Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']bo w nich można się zakochać :loveu::loveu::loveu:

a wiesz jaką ma milusią skórkę do miziania:loveu:

:razz::razz::razz:

widziałam ucieknietą gadzinę

Magda ty znowu chora:crazyeye::crazyeye::crazyeye:................... kobieto CO TY ROBISZ:shake:
ja nie pamiętam kiedym w łożu leżała

albo ty nie wygrzana:razz::razz:..................albo nie wiem co

Madzia wykuruj sie kochana, bo kłuta w tyłek będziesz:cool3:

Posted

[quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:a ja wczoraj miziałam po pleckach po tych frędzelkach i po łebku :loveu:

[quote name='basia2202']podła kobieto! specjalnie to mówisz, żebyśmy zazdraszczały :placz::placz::placz:
bo powiem w tajemnicy... że smoczysko mnie też się podobuje :roll:

mamcia jest wredna :placz::placz:

cześć Klockowa :multi::multi::loveu:

Posted

[quote name='basia2202']podła kobieto! specjalnie to mówisz, żebyśmy zazdraszczały :placz:
bo powiem w tajemnicy... że smoczysko mnie też się podobuje :roll:

Madzialeno... a Ty znów chora :shake:
nie dbasz o siebie:roll: znów biegałaś na boso po kałużach, pewnie podziębiona i teraz Ci jeszcze gorzej :shake:
ja tam chyba muszę do Ciebie przyjechać na kontrol :cool3:
bo inaczej to nie wyleżysz w tym wyrku :diabloti:
zdróweńka zdróweńka i oby bez strzykawy;)

no... kuruje sie... ale nie ma szans żeby w 2 dni wybić tą kapele z płuc :shake:

[quote name='zuzolandia']http://images29.fotosik.pl/152/fefa37d82fa38507.jpg

stoppp zadnych zdjec ;-) ihihihihi

http://images32.fotosik.pl/130/4bc1e777502d7cd1.jpg

bo milosc ma rozne oblicza ;-) hihihi

oj zdrowiej Madzialenooo koffana !!! nie daj se dooopki zastrzykami strzaskac !!!
buziaczki przesylam !!!!!!!!!!

chyba sie nie obędzie bez ... buuuuuuuu nie chce mdleć :placz:

[quote name='furciaczek']Przyszlam zyczyc zdrowka na dobranoc:loveu:
dziękuje i dzień dobry :loveu:

[quote name='BeaC']:razz:

widziałam ucieknietą gadzinę

Magda ty znowu chora:crazyeye:................... kobieto CO TY ROBISZ:shake:

albo ty nie wygrzana:razz:..................albo nie wiem co

Madzia wykuruj sie kochana, bo kłuta w tyłek będziesz:cool3:

właśnie i to jest to... ja od lat nigdy nie doleczyłam do końca, grypy przeziębienia, zapalenia oskrzeli... bo praca.... pieprzona rządza pieniądza... no i w końcu wszystko to niedoleczone dało o sobie znać :placz:
[quote name='jonQuilla']mamcia jest wredna :placz:

cześć Klockowa :multi::loveu:

cze żonkilko:loveu:

wstałam napić sie z Pawciem ostatniej kaff i pożegnać go... zara ide zalegać dalej, kto chce wyprowadzać Klocucha?:razz:

Posted

[quote name='BeaC']:razz::razz::razz:

no co się tam marszczysz :roll:

to zdradź mnie te tajemnice jak Ty śpisz :razz::razz:

[quote name='jonQuilla']mamcia jest wredna :placz::placz:

:placz::placz:tak mnie własna prywatna Córcia mówi :placz:

cześć Klockowa :multi::multi::loveu:

Cze Choróbko :calus: dawa znaka ze żyjesz :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']

Cze Choróbko :calus: dawa znaka ze żyjesz :razz::razz:

cze :loveu: daje znaka... Pancio poszedł ... a miałam jechać z nim... dobrze że nie rezerwowałam se biletu... umrzeć na wyspie nie jest moim największym marzeniem... zresztą i tak cofli by mnie z lotniska za próbe przemycenia zabójczego wirusa :roll:

[quote name='apple']Cześć Magdaleno jak tam samopoczucie - ma nadzieje że dzisiaj czujesz się chociaż ciut lepiej:lol:
cze:loveu: wcale nie lepiej... choć nie mam już gorączki.. na razie :roll:

[quote name='agbar']czesc zdechlaczku:loveu:
cześć Aguś :loveu:

nie chcesz wyprowadzć psa????

eeeeeeeeeeeeeeeeeeee te od papug!!!! :scream_3: czy są na rynku jakieś tłumiki dla tych krzykaczy??? :roll::mad:

Posted

[quote name='clockwork']

eeeeeeeeeeeeeeeeeeee te od papug!!!! :scream_3: czy są na rynku jakieś tłumiki dla tych krzykaczy??? :roll::mad:
Buhahahahahahaha.........widać czuje się u ciebie dobrze :lol: i dla ciebie tak pieknie spiewa a ty o nim tak....... zeby go zatkac....... nie ładnie:evil_lol:

Posted

[quote name='ice_t']wpadłam na chwilke się przywitać i zapytać Magdy jak sie czuje ale z postów powyżej widze że ciut już lepiej

to tak jest ...poprawa na dobe przed zejściem :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']cze :loveu: daje znaka... Pancio poszedł ... a miałam jechać z nim... dobrze że nie rezerwowałam se biletu... umrzeć na wyspie nie jest moim największym marzeniem... zresztą i tak cofli by mnie z lotniska za próbe przemycenia zabójczego wirusa :roll:

cze:loveu: wcale nie lepiej... choć nie mam już gorączki.. na razie :roll:

cześć Aguś :loveu:

nie chcesz wyprowadzć psa????

Zakryj klatkę czymś (serwetką ,żeby miał noc papug) tylko żeby przepuszczało powietrze bo Ci padnie trupem biedaczysko :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']chciałabym Wam przedstawić moich najnowszych przyjaciół ktorzy od 4 tygodni nie opuszczają mnie w ciężkich chwilach :loveu::loveu:

też mam takich znajomych ale ich nie lubię:eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']chciałabym Wam przedstawić moich najnowszych przyjaciół ktorzy od 4 tygodni nie opuszczają mnie w ciężkich chwilach :loveu::loveu:

:crazyeye: cała apteka :crazyeye:

Posted

[quote name='Alicja']
:razz::razz:eee tam cała ....ino trzy ćwierci ;):evil_lol:

Tu sie nie ma co smiać........przecież jak Madzia łyka tyle leków to już miejsca w żołądku na normalne jedzonko chyba nie ma :shake:. ja bym nie miała :roll: I rovemecyne widze- paskudny antybiotyk......bardzo źle go znosiłam :angryy:

Posted

[quote name='apple']Tu sie nie ma co smiać........przecież jak Madzia łyka tyle leków to już miejsca w żołądku na normalne jedzonko chyba nie ma :shake:. ja bym nie miała :roll: I rovemecyne widze- paskudny antybiotyk......bardzo źle go znosiłam :angryy:

ona se wkulgowywuje tabletki do brzucha :razz::razz:...ale fakt ...za dużo tego i za długo :shake::shake:

Posted

Madzialena ja ostatnio byłam chora, naprawdę chora. Brałam antybiotyk (zapomniałam nazwy, a opakowanie wywaliłam) trzydniowy, tzn. są tylko trzy tabletki i bierze się go tylko trzy dni, jest bardzo mocno i stawia na nogi bardzo szybko. Jak sobie przypomnę, to napiszę Ci jego nazwę, ale gdybyś zapytała się w aptece, pewnie by wiedzieli.

Posted

[quote name='Medorowa']Madzialena ja ostatnio byłam chora, naprawdę chora. Brałam antybiotyk (zapomniałam nazwy, a opakowanie wywaliłam) trzydniowy, tzn. są tylko trzy tabletki i bierze się go tylko trzy dni, jest bardzo mocno i stawia na nogi bardzo szybko. Jak sobie przypomnę, to napiszę Ci jego nazwę, ale gdybyś zapytała się w aptece, pewnie by wiedzieli.

:shake: :shake: :shake: ale bez recepty i tak nie sprzedadzą ...

Posted

Magda.... ogromna ilosc czosnku z mlekiem...obrzydlistwo ale pomaga:diabloti:....albo seks do upadlego..ale to z racji wyjazdu Pawcia odpada (chyba zeby nie:cool3::diabloti:).

A na powaznie to lepiej sie porzadnie wyleczyc (nawet zastrzykami) niz potem miec komplikacje:shake:. Moja sasiadka wlasnie ma zapalenie miesnia secowego....po niedoleczonej chorobie....karetka ja wczoraj zabrala:shake:. Zarty zartami ale zdrowie dostalismy tylko jedno..cholera:mad: