Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agbar']jak sie psy z-czepia assami to trza za lby ciagnac:diabloti:

:hmmmm: a kiere łby ....czyli to 2 psy :diabloti:....a jak pies i suka :hmmmm: :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']
:hmmmm: a kiere łby ....czyli to 2 psy :diabloti:....a jak pies i suka :hmmmm: :diabloti:

aaaa jak pies i suka to :niewiem::diabloti:

Posted

[quote name='agbar']aaaa jak pies i suka to :niewiem::diabloti:

no widzisz ....i zaś pozostajemy w niewiedzy ...biedne niedoinformowane...a wszystko przez to ze se Klocusiowa zagląda przez okienko :razz::razz:i wypatruje jak się pieski bawią :diabloti:.....

a loce tam tego wkoło bloku w pierniki i troche a same takie podkolannikowe szczekacze jastrzebskie :cool1:...wszystkie pańskie ...ino chwilkowo bez własciciela ..qrdwa ...i taki kary nie zapłaci ...a ty człeki idź z psem na smyczy to Ci sie dopierdzielą ze pies namordnika nie ma :angryy:

Posted

[quote name='Alicja']no widzisz ....i zaś pozostajemy w niewiedzy ...biedne niedoinformowane...a wszystko przez to ze se Klocusiowa zagląda przez okienko :razz::razz:i wypatruje jak się pieski bawią :diabloti:.....

a loce tam tego wkoło bloku w pierniki i troche a same takie podkolannikowe szczekacze jastrzebskie :cool1:...wszystkie pańskie ...ino chwilkowo bez własciciela ..qrdwa ...i taki kary nie zapłaci ...a ty człeki idź z psem na smyczy to Ci sie dopierdzielą ze pies namordnika nie ma :angryy:

Ot cała polityka:roll::roll:

Posted

[quote name='Medorowa']Ot cała polityka:roll::roll:

:hmmmm: to że co .....to w Sejmie też się szczepiają :crazyeye::razz:...no taaa :oops:i potem są SEXafery ....:roll::mad:

Posted

wtrace sie niesmialo...........:oops:
jak psy sie zczepiaja to jest naturalna fizjologia u psowatych...tak maja lisy i inne. Raczej nie powinno sie interweniowac jak sie to stanie...przechodzi za jakis czas. Tu chodzi o zabezpieczenie samca ze to akurat jego sperma zalodni samice:roll:.... Na animal planet ogladlam:oops:

Posted

[quote name='malawaszka']wodą ponoć, ale nie wiem czy to nie wiejskie metody/zabobony :oops::evil_lol: nigdy nie musiałam na szczęście tak interweniować :lol:

a więc Madzialeno wiaderko i luuuuuu :evil_lol:

a kysz....Magda nie smi wychodzić z domu :mad::mad::mad:

Posted

[quote name='teqquila']do gryzienia jabluszek :evil_lol::evil_lol::diabloti:Czy ktos coś wpominał o gryzieniu jabłuszek- ja sobie wypraszam:evil_lol: nikt mnie nigdzie nie gryzie:eviltong:

Posted

[quote name='apple']Czy ktos coś wpominał o gryzieniu jabłuszek- ja sobie wypraszam:evil_lol: nikt mnie nigdzie nie gryzie:eviltong:

no ja nie wiem :razz::razz:co ta Tyśkowa sobie wyobraża:eviltong::eviltong:

Posted

Śpieszę Was uspokoić że Nasza Klocusiowa :loveu::loveu:żyje :multi::multi::multi:ma się powiedzmy :hmmmm: względnie dobrze :razz::razz:a Orkiestry dziś słuchałam przez telefon :roll:;)

Posted

[quote name='Alicja']Śpieszę Was uspokoić że Nasza Klocusiowa :loveu::loveu:żyje :multi::multi::multi:ma się powiedzmy :hmmmm: względnie dobrze :razz::razz:a Orkiestry dziś słuchałam przez telefon :roll:;)

Hejo:multi:
Jak dobrze ,że czuwasz Alu nad wszystkim;);).
A cioteczka Madalena niech się ciepło trzyma i wraca do zdrówka .

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Hejo:multi:
Jak dobrze ,że czuwasz Alu nad wszystkim;);).
A cioteczka Madalena niech się ciepło trzyma i wraca do zdrówka .

Ktoś Musi :oops::oops: bo co MY byśmy bez Naszej Klocusiowej :loveu:na DOGO zrobili :razz::razz:.... ale Madzialena teraz o siebie już dba ;) a Orkierstrę trzeba dostroić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zrobiła mi wczoraj taką pokazówkę że poczułam się jak na koncercie Pendereckiego :razz:;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:...

Posted

[quote name='Alicja']Ktoś Musi :oops::oops: bo co MY byśmy bez Naszej Klocusiowej :loveu:na DOGO zrobili :razz::razz:.... ale Madzialena teraz o siebie już dba ;) a Orkierstrę trzeba dostroić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zrobiła mi wczoraj taką pokazówkę że poczułam się jak na koncercie Pendereckiego :razz:;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:...