Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BoJa']No patrz... nigdy bym nie pomyślała,że Madzialena taka troskliwa:evil_lol:

BINGO!!!!!

namalowałam na tej desce celownik i strzelałam z łuku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']od doopy strony?? :errrr::errrr: tyś chyba kunia nigdy nie ujeżdżała ..

:oops:ano nie .............:roll:

"chodź Klocuś spuścimy sie za bliblioteką" ....

:eviltong::eviltong::eviltong:...........o dochodzeniu na oponki nic już nie powiem :siara:

Posted

[quote name='Alicja']:eviltong::eviltong::eviltong:...........o dochodzeniu na oponki nic już nie powiem :siara:

ok... nic nie mów :siara:

ide z psem na spaceros nawąchać sie pocieczkowych szczynów.... :mad::mad::mad:

Posted

[quote name='clockwork']
BINGO!!!!!

namalowałam na tej desce celownik i strzelałam z łuku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Uffff,aż mi ulżyło,bo myślałam żeś jeszcze chora:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']http://images33.fotosik.pl/147/ceef2a83c4893331.jpg
Ale masz siostra pięknego nowofundlanda :loveu::loveu::loveu: Tylko jak już go trymowałas, to trza było pióra na łapach i grzywke na głowie zostawić :diabloti:

ależ po co?? i ta ludziska z daleka rozpoznają że to pies nowy z fundlandii :evil_lol::evil_lol:
http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9479004&postcount=15680

[quote name='BoJa']Uffff,aż mi ulżyło,bo myślałam żeś jeszcze chora:evil_lol::evil_lol:
aż tak chora że aż litościwa tom jeszcze nigdy nie była :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='BoJa']No patrz... nigdy bym nie pomyślała,że Madzialena taka troskliwa:evil_lol:

:calus: dobra z niej istota:roll:

[quote name='clockwork']
BINGO!!!!!
:roll:

żeby gdzie trafić :hmmmm:

[quote name='BoJa']Uffff,aż mi ulżyło,bo myślałam żeś jeszcze chora:evil_lol::evil_lol:
:hmmmm: a miałaś jeszcze jakieś watpliwości :razz:

[quote name='clockwork']ależ po co?? i ta ludziska z daleka rozpoznają że to pies nowy z fundlandii :evil_lol::evil_lol:
http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9479004&postcount=15680

funkel nówka nieśmigany :cool1:
aż tak chora że aż litościwa tom jeszcze nigdy nie była :evil_lol::evil_lol:
a zostanie ci tak :grins:

Posted

[quote name='BeaC']
cześć madzia.........ty Aluśke to chyba tak specialnie raz bez łba a raz od dupy strony:razz::razz::razz:

bo Ona Mnie tak z tych bardziej fotogenicznych części pokazuje :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']widziałam jak mamunia zabawia ;) się z Klockiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

http://images31.fotosik.pl/146/a3809062498b0340.jpg ten gostek z tyłu zmienił tor drogi czy mi się wydaje? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

taaaa.. pan wolał żeby doopło go auto niż przejść obok jorczkuffff .. z pankami na drugim końcu smyczy jeszcze :evil_lol::evil_lol: zresztą nie tylko ten pan... wszyscy omijali nas szerokim łukiem... nie wiem... śmierdzieliśmy?? :niewiem:

[quote name='tygra']tu Klocuś mówi... Zobacz jaki jestem dżentelmen i jaki jestem dobrze wychowany :)
http://images33.fotosik.pl/147/bae43bf6029bb1f5.jpg
a jak sie puszył przy laluni :loveu::loveu: mrrrrrr... klata do przodu, basior wciągnięty :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Pysia']Ach :loveu: Wydało się...A ja myślałam, że nikt się nie pozna :diabloti::evil_lol:
ups... wygadałam sie :oops:

[quote name='BeaC']http://images28.fotosik.pl/160/37989fb3ffa65079.jpg

a ten ojciec z tyłu.to se przyszedł na walki psóff???

taaaa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cześć madzia.........ty Aluśke to chyba tak specialnie raz bez łba a raz od dupy strony:razz::razz::razz:

nie moja wina że Ala straciła głowe dla nas abo miała nas głęboko w.......:roll:

[quote name='Alicja']

żeby gdzie trafić :hmmmm:

we samiusieńki sierodeczek :grins:

Posted

a wogóle to obok w bloku jakaś sucz ma cieczke... i od paru dni szwędają sie tu pielgrzymki psiaków... ale jeden koczuje tu non stop....
dziś pizga jak w kieleckim... wyszłam tera z psem na spacera a ten borok leży na środku chodnika zwinięty w kłębek :placz::placz:

odstawiłam psa, wzięłam żarełko, zalałam wrzątkiem i zaniosłam piesiowi... kiedy do niego podchodziłam i w momencie gdy cmokłam i zawołałam no chodź psiunia - ten na równe nogi i bez ogladania sie za sebie gnał jak poparzony w odwrotnym kierunku:-( panicznie sie wystraszył bezpośredniego kontaktu z człowiekiem.. zostawiłam mu w krzakach to żarełko, ale chciałam żeby zjadł ciepłe, a ono zamarznie w 5 minut :-(:-(
i co ja mam z nim zrobić???? zadzwonić do schronu?? większe szanse ma na przeżycie na ulicy :shake::shake:

Posted

[quote name='clockwork']
nie moja wina że Ala straciła głowe dla nas abo miała nas głęboko w.......:roll:

.....no przeca mówiłam ze wnętrze mam naj fotogeniczniejszy ;)

we samiusieńki sierodeczek :grins:

we sam środek

Posted

[quote name='clockwork']
i co ja mam z nim zrobić???? zadzwonić do schronu?? większe szanse ma na przeżycie na ulicy :shake::shake:

ja licze ze psinka jest Tam chwilowo ...mam nadzieje ...po żarełko trafi a potem do domeczku ...a schrona daruj mu ....poczekaj ...

Posted

[quote name='Alicja'].....prima balerina

[quote name='evaxon']uuułaaaaaa ale tu fotkowo sie robi:razz:

noo BYŁO FOTKOWO:roll:

NA WSTECZU :evil_lol::evil_lol:

[SIZE=3]ide wymoczyć pośladki
[SIZE=3] i jeszcze tu wróce

Posted

[quote name='clockwork']

noo BYŁO FOTKOWO:roll:

NA WSTECZU :evil_lol::evil_lol:

[SIZE=3]ide wymoczyć pośladki [SIZE=3] i jeszcze tu wróce