zuzolandia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 pewnie dooopke w wyrku grzeje hihihihiihi Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='apple']No kaj żech polazła he?:cool1: ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......śpi Quote
zuzolandia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja']ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......śpi ilez mozna spac????????????????????????????:shake::shake::shake: Quote
furciaczek Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ciotki czy moglybyscie chociaz na jakis czas wkleic banerek odnosnie pikiety w podpis??:oops: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='zuzolandia']ilez mozna spac????????????????????????????:shake::shake::shake: chorutka fest :razz:...to śpi ;) [quote name='furciaczek']Ciotki czy moglybyscie chociaz na jakis czas wkleic banerek odnosnie pikiety w podpis??:oops: a ja mam podpisik z lineczką :loveu: Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja']ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......śpi Co tam spi - Klockowa wstawaj wiadomość na pw ci wysłałam. P.S. Dzisiaj święto lasu jest bo ja dzisiaj dłużej na kompecku bede- cieszkacie?:cool3: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='apple']Co tam spi - Klockowa wstawaj wiadomość na pw ci wysłałam. P.S. Dzisiaj święto lasu jest bo ja dzisiaj dłużej na kompecku bede- cieszkacie?:cool3: TZta wysłałaś na wczasy :razz::razz: Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja']TZta wysłałaś na wczasy :razz::razz: Nie pociągłam sobie kabelka do pokoju dużego i podpiełam sobie mojego strego łupka laptopka. :multi:No właśnie ciekawe kiedy mu się przegrzeje procesor i mnie wywali z Dogo :mad: Quote
clockwork Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='apple']Nie pociągłam sobie kabelka do pokoju dużego i podpiełam sobie mojego strego łupka laptopka. :multi:No właśnie ciekawe kiedy mu się przegrzeje procesor i mnie wywali z Dogo :mad: a ja ciebie klikam na gg i klikam i klikam i se prowadze monologa ... a se poprowadze dalej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='apple']Nie pociągłam sobie kabelka do pokoju dużego i podpiełam sobie mojego strego łupka laptopka. :multi:No właśnie ciekawe kiedy mu się przegrzeje procesor i mnie wywali z Dogo :mad: :roll:...ani tak nie mów ....nie śmi :shake: Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja']:roll:...ani tak nie mów ....nie śmi :shake:No właśnie mnie dogo wywaliło- wykrakałam:angryy: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='apple']No właśnie mnie dogo wywaliło- wykrakałam:angryy: ale to może nie wina kompa :razz::razz: Quote
clockwork Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='clockwork'] a ja ciebie klikam na gg i klikam i klikam i se prowadze monologa ... a se poprowadze dalej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roll::roll::roll::roll: japkowa... zignorowałaś mnie we moim własnym osobistym blogasie!!!! Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja'] ale to może nie wina kompa :razz::razz: Na pewno nie:shake: To serwer jest przeciążony:angryy: [quote name='clockwork'] :roll::roll::roll::roll: japkowa... zignorowałaś mnie we moim własnym osobistym blogasie!!!! Niemożliwe! Gdzie?:roll: A ty co mnie tak od razu banujesz Magdaleno???:-( Quote
clockwork Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='apple']Na pewno nie:shake: To serwer jest przeciążony:angryy: Niemożliwe! Gdzie?:roll: A ty co mnie tak od razu banujesz Magdaleno???:-( booo :placz::placz: ja :placz: do ciebie :placz::placz: klikam :placz::placz: na:placz::placz:godej:placz::placz:godej:placz::placz::placz: Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='clockwork'] booo :placz::placz: ja :placz: do ciebie :placz::placz: klikam :placz::placz: na:placz::placz:godej:placz::placz:godej:placz::placz::placz: Kochana na gg mnie nie ma bo jestem na innym kompecku i tu nie mam gg - gapciu:loveu: I fcale ci nie zignorowałam na moim prywatnym osobistym blogasie bo masz odpisane:mad: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='clockwork'] booo :placz::placz: ja :placz: do ciebie :placz::placz: klikam :placz::placz: na:placz::placz:godej:placz::placz:godej:placz::placz::placz: [quote name='apple']Kochana na gg mnie nie ma bo jestem na innym kompecku i tu nie mam gg - gapciu:loveu: I fcale ci nie zignorowałam na moim prywatnym osobistym blogasie bo masz odpisane:mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:toście se poklikały :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='apple']Kochana na gg mnie nie ma bo jestem na innym kompecku i tu nie mam gg - gapciu:loveu: I fcale ci nie zignorowałam na moim prywatnym osobistym blogasie bo masz odpisane:mad: dopszzz... schowaj tą wykałaczke... jutro poklikamy jak bedziesz na kompecku z giegie :loveu::loveu: a nie na twoim ino na moim mnie zignorowałaś :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='clockwork']dopszzz... schowaj tą wykałaczke... jutro poklikamy jak bedziesz na kompecku z giegie :loveu::loveu: a nie na twoim ino na moim mnie zignorowałaś :evil_lol::evil_lol:ok to jutro poklikamy:lol: Niemożliwe gdzie ja ciem zignorowałam idem zobaczyć:roll: Quote
zuzolandia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 jeeeeeeeeeeee SPIONCO KROREWNA WSTANIETA ;-) Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='clockwork'] a ja ciebie klikam na gg i klikam i klikam i se prowadze monologa ... a se poprowadze dalej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buhahahahahahhahahahaahahaha,,,,,,,,, faktycznie ale gapa ze mnie:splat: wybacz Magdaleno:modla::modla::modla: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahhahahahaahahaha,,,,,,,,, faktycznie ale gapa ze mnie:splat: wybacz Magdaleno:modla::modla::modla: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:jak mogłas ...takie fo pas popełnić :razz::razz:.........:evil_lol::evil_lol: To ja lece jutro po karkóweczkę ;)... Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:jak mogłas ...takie fo pas popełnić :razz::razz:.........:evil_lol::evil_lol: To ja lece jutro po karkóweczkę ;)... Nooooo a ja bede wąchac przez Dogo:placz: Quote
Izabela124. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Witanko Ja tez bede wachala przez dogo Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='apple']Nooooo a ja bede wąchac przez Dogo:placz: jak się upiecze pokażemy fotaski :razz::razz: Quote
Recommended Posts