Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paula_']Witaj Madzialeno kochana :multi: Nie dam rady nadrobić zaległości :shake: Mam nadzieję, żeś już zdrowsza :loveu: Pozdrówka :calus:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Paula??? to Ty???? witam cie kochaniutka... :multi::multi::loveu:

[quote name='Alicja']Pędziłam tu aby dotrzeć zanim wstaniesz ...

mam coś dla Ciebie :loveu::loveu::loveu:na dzień dobry .....:grins:

takie 3 to do południa...ale nie milki :shake: bojkotuje je bo... zwolnili świstaka :roll::roll:

a dupa rośnie :roll:

cze All

Posted

[quote name='clockwork']********* :loveu: :loveu:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:edytowałaś posta ...jak ja se klikałam spokojnie .....no i musiałam kasować.....

cze MADZIU :grins: :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']ta... Tobie??? bo mnie od samego patrzenia :evil_lol:

zobacze to Ci powiem czy urosła ;)bo jak dla mnie to bajer że Magdzie doopa rośnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pewno nie zobaczę bo z obżarstwa pewnie już pękła;) bo się tu nie pokazuje :shake:...szczątki doczesne ktoś będzie musiał posprzątać :razz::razz:

Posted

Czeeee Magdaleno! :loveu:Oznajmiam że przesyłka bedzie w przyszłym tygodniu......sorki ale sie nie wyrabiam.....jak chłop chory to gorzej niż szpital w domu :cool1:

Posted

[quote name='apple']Czeeee Magdaleno! :loveu:Oznajmiam że przesyłka bedzie w przyszłym tygodniu......sorki ale sie nie wyrabiam.....jak chłop chory to gorzej niż szpital w domu :cool1:

:placz::placz::placz:a ja naszykowalam już karkóweczkę :placz:;):evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']
:placz::placz::placz:a ja naszykowalam już karkóweczkę :placz:;):evil_lol:
No dopssszzz dla ciebie Alu specjalnie zniose wszelkie trudy i jutro udam się na nadajnie pczkóf :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No dopssszzz dla ciebie Alu specjalnie zniose wszelkie trudy i jutro udam się na nadajnie pczkóf :evil_lol:

nie kłopocz siem :loveu::loveu::loveu:...ja tam bede u Madzi dopiero pewnie w Marcu :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']nie kłopocz siem :loveu::loveu::loveu:...ja tam bede u Madzi dopiero pewnie w Marcu :razz::razz:
No to super....bo u mnie na poczte to cała wyprawa a jak Pan D chory to nijak z nim Alusi nie zostawię.......a pogoda taka że nie chce dziecka ze sobą ciągać........a dodam jeszcze że na poczte to u mnie caaaaała wyprawa :cool1:

A teraz przyjdzie Klockowa i powie żebym sie nie tłumaczyla :diabloti:

Posted

[quote name='apple']No to super....bo u mnie na poczte to cała wyprawa a jak Pan D chory to nijak z nim Alusi nie zostawię.......a pogoda taka że nie chce dziecka ze sobą ciągać........a dodam jeszcze że na poczte to u mnie caaaaała wyprawa :cool1:

A teraz przyjdzie Klockowa i powie żebym sie nie tłumaczyla :diabloti:

:hmmmm:no waśnie ...po co siem tumaczysz :grins:....;)

Posted

[quote name='teqquila']hehe bo lubi :evil_lol: Ala uciekłas z gg :diabloti: i tera jestes i nie gadasz ze mna :diabloti:

bo mnie nie było :diabloti:ale TY też uciokłaś :mad:...a teraz to zaś mnie nie będzie :angryy:....ale wrócę ;)

Posted

[quote name='teqquila']ubi ubi :eviltong::p a wlasnie o tobie gadałysmy se hehehe

Ala tom ty siem jesce nie wybrałas :evil_lol:

:angryy::angryy:nie ja ......TZ .....pojechał na myjnie :cool1:bo jutro jedzie do ................:roll:;)

Posted

[quote name='clockwork']cze dziewczynki

przyszłam rzec DOGOBRANOC :grins:

jaaaaa moje szokolady i 10% taniej :loveu::loveu:

a wiesz jak o nie walczyłam:razz::razz: .....już nie było ale jak powiedziałam że dla Klockowej to zaraz się znalazły i jeszcze z promocji :loveu::loveu:

Dogobranoc :grins: