Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']
ale ino 2 miechy i na bezrobocie

:roll::roll:

:roll:jeszcze nie widzialam zeby sie ktos tak cieszyl ze idzie na bezrobocie:roll::diabloti:

Posted

[quote name='lolka75']dobre bezrobocie nie jest zle

oby nie za długie :roll:

[quote name='Alicja']to jutro z raniolka będzie tak ................................

oj bedzie... tymbardziej że ide na 11tą... więc ciężko bedzie nie zaspać :roll::eviltong:

[quote name='agbar']:roll:jeszcze nie widzialam zeby sie ktos tak cieszyl ze idzie na bezrobocie:roll::diabloti:
no ja też nie... dlatego sie ciesze... bo ja zawsze musze być na opak :grins:
a to nie radość... to przerażenie, ino na łeb mi sie rzuciło :loveu:

[quote name='apple']No wiesz ja tu o pomoc wołam a ty mi o randkach ....................................:roll:
aaaa.. to ja nie wiedziała że do elDochtore sie po pomoc chodzi..:roll:. ja tam biegam na randki.... ale skoro powiadasz że i pomocą służy.... moge cie z nim umówić :grins:

Posted

[quote name='clockwork']
oj bedzie... tymbardziej że ide na 11tą... więc ciężko bedzie nie zaspać :roll::eviltong:

to ja Cię słodkim brzmieniem Pain of Salvation zbudzę

Posted

[quote name='clockwork']

aaaa.. to ja nie wiedziała że do elDochtore sie po pomoc chodzi..:roll:. ja tam biegam na randki.... ale skoro powiadasz że i pomocą służy.... moge cie z nim umówić :grins: Oj Magda taka duża jesteś a jeszcze cię trzeba uświadamiać:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']to ja Cię słodkim brzmieniem Pain of Salvation zbudzę

dopsz :grins:

[quote name='apple']Oj Magda taka duża jesteś a jeszcze cię trzeba uświadamiać:diabloti:

duża nieuświadomiona.... stydam

Posted

[quote name='clockwork']dopsz :grins:

ino o kierej :hmmmm: 8 wystyknie :razz::razz:

duża nieuświadomiona.... stydam

noooo potwierdzam .....wczoraj się przekonałam na spacerze że to dziewcze nieswiadome i niewinne jak łza :loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple']Stydaj stydaj ino nie syp juszz tym konfetti po okach :diabloti:

[quote name='Alicja']noooo potwierdzam .....wczoraj się przekonałam na spacerze że to dziewcze nieswiadome i niewinne jak łza :loveu::loveu:

:grins:

jak o ósmej jak do pracy na 11tą?? nie wygłupiaj sie ani :mad:

eee kogo wam przypomina ta
emotka?? bo mi ino jedną :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']

:grins:

jak o ósmej jak do pracy na 11tą?? nie wygłupiaj sie ani :mad:

:hmmmm: a o kierej .........o 9 tej :roll:....bom ja wstanięta będę od 7.15 więc wybieraj ;)

eee kogo wam przypomina ta
emotka?? bo mi ino jedną :evil_lol::evil_lol:

Madzia prawie Tyszanka ....Medorowa :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='clockwork']TAK TAK!!! :multi::multi::multi:

Urrraaa:multi:

wygrałaś.... hmmmmmm... wyjście na poczte i wysłanie paczki w wolnej chwili :roll:
no masz...sie subtelnie przypomniała :diabloti:.dzisiaj D mi przyniesie pudło i folię babelkową , zapakuje i nadam ...może jakaś inna nagroda :razz:

Posted

[quote name='BeaC']..............przeczytalam o wymoczonym doopsku i nogach............

nie zapomniałaś o czymś????

:razz::diabloti::diabloti:

zapomniałam... znaczy nie zapomniałam:roll:
zapomniałam napisać ale nie zapomniałam umyć....

[quote name='Alicja']Madzia prawie Tyszanka ....Medorowa :multi::multi::multi:

tak tak... ty też leć na poczte..:evil_lol::evil_lol:

eee japkowa!!! poleciałaś już teraz natentychmiast?? :crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='clockwork']

eee japkowa!!! poleciałaś już teraz natentychmiast?? :crazyeye::crazyeye:

Nieeeeeeee! Chora jestem i nie wychodze z domu!!!! D wysle niech idzie :diabloti:

Posted

[quote name='apple']Nieeeeeeee! Chora jestem i nie wychodze z domu!!!! D wysle niech idzie :diabloti:
nie no spoko oko... nie śpiechaj ....odbiore na Paprocanach ;)

czy na Pyrzowice sie nie jedzie przez Jaworzno?? :hmmmm: bo że przez Tychy to wiadomo... zawsze trafiam do Tych gdziekolwiek bym nie jechała...:roll::oops:

Posted

[quote name='clockwork']nie no spoko oko... nie śpiechaj ....odbiore na Paprocanach ;)

Nie no co ty tak mi jakoś zeszło ale dzisiaj wsio załatwie :lol:

czy na Pyrzowice sie nie jedzie przez Jaworzno?? :hmmmm: bo że przez Tychy to wiadomo... zawsze trafiam do Tych gdziekolwiek bym nie jechała...:roll::oops:
No wiesz jak bys jechała na około to tak! Prędzej koło Sosnowca no a od sosnowca to rzut beretem:lol: A kiedy jedziesz na te Pyrzowice?

Posted

[quote name='apple']No wiesz jak bys jechała na około to tak! Prędzej koło Sosnowca no a od sosnowca to rzut beretem:lol: A kiedy jedziesz na te Pyrzowice?

we sierode, po wtorku przed czwartkiem..:roll:. po Pawcia jade.... :loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']we sierode, po wtorku przed czwartkiem..:roll:. po Pawcia jade.... :loveu::loveu:No masz dobrze że mi powiedziałaś kiedy ta środa jest :splat: No ale o której ja siem pytam :razz:

Posted

[quote name='apple']No masz dobrze że mi powiedziałaś kiedy ta środa jest :splat: No ale o której ja siem pytam :razz:

21.25 Pancio bedzie na lotnisku .... pomyłka... nie jade po Paffcia ... jade po funcioki :grins:

Posted

[quote name='clockwork']21.25 Pancio bedzie na lotnisku .... pomyłka... nie jade po Paffcia ... jade po funcioki :grins:

.....no taaa teraz wiem po co tobie takie wielkie autko ;)..........a miała być Nasza Rządowa :hmmmm: