Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć :multi::multi::loveu:

w końcu doczłapałam tutaj, rano niestety nie miałam czasu ale nadrobiłam :multi::multi:

[quote name='clockwork']taaaa.. pan wolał żeby doopło go auto niż przejść obok jorczkuffff .. z pankami na drugim końcu smyczy jeszcze :evil_lol::evil_lol: zresztą nie tylko ten pan... wszyscy omijali nas szerokim łukiem... nie wiem... śmierdzieliśmy?? :niewiem:

może ludzie tam u Was uczuleni na Yorki są ;) :evil_lol::evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']

:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:
to ja jutro lece po karkóweczkę ;).
.......a miałam się położyć :hmmmm:

sie nie połozysz:eviltong:

Posted

[quote name='Alicja']no właśnie wróciłam z pokoju ...nudno było :razz::razz:No to chociaz opowiedz jaka bedzie ta karkóweczka...tradycyjna czy jakas wariacja :razz:

Posted

[quote name='apple']No to chociaz opowiedz jaka bedzie ta karkóweczka...tradycyjna czy jakas wariacja :razz:

:hmmmm: no przygotowane plasterki lekko klupnięte :razz::razz:....i na noc najlepiej by było w delikatnej zalewie przytrzymać z przyprawami :razz:....ale ja se tu tak tylko rozpuściłam moje fantazje ......a Madzia sama se tam zarządzi :razz:a potem nam napisze jak zrobiła :cool1:

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: no przygotowane plasterki lekko klupnięte :razz::razz:....i na noc najlepiej by było w delikatnej zalewie przytrzymać z przyprawami :razz:....ale ja se tu tak tylko rozpuściłam moje fantazje ......a Madzia sama se tam zarządzi :razz:a potem nam napisze jak zrobiła :cool1:To ja myślałam że madzia na chrzciny grilka cię zaprosi :cool3:

Posted

[quote name='apple']To ja myślałam że madzia na chrzciny grilka cię zaprosi :cool3:

.....no ja nie wiem .....zobaczymy ...przeca go jeszcze nie ma ;) ....ale ja już ją zaprosiłam do mła na frytki z nowej frytkownicy :grins:

To te karkóweczkę na ten chrzcinowy prezencior dla grilka bym dała :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja'].....no ja nie wiem .....zobaczymy ...przeca go jeszcze nie ma ;) ....ale ja już ją zaprosiłam do mła na frytki z nowej frytkownicy :grins:

To te karkóweczkę na ten chrzcinowy prezencior dla grilka bym dała :loveu::loveu:

No jak to nie ma.....ja już go nie mam więc ma go ona...a że w trasie tu cóż ja zrobie :niewiem:. O to ty matkom chrzestną zostaniesz :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No jak to nie ma.....ja już go nie mam więc ma go ona...a że w trasie tu cóż ja zrobie :niewiem:. O to ty matkom chrzestną zostaniesz :evil_lol:

o masz ci los ....a to jakieś jeszcze inne obowiążki się z tym wiążą :hmmmm: oprócz prezenta na chrzciny :razz::razz:

Posted

[quote name='clockwork']

eee kogo wam przypomina ta
emotka?? bo mi ino jedną :evil_lol::evil_lol:

[quote name='apple']Medorkową :evil_lol:

[quote name='clockwork']TAK TAK!!! :multi::multi::multi:

wygrałaś.... hmmmmmm... wyjście na poczte i wysłanie paczki w wolnej chwili :roll:

[quote name='Alicja']Madzia prawie Tyszanka ....Medorowa :multi::multi::multi:

:B-fly::B-fly:Czuję się jak Paris Hilton, wszędzie o mnie głośno:B-fly:

:diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']cze szukająca:roflt:
:eviltong::eviltong: cze :loveu:

[quote name='jonQuilla']Cześć :multi::loveu:

w końcu doczłapałam tutaj, rano niestety nie miałam czasu ale nadrobiłam :multi:

może ludzie tam u Was uczuleni na Yorki są :evil_lol:

a wiesz że może coś w tym jest??? :hmmmm: może jork+ śląskie powietrze = fest alergia... bo faktycznie że jakoś dziwnie ludzie nas omijają :niewiem:

[quote name='apple']

:razz:

szybciutko poleciałaś na poczte jak ci powiedziałam że moge wpaść po niego w drodze do Pyrzowic :evil_lol:

[quote name='Alicja']:hmmmm: no przygotowane plasterki lekko klupnięte :razz:....i na noc najlepiej by było w delikatnej zalewie przytrzymać z przyprawami :razz:....ale ja se tu tak tylko rozpuściłam moje fantazje ......a Madzia sama se tam zarządzi a potem nam napisze jak zrobiła :cool1:
aleś subtelna.... :loveu: wiesz że nie umiem gotować i tak szprytnie mi tego przepisa dałaś :evil_lol:

[quote name='Izabela124.']
kiedy beda nowe fotki Klocusia?
:crazyeye: przysięgam że od wczoraj nic a nic sie nie zmienił :grins:

[quote name='Medorowa']:B-fly:Czuję się jak Paris Hilton, wszędzie o mnie głośno:B-fly:

:diabloti:
buuuhahahahaha..... nie ważne co mówią , ważne że mówią ;)

aleście nagadały :shake:

Posted

[quote name='clockwork']
aleś subtelna.... :loveu: wiesz że nie umiem gotować i tak szprytnie mi tego przepisa dałaś :evil_lol:

:roflt: taaaaa dokładnie ....kto tu nie umie gotować :mad:

i jeszcze chciałam zapytać dyskretnie czy na chrzciny grilka :loveu::loveu:zaprosisz :razz::razz:

aleście nagadały :shake:

to nie JA to ONE :grins:

Posted

[quote name='Alicja'] i jeszcze chciałam zapytać dyskretnie czy na chrzciny grilka :loveu::loveu:zaprosisz
skoro nalegasz :cool1:
jasne przyjeżdżaj... postrzelamy z folii bąblkowej :multi::multi:

[quote name='Izabela124.']A ja przyszlma i chcialam prosic o calowaniv w moim imieniu Klocusia, amen :)

zasięgnęłam pomocy tłumacza i ... oczywiście że bede za cie całowac Klocka

:roll::roll: jakkolwiek to nie zabrzmiało :cool1:

Posted

[quote name='clockwork']skoro nalegasz :cool1:

nio niby nie ...ja tak tylko dyskretnie ;)zapytałam

jasne przyjeżdżaj... postrzelamy z folii bąblkowej :multi::multi:

:multi::multi::multi:będziemy se strzelać

:hmmmm: a co z karkóweczką :razz::razz:

zasięgnęłam pomocy tłumacza i ... oczywiście że bede za cie całowac Klocka

:roll::roll: jakkolwiek to nie zabrzmiało :cool1:

:klacz: no proszę jak ładnie poczytałas :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Izabela124.']Dziekowac:loveu::loveu::loveu:

do usług

[quote name='Alicja']

albo karkóweczka albo strzelanie :grins:

ucze sie języków obcych ;)

Posted

Cytat:
Napisał Alicja

albo karkóweczka albo strzelanie :grins:

wybieram KARKÓWECZKĘ .....i strzelanie :grins:

ucze sie języków obcych ;)

zdolna bestia ;)

Posted

Cze jadoWITA(m):razz:

Klocusiowa Madziu mła:loveu: Wpadłam Ci powiedzieć że żyje ino zmęczona jestem nauką, i jeszcze Ci powiem że kochom CIę jak diobli i że wpadne tu jutro:evil_lol:

Ave JA:evil_lol:

Posted

[quote name='emdziolek']Cze jadoWITA(m):razz:

Klocusiowa Madziu mła:loveu: Wpadłam Ci powiedzieć że żyje ino zmęczona jestem nauką, i jeszcze Ci powiem że kochom CIę jak diobli i że wpadne tu jutro:evil_lol:

Ave JA:evil_lol:

o jak siem Klockowa rządzi to ja tysz napisze że ona Mla a nie tła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: