apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....KLIK ....KLIK Nie blokuj gg.......czekam na klika od klockowej :diabloti: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):Nie blokuj gg.......czekam na klika od klockowej :diabloti: to nie ja .....to ONA :grins: Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a):to nie ja .....to ONA :grins:Bo spiere to i tamto i sie skończą żarty......NO!:evil_lol::diabloti: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):Bo spiere to i tamto i sie skończą żarty......NO!:evil_lol::diabloti: :razz::razz:no so ....no so ...napisze do UNICEFu :pże przemocą na mnie Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a)::razz::razz:no so ....no so ...napisze do UNICEFu :pże przemocą na mnie Do Unicefu???? Ja siem żadnego unicefa nie bojem :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 hahahaha doberek Człowieku Orkiestro z Nowofundlandem :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):Do Unicefu???? Ja siem żadnego unicefa nie bojem :diabloti: :diabloti: i krzywde mnie zrobisz :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a)::diabloti: i krzywde mnie zrobisz :crazyeye::crazyeye::crazyeye:A czy ja mówiłam cos o robieniu krzywdy?:crazyeye: ja tylko powiedziałam że spiere to i tamto............masz jakąś plamke na dżinksach.........moje drugie imie to Vizir :diabloti: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):A czy ja mówiłam cos o robieniu krzywdy?:crazyeye: ja tylko powiedziałam że spiere to i tamto............masz jakąś plamke na dżinksach.........moje drugie imie to Vizir :diabloti: :mdleje: a ja się tak wystraszyłam ...że doopalona podusiami obłożylam :razz::razz:...dobra ...w łazience masz przygotowane pranie:grins: Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a)::mdleje: a ja się tak wystraszyłam ...że doopalona podusiami obłożylam :razz::razz:...dobra ...w łazience masz przygotowane pranie:grins: No co sie bojasz nie potrzebnie wiesz że jak taki gołabek jestem......dawa to pranie :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):No co sie bojasz nie potrzebnie wiesz że jak taki gołabek jestem......dawa to pranie :evil_lol: no to cho...... ......uffffff Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a):no to cho...... ......uffffff No to po co ja tam jak ty już wsio zrobiłaś? Chyba że na kaff to inna inszość:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a): No to po co ja tam jak ty już wsio zrobiłaś? Chyba że na kaff to inna inszość:evil_lol: a to nie ty :hmmmm: bo ja tak widziałam że się ktoś krząta :razz::razz:....chyba że to Klocusiowa ;)...Ona też lubi pranie prać ;) Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 clockwork napisał(a): > Co tak siedzisz? > Jak siedzę? > Taki znudzony. Dawniej się ze mną nie nudziłeś. > Nie jestem znudzony. Czytam gazetę. > Dawniej w moim towarzystwie nie czytałeś gazety. >Od czasu jak jesteśmy małżeństwem, stale jestem w twoim towarzystwie, a kiedyś przecież muszę przeczytać gazetę. > Już Ci się nie podoba, że jesteśmy małżeństwem?Dawniej byłeś szczęśliwy z tego powodu. >Zlituj się, wcale nie powiedziałem, że mi się nie podoba. > Dawniej nie miałeś zwyczaju zarzucać mi kłamstwa. >Nie zarzucam Ci kłamstwa. Czego Ty chcesz ode mnie? > Nic nie chcę od Ciebie. Chcę tylko, żebyś mnie traktował jak dawniej. >Dobrze, postaram się. > Dawniej nie musiałeś się starać. > Moja droga, daj mi spokój. > Mogę Ci dać spokój. Tylko ciekawa jestem, czy dawniej tez byś się tak do mnie odezwał. > - milczy - > Już nawet nie raczysz odpowiedzieć. Dawniej sprawiała Ci przyjemność każda rozmowa ze mną. Może nie? No, powiedz, nie? > Tak. > Ach, więc przyznajesz się nareszcie! >Do czego się przyznaję, na miłość boską? > Do czego? żeś się zmienił w stosunku do mnie. >O czym Ty mówisz? > Na szczęście sam się przyznałeś, tylko dlaczego? Powiedz mi szczerze, dlaczego jesteś inny niż dawniej? >Przestań się mnie czepiać. Czego Ty chcesz ode mnie? > Tylko tego, żebyś był taki jak dawniej. (chwila ciszy) Ach, więc nie możesz już być dla mnie taki jak dawniej? Dobrze. Tylko żeby później nie było na mnie. Ty sam tego chciałeś. >Czego chciałem? Co Ty wygadujesz? > No sam przed chwila powiedziałeś, że mnie już nie kochasz. Bardzo się cieszę, że sam zacząłeś te rozmowę. Przynajmniej będę wiedziała. Już nie będę się łudzić, że kiedykolwiek będziesz znów taki jak dawniej. >Słuchaj, gadasz takie głupstwa, że aż mnie trzęsie. Przestań bajdurzyć,bomnie szlag trafi, i daj mi przeczytać gazetę, do wszystkich diabłów! > A kochasz mnie jeszcze? Tak jak dawniej? I jesteś dla mnie znów taki jak dawniej? I przepraszasz mnie za wszystko, coś powiedział bez zastanowienia?Biedny! Przykro Ci, żeś doprowadził do tego, żebym pomyślała, że już nie jesteś taki jak dawniej. No, to dobrze. Już się nie gniewam. Co tak siedzisz? >Jak siedzę? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Widziałam nowofunlanda::lol: Quote
ice_t Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 clockwork napisał(a): pfffff... ale macie odważne psy :shake: no całe 25 kilo czworonożnego ochroniarza - pies zaczepno obroony - on zaczepia ja bronię:eviltong: Quote
jonQuilla Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 do Was też przyszłam na chwileczkę bo dzisiaj jeszcze nie odwiedzałam :) cześć Klocuszkowa :loveu: :multi::multi: Quote
Izabela124. Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Witanko Widzilam ataki na odkurzacza, cztalam zajebnioszczy tekst, myslam, ze opluje monitor:evil_lol::evil_lol: Czytalam tez o nowfunladzie hahaha Quote
BeaC Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 ice_t napisał(a):mój tez nie lubi odkurzaczy, na szczęście nie musiałam jeszce nic do swojego dokupywać,a jak słyszy mikser albo suszarkę do włosów to zwiewa pod stół:evil_lol: he he he Lujka nie ucieka............. z racji bycia bulterierem ..................jak się boi to..................atakuje witaj Madzia czy ty już ................czy jeszcze nie????:razz::diabloti::diabloti: zdrowa Quote
ice_t Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 BeaC napisał(a):he he he Lujka nie ucieka............. z racji bycia bulterierem ..................jak się boi to..................atakuje znaczy się mój ucieka jak słyszy miksery i suszarki a do odkurzacza ma mieszane uczucia raz go atakuje raz przed nim zwiewa:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 O masz :razz::razz:....a Klocuszkowa tu nawet nie zajrzała :hmmmm: ...oć no do mła :grins: są fotaski z Zuzolandią ;)...szkoda żeś jeszcze choruśka ...bo mogłabyś być dziś z nami :loveu: Quote
teqquila Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Siemka klockowa dawno mnie u Ciebie nie bylo :) Quote
jonQuilla Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Dla Was też walentynka i dużo buziaków :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 :hand: ...Cze Moja Mydelniczko :loveu:..... dopsz mogą być 3 :razz:;) Quote
Recommended Posts