Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia']ilez mozna spac????????????????????????????:shake::shake::shake:

chorutka fest :razz:...to śpi ;)

[quote name='furciaczek']Ciotki czy moglybyscie chociaz na jakis czas wkleic banerek odnosnie pikiety w podpis??:oops:
a ja mam podpisik z lineczką :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......śpi Co tam spi - Klockowa wstawaj wiadomość na pw ci wysłałam.
P.S. Dzisiaj święto lasu jest bo ja dzisiaj dłużej na kompecku bede- cieszkacie?:cool3:

Posted

[quote name='apple']Co tam spi - Klockowa wstawaj wiadomość na pw ci wysłałam.
P.S. Dzisiaj święto lasu jest bo ja dzisiaj dłużej na kompecku bede- cieszkacie?:cool3:

TZta wysłałaś na wczasy :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']TZta wysłałaś na wczasy :razz::razz:
Nie pociągłam sobie kabelka do pokoju dużego i podpiełam sobie mojego strego łupka laptopka. :multi:No właśnie ciekawe kiedy mu się przegrzeje procesor i mnie wywali z Dogo :mad:

Posted

[quote name='apple']Nie pociągłam sobie kabelka do pokoju dużego i podpiełam sobie mojego strego łupka laptopka. :multi:No właśnie ciekawe kiedy mu się przegrzeje procesor i mnie wywali z Dogo :mad:

a ja ciebie klikam na gg i klikam i klikam i se prowadze monologa ... a se poprowadze dalej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Nie pociągłam sobie kabelka do pokoju dużego i podpiełam sobie mojego strego łupka laptopka. :multi:No właśnie ciekawe kiedy mu się przegrzeje procesor i mnie wywali z Dogo :mad:

:roll:...ani tak nie mów ....nie śmi :shake:

Posted

[quote name='clockwork']
a ja ciebie klikam na gg i klikam i klikam i se prowadze monologa ... a se poprowadze dalej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:roll::roll::roll::roll: japkowa... zignorowałaś mnie we moim własnym osobistym blogasie!!!!

Posted

[quote name='Alicja']
ale to może nie wina kompa :razz::razz:
Na pewno nie:shake: To serwer jest przeciążony:angryy:

[quote name='clockwork']
:roll::roll::roll::roll: japkowa... zignorowałaś mnie we moim własnym osobistym blogasie!!!!

Niemożliwe! Gdzie?:roll: A ty co mnie tak od razu banujesz Magdaleno???:-(

Posted

[quote name='apple']Na pewno nie:shake: To serwer jest przeciążony:angryy:

Niemożliwe! Gdzie?:roll: A ty co mnie tak od razu banujesz Magdaleno???:-(

booo :placz::placz: ja :placz: do ciebie :placz::placz: klikam :placz:
:placz: na:placz::placz:godej:placz::placz:godej:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='clockwork']
booo :placz::placz: ja :placz: do ciebie :placz::placz: klikam :placz::placz: na:placz::placz:godej:placz::placz:godej:placz::placz::placz: Kochana na gg mnie nie ma bo jestem na innym kompecku i tu nie mam gg - gapciu:loveu:

I fcale ci nie zignorowałam na moim prywatnym osobistym blogasie bo masz odpisane:mad:

Posted

[quote name='clockwork']
booo :placz::placz: ja :placz: do ciebie :placz::placz: klikam :placz:
:placz: na:placz::placz:godej:placz::placz:godej:placz::placz::placz:

[quote name='apple']Kochana na gg mnie nie ma bo jestem na innym kompecku i tu nie mam gg - gapciu:loveu:

I fcale ci nie zignorowałam na moim prywatnym osobistym blogasie bo masz odpisane:mad:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:toście se poklikały :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Kochana na gg mnie nie ma bo jestem na innym kompecku i tu nie mam gg - gapciu:loveu:

dopszzz... schowaj tą wykałaczke... jutro poklikamy jak bedziesz na kompecku z giegie :loveu::loveu: a nie na twoim ino na moim mnie zignorowałaś :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']dopszzz... schowaj tą wykałaczke... jutro poklikamy jak bedziesz na kompecku z giegie :loveu::loveu: a nie na twoim ino na moim mnie zignorowałaś :evil_lol::evil_lol:ok to jutro poklikamy:lol: Niemożliwe gdzie ja ciem zignorowałam idem zobaczyć:roll:

Posted

[quote name='clockwork']
a ja ciebie klikam na gg i klikam i klikam i se prowadze monologa ... a se poprowadze dalej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buhahahahahahhahahahaahahaha,,,,,,,,, faktycznie ale gapa ze mnie:splat: wybacz Magdaleno:modla::modla::modla:

Posted

[quote name='apple']Buhahahahahahhahahahaahahaha,,,,,,,,, faktycznie ale gapa ze mnie:splat: wybacz Magdaleno:modla::modla::modla:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:jak mogłas ...takie fo pas popełnić :razz::razz:.........:evil_lol::evil_lol:

To ja lece jutro po karkóweczkę ;)...

Posted

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:jak mogłas ...takie fo pas popełnić :razz::razz:.........:evil_lol::evil_lol:

To ja lece jutro po karkóweczkę ;)...

Nooooo a ja bede wąchac przez Dogo:placz: