Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='emdziolek']Cze jadoWITA(m):razz:

Klocusiowa Madziu mła:loveu: Wpadłam Ci powiedzieć że żyje ino zmęczona jestem nauką, i jeszcze Ci powiem że kochom CIę jak diobli i że wpadne tu jutro:evil_lol:

Ave JA:evil_lol:

aaaa... byłam tera u Cia i czytałam żeś wyuczona na amen... ino sie nie ujawniłam u cia :roll: bbboooo ta fota na mniejszym juz banerku mamci Vegi wtulonej w Pakusia mnie rozczuliła :loveu::loveu::loveu:

zapraszam zaś... i też SIE koffom :evil_lol::evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']
o jak siem Klockowa rządzi to ja tysz napisze że ona Mla a nie tła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

<foch> może i Tła ale i Mła, i ICH też:evil_lol: Madzia jest NASZA!:multi:

Posted

[quote name='clockwork']aaaa... byłam tera u Cia i czytałam żeś wyuczona na amen... ino sie nie ujawniłam u cia :roll: bbboooo ta fota na mniejszym juz banerku mamci Vegi wtulonej w Pakusia mnie rozczuliła :loveu::loveu::loveu:
Wiem, wszystkich ta fota rozczula:evil_lol:
zapraszam zaś... i też SIE koffom :evil_lol::evil_lol:

CO za skromność:diabloti: Teraz wiem skąd i u mnie ona się wzieła:diabloti:

AVE MY:evil_lol:

Posted

[quote name='emdziolek']<foch> może i Tła ale i Mła, i ICH też:evil_lol: Madzia jest NASZA!:multi:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: no masz... wszystkie dzieci nasze som...emi, Klockowa... i inny ziom :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: no masz... wszystkie dzieci nasze som...emi, Klockowa... i inny ziom :diabloti:

:siara::helo::ylsuper:

[quote name='clockwork']ic spac... bo rano do budy :turn-l::turn-l:
Nie wyśmiefaj sie ze mnie:placz:

[quote name='Alicja']o masz .........Krosiowa Tła ....:mad:...tyś Mła .....bo Cię Krosiowa podprowadzi :eviltong::eviltong::eviltong:
Ty do mnie z kijOszkiem?:crazyeye:

Posted

[quote name='clockwork']
a wiesz że może coś w tym jest??? :hmmmm: może jork+ śląskie powietrze = fest alergia... bo faktycznie że jakoś dziwnie ludzie nas omijają :niewiem:

no to zagadka rozwiazana to na pewno to :) :evil_lol:

Posted

[quote name='emdziolek']:siara::helo::ylsuper:

Nie wyśmiefaj sie ze mnie:placz:

Ty do mnie z kijOszkiem?:crazyeye:

o moja koffana wcale nie na Ciebie ino na Madzię :evil_lol::evil_lol::evil_lol:alo to tak z mniłości :evil_lol:

Posted

[quote name='emdziolek']Fajna mi miłość z takimi PAŁAMI:roflt:

bo to miłość :loveu::loveu:bez Granic :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....ale ważne ze jest ;)......

Magda to ONA pisze o pałach nie ja :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']
o masz ci los ....a to jakieś jeszcze inne obowiążki się z tym wiążą :hmmmm: oprócz prezenta na chrzciny :razz::razz:
No wiesz....chrzciny, komunie, śluby itd itp :diabloti:

[quote name='clockwork']

szybciutko poleciałaś na poczte jak ci powiedziałam że moge wpaść po niego w drodze do Pyrzowic :evil_lol:

Nieeee no pomyślałam że nie bede dziewczyny fatygować jeszcze mi się zgubi w tym moim Jaworznie i nie dojedzie na czas po funcioszki :diabloti:
A jak jestes chętna to ja zawsze zapraszam - drzwi u mnie stoją otworem :evil_lol:

P.S. A tak właściwie to ja przyszłam powiedzieć że strasznie tu czysto:roll:
i dzien dobry też chciałam powiedzieć :lol:

Posted

[quote name='apple']No wiesz....chrzciny, komunie, śluby itd itp :diabloti:

O masz ...ale Klockowa się nie upomniała :razz:;)

A jak jestes chętna to ja zawsze zapraszam - drzwi u mnie stoją otworem :evil_lol:

to ja się nie dziwię , ze TZ się zaziębił :razz:

P.S. A tak właściwie to ja przyszłam powiedzieć że strasznie tu czysto:roll:
i dzien dobry też chciałam powiedzieć :lol:

bo ja tak se pomyślałam , ze idzie dziewcze dziś do pracy to chocia w domu ją wyręczę :oops:;)

Posted

[quote name='Alicja']
bo ja tak se pomyślałam , ze idzie dziewcze dziś do pracy to chocia w domu ją wyręczę :oops:;)
To chodź do mnie w przyszłym miesiącu...bo tez ide :placz:

Posted

dzień doberek, jak zwykle nagadane tak że te kilka fotek na wsteczu bardzo szybko znikło i trzeba mocno szukać Klocusia w jego własnym blogasie :evil_lol::evil_lol: