apple Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 cześć Klocusiowa to sem JO! :multi: Doberek przyszłam powiedzieć :lol: Quote
clockwork Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 cze dziewczynki... już wstałam :roll: Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='clockwork']cze dziewczynki... już wstałam :roll: :hmmmm: jakoś wcześnie ...ale niech tam ... :klacz: :sweetCyb::B-fly: :klacz::B-fly::sweetCyb: :klacz: Quote
clockwork Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: jakoś wcześnie ...ale niech tam ... :klacz: :sweetCyb::B-fly: :klacz::B-fly::sweetCyb: :klacz: nooo wcześnie... bo jakiś gej coś wierci na klatce... pospać człowiekowi nie dadzą :shake::angryy: Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='clockwork']nooo wcześnie... bo jakiś gej coś wierci na klatce... pospać człowiekowi nie dadzą :shake::angryy: :glaszcze: oj biedna ty .....współczuwam ....serca nie mają :diabloti::diabloti::diabloti:tak skoro świt hałasować Quote
Medorowa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='clockwork']nooo wcześnie... bo jakiś gej coś wierci na klatce... pospać człowiekowi nie dadzą :shake::angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kaj się smykosz, hęę... cho tu do nos byndziemy se walentynkową miłość wyznawać:diabloti: Quote
apple Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='clockwork']nooo wcześnie... bo jakiś gej coś wierci na klatce... pospać człowiekowi nie dadzą :shake::angryy:No to ci gad jeden :mad: Quote
clockwork Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='Alicja']:glaszcze: oj biedna ty .....współczuwam ....serca nie mają :diabloti::diabloti::diabloti:tak skoro świt hałasować no mówie ci... zero taktu... jakby sam tu mieszkał :roll: [quote name='Medorowa']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kaj się smykosz, hęę... cho tu do nos byndziemy se walentynkową miłość wyznawać:diabloti: że jaką miłość??? walenciokową??? a czy przyjdzieta do mnie z indykiem na święto dziękczynienia??? :diabloti: amerykanizacji mówie stanowcze NOŁ :eviltong: Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='clockwork']no mówie ci... zero taktu... jakby sam tu mieszkał :roll: no masz ....niech no poczeka .....niech no ja go spotkam :mad::mad::mad:...bo to pewnie ten sam co u mnie wiercił :diabloti::diabloti: że jaką miłość??? walenciokową??? a czy przyjdzieta do mnie z indykiem na święto dziękczynienia??? :diabloti: amerykanizacji mówie stanowcze NOŁ :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... to ja już wiem skąd u mnie w sklepu ;) takie wielkie kurczaki ...one stylizowane na amerykanckie są :razz::razz: i tak szczymamy ;) Quote
clockwork Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=KPmX9Na-7gs Quote
agbar Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='clockwork'] :diabloti: amerykanizacji mówie stanowcze NOŁ :eviltong: i za to wyznanie nienawidze cie jeszcze bardziej moja stara ruro:diabloti::loveu: Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='clockwork']http://pl.youtube.com/watch?v=KPmX9Na-7gs ........................:-( :-( :-( Quote
teqquila Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Siemka klockowa przyszlam do cia z czyms :) Quote
apple Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='clockwork']http://pl.youtube.com/watch?v=KPmX9Na-7gs :-(:-(:-(:angryy::angryy::angryy: Quote
malawaszka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 qrde nie oglądam tego na yutubie :shake: Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='malawaszka']qrde nie oglądam tego na yutubie :shake: a ja to cholera taka jestem że MUSZE a potem chodze i przeklinam ....i wogóle :oops: Quote
apple Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Alicja']a ja to cholera taka jestem że MUSZE a potem chodze i przeklinam ....i wogóle :oops:Ja się przyznam- obejżałam tylko do połowy......dalej nie moge :shake: Quote
lolka75 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='clockwork']http://pl.youtube.com/watch?v=KPmX9Na-7gs pierwsze skojarzenie to oboz koncentracyjny:shake::-( Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='lolka75']pierwsze skojarzenie to oboz koncentracyjny:shake::-( :-( :-( :-( dokladnie ...tylko wtedy ludzie ludziom zgotowali ten los ...a teraz ludzie zwierzętom :-(człowiek jest cholernie słabym ogniwem w lańcuchu ewolucji bo tylko słabe jednostki posuwają się do tak karygodnych czynow ...i boli naj to że wmawiają nam że podobno ktoś stworzył człowieka na swój wzór i podobieństwo...więc jakim ten ktoś musiałby być ********* / sama se wypipkałam/ że teraz tak ludzie czynią :angryy:...ale sie wywnętrzyłam ....ale ja tak po prostu myślę ... Quote
zuzolandia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Oejrzalam....do konca..... i brak mi słow ..................... Quote
ice_t Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 oglądnełam filmik na dwa razy za pierwszym podejściem nie byłam w stanie wytrwac do końca. poprostu brakło mi słów:-(:-(:-( Quote
clockwork Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 XXI wiek... środek cywilizowanej europy... kraj katolicki i boże miłosierdzie.... :angryy: Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='clockwork']XXI wiek... środek cywilizowanej europy... kraj katolicki i boże miłosierdzie.... :angryy: taaa Hitler też miał błogosławieństwo papieża :angryy: Quote
Recommended Posts