Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']

jestem wrócona ... pan elDohtore przebadał mnie i zaczął sie śmiać :icon_roc::icon_roc:
powiedział że muszę naprawde bać sie zastrzyków bo on nie wierzył że w te krótkie 3 dni wyjde z takich dolegliwości płucno-oskrzelowych i że tylko siłą woli udało mi się to osiągnąć...:evil_lol::evil_lol: grośba zastrzyków na razie zażegnana
do niedzieli nadal leżeć ... nie wychodzić z łóżka... po niedzieli moge wyjść z łóżka ale przez tydzień nie wychodzić z domu... w poniedziałek 18go do kontroli...
ogólnie bede żyć... dzięki dziewczynki za kciuki a Ali za banie... pan też sie śmiał że wykorzystałam wszelkie możliwe sposoby:evil_lol::evil_lol:

to bardzo pozytywnie,wiedziałam że dasz radę. brawo:klacz:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']a ja jak sie ciesze... aż na rurce tańcze

majty zakładaj ...bo się zaziębisz zaś .....:hmmmm: no ta....nie ma co ....wszystkie na bazerze poszli :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']majty zakładaj ...bo się zaziębisz zaś .....:hmmmm: no ta....nie ma co ....wszystkie na bazerze poszli :razz::razz: No z zimną rurą się obściskuje a potem dziwota że chora :mad:

Posted

[quote name='clockwork']pociągłam sobie kabelka do samiuśkiego łóżeczka... i se klikam :eviltong:

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

i teraz widzę ześ zdrowsza :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Pandisia']To jak sie rozchoruje to wiem do kogo mam zaklikać :razz: po bańki :evil_lol:
Zdrówka życzę Madzialenko :loveu:

klikaj Basiu ...daleko nie masz ;)

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Witanko

Dobrze że się już lepiej miewasz niema to jak siła perswazji:evil_lol::evil_lol: nie ma to jak dobra mobilizacja ;) do działania ...........

Posted

[quote name='clockwork']pociągłam sobie kabelka do samiuśkiego łóżeczka... i se klikam :eviltong:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tysz mam la'ptoka w wyrku :grins:

Posted

[quote name='Alicja']TZta to ja mam w pracy:cool1: ...a w łóżku kompecka :grins: odgapiłam od Madzi :oops::roll:
Biedne wy moje :glaszcze:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:cool1:...a niby dlaczemu ...:grins: No jak to dlaczemu :grins:;)

Klockowa chono tu - słyszałam ci ja że kces grilla elektrycznego kupić. Oć to ci opchne :cool3:

Posted

[quote name='apple']No jak to dlaczemu :grins:;)

Klockowa chono tu - słyszałam ci ja że kces grilla elektrycznego kupić. Oć to ci opchne :cool3:

ileeee.... i czemu tak drogo :grins: