Paula Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Witaj Madzialeno kochana :multi: Nie dam rady nadrobić zaległości :shake: Mam nadzieję, żeś już zdrowsza :loveu: Pozdrówka :calus: Quote
Alicja Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Pędziłam tu aby dotrzeć zanim wstaniesz ... mam coś dla Ciebie :loveu::loveu::loveu:na dzień dobry .....:grins: Quote
clockwork Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='Paula_']Witaj Madzialeno kochana :multi: Nie dam rady nadrobić zaległości :shake: Mam nadzieję, żeś już zdrowsza :loveu: Pozdrówka :calus: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Paula??? to Ty???? witam cie kochaniutka... :multi::multi::loveu: [quote name='Alicja']Pędziłam tu aby dotrzeć zanim wstaniesz ... mam coś dla Ciebie :loveu::loveu::loveu:na dzień dobry .....:grins: takie 3 to do południa...ale nie milki :shake: bojkotuje je bo... zwolnili świstaka :roll::roll: a dupa rośnie :roll: cze All Quote
malawaszka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='clockwork'] a dupa rośnie :roll: ta... Tobie??? bo mnie od samego patrzenia :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='clockwork']********* :loveu: :loveu: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:edytowałaś posta ...jak ja se klikałam spokojnie .....no i musiałam kasować..... cze MADZIU :grins: :loveu: Quote
Alicja Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='malawaszka']ta... Tobie??? bo mnie od samego patrzenia :evil_lol: zobacze to Ci powiem czy urosła ;)bo jak dla mnie to bajer że Magdzie doopa rośnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pewno nie zobaczę bo z obżarstwa pewnie już pękła;) bo się tu nie pokazuje :shake:...szczątki doczesne ktoś będzie musiał posprzątać :razz::razz: Quote
apple Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Czeeee Magdaleno! :loveu:Oznajmiam że przesyłka bedzie w przyszłym tygodniu......sorki ale sie nie wyrabiam.....jak chłop chory to gorzej niż szpital w domu :cool1: Quote
Alicja Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='apple']Czeeee Magdaleno! :loveu:Oznajmiam że przesyłka bedzie w przyszłym tygodniu......sorki ale sie nie wyrabiam.....jak chłop chory to gorzej niż szpital w domu :cool1: :placz::placz::placz:a ja naszykowalam już karkóweczkę :placz:;):evil_lol: Quote
apple Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Alicja'] :placz::placz::placz:a ja naszykowalam już karkóweczkę :placz:;):evil_lol:No dopssszzz dla ciebie Alu specjalnie zniose wszelkie trudy i jutro udam się na nadajnie pczkóf :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='apple']No dopssszzz dla ciebie Alu specjalnie zniose wszelkie trudy i jutro udam się na nadajnie pczkóf :evil_lol: nie kłopocz siem :loveu::loveu::loveu:...ja tam bede u Madzi dopiero pewnie w Marcu :razz::razz: Quote
apple Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Alicja']nie kłopocz siem :loveu::loveu::loveu:...ja tam bede u Madzi dopiero pewnie w Marcu :razz::razz: No to super....bo u mnie na poczte to cała wyprawa a jak Pan D chory to nijak z nim Alusi nie zostawię.......a pogoda taka że nie chce dziecka ze sobą ciągać........a dodam jeszcze że na poczte to u mnie caaaaała wyprawa :cool1: A teraz przyjdzie Klockowa i powie żebym sie nie tłumaczyla :diabloti: Quote
Alicja Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='apple']No to super....bo u mnie na poczte to cała wyprawa a jak Pan D chory to nijak z nim Alusi nie zostawię.......a pogoda taka że nie chce dziecka ze sobą ciągać........a dodam jeszcze że na poczte to u mnie caaaaała wyprawa :cool1: A teraz przyjdzie Klockowa i powie żebym sie nie tłumaczyla :diabloti: :hmmmm:no waśnie ...po co siem tumaczysz :grins:....;) Quote
apple Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm:no waśnie ...po co siem tumaczysz :grins:....;)Ano właśnie nie wiem.......jakoś tak..............:roll: Quote
teqquila Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 hehe bo lubi :evil_lol: Ala uciekłas z gg :diabloti: i tera jestes i nie gadasz ze mna :diabloti: Quote
Alicja Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='teqquila']hehe bo lubi :evil_lol: Ala uciekłas z gg :diabloti: i tera jestes i nie gadasz ze mna :diabloti: bo mnie nie było :diabloti:ale TY też uciokłaś :mad:...a teraz to zaś mnie nie będzie :angryy:....ale wrócę ;) Quote
apple Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='teqquila']hehe bo lubi :evil_lol: Ala uciekłas z gg :diabloti: i tera jestes i nie gadasz ze mna :diabloti: Bo cie nie ubi :diabloti:;):evil_lol: Quote
teqquila Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 ubi ubi :eviltong::p a wlasnie o tobie gadałysmy se hehehe Ala tom ty siem jesce nie wybrałas :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='teqquila']ubi ubi :eviltong::p a wlasnie o tobie gadałysmy se hehehe Ala tom ty siem jesce nie wybrałas :evil_lol: :angryy::angryy:nie ja ......TZ .....pojechał na myjnie :cool1:bo jutro jedzie do ................:roll:;) Quote
jonQuilla Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='clockwork']http://pl.youtube.com/watch?v=KPmX9Na-7gs straszne...nie byłam w stanie oglądnąć tego całego filmiku :roll: Quote
teqquila Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Alicja'] :angryy::angryy:nie ja ......TZ .....pojechał na myjnie :cool1:bo jutro jedzie do ................:roll:;) a to wszystko tłumaczy hehehe:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Przyniosłam Ci taką jak lubisz:loveu::loveu::loveu: ...stydam za Milkę ....:oops::oops: Quote
clockwork Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 cze dziewczynki przyszłam rzec DOGOBRANOC :grins: jaaaaa moje szokolady i 10% taniej :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='clockwork']cze dziewczynki przyszłam rzec DOGOBRANOC :grins: jaaaaa moje szokolady i 10% taniej :loveu::loveu: a wiesz jak o nie walczyłam:razz::razz: .....już nie było ale jak powiedziałam że dla Klockowej to zaraz się znalazły i jeszcze z promocji :loveu::loveu: Dogobranoc :grins: Quote
apple Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Klocusiowa przyszłam ci ja powiedziec cobyś się ciepło ubrała bo ziiimmmmaaaaa - bryyyy Quote
Recommended Posts