Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']agnes..
przepiekne foty..szczególnie ta ostatnia portrecik...zdolna jestes...

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:u mnie programik nawet nie pomoże jak fota do kitu;)

[quote name='Agunia-Pańciunia)']otóz to.....dobrze mowisz...:p
Ja też mam koopę zdjęć takich noooo..... do kitu:oops: . Albo sam ogon, albo jedno ucho:evil_lol: , albo całe czarne tło :-o bo Klocek właśnie podczas robienia fotki chciał dać buziola ;) itd. Normalnie nie ma z czego wybierać. :shake: :shake: :shake:

Posted

agnes1 napisał(a):
Ja też mam koopę zdjęć takich noooo..... do kitu:oops: . Albo sam ogon, albo jedno ucho:evil_lol: , albo całe czarne tło :-o bo Klocek właśnie podczas robienia fotki chciał dać buziola ;) itd. Normalnie nie ma z czego wybierać. :shake: :shake: :shake:

nie jesteś w tym sama :evil_lol: ja też mam dużo takich ciekawych fotek.:diabloti:

Posted

[quote name='agnes1']Ja też mam koopę zdjęć takich noooo..... do kitu:oops: . Albo sam ogon, albo jedno ucho:evil_lol: , albo całe czarne tło :-o bo Klocek właśnie podczas robienia fotki chciał dać buziola ;) itd. Normalnie nie ma z czego wybierać. :shake: :shake: :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja wczoraj na przeszło 150 fot mam chyba ze 120 jeszcze połowa w miernym gatunku
Ale dużo od światła zależy....i od baterii;)

Posted

Vectra napisał(a):
nie jesteś w tym sama :evil_lol: ja też mam dużo takich ciekawych fotek.:diabloti:

dzięki za pocieszenie, bo myślałam że tylko ze mnie taki antytalent:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

agnes1 napisał(a):
dzięki za pocieszenie, bo myślałam że tylko ze mnie taki antytalent:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

to zakładamy klub antytalentów :evil_lol: :evil_lol: może trzeba by zrobić galerie najbardziej 'udany" zdjęć :razz: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Klocus dobrze wiedział,jakich UROKÓW użyć,żeby Ala zmiękła i podrzuciła ciasteczko:lol::evil_lol::evil_lol:i nawkładać okruszkow w czuprynę:oops:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:i nawkładać okruszkow w czuprynę:oops:

Bo ON jest dobrze wychowany i wie ,że za ciasteczko trzeba podziekować:lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Bo ON jest dobrze wychowany i wie ,że za ciasteczko trzeba podziekować:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobrze ze nie chciał dawać spróbować do dzioba;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:i nawkładać okruszkow w czuprynę:oops:
Klocuś jest po prostu dobrze wychowany i chciał się podzielić:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='agnes1']Klocuś jest po prostu dobrze wychowany i chciał się podzielić:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ślinką też sie dzielił;)

Posted

a dlaczego biedny , mały Klocuś :-( nosi kolczatke :crazyeye: :mad: :angryy: :diabloti:
przecież to takie niehumanitarne :shake: :-( biedny mały piesek musi znosić tak straszny ból :shake: :-(

:eviltong: :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
to zakładamy klub antytalentów :evil_lol: :evil_lol: może trzeba by zrobić galerie najbardziej 'udany" zdjęć :razz: :evil_lol: :evil_lol:

ja sie piszę, jaaaa :multi::evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
ja sie piszę, jaaaa :multi::evil_lol:

Galeria antytalentów? To coś dla mnie w koncu :multi::multi::multi::multi::multi: Hura :multi: Nareszcie moje foty będą zdobywać pierwsze miejsca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:zapisałam was do ulubionych i będe wam SMSy słać albo na GG napiszę jak dam nowe fotki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cholera to ja poproszę o telefony bo mam mase SMSów do wysłania - dałam nowe foty :evil_lol: