Izabela124. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='clockwork']ide spać dalej :grins: Jak ty mozesz tak spac?:crazyeye: Quote
clockwork Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Izabela124.']Jak ty mozesz tak spac?:crazyeye: też byś spała jakbyś miała zapalenie płuc :roll::roll: choć.... nie no... kocham spać.. mogłabym spać spać spać... :loveu: a tera moge bezkarnie:loveu: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='clockwork']ide spać dalej :grins: zaśpiewać Ci kołysankę :razz::razz::loveu: Quote
Izabela124. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='clockwork']też byś spała jakbyś miała zapalenie płuc :roll::roll: choć.... nie no... kocham spać.. mogłabym spać spać spać... :loveu: a tera moge bezkarnie:loveu:Oj ja nie wiedziala:shake: To zdrowka:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 wusztynparty se bydzieta tera robic ............... mniammmmmmmmmmmmmmmmmm Quote
clockwork Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja'] zaśpiewać Ci kołysankę :razz::razz::loveu: yhy ... [quote name='Izabela124.']Oj ja nie wiedziala:shake: To zdrowka:loveu::loveu::loveu: hahaha... to ja tu skomle, kwicze, szukam współczucia... a ty nie czytasz:mad::mad: [quote name='zuzolandia']wusztynparty se bydzieta tera robic ............... mniammmmmmmmmmmmmmmmmm karkóweczka z fryteczkami....:loveu: póki co ide zeżryć płatki z mleczkiem i miodziem :cool1: Quote
Izabela124. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='clockwork'] hahaha... to ja tu skomle, kwicze, szukam współczucia... a ty nie czytasz:mad::mad: Nie chcialo mi sie nadrabiac:oops::oops::oops: Nie ksyc:calus: bede tera zagladala :loveu: Quote
clockwork Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Izabela124.']Nie chcialo mi sie nadrabiac:oops::oops::oops: Nie ksyc:calus: bede tera zagladala :loveu: napisałam se w podpisie ... żem chora :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='clockwork']napisałam se w podpisie ... żem chora :evil_lol::evil_lol:Ale ja slepa:evil_lol::evil_lol: gdybys nie powidziala to bym nie zobaczyla:oops::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Izabela124.']Ale ja slepa:evil_lol::evil_lol: gdybys nie powidziala to bym nie zobaczyla:oops::evil_lol::evil_lol: bo teraz dodałam :evil_lol::evil_lol: żeby wszyscy widzieli :diabloti: Quote
clockwork Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='apple']No ić jussszzz spać chorowitku:loveu: jeszcze musze zeżrać płatki na mlecku:loveu: ino gosposia wyszła z psem i nie ma kto zrobić :cool1: Quote
Izabela124. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='clockwork']bo teraz dodałam :evil_lol::evil_lol: żeby wszyscy widzieli :diabloti: To tza bylo tak wczesniej, bo ja juz myslalam, ze serio slepa jestem:evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 mam slinotokkkkk ............idem se cosik upichcic hihihih Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='clockwork']yhy ... noooo słuchaj i usypiaj :p:loveu: karkóweczka z fryteczkami....:loveu: to co w Mojej nowej frytkownicy :razz::razz: póki co ide zeżryć płatki z mleczkiem i miodziem :cool1: smacznego :grins: [quote name='clockwork']napisałam se w podpisie ... żem chora :evil_lol::evil_lol: nooo nareszcie ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A ja musze sie pochwalic, mama dzis urodzila siostre Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Izabela124.']A ja musze sie pochwalic, mama dzis urodzila siostre no to gratulki i zdrówka dla Mamy i Siostrzyczki :Rose: Quote
Izabela124. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja']no to gratulki i zdrówka dla Mamy i Siostrzyczki :Rose: Dziekowac:loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja']no to gratulki i zdrówka dla Mamy i Siostrzyczki :Rose: Bardzo, bardzo dziekuje:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Cześć Madzialeno witam cię z rańca swoim pięknym obliczem Quote
clockwork Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='apple']Cześć Madzialeno witam cię z rańca swoim pięknym obliczem aaa też cie witam... w szary dzionek.... za oknem takie mleko że normalnie jak w horrorze :cool1: Quote
Alicja Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='clockwork']aaa też cie witam... w szary dzionek.... za oknem takie mleko że normalnie jak w horrorze :cool1: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:U Ciebie też nic nie widać za oknem :razz::razz:...strasznie :razz:nie ide z Ozzym bo jeszcze go zgubię :cool1: Dobereczek :multi::multi::loveu::multi::multi: Quote
apple Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='clockwork']aaa też cie witam... w szary dzionek.... za oknem takie mleko że normalnie jak w horrorze :cool1: [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:U Ciebie też nic nie widać za oknem :razz::razz:...strasznie :razz:nie ide z Ozzym bo jeszcze go zgubię :cool1: Dobereczek :multi::multi::loveu::multi::multi: No co wy przecie słonko wali po okach ino mrozik przycina :cool1: Quote
BeaC Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 .............cześćlekko wyzdrowiała ale jeszcze zalegająca w wyrku Quote
Recommended Posts