Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wilejkaros']Ciotki,
czy słyszałyście o psie chorym na parwo, który wyzdrowiał i może być dawcą do transfuzji krwi? Najlepiej Warszawa lub okolice. Sprawa pilna. Mamy Zulę u jednej z wolontariuszek, ale ona tyle razy krew oddawała, całkiem niedawno nawet, ma już zrosty straszne...
trzeba by przelecieć temat parwo na wet. i może tam się rzuci w oczy jakieś psiątko ....:razz:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, mam wielką prośbę :oops: - rozreklamujcie ten wątek:

http://www.dogomania.pl/forum/showth...41#post9458341

Organizujemy pikietę przeciwko pseudoschroniskom i znęcaniu się nad zwierzętami, w dniu apelacyjnej rozprawy sądowej przeciwko zwyrodnialcowi, który w schronisku w Białce mordowal psy i wytapiał z nich smalec.:angryy:

Klocusiu-workusiu, wiem że mi przebaczysz że tak w twej galerii się panoszę i twoja pani też mi wybaczy i nie wytatuuje mi na czole delfinka za karę.:oops::evil_lol:

Posted

[quote name='AśkaK']Dziewczyny, mam wielką prośbę :oops: - rozreklamujcie ten wątek:

http://www.dogomania.pl/forum/showth...41#post9458341

Organizujemy pikietę przeciwko pseudoschroniskom i znęcaniu się nad zwierzętami, w dniu apelacyjnej rozprawy sądowej przeciwko zwyrodnialcowi, który w schronisku w Białce mordowal psy i wytapiał z nich smalec.:angryy:

Klocusiu-workusiu, wiem że mi przebaczysz że tak w twej galerii się panoszę i twoja pani też mi wybaczy i nie wytatuuje mi na czole delfinka za karę.:oops::evil_lol:

Asieńko... nie jestem zła... za co... Wy tam macie większe możliwości... trza WALKE zacząć od góry!! jak Wy coś wywalczycie to może i mnie sie uda w tym zakichanym Jebiu... z czasem...
a na delfinka na czole trzeba sobie zasłużyć :eviltong::eviltong:

witam dziewczynki ...PIĄTEK :smhair2::smhair2:

Posted

Dzien dobry...siostra Agbar wita:grins:........pokaz no mnie tu te chude doopsko...trza zobaczyc czy da sie ominac kosc i trafic gdzies igielka:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']Dzien dobry...siostra Agbar wita:grins:........pokaz no mnie tu te chude doopsko...trza zobaczyc czy da sie ominac kosc i trafic gdzies igielka:diabloti:

:shake: :shake: :shake: zaprawde powiadam ...że Tam w tej Człowieczce ;)nie ma nic oprócz kosteczek ...tysz malućkich :razz::razz:...ale wyjdzie z tego ;)...da rade :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:shake: :shake: :shake: zaprawde powiadam ...że Tam w tej Człowieczce ;)nie ma nic oprócz kosteczek ...tysz malućkich :razz::razz:...ale wyjdzie z tego ;)...da rade :loveu:
Alicjo nie smiem watpic w twe slowa....:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']nie w pupe.... ja nie chce w puuupppeeee :placz::placz::placz:
boshe.....musisz tak na forum...poczulam sie zniesmaczona jak sobie to wyobrazilam:cool1:

ja tez nie lubie w puuuuupeeeeeeeeeeeee:placz::diabloti:

Posted

agbar napisał(a):
boshe.....musisz tak na forum...poczulam sie zniesmaczona jak sobie to wyobrazilam:cool1:

ja tez nie lubie w puuuuupeeeeeeeeeeeee:placz::diabloti:
:siara::siara::siara:

Posted

wiecie co..... coś wam powiem.. wchodzicie na wątek o jastrzębskim schronisku gdzie nie wszystko moję pisać ponieważ obserwują ten wątek ludzie którzy są zainteresowani moimi poczynaniami i kolejnymi krokami w sprawie jastrzębskiego schronu..... pisze więc tu,
Ala napisała już na schroniskowym ....
pojechałyśmy do Figi-tej którą wiozłam od iwop do jastrzębia... nowi panciowie byli z nią u pani wet- tej która założyła stowarzyszenie prozwierzęce.... pytali o sterylke... i co pani im odpowiedziała??? "że nie ma sensu- że 3 lata bedzie Fidze podawać hormony a potem jeśli zdecydują sie to sterylka" że to niekoniecznie... Na szczęście była umowa adopcyjna a i sama nowa Pancia chce wysterylizować Fige.. zmienią weta ... ale nasuwa sie pytanie... ile osób mimo że ma chęci rezygnuje, bo pani wet im odradza...:niewiem:
kolejne pytanie... czy tak powinno wyglądać stowarzyszenie??? w statucie mają odmienne zdanie....
czyli nie zostało ono założone aby pomagać psom:shake: nie mam co na to liczyć... więc po co??? jeżeli nie wiadomo o co chodzi chodzi o...............
czyli zaś zostaję w walce o schron sama.... nie wierze że nawet jak oni przejmą to bedzie lepiej... walcza ostro ale nie zależy im absolutnie na losie psów.... w schronie dzieje sie coś co przyciąga ludzi rządnych dorabiania się na psim nieszczęściu.... ot takie życie... nic bezinteresownie :shake: uczucia idą na bok liczy sie biznes.... mogę się tylko domyślać po co tak ostro walczą o przejęcie schronu.... ehhhhhhhhhhh

Posted

A co wy takie bez make-up'u????:crazyeye:

Magda ludzi nie zmienisz i tak zrobią co chcą................................Ala ma racje kaska, kaska, kaska :angryy:

Posted

dzień doberek, trzymam magda kciuki co by obyło sie bez kłócia igiełką w poopę bo widzę że masz pełno dogomaniaczek które chętnie spełnia sie jako pielęgniarki :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ice_t']dzień doberek, trzymam magda kciuki co by obyło sie bez kłócia igiełką w poopę bo widzę że masz pełno dogomaniaczek które chętnie spełnia sie jako pielęgniarki :evil_lol::evil_lol:
ze mna jej nic nie grozi herbatkowa:diabloti:jam pigula z zawodu:razz:

Posted

clockwork napisał(a):
wiecie co..... coś wam powiem.. wchodzicie na wątek o jastrzębskim schronisku gdzie nie wszystko moję pisać ponieważ obserwują ten wątek ludzie którzy są zainteresowani moimi poczynaniami i kolejnymi krokami w sprawie jastrzębskiego schronu..... pisze więc tu,
Ala napisała już na schroniskowym ....
pojechałyśmy do Figi-tej którą wiozłam od iwop do jastrzębia... nowi panciowie byli z nią u pani wet- tej która założyła stowarzyszenie prozwierzęce.... pytali o sterylke... i co pani im odpowiedziała??? "że nie ma sensu- że 3 lata bedzie Fidze podawać hormony a potem jeśli zdecydują sie to sterylka" że to niekoniecznie... Na szczęście była umowa adopcyjna a i sama nowa Pancia chce wysterylizować Fige.. zmienią weta ... ale nasuwa sie pytanie... ile osób mimo że ma chęci rezygnuje, bo pani wet im odradza...:niewiem:

Moją koleżankę ostatnio wet namawiał na szczeniaki:mdleje: Bo suka musi mieć chociaż raz małe:mdleje::flaming:Ale znajomi na szczęście wytresowani przeze mnie w tej kwestii, no ale co jak przyjdzie jakiś Pan Kowalski, który naprawdę kocha swoją suczkę i chce dla niej jak najlepeij:niewiem: Posłucha weta, bo to przecież autorytet i wie najlepiej:roll::roll: Szkoda, że tak często mija się to z prawdą:roll:

Posted

jestem wrócona ... pan elDohtore przebadał mnie i zaczął sie śmiać :icon_roc::icon_roc:
powiedział że muszę naprawde bać sie zastrzyków bo on nie wierzył że w te krótkie 3 dni wyjde z takich dolegliwości płucno-oskrzelowych i że tylko siłą woli udało mi się to osiągnąć...:evil_lol::evil_lol: groźba zastrzyków na razie zażegnana
do niedzieli nadal leżeć ... nie wychodzić z łóżka... po niedzieli moge wyjść z łóżka ale przez tydzień nie wychodzić z domu... w poniedziałek 18go do kontroli...
ogólnie bede żyć... dzięki dziewczynki za kciuki a Ali za banie... pan też sie śmiał że wykorzystałam wszelkie możliwe sposoby:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']

jestem wrócona ... pan elDohtore przebadał mnie i zaczął sie śmiać :icon_roc::icon_roc:
powiedział że muszę naprawde bać sie zastrzyków bo on nie wierzył że w te krótkie 3 dni wyjde z takich dolegliwości płucno-oskrzelowych i że tylko siłą woli udało mi się to osiągnąć...:evil_lol::evil_lol: grośba zastrzyków na razie zażegnana
do niedzieli nadal leżeć ... nie wychodzić z łóżka... po niedzieli moge wyjść z łóżka ale przez tydzień nie wychodzić z domu... w poniedziałek 18go do kontroli...
ogólnie bede żyć... dzięki dziewczynki za kciuki a Ali za banie... pan też sie śmiał że wykorzystałam wszelkie możliwe sposoby:evil_lol::evil_lol:

HURRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

wiedziałam że się uda :loveu::loveu::loveu: