clockwork Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='BeaC'] .............cześćlekko wyzdrowiała ale jeszcze zalegająca w wyrku a cześć bez męza u boku tej nocy :cool1: Quote
Alicja Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:U Ciebie też nic nie widać za oknem :razz::razz:...strasznie :razz:nie ide z Ozzym bo jeszcze go zgubię :cool1: Dobereczek :multi::multi::loveu::multi::multi: [quote name='apple']No co wy przecie słonko wali po okach ino mrozik przycina :cool1: Widzisz Dżapkowa:razz::razz: .....zaś nas zignorowała:-(:-( Quote
apple Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Alicja']Widzisz Dżapkowa:razz::razz: .....zaś nas zignorowała:-(:-(no widze.....ale wybaczam bo to dlatego że ploci ze mną przez gg :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='apple']no widze.....ale wybaczam bo to dlatego że ploci ze mną przez gg :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ze mną też :grins: Quote
apple Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ze mną też :grins: Buhahahahahahaha....ale ma dziuszka podzielną uwage :razz: Quote
clockwork Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 cze zignorowane :loveu::loveu::loveu: normalnie zapomniałam o waszym istnieniu tak dawno was tu i tam nie było :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='apple'] Buhahahahahahaha....ale ma dziuszka podzielną uwage :razz: szkolona bestyjka ;):evil_lol: [quote name='clockwork']cze zignorowane :loveu::loveu::loveu: normalnie zapomniałam o waszym istnieniu tak dawno was tu i tam nie było :loveu::loveu::loveu: :B-fly::B-fly::B-fly: och jak miło znów Cię zobaczyć :loveu: Quote
apple Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='clockwork']cze zignorowane :loveu::loveu::loveu: normalnie zapomniałam o waszym istnieniu tak dawno was tu i tam nie było :loveu::loveu::loveu: Nas?:razz: Quote
clockwork Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='apple']Nas?:razz: WAS :razz::razz: Quote
apple Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='clockwork']WAS :razz::razz: Śmie rozbawiła Quote
Alicja Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='apple']Nas?:razz: :grins: [quote name='clockwork']WAS :razz::razz: :grins: [quote name='apple']Śmie rozbawiła ino z krzesełka nie spadnij... rozbawione Dżapko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Alicja']:grins: :grins: ino z krzesełka nie spadnij... rozbawione Dżapko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: trza było wcześniej mówić a nie jak już becka zrobiłam :cool1: Quote
Alicja Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='apple']trza było wcześniej mówić a nie jak już becka zrobiłam :cool1: :hmmmm: a nie mówiłam :grins: Quote
apple Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Alicja'] :hmmmm: a nie mówiłam :grins:Nieeeeeee:placz:I teraz doopke mam strzaskana:placz: Quote
clockwork Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='ice_t']dzień doberek w sobotni poranek:lol: bereczek... za oknem dalej mleko... a japkowa strzaskała pośledki :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='apple']Nieeeeeee:placz:I teraz doopke mam strzaskana:placz: daj podmucham :cool1: aha ...idę ze psem :p Quote
agbar Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 o cokolwiek tu kaman nie mieszajcie mnie do tego...mowie dzien dobry i wypindalam bo tu Dzapkowa i Alowa gupieja:diabloti: jeszcze sie zaraze:cool1: Quote
clockwork Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='agbar']o cokolwiek tu kaman nie mieszajcie mnie do tego...mowie dzien dobry i wypindalam bo tu Dzapkowa i Alowa gupieja:diabloti: jeszcze sie zaraze:cool1: za późno :diabloti: ale dzień dobry odpowiem :loveu: Quote
agbar Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='clockwork']za późno :diabloti: ale dzień dobry odpowiem :loveu: ze co za pozno??? czy ty mnie cos insynuujesz:razz:...jeno co?:hmmmm: Quote
Alicja Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='agbar']o cokolwiek tu kaman nie mieszajcie mnie do tego...mowie dzien dobry i wypindalam bo tu Dzapkowa i Alowa gupieja:diabloti: jeszcze sie zaraze:cool1: :eviltong::eviltong: [quote name='agbar']ze co za pozno??? czy ty mnie cos insynuujesz:razz:...jeno co?:hmmmm: żeś już też zgupiała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....abomy od Cia to erbły :hmmmm: już wychodzę :roll::oops::oops::oops: Quote
clockwork Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='agbar']ze co za pozno??? czy ty mnie cos insynuujesz:razz:...jeno co?:hmmmm: noooo... yyyyy za późno na dzień dobry.... wcześniej sie wstaje :evil_lol: Quote
apple Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Alicja']daj podmucham :cool1: Nie kuś bo mam taka emote :diabloti: Quote
agbar Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Alicja'] już wychodzę :roll::oops::oops::oops: jak to ''WYCHODZE''???? ja myslala ze ty juz wrocona:cool1: [quote name='clockwork']noooo... yyyyy za późno na dzień dobry.... wcześniej sie wstaje :evil_lol: wstalam wczesniej ...ale bylam zajeta:cool1: Quote
Recommended Posts