Alicja Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='ATLANTYDA']http://images34.fotosik.pl/138/22bbb02c042db38b.jpg Czy Clocek po śniadanku http://images29.fotosik.pl/156/7f48a76053da9e6d.jpg,bo może chce kogoś połknąć:evil_lol::evil_lol: noooo......:hmmmm: chyba zjadł pańcię bo zanikła mi z GG :placz::placz::placz: Quote
malawaszka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Co tak siedzisz???? buuahahahahah :roflt: Quote
jonQuilla Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='clockwork'] > Co tak siedzisz? > Jak siedzę? > Taki znudzony. Dawniej się ze mną nie nudziłeś. > Nie jestem znudzony. Czytam gazetę. > Dawniej w moim towarzystwie nie czytałeś gazety. >Od czasu jak jesteśmy małżeństwem, stale jestem w twoim towarzystwie, a kiedyś przecież muszę przeczytać gazetę. > Już Ci się nie podoba, że jesteśmy małżeństwem?Dawniej byłeś szczęśliwy z tego powodu. >Zlituj się, wcale nie powiedziałem, że mi się nie podoba. > Dawniej nie miałeś zwyczaju zarzucać mi kłamstwa. >Nie zarzucam Ci kłamstwa. Czego Ty chcesz ode mnie? > Nic nie chcę od Ciebie. Chcę tylko, żebyś mnie traktował jak dawniej. >Dobrze, postaram się. > Dawniej nie musiałeś się starać. > Moja droga, daj mi spokój. > Mogę Ci dać spokój. Tylko ciekawa jestem, czy dawniej tez byś się tak do mnie odezwał. > - milczy - > Już nawet nie raczysz odpowiedzieć. Dawniej sprawiała Ci przyjemność każda rozmowa ze mną. Może nie? No, powiedz, nie? > Tak. > Ach, więc przyznajesz się nareszcie! >Do czego się przyznaję, na miłość boską? > Do czego? żeś się zmienił w stosunku do mnie. >O czym Ty mówisz? > Na szczęście sam się przyznałeś, tylko dlaczego? Powiedz mi szczerze, dlaczego jesteś inny niż dawniej? >Przestań się mnie czepiać. Czego Ty chcesz ode mnie? > Tylko tego, żebyś był taki jak dawniej. (chwila ciszy) Ach, więc nie możesz już być dla mnie taki jak dawniej? Dobrze. Tylko żeby później nie było na mnie. Ty sam tego chciałeś. >Czego chciałem? Co Ty wygadujesz? > No sam przed chwila powiedziałeś, że mnie już nie kochasz. Bardzo się cieszę, że sam zacząłeś te rozmowę. Przynajmniej będę wiedziała. Już nie będę się łudzić, że kiedykolwiek będziesz znów taki jak dawniej. >Słuchaj, gadasz takie głupstwa, że aż mnie trzęsie. Przestań bajdurzyć,bomnie szlag trafi, i daj mi przeczytać gazetę, do wszystkich diabłów! > A kochasz mnie jeszcze? Tak jak dawniej? I jesteś dla mnie znów taki jak dawniej? I przepraszasz mnie za wszystko, coś powiedział bez zastanowienia?Biedny! Przykro Ci, żeś doprowadził do tego, żebym pomyślała, że już nie jesteś taki jak dawniej. No, to dobrze. Już się nie gniewam. Co tak siedzisz? >Jak siedzę? :roflt::roflt::roflt:hehe :) nie wiedziałam że Klocek też jest jednym z tych co to są przeciwnikami odkurzaczy :evil_lol: Salsa tylko raz postanowiła nawrzucać odkurzaczowi....ale tak to zawsze ucieka przed nim....tchórz ! :) :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='agbar']czesc dyrygentko orkiestry:diabloti: jak dobrze ze wczoraj zrobilam sprawy papierkowe..bo pewnie dzis nie zrobie nic...:evil_lol: cześć Aguś :roll: [quote name='apple']No daj temu psu poodkurzać jak tak ładnie prosi:evil_lol: http://images31.fotosik.pl/138/2e19f1e3b0c148cd.jpg a ja go prosze żeby sie przestał sypać ... nie wiem skąd on tej sierści tyle gubi ale dłużej tego nie zniese :mad: [quote name='Alicja'] :roflt: ..... oj chyba któś się nudzi bez Pawcia :evil_lol: [quote name='agbar']na wspominki sie jej wzielo:diabloti: gupie... fffcale nie :grins: [quote name='agbar']http://images34.fotosik.pl/138/22bbb02c042db38b.jpg jeszcze troche i beda foty z wgladem do zoladka:diabloti: ta... treść żołądkowa widoczna na załączonym obrazku ;) [quote name='ATLANTYDA']http://images34.fotosik.pl/138/22bbb02c042db38b.jpg Czy Clocek po śniadanku http://images29.fotosik.pl/156/7f48a76053da9e6d.jpg,bo może chce kogoś połknąć na śniadanko trza sobie zapracować i zasłużyć :grins: [quote name='emdziolek']CZe MAdzia...............:razz: Myślałam że szlag mnie trafi, 3 dni bez dogo:angryy: Ale juz jestem, czytałam fajna rozmowe:roflt: I widziOłom Klocusia:loveu: Jeszcze tu wrócę......................... uzależnieńcy :shake::shake: [quote name='Alicja'] noooo......:hmmmm: chyba zjadł pańcię bo zanikła mi z GG :placz: spałam :roll: [quote name='malawaszka']Co tak siedzisz???? buuahahahahah :roflt: jak siedze?? :razz: [quote name='jonQuilla']:roflt:hehe :) nie wiedziałam że Klocek też jest jednym z tych co to są przeciwnikami odkurzaczy :evil_lol: Salsa tylko raz postanowiła nawrzucać odkurzaczowi....ale tak to zawsze ucieka przed nim....tchórz ! :evil_lol: ale Klocuś 7 lat nie reagował na odkurzacz.. był mu zupełnie obojętny... a teraz z racji niewybiegania i aresztu domowego z racji mojej choroby i nieobecności pancia dostaje pierdo.lca... wyżywa sie na czym sie da... i spala energie która go rozsadza- odkurzacz sie napatoczył to i na nim sie wyżył :roll: Quote
Alicja Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 .[quote name='clockwork']cześć Aguś :roll: cze Aguś :razz::razz: gupie... fffcale nie :grins: taaaa ....:roll: ta... treść żołądkowa widoczna na załączonym obrazku ;) nie widać :eviltong: spałam :roll: to sie klika Dogobranoc :obrazic: ale Klocuś 7 lat nie reagował na odkurzacz.. był mu zupełnie obojętny... a teraz z racji niewybiegania i aresztu domowego z racji mojej choroby i nieobecności pancia dostaje pierdo.lca... wyżywa sie na czym sie da... i spala energie która go rozsadza- odkurzacz sie napatoczył to i na nim sie wyżył :roll: pewnie nie wiedział ze to taka fajna zabawka:evil_lol: :hand: Przywitam się z TOBĄ póki Dogo działa .....:grins: doberek...bry wieczór :calus: ....:evil_lol: bo rano to zawsze ci umykam i mnie nie zauważasz :shake: Quote
malawaszka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='clockwork'] jak siedze?? :razz: taka znudzona Quote
clockwork Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='malawaszka']taka znudzona nie jestem znudzona.. czytam gazete :diabloti: Quote
clockwork Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='Alicja']. pewnie nie wiedział ze to taka fajna zabawka:evil_lol: :hand: Przywitam się z TOBĄ póki Dogo działa .....:grins: doberek...bry wieczór :calus: ....:evil_lol: bo rano to zawsze ci umykam i mnie nie zauważasz :shake: aaa dobranoc i dzień dobry i dzień dobry bo rano mi umknęłaś :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='clockwork']nie jestem znudzona.. czytam gazete :diabloti: Biedna! Przykro Ci, żeś doprowadziła do tego, żebym pomyślała, że już nie jesteś taka jak dawniej. No, to dobrze. Już się nie gniewam... Co tak siedzisz????? buuhahahaha wyję z tego hahahaha :roflt: Quote
clockwork Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='malawaszka']Biedna! Przykro Ci, żeś doprowadziła do tego, żebym pomyślała, że już nie jesteś taka jak dawniej. No, to dobrze. Już się nie gniewam... Co tak siedzisz????? buuhahahaha wyję z tego hahahaha :roflt: a ja oplułam monitor :cool1: Quote
Alicja Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='clockwork']nie jestem znudzona.. czytam gazete :diabloti: :diabloti:...jaką [quote name='clockwork']aaa dobranoc i dzień dobry i dzień dobry bo rano mi umknęłaś :evil_lol::evil_lol: :oops:...bom ja taka niepozorna :roll::loveu: [quote name='malawaszka']Biedna! Przykro Ci, żeś doprowadziła do tego, żebym pomyślała, że już nie jesteś taka jak dawniej. No, to dobrze. Już się nie gniewam... Co tak siedzisz????? buuhahahaha wyję z tego hahahaha :roflt: Waszeczko ............:roflt: [quote name='clockwork']a ja oplułam monitor :cool1: i gazete :diabloti: Quote
agbar Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Zaprawde powiadam ci: dzien dobry...noooo moze troche sklamalam ale ogolnie dzien dobry:cool1:Jak sie czujesz ty i twoja orkiestra wydeta?:razz: Quote
BeaC Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 ......Hej Madzialeno:diabloti::diabloti::diabloti: poogladałam klocka atakujacego odkurzacz Lujka nigdy nie lubiła odkurzaczy, suszarek, mikserów itp rzeczy, więc jest zamykana na czas odkurzania wiele części już do odkurzacza dokupiłam:angryy::mad: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='agbar']Zaprawde powiadam ci: dzien dobry...noooo moze troche sklamalam ale ogolnie dzien dobry:cool1:Jak sie czujesz ty i twoja orkiestra wydeta?:razz: jaka tam wydęta:cool1:...toż to Symfoniczno- kakafoniczna formacja :evil_lol::evil_lol: Witam Cię :multi::loveu::multi: zimowo prawie :razz::razz: ...ręki , uchi i nos mnie zamarzli ...tera ide zamrozić piesa :cool1: Quote
ice_t Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='BeaC']......Hej Madzialeno:diabloti::diabloti::diabloti: poogladałam klocka atakujacego odkurzacz Lujka nigdy nie lubiła odkurzaczy, suszarek, mikserów itp rzeczy, więc jest zamykana na czas odkurzania wiele części już do odkurzacza dokupiłam:angryy::mad: mój tez nie lubi odkurzaczy, na szczęście nie musiałam jeszce nic do swojego dokupywać,a jak słyszy mikser albo suszarkę do włosów to zwiewa pod stół:evil_lol: Quote
basia2202 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 cześć zdechlaku :cool3: przybyłam:) czytałam rozmowę.. zajebioszcza! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: uuu.. czarne podniebienie :cool3: pies morderca - diabeł wcielony :evil_lol: :diabloti::diabloti: http://images29.fotosik.pl/156/7f48a76053da9e6d.jpg widziałem foteczki - wsje b. ładne:) miziaki dla Klocka :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Cześć MISZCZU :grins::grins::grins: - wstawaj jest piękny zamglony deszczowy poranek :diabloti: Podaj no mi na gg tego adresa bo chce zrealizować zamówienie:cool3: Quote
clockwork Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 agbar napisał(a):Zaprawde powiadam ci: dzien dobry...noooo moze troche sklamalam ale ogolnie dzien dobry:cool1:Jak sie czujesz ty i twoja orkiestra wydeta?:razz: witanko Aga... cho na skypa to ci pokaże że moja orkiestra ma sie dobrze, jest nie do ruszenia :roll: BeaC napisał(a):......Hej Madzialeno:diabloti: poogladałam klocka atakujacego odkurzacz Lujka nigdy nie lubiła odkurzaczy, suszarek, mikserów itp rzeczy, więc jest zamykana na czas odkurzania wiele części już do odkurzacza dokupiłam:angryy::mad: witanko Bea.. Klocuś już nie zważa na odkurzacz ;) Alicja napisał(a): jaka tam wydęta...toż to Symfoniczno- kakafoniczna formacja :evil_lol: Witam Cię :multi: zimowo prawie :razz: ...ręki , uchi i nos mnie zamarzli ...tera ide zamrozić piesa :cool1: witanko porannie :multi: ice_t napisał(a):mój tez nie lubi odkurzaczy, na szczęście nie musiałam jeszce nic do swojego dokupywać,a jak słyszy mikser albo suszarkę do włosów to zwiewa pod stół:evil_lol: pfffff... ale macie odważne psy :shake: basia2202 napisał(a):cześć zdechlaku :cool3: przybyłam czytałam rozmowę.. zajebioszcza! :evil_lol: uuu.. czarne podniebienie :cool3: pies morderca - diabeł wcielony :evil_lol: http://images29.fotosik.pl/156/7f48a76053da9e6d.jpg widziałem foteczki - wsje b. ładne miziaki dla Klocka :loveu: cze Basiu... mordulec wymiziny :loveu: apple napisał(a):Cześć MISZCZU :grins: - wstawaj jest piękny zamglony deszczowy poranek :diabloti: Podaj no mi na gg tego adresa bo chce zrealizować zamówienie:cool3: cze zdolna uczennico :multi: zara ci klikne na godej-godej ;) bylim z psem na psacerku- pomijam fakt że spotkaliśmy tą młodą amstaffke i sie Klocuś w końcu wybiegał... i zakochał poraz kolejny :mdleje: spotakaliśmy też panią która nas zaczepiła pytając czy drogie jest wyżywienie takiego nowofunlanda- bo jej sie one podobają , ale boi sie że nie wydoli finansowo :roll: (kizia mizia nowofundlandziku:loveu:) i że jej koleżanka ma takiego samego nowego-fundlanda ino suczke.... zaproponowałam że jakby co Klocuś może ją pokryć- będą młode fundlandziki :loveu::eviltong: Quote
clockwork Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 emdziolek napisał(a):Dzieńdoberek Madzialenko!:multi: Doberek Emiliano :multi::multi: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 clockwork napisał(a):witanko Aga... cho na skypa to ci pokaże że moja orkiestra ma sie dobrze, jest nie do ruszenia :roll: ale straszysz wszystkich ....tera będziesz miala ksywę Prąteczek :loveu::loveu: nie mylić :mad:;) witanko porannie :multi: :evil_lol::evil_lol:już po południe ;):multi::multi: bylim z psem na psacerku- pomijam fakt że spotkaliśmy tą młodą amstaffke i sie Klocuś w końcu wybiegał... i zakochał poraz kolejny :mdleje: spotakaliśmy też panią która nas zaczepiła pytając czy drogie jest wyżywienie takiego nowofunlanda- bo jej sie one podobają , ale boi sie że nie wydoli finansowo :roll: (kizia mizia nowofundlandziku:loveu:) i że jej koleżanka ma takiego samego nowego-fundlanda ino suczke.... zaproponowałam że jakby co Klocuś może ją pokryć- będą młode fundlandziki :loveu::eviltong: :multi::multi::multi:a ja będę mieć szczeniaczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 clockwork napisał(a):Doberek Emiliano :multi::multi: Aaaaa błagam nie mów tak do mnie:placz: Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 clockwork napisał(a): spotakaliśmy też panią która nas zaczepiła pytając czy drogie jest wyżywienie takiego nowofunlanda- bo jej sie one podobają , ale boi sie że nie wydoli finansowo :roll: (kizia mizia nowofundlandziku:loveu:) i że jej koleżanka ma takiego samego nowego-fundlanda ino suczke.... zaproponowałam że jakby co Klocuś może ją pokryć- będą młode fundlandziki :loveu::eviltong: Buhahahahahahahahah........chciała baba zabłysnąć :evil_lol: czekać bede na tego klika ;) Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a): czekać bede na tego klika ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....KLIK ....KLIK Quote
Recommended Posts