zuzolandia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 http://images29.fotosik.pl/152/fefa37d82fa38507.jpg stoppp zadnych zdjec ;-) ihihihihi http://images32.fotosik.pl/130/4bc1e777502d7cd1.jpg bo milosc ma rozne oblicza ;-) hihihi oj zdrowiej Madzialenooo koffana !!! nie daj se dooopki zastrzykami strzaskac !!! buziaczki przesylam !!!!!!!!!! Quote
furciaczek Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Przyszlam zyczyc zdrowka na dobranoc:loveu: Quote
BeaC Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Alicja']bo w nich można się zakochać :loveu::loveu::loveu: a wiesz jaką ma milusią skórkę do miziania:loveu: :razz::razz::razz: widziałam ucieknietą gadzinę Magda ty znowu chora:crazyeye::crazyeye::crazyeye:................... kobieto CO TY ROBISZ:shake: ja nie pamiętam kiedym w łożu leżała albo ty nie wygrzana:razz::razz:..................albo nie wiem co Madzia wykuruj sie kochana, bo kłuta w tyłek będziesz:cool3: Quote
jonQuilla Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:a ja wczoraj miziałam po pleckach po tych frędzelkach i po łebku :loveu: [quote name='basia2202']podła kobieto! specjalnie to mówisz, żebyśmy zazdraszczały :placz::placz::placz: bo powiem w tajemnicy... że smoczysko mnie też się podobuje :roll: mamcia jest wredna :placz::placz: cześć Klockowa :multi::multi::loveu: Quote
clockwork Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='basia2202']podła kobieto! specjalnie to mówisz, żebyśmy zazdraszczały :placz: bo powiem w tajemnicy... że smoczysko mnie też się podobuje :roll: Madzialeno... a Ty znów chora :shake: nie dbasz o siebie:roll: znów biegałaś na boso po kałużach, pewnie podziębiona i teraz Ci jeszcze gorzej :shake: ja tam chyba muszę do Ciebie przyjechać na kontrol :cool3: bo inaczej to nie wyleżysz w tym wyrku :diabloti: zdróweńka zdróweńka i oby bez strzykawy;) no... kuruje sie... ale nie ma szans żeby w 2 dni wybić tą kapele z płuc :shake: [quote name='zuzolandia']http://images29.fotosik.pl/152/fefa37d82fa38507.jpg stoppp zadnych zdjec ;-) ihihihihi http://images32.fotosik.pl/130/4bc1e777502d7cd1.jpg bo milosc ma rozne oblicza ;-) hihihi oj zdrowiej Madzialenooo koffana !!! nie daj se dooopki zastrzykami strzaskac !!! buziaczki przesylam !!!!!!!!!! chyba sie nie obędzie bez ... buuuuuuuu nie chce mdleć :placz: [quote name='furciaczek']Przyszlam zyczyc zdrowka na dobranoc:loveu: dziękuje i dzień dobry :loveu: [quote name='BeaC']:razz: widziałam ucieknietą gadzinę Magda ty znowu chora:crazyeye:................... kobieto CO TY ROBISZ:shake: ja nie pamiętam kiedym w łożu leżała albo ty nie wygrzana:razz:..................albo nie wiem co Madzia wykuruj sie kochana, bo kłuta w tyłek będziesz:cool3: właśnie i to jest to... ja od lat nigdy nie doleczyłam do końca, grypy przeziębienia, zapalenia oskrzeli... bo praca.... pieprzona rządza pieniądza... no i w końcu wszystko to niedoleczone dało o sobie znać :placz: [quote name='jonQuilla']mamcia jest wredna :placz: cześć Klockowa :multi::loveu: cze żonkilko:loveu: wstałam napić sie z Pawciem ostatniej kaff i pożegnać go... zara ide zalegać dalej, kto chce wyprowadzać Klocucha?:razz: Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='BeaC']:razz::razz::razz: no co się tam marszczysz :roll: ja nie pamiętam kiedym w łożu leżała to zdradź mnie te tajemnice jak Ty śpisz :razz::razz: [quote name='jonQuilla']mamcia jest wredna :placz::placz: :placz::placz:tak mnie własna prywatna Córcia mówi :placz: cześć Klockowa :multi::multi::loveu: Cze Choróbko :calus: dawa znaka ze żyjesz :razz::razz: Quote
apple Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Cześć Magdaleno jak tam samopoczucie - ma nadzieje że dzisiaj czujesz się chociaż ciut lepiej:lol: Quote
clockwork Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='Alicja'] Cze Choróbko :calus: dawa znaka ze żyjesz :razz::razz: cze :loveu: daje znaka... Pancio poszedł ... a miałam jechać z nim... dobrze że nie rezerwowałam se biletu... umrzeć na wyspie nie jest moim największym marzeniem... zresztą i tak cofli by mnie z lotniska za próbe przemycenia zabójczego wirusa :roll: [quote name='apple']Cześć Magdaleno jak tam samopoczucie - ma nadzieje że dzisiaj czujesz się chociaż ciut lepiej:lol: cze:loveu: wcale nie lepiej... choć nie mam już gorączki.. na razie :roll: [quote name='agbar']czesc zdechlaczku:loveu: cześć Aguś :loveu: nie chcesz wyprowadzć psa???? eeeeeeeeeeeeeeeeeeee te od papug!!!! :scream_3: czy są na rynku jakieś tłumiki dla tych krzykaczy??? :roll::mad: Quote
agbar Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 moge wyprowadzac..przywiez go do mnie:cool1: Quote
apple Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='clockwork'] eeeeeeeeeeeeeeeeeeee te od papug!!!! :scream_3: czy są na rynku jakieś tłumiki dla tych krzykaczy??? :roll::mad: Buhahahahahahaha.........widać czuje się u ciebie dobrze :lol: i dla ciebie tak pieknie spiewa a ty o nim tak....... zeby go zatkac....... nie ładnie:evil_lol: Quote
ice_t Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 wpadłam na chwilke się przywitać i zapytać Magdy jak sie czuje ale z postów powyżej widze że ciut już lepiej Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Zaraz zabieram piesa :grins: a papugowi daj gume dożucia albo pożycz od Adasia zatyczki:razz:;) Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='ice_t']wpadłam na chwilke się przywitać i zapytać Magdy jak sie czuje ale z postów powyżej widze że ciut już lepiej to tak jest ...poprawa na dobe przed zejściem :diabloti: Quote
clockwork Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 chciałabym Wam przedstawić moich najnowszych przyjaciół ktorzy od 4 tygodni nie opuszczają mnie w ciężkich chwilach :loveu::loveu: Quote
Pandisia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='clockwork']cze :loveu: daje znaka... Pancio poszedł ... a miałam jechać z nim... dobrze że nie rezerwowałam se biletu... umrzeć na wyspie nie jest moim największym marzeniem... zresztą i tak cofli by mnie z lotniska za próbe przemycenia zabójczego wirusa :roll: cze:loveu: wcale nie lepiej... choć nie mam już gorączki.. na razie :roll: cześć Aguś :loveu: nie chcesz wyprowadzć psa???? eeeeeeeeeeeeeeeeeeee te od papug!!!! :scream_3: czy są na rynku jakieś tłumiki dla tych krzykaczy??? :roll::mad: Zakryj klatkę czymś (serwetką ,żeby miał noc papug) tylko żeby przepuszczało powietrze bo Ci padnie trupem biedaczysko :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='clockwork']chciałabym Wam przedstawić moich najnowszych przyjaciół ktorzy od 4 tygodni nie opuszczają mnie w ciężkich chwilach :loveu::loveu: http://images33.fotosik.pl/133/073f89a53f442ba1.jpg :razz::razz::razz:widzę znajome twarze ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ice_t Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='clockwork']chciałabym Wam przedstawić moich najnowszych przyjaciół ktorzy od 4 tygodni nie opuszczają mnie w ciężkich chwilach :loveu::loveu: też mam takich znajomych ale ich nie lubię:eviltong: Quote
apple Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='clockwork']chciałabym Wam przedstawić moich najnowszych przyjaciół ktorzy od 4 tygodni nie opuszczają mnie w ciężkich chwilach :loveu::loveu: :crazyeye: cała apteka :crazyeye: Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='apple']:crazyeye: cała apteka :crazyeye: :razz::razz:eee tam cała ....ino trzy ćwierci ;):evil_lol: Quote
apple Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Alicja'] :razz::razz:eee tam cała ....ino trzy ćwierci ;):evil_lol: Tu sie nie ma co smiać........przecież jak Madzia łyka tyle leków to już miejsca w żołądku na normalne jedzonko chyba nie ma :shake:. ja bym nie miała :roll: I rovemecyne widze- paskudny antybiotyk......bardzo źle go znosiłam :angryy: Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='apple']Tu sie nie ma co smiać........przecież jak Madzia łyka tyle leków to już miejsca w żołądku na normalne jedzonko chyba nie ma :shake:. ja bym nie miała :roll: I rovemecyne widze- paskudny antybiotyk......bardzo źle go znosiłam :angryy: ona se wkulgowywuje tabletki do brzucha :razz::razz:...ale fakt ...za dużo tego i za długo :shake::shake: Quote
Medorowa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Madzialena ja ostatnio byłam chora, naprawdę chora. Brałam antybiotyk (zapomniałam nazwy, a opakowanie wywaliłam) trzydniowy, tzn. są tylko trzy tabletki i bierze się go tylko trzy dni, jest bardzo mocno i stawia na nogi bardzo szybko. Jak sobie przypomnę, to napiszę Ci jego nazwę, ale gdybyś zapytała się w aptece, pewnie by wiedzieli. Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Medorowa']Madzialena ja ostatnio byłam chora, naprawdę chora. Brałam antybiotyk (zapomniałam nazwy, a opakowanie wywaliłam) trzydniowy, tzn. są tylko trzy tabletki i bierze się go tylko trzy dni, jest bardzo mocno i stawia na nogi bardzo szybko. Jak sobie przypomnę, to napiszę Ci jego nazwę, ale gdybyś zapytała się w aptece, pewnie by wiedzieli. :shake: :shake: :shake: ale bez recepty i tak nie sprzedadzą ... Quote
lolka75 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Magda.... ogromna ilosc czosnku z mlekiem...obrzydlistwo ale pomaga:diabloti:....albo seks do upadlego..ale to z racji wyjazdu Pawcia odpada (chyba zeby nie:cool3::diabloti:). A na powaznie to lepiej sie porzadnie wyleczyc (nawet zastrzykami) niz potem miec komplikacje:shake:. Moja sasiadka wlasnie ma zapalenie miesnia secowego....po niedoleczonej chorobie....karetka ja wczoraj zabrala:shake:. Zarty zartami ale zdrowie dostalismy tylko jedno..cholera:mad: Quote
Recommended Posts