabloti:

No jak to - JA ROBIE ZA CAłE DOBOROWE TOWARZYSTWO :diabloti:

ale ciotke Klockową wpuści????? :razz:NO BA! No jak nie jak tak :evil_lol: On lubi gości....ma mu kto doopke klepać :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']gupiaś?? :crazyeye::crazyeye: przeca ja na widok igły (o krffi nie mówiąc) robie o tak :mdleje:

To się nazywa baba z jajami......hihihih jakbym siebie widziała :evil_lol:

Posted

[quote name='lolka75']Magda...a przyznaj siem...tatuazowywalas juz kogos:cool3:??:diabloti:

widziałaś ......na mnie sobie zaplanowała poćwiczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']nooo... zapierdzielam normalnie na szmacie jak mały samochodzik...:roll:

niech Ci Aga zrobi fote :grins: ...plissssssssssssss:loveu:...bom jeszcze zmechanizowanej szmatki nie widziala :oops:

Posted

[quote name='clockwork']gupiaś?? :crazyeye::crazyeye: przeca ja na widok igły (o krffi nie mówiąc) robie o tak :mdleje:

ja to bym chciala kiedys.... sprobowac:loveu:
a jesli o kolce chodzi to mi nocha kula taka malenka dziewuszka w krotkiej sukieneczce:loveu:. Na wstepie bylo mocno bo salon taki w typie czachy, diably i takie inne slicznosci, a z zaplecza wyszlo takie male i sliczne dziewczatko w sukieni:evil_lol:....sie uchachalam wtedy:evil_lol:.

Magda jak sie boisz igly to kto i w jaki tajemny sposob robil Ci tatoo:crazyeye:??..... no i ilu Cie trzymalo:diabloti:??

Posted

Loluś... przy Tattoo nie zemdlałam- chyba inne podejście do sprawy... bardzo chciałam mieć i ani sie mi słabo nie zrobiło :roll: dostałam od tatuatora naklejke "dzielny pacjent" :evil_lol: ale przy kolczyku ... okno musiał otworzyc :oops:

a tera patrzta,... jakam zapracowana..... jutro ino podłogi umyć i poczekalnie :mdleje: i studio bedzie PIKUŚ BELUŚ :multi:

szybka jak błyskawica :evil_lol::evil_lol:

Posted

obejrz Loluś.... jaka byłam zrelaxowana przy tatuowaniu :multi::multi:

moja dziarka.... malenka... dyskretna... kobieca :roll:

mój tatuator... miły, sympatyczny... stanął nademną i powiedział...."kochanie... nie zemdlejesz, prawda??" :cool1:

Posted

[quote name='jonQuilla']cześć panienko z okienka :evil_lol: !!! :) :multi:

to ja któregoś dnia przyjdę na jakiś ładny malunek :evil_lol: :)

ty to masz prawie tak samo dobre jak nasze :diabloti: studio w Gdańsku... Gdyni?? :hmmmm:

[quote name='lolka75']tak sobie mysle....czasami tak mam ze nawet mysle:roll:.....ale sobie tak mysle.... Ile Wy jestescie z Pawciem razem ze pozwolilas sie mu ukuc:mad::diabloti:?

aaa... długo... oj długo... powiem tylko że jak byśmy byli chajtnięci to po takim czasie już byśmy byli po rozwodzie :evil_lol::evil_lol:
ale to nie tak że ja mu sie od razu dałam kłuć... dużo wody upłynęło zanim pozwoliłam żeby mi przebił :roll::diabloti:

[quote name='evaxon']i żyli długo i szczesliwie....

koniec

ehhhhh... jakież to romantyczne:loveu:

[quote name='Alicja']coś ci powiem ale to nie ta dziarka ...............

no nie ta... bo ta jest na prawej ręce... a tej z lewej nie mam foty... bo wciąż nie dokończona :roll::cool1:

ale... cciiiiiiiiiii:p