clockwork Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='emdziolek']Cze jadoWITA(m):razz: Klocusiowa Madziu mła:loveu: Wpadłam Ci powiedzieć że żyje ino zmęczona jestem nauką, i jeszcze Ci powiem że kochom CIę jak diobli i że wpadne tu jutro:evil_lol: Ave JA:evil_lol: aaaa... byłam tera u Cia i czytałam żeś wyuczona na amen... ino sie nie ujawniłam u cia :roll: bbboooo ta fota na mniejszym juz banerku mamci Vegi wtulonej w Pakusia mnie rozczuliła :loveu::loveu::loveu: zapraszam zaś... i też SIE koffom :evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja'] o jak siem Klockowa rządzi to ja tysz napisze że ona Mla a nie tła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: <foch> może i Tła ale i Mła, i ICH też:evil_lol: Madzia jest NASZA!:multi: Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja'] o jak siem Klockowa rządzi to ja tysz napisze że ona Mla a nie tła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bijcie sie bijcie Quote
emdziolek Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork']aaaa... byłam tera u Cia i czytałam żeś wyuczona na amen... ino sie nie ujawniłam u cia :roll: bbboooo ta fota na mniejszym juz banerku mamci Vegi wtulonej w Pakusia mnie rozczuliła :loveu::loveu::loveu: Wiem, wszystkich ta fota rozczula:evil_lol: zapraszam zaś... i też SIE koffom :evil_lol::evil_lol: CO za skromność:diabloti: Teraz wiem skąd i u mnie ona się wzieła:diabloti: AVE MY:evil_lol: Quote
emdziolek Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork']bijcie sie bijcie A ja sie nei zamierzam z nikim bić:razz: Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='emdziolek']<foch> może i Tła ale i Mła, i ICH też:evil_lol: Madzia jest NASZA!:multi: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: no masz... wszystkie dzieci nasze som...emi, Klockowa... i inny ziom :diabloti: Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='emdziolek']A ja sie nei zamierzam z nikim bić:razz: ic spac... bo rano do budy :turn-l::turn-l: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork']bijcie sie bijcie o masz .........Krosiowa Tła ....:mad:...tyś Mła .....bo Cię Krosiowa podprowadzi :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
emdziolek Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork'] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: no masz... wszystkie dzieci nasze som...emi, Klockowa... i inny ziom :diabloti: :siara::helo::ylsuper: [quote name='clockwork']ic spac... bo rano do budy :turn-l::turn-l: Nie wyśmiefaj sie ze mnie:placz: [quote name='Alicja']o masz .........Krosiowa Tła ....:mad:...tyś Mła .....bo Cię Krosiowa podprowadzi :eviltong::eviltong::eviltong: Ty do mnie z kijOszkiem?:crazyeye: Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 haha!!! dopiero tera sie przyjrzałam tej emotce ale liście zebrał Quote
jonQuilla Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork'] a wiesz że może coś w tym jest??? :hmmmm: może jork+ śląskie powietrze = fest alergia... bo faktycznie że jakoś dziwnie ludzie nas omijają :niewiem: no to zagadka rozwiazana to na pewno to :) :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='emdziolek']:siara::helo::ylsuper: Nie wyśmiefaj sie ze mnie:placz: Ty do mnie z kijOszkiem?:crazyeye: o moja koffana wcale nie na Ciebie ino na Madzię :evil_lol::evil_lol::evil_lol:alo to tak z mniłości :evil_lol: Quote
emdziolek Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja'] o moja koffana wcale nie na Ciebie ino na Madzię :evil_lol::evil_lol::evil_lol:alo to tak z mniłości :evil_lol: Fajna mi miłość z takimi PAŁAMI:roflt: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='emdziolek']Fajna mi miłość z takimi PAŁAMI:roflt: bo to miłość :loveu::loveu:bez Granic :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....ale ważne ze jest ;)...... Magda to ONA pisze o pałach nie ja :razz::razz: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ja tak z Nowym Dniem wpadłam posprzątać ...i zrobić jedzonko a teraz i rano i na końcu ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie zapomnij odkurzacza ;) Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja'] o masz ci los ....a to jakieś jeszcze inne obowiążki się z tym wiążą :hmmmm: oprócz prezenta na chrzciny :razz::razz:No wiesz....chrzciny, komunie, śluby itd itp :diabloti: [quote name='clockwork'] szybciutko poleciałaś na poczte jak ci powiedziałam że moge wpaść po niego w drodze do Pyrzowic :evil_lol: Nieeee no pomyślałam że nie bede dziewczyny fatygować jeszcze mi się zgubi w tym moim Jaworznie i nie dojedzie na czas po funcioszki :diabloti: A jak jestes chętna to ja zawsze zapraszam - drzwi u mnie stoją otworem :evil_lol: P.S. A tak właściwie to ja przyszłam powiedzieć że strasznie tu czysto:roll: i dzien dobry też chciałam powiedzieć :lol: Quote
BeaC Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 magdaleno spiochu pobudka :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 dzień doberek Madzialeno POBUDKA...... Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']No wiesz....chrzciny, komunie, śluby itd itp :diabloti: O masz ...ale Klockowa się nie upomniała :razz:;) A jak jestes chętna to ja zawsze zapraszam - drzwi u mnie stoją otworem :evil_lol: to ja się nie dziwię , ze TZ się zaziębił :razz: P.S. A tak właściwie to ja przyszłam powiedzieć że strasznie tu czysto:roll: i dzien dobry też chciałam powiedzieć :lol: bo ja tak se pomyślałam , ze idzie dziewcze dziś do pracy to chocia w domu ją wyręczę :oops:;) Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja'] bo ja tak se pomyślałam , ze idzie dziewcze dziś do pracy to chocia w domu ją wyręczę :oops:;) To chodź do mnie w przyszłym miesiącu...bo tez ide :placz: Quote
ice_t Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 dzień doberek, jak zwykle nagadane tak że te kilka fotek na wsteczu bardzo szybko znikło i trzeba mocno szukać Klocusia w jego własnym blogasie :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']To chodź do mnie w przyszłym miesiącu...bo tez ide :placz: powiedz ino kiedy to przyjdę :loveu: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja'] powiedz ino kiedy to przyjdę :loveu:Juszzzzz.....i za dwa tygodnie też :diabloti: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']Juszzzzz.....i za dwa tygodnie też :diabloti: to wpadne posprzątać blogaska ;) Quote
Recommended Posts