Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

widziałam fotki :loveu::loveu::loveu:

http://images34.fotosik.pl/146/36a9df37d49c9b1d.jpg
a ta suni tak stanęła czy ona ma takie łapecki krzywe? :oops:

a z tymi zakochanymi koczującymi to jakaś plaga teraz :shake: u mnie też był na osiedlu taki ostatnio i leżał pod drzewkiem taki smutek, że serce pękało, podejśc nie dał pokazywał cały garnitur jak podchodziłam mimo, że z sukami :-o ale one widać za mało atrakcyjne :roll: ale już się odkochał bo potem go widziałam jak się gwałcił nawzajem z innym psem :roll: i pewni już wrócił do domu bo dobrze wyglądał - tych "właścicieli" to bym :mad::angryy:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']widziałam fotki :loveu::loveu::loveu:

http://images34.fotosik.pl/146/36a9df37d49c9b1d.jpg
a ta suni tak stanęła czy ona ma takie łapecki krzywe? :oops:

niestety.... ma takie krzywe :roll::roll::cool1:

a z tymi zakochanymi koczującymi to jakaś plaga teraz :shake: u mnie też był na osiedlu taki ostatnio i leżał pod drzewkiem taki smutek, że serce pękało, podejśc nie dał pokazywał cały garnitur jak podchodziłam mimo, że z sukami :-o ale one widać za mało atrakcyjne :roll: ale już się odkochał bo potem go widziałam jak się gwałcił nawzajem z innym psem :roll: i pewni już wrócił do domu bo dobrze wyglądał - tych "właścicieli" to bym :mad::angryy:

cooo tam... mały pikuś... niegroźny... niech se lata luzem powsi :mad::mad::mad:
:shake::shake:

jeszcze nie poszłam wymoczyć .... lece ;)

Posted

[quote name='clockwork']nnnnoooooo w końcu myślisz moim tokiem myślenia :roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....najważniejsza część składowa ;)

chamska składnia bez kultury języka :splat:

:cool1:...otóż to ...dziwaczne no nie :razz:a jednak prawdziwe

Ty już wyplumkana :crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Alicja']:cool1:...otóż to ...dziwaczne no nie :razz:a jednak prawdziwe

Ty już wyplumkana :crazyeye::crazyeye:

tera wyplumkana... wcześniej JESZCZE nie dojsznięta :roll::roll:

zaszalałam.... wymoczyłam też nogi :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']tera wyplumkana... wcześniej JESZCZE nie dojsznięta :roll::roll:

zaszalałam.... wymoczyłam też nogi :evil_lol::evil_lol:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:aleś zaszalała:razz:...wode spod paznokci wylej ;)

przyjszlam życzyć Ci dogobrejnocki

Posted

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:aleś zaszalała:razz:...wode spod paznokci wylej ;)

przyjszlam życzyć Ci dogobrejnocki

idziesz spać?? :razz::razz:

to ja jeszcze zezre serniczka i też pónde... bo jutro kontrola u elDohtore... a w poniedziałki on przyjmuje chyba do 13tej.... niedaj boshe bym zaspała :roll::evil_lol:

dogobranoc

Posted

[quote name='apple']Ale cioteczka ma dzisija nastroja- ho ho ho :razz:

fffcale nie mam.. z rana przeczytałam historie piesi z Orzechowic która grzała na mrozie ciało swojej umierającej współlokatorki i sie poryczałam.....
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105356

ale już ok... o 12tej ide do elDochtore na randevu...ciekawe co powie.. wszytko niby ok, został ino kaszel... ale jaki kaszel :crazyeye:

Posted

[quote name='clockwork']fffcale nie mam.. z rana przeczytałam historie piesi z Orzechowic która grzała na mrozie ciało swojej umierającej współlokatorki i sie poryczałam.....
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105356

:placz::placz:psy są cudowne
:placz:

ale już ok... o 12tej ide do elDochtore na randevu...ciekawe co powie.. wszytko niby ok, został ino kaszel... ale jaki kaszel :crazyeye:
Weź mnie ze sobą :roll:

Posted

tak wiec po pierwsze primo: dzien dobry:grins:
po drugie primo: twoja orkiestra chce sie wprowadzic do mnie:mad:
po trzecie primo: kocham cie ty stara torbo:loveu:

Posted

[quote name='agbar']tak wiec po pierwsze primo: dzien dobry:grins:
po drugie primo: twoja orkiestra chce sie wprowadzic do mnie:mad:
po trzecie primo: kocham cie ty stara torbo:loveu:

1. bereczek
  2. nie oddam... bede walczyć jak l(e)wica
  3. ajlowiu tuu ruro

[quote name='Medorowa']http://images25.fotosik.pl/159/abb90509e819cecf.jpg
:grins::diabloti::diabloti::diabloti:

aaaa.... Aljcia od dpuy srtony ... noooo była :grins::diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='Alicja']Witanko :multi::loveu::multi:Mój Domeczku Tymczasowy:loveu::loveu::loveu:

witaneczko mój tymczasowiczu

Posted

[quote name='clockwork']

aaaa.... Aljcia od dpuy srtony ... noooo była :grins::diabloti::diabloti::diabloti:

:roll:...no była ....od tej najfajniejszej strony :diabloti:.................:evil_lol: :evil_lol:

witaneczko mój tymczasowiczu

urrrrrrraaaaaaaaaaaaaa to Ja wracam do Cia i se razem będziemy paszczeć w okienko

Posted

prawie zdrowa.... kaszel jeszcze może być przez 2 tyg. nawet bo płuca i oskrzela sie oczyszczają :p:p

od jutra kombek do arbajta :mdleje: a ja sie taki leniwiec zrobiłam :oops::roll:

ale ino 2 miechy i na bezrobocie

:roll::roll:

Posted

[quote name='clockwork']prawie zdrowa.... kaszel jeszcze może być przez 2 tyg. nawet bo płuca i oskrzela sie oczyszczają :p:p

od jutra kombek do arbajta :mdleje: a ja sie taki leniwiec zrobiłam :oops::roll:

ale ino 2 miechy i na bezrobocie

:roll::roll:
dobre bezrobocie nie jest zle