jonQuilla Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Cześć :multi::multi::loveu: w końcu doczłapałam tutaj, rano niestety nie miałam czasu ale nadrobiłam :multi::multi: [quote name='clockwork']taaaa.. pan wolał żeby doopło go auto niż przejść obok jorczkuffff .. z pankami na drugim końcu smyczy jeszcze :evil_lol::evil_lol: zresztą nie tylko ten pan... wszyscy omijali nas szerokim łukiem... nie wiem... śmierdzieliśmy?? :niewiem: może ludzie tam u Was uczuleni na Yorki są ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='apple'] :razz::razz::razz: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: to ja jutro lece po karkóweczkę ;). .......a miałam się położyć :hmmmm: Quote
apple Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja']:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: to ja jutro lece po karkóweczkę ;). .......a miałam się położyć :hmmmm: sie nie połozysz:eviltong: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='apple']sie nie połozysz:eviltong: no właśnie wróciłam z pokoju ...nudno było :razz::razz: Quote
apple Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja']no właśnie wróciłam z pokoju ...nudno było :razz::razz:No to chociaz opowiedz jaka bedzie ta karkóweczka...tradycyjna czy jakas wariacja :razz: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='apple']No to chociaz opowiedz jaka bedzie ta karkóweczka...tradycyjna czy jakas wariacja :razz: :hmmmm: no przygotowane plasterki lekko klupnięte :razz::razz:....i na noc najlepiej by było w delikatnej zalewie przytrzymać z przyprawami :razz:....ale ja se tu tak tylko rozpuściłam moje fantazje ......a Madzia sama se tam zarządzi :razz:a potem nam napisze jak zrobiła :cool1: Quote
apple Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: no przygotowane plasterki lekko klupnięte :razz::razz:....i na noc najlepiej by było w delikatnej zalewie przytrzymać z przyprawami :razz:....ale ja se tu tak tylko rozpuściłam moje fantazje ......a Madzia sama se tam zarządzi :razz:a potem nam napisze jak zrobiła :cool1:To ja myślałam że madzia na chrzciny grilka cię zaprosi :cool3: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='apple']To ja myślałam że madzia na chrzciny grilka cię zaprosi :cool3: .....no ja nie wiem .....zobaczymy ...przeca go jeszcze nie ma ;) ....ale ja już ją zaprosiłam do mła na frytki z nowej frytkownicy :grins: To te karkóweczkę na ten chrzcinowy prezencior dla grilka bym dała :loveu::loveu: Quote
apple Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja'].....no ja nie wiem .....zobaczymy ...przeca go jeszcze nie ma ;) ....ale ja już ją zaprosiłam do mła na frytki z nowej frytkownicy :grins: To te karkóweczkę na ten chrzcinowy prezencior dla grilka bym dała :loveu::loveu: No jak to nie ma.....ja już go nie mam więc ma go ona...a że w trasie tu cóż ja zrobie :niewiem:. O to ty matkom chrzestną zostaniesz :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='apple']No jak to nie ma.....ja już go nie mam więc ma go ona...a że w trasie tu cóż ja zrobie :niewiem:. O to ty matkom chrzestną zostaniesz :evil_lol: o masz ci los ....a to jakieś jeszcze inne obowiążki się z tym wiążą :hmmmm: oprócz prezenta na chrzciny :razz::razz: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Izabela124.'] kiedy beda nowe fotki Klocusia? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Izuś ......przeca wczoraj były .....i ze Mną :grins: Quote
Izabela124. Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Izuś ......przeca wczoraj były .....i ze Mną :grins: Widzilam, ale ja chce nowe:eviltong::evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork'] eee kogo wam przypomina ta emotka?? bo mi ino jedną :evil_lol::evil_lol: [quote name='apple']Medorkową :evil_lol: [quote name='clockwork']TAK TAK!!! :multi::multi::multi: wygrałaś.... hmmmmmm... wyjście na poczte i wysłanie paczki w wolnej chwili :roll: [quote name='Alicja']Madzia prawie Tyszanka ....Medorowa :multi::multi::multi: :B-fly::B-fly:Czuję się jak Paris Hilton, wszędzie o mnie głośno:B-fly: :diabloti: Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='evaxon']cze szukająca:roflt: :eviltong::eviltong: cze :loveu: [quote name='jonQuilla']Cześć :multi::loveu: w końcu doczłapałam tutaj, rano niestety nie miałam czasu ale nadrobiłam :multi: może ludzie tam u Was uczuleni na Yorki są :evil_lol: a wiesz że może coś w tym jest??? :hmmmm: może jork+ śląskie powietrze = fest alergia... bo faktycznie że jakoś dziwnie ludzie nas omijają :niewiem: [quote name='apple'] :razz: szybciutko poleciałaś na poczte jak ci powiedziałam że moge wpaść po niego w drodze do Pyrzowic :evil_lol: [quote name='Alicja']:hmmmm: no przygotowane plasterki lekko klupnięte :razz:....i na noc najlepiej by było w delikatnej zalewie przytrzymać z przyprawami :razz:....ale ja se tu tak tylko rozpuściłam moje fantazje ......a Madzia sama se tam zarządzi a potem nam napisze jak zrobiła :cool1: aleś subtelna.... :loveu: wiesz że nie umiem gotować i tak szprytnie mi tego przepisa dałaś :evil_lol: [quote name='Izabela124.'] kiedy beda nowe fotki Klocusia? :crazyeye: przysięgam że od wczoraj nic a nic sie nie zmienił :grins: [quote name='Medorowa']:B-fly:Czuję się jak Paris Hilton, wszędzie o mnie głośno:B-fly: :diabloti: buuuhahahahaha..... nie ważne co mówią , ważne że mówią ;) aleście nagadały :shake: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork'] aleś subtelna.... :loveu: wiesz że nie umiem gotować i tak szprytnie mi tego przepisa dałaś :evil_lol: :roflt: taaaaa dokładnie ....kto tu nie umie gotować :mad: i jeszcze chciałam zapytać dyskretnie czy na chrzciny grilka :loveu::loveu:zaprosisz :razz::razz: aleście nagadały :shake: to nie JA to ONE :grins: Quote
Izabela124. Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 A ja przyszlma i chcialam prosic o calowaniv w moim imieniu Klocusia, amen :) Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja'] i jeszcze chciałam zapytać dyskretnie czy na chrzciny grilka :loveu::loveu:zaprosisz skoro nalegasz :cool1: jasne przyjeżdżaj... postrzelamy z folii bąblkowej :multi::multi: [quote name='Izabela124.']A ja przyszlma i chcialam prosic o calowaniv w moim imieniu Klocusia, amen :) zasięgnęłam pomocy tłumacza i ... oczywiście że bede za cie całowac Klocka :roll::roll: jakkolwiek to nie zabrzmiało :cool1: Quote
Izabela124. Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork'] zasięgnęłam pomocy tłumacza i ... oczywiście że bede za cie całowac Klocka :roll::roll: jakkolwiek to nie zabrzmiało :cool1:Dziekowac:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork']skoro nalegasz :cool1: nio niby nie ...ja tak tylko dyskretnie ;)zapytałam jasne przyjeżdżaj... postrzelamy z folii bąblkowej :multi::multi: :multi::multi::multi:będziemy se strzelać :hmmmm: a co z karkóweczką :razz::razz: zasięgnęłam pomocy tłumacza i ... oczywiście że bede za cie całowac Klocka :roll::roll: jakkolwiek to nie zabrzmiało :cool1: :klacz: no proszę jak ładnie poczytałas :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Izabela124.']Dziekowac:loveu::loveu::loveu: do usług [quote name='Alicja'] :hmmmm: a co z karkóweczką :razz::razz: albo karkóweczka albo strzelanie :grins: :klacz: no proszę jak ładnie poczytałas :loveu::loveu: ucze sie języków obcych ;) Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Cytat: Napisał Alicja :hmmmm: a co z karkóweczką :razz::razz: albo karkóweczka albo strzelanie :grins: wybieram KARKÓWECZKĘ .....i strzelanie :grins: :klacz: no proszę jak ładnie poczytałas :loveu::loveu: ucze sie języków obcych ;) zdolna bestia ;) Quote
emdziolek Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Cze jadoWITA(m):razz: Klocusiowa Madziu mła:loveu: Wpadłam Ci powiedzieć że żyje ino zmęczona jestem nauką, i jeszcze Ci powiem że kochom CIę jak diobli i że wpadne tu jutro:evil_lol: Ave JA:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='emdziolek']Cze jadoWITA(m):razz: Klocusiowa Madziu mła:loveu: Wpadłam Ci powiedzieć że żyje ino zmęczona jestem nauką, i jeszcze Ci powiem że kochom CIę jak diobli i że wpadne tu jutro:evil_lol: Ave JA:evil_lol: o jak siem Klockowa rządzi to ja tysz napisze że ona Mla a nie tła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts