ice_t Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='clockwork'] jestem wrócona ... pan elDohtore przebadał mnie i zaczął sie śmiać :icon_roc::icon_roc: powiedział że muszę naprawde bać sie zastrzyków bo on nie wierzył że w te krótkie 3 dni wyjde z takich dolegliwości płucno-oskrzelowych i że tylko siłą woli udało mi się to osiągnąć...:evil_lol::evil_lol: grośba zastrzyków na razie zażegnana do niedzieli nadal leżeć ... nie wychodzić z łóżka... po niedzieli moge wyjść z łóżka ale przez tydzień nie wychodzić z domu... w poniedziałek 18go do kontroli... ogólnie bede żyć... dzięki dziewczynki za kciuki a Ali za banie... pan też sie śmiał że wykorzystałam wszelkie możliwe sposoby:evil_lol::evil_lol: to bardzo pozytywnie,wiedziałam że dasz radę. brawo:klacz: Quote
Medorowa Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Buhahahahaa, no to super, że nie będzie zastrzyków buhahaahhaaaa Quote
clockwork Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 a ja jak sie ciesze... aż na rurce tańcze Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='clockwork']a ja jak sie ciesze... aż na rurce tańcze majty zakładaj ...bo się zaziębisz zaś .....:hmmmm: no ta....nie ma co ....wszystkie na bazerze poszli :razz::razz: Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja']majty zakładaj ...bo się zaziębisz zaś .....:hmmmm: no ta....nie ma co ....wszystkie na bazerze poszli :razz::razz: No z zimną rurą się obściskuje a potem dziwota że chora :mad: Quote
clockwork Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 pociągłam sobie kabelka do samiuśkiego łóżeczka... i se klikam :eviltong: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='clockwork']pociągłam sobie kabelka do samiuśkiego łóżeczka... i se klikam :eviltong: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: i teraz widzę ześ zdrowsza :loveu::loveu::loveu: Quote
Pandisia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 To jak sie rozchoruje to wiem do kogo mam zaklikać :razz: po bańki :evil_lol: Zdrówka życzę Madzialenko :loveu: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Pandisia']To jak sie rozchoruje to wiem do kogo mam zaklikać :razz: po bańki :evil_lol: Zdrówka życzę Madzialenko :loveu: klikaj Basiu ...daleko nie masz ;) Quote
ATLANTYDA Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Witanko Dobrze że się już lepiej miewasz niema to jak siła perswazji:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Witanko Dobrze że się już lepiej miewasz niema to jak siła perswazji:evil_lol::evil_lol: nie ma to jak dobra mobilizacja ;) do działania ........... Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='clockwork']pociągłam sobie kabelka do samiuśkiego łóżeczka... i se klikam :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tysz mam la'ptoka w wyrku :grins: Quote
malawaszka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 :multi::multi::multi: super, żeś zdrowsza ju:multi: a co do tego, że tamten wątek jest "śledzony" to jestem pewna Magdaleno, że WSZYSKIE Twoje posty są śledzone - nie tylko tam ;) Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tysz mam la'ptoka w wyrku :grins: Ja tam mam chłopa w łózku :diabloti: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='apple']Ja tam mam chłopa w łózku :diabloti: TZta to ja mam w pracy:cool1: ...a w łóżku kompecka :grins: odgapiłam od Madzi :oops::roll: Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja']TZta to ja mam w pracy:cool1: ...a w łóżku kompecka :grins: odgapiłam od Madzi :oops::roll: Biedne wy moje :glaszcze: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='apple']Biedne wy moje :glaszcze: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :cool1:...a niby dlaczemu ...:grins: Magda oć do Mła na blogaska ;) Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja']:cool1:...a niby dlaczemu ...:grins: No jak to dlaczemu :grins:;) Klockowa chono tu - słyszałam ci ja że kces grilla elektrycznego kupić. Oć to ci opchne :cool3: Quote
clockwork Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='apple']No jak to dlaczemu :grins:;) Klockowa chono tu - słyszałam ci ja że kces grilla elektrycznego kupić. Oć to ci opchne :cool3: ileeee.... i czemu tak drogo :grins: Quote
zuzolandia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 http://images24.fotosik.pl/154/7813a0459c7a48e8.jpg oooooooooooooo jakie horrrorystyczne niebo hihihihihih no cieszkam sie ogromnie zes juz PRAWIEozdrowiona i ze w dooope kłuta nie bedziesz;-) laptopik to piekna sprawa ;-) tez siedzem w wyrku i se klikam i jest bowskoo hihiihihihiih to kuruj sie dziolcha kuruj ;-) buzioleeeeeee Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='clockwork']ileeee.... i czemu tak drogo :grins: Bo to funfel nówka nie śmigana :evil_lol: Quote
Recommended Posts