Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Slodki Figulec:loveu:

Jak przyjedziesz kidys do Londka to pamietaj zeby nie parkowac przed moim autkiem:evil_lol: Palilam sobie czekajac na TZta, silnik zagaszony...zachcialo mi sie zamknac okno bo zimno...wiec przekrecam kluczyk a tu bum...wyladowalam na Focusie zaparkowanym przedemna, zdezak swoj na haku mu zostwilam i zwialam:lol:
Wyobraz sobie mine Tzta, wraca patrzy a tu sam zdezak:evil_lol::evil_lol:

Buhahahhahahahhahahaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Klocusiowa no nie poznaję Cię robaczku, tyle fot:loveu::roll::roll:

Posted

widzialam glutka Klocusia:multi:....przepiekny:loveu: i widzialam smoka co sie szkapi jednym okiem na papuga:multi:.... sssuuper:diabloti:

no i widzialam co nawyrabial smok podczas przechadzki po mieszkanku:loveu:...............bezcenne:loveu::diabloti:

Posted

furciaczek napisał(a):
Slodki Figulec:loveu:

Jak przyjedziesz kidys do Londka to pamietaj zeby nie parkowac przed moim autkiem:evil_lol: Palilam sobie czekajac na TZta, silnik zagaszony...zachcialo mi sie zamknac okno bo zimno...wiec przekrecam kluczyk a tu bum...wyladowalam na Focusie zaparkowanym przedemna, zdezak swoj na haku mu zostwilam i zwialam:lol:
Wyobraz sobie mine Tzta, wraca patrzy a tu sam zdezak:evil_lol::evil_lol:

buuuahahahahha :klacz: pięknie :evil_lol: az sie uryczałam :lol:

agbar napisał(a):

mniej smiesznie mi bylo ostanio...jezdze ''automatem''..stanelam na naszym parkingu oczywiscie 5 cm przed sciana,noga z hamulca a auto hop-jedzie aaaaaa:crazyeye:moj refleks doskonaly szybko lapa na hamulec ufffff...zapomnialam wrzucic P jak parking czy postoj jak kto woli.....
Docenienie mnie przed TZta i podziw w jego oczach bezcenne:diabloti:''kochanie nawet ja nie stanalbym tak blisko sciany..jestes wielka'':diabloti:nie przyznalam sie ze malo brakowalo a zielony glut bylby krotszy i bardziej plaski z przodu:evil_lol:

hahahahhahaha następna artystka hahaha :loveu:

Psepiękne fotki Klocusiowo-Orangowe :loveu: ALE Madzialeno!!! Jak Legwan będzie łaził po klatce z papugiem to papug migiem na zawał zejdzie :shake: ja slyszałam, że papugi mają słabe serduszka a tu taki mega stres - drapieżca go osacza :shake:

Posted

przepraszam... nie odpowiadam na wasze posty... padam na fejs :placz::placz: ale poczytałam....

wróciłam od elDohtore
pan mnie osłuchał,zmierzył temperature
... i powiedział.... nooo kochana... źle... bardzo źle ....to ostatni etap przed zejściem... :roll: pozostają nam tylko zastrzyki
oczywiście tym co mnie znają nie musze opisywać mojej reakcji
padłam na kolana i poprosiłam o wszystko tylko nie zastrzyki :placz:
pan elDohtore daje mi ostatnią szanse do piątku na zabicie przynajmniej połowy członków tej kapeli która gra mi w płucach
w piątek do kontroli- jak nie przejdzie niestety

:placz::placz: do 17go L4 i leżeć leżeć i jeszcze raz leżeć... niby nic trudnego bo na nic innego nie mam siły.... ale Pawcio jutro jedzie do Englanda!!!! nawet nie bedzie miał kto z psem wyjść:placz::placz:

Posted

[quote name='clockwork']przepraszam... nie odpowiadam na wasze posty... padam na fejs :placz::placz: ale poczytałam....

wróciłam od elDohtore
... i powiedział.... nooo kochana... źle... bardzo źle ....to ostatni etap przed zejściem... :roll: pozostają nam tylko zastrzyki
pan elDohtore daje mi ostatnią szanse do piątku na zabicie przynajmniej połowy członków tej kapeli która gra mi w płucach

:placz::placz: do 17go L4 i leżeć leżeć i jeszcze raz leżeć... niby nic trudnego bo na nic innego nie mam siły.... ale Pawcio jutro jedzie do Englanda!!!! nawet nie bedzie miał kto z psem wyjść:placz::placz:

no ładnie ....toś się mnie dziecko urządziła :shake::shake::shake: ...

Posted

[quote name='clockwork']przepraszam... nie odpowiadam na wasze posty... padam na fejs :placz::placz: ale poczytałam....

wróciłam od elDohtore

Hmmmmmmmm nie bój Klockowa ja ci bede zastrzyki robiła.......jestem baardzo delikatna... nie poczujesz obiecuje :eviltong::evil_lol::diabloti:

Posted

melduje że żyje... wżyciu sie tak nie czułam :mdleje: 3 razy sie przebierałam i wykręcałam... gorączki niet.... nogi nie współpracują ... czuje sie jakbym wypiła cysterne gorzoły :shock: do piatku musi przejść... bo zaszczyków nie przeżyje :placz::placz:

Posted

[quote name='clockwork']melduje że żyje... wżyciu sie tak nie czułam :mdleje: 3 razy sie przebierałam i wykręcałam... gorączki niet.... nogi nie współpracują ... czuje sie jakbym wypiła cysterne gorzoły :shock: do piatku musi przejść... bo zaszczyków nie przeżyje :placz::placz:

:kciuki: musi ...nie ma innej opcji :shake::shake::shake:....jak miałabyś zejść z powodu zastrzyków to musisz wydobrzeć:cool1:...:glaszcze: i nie ślimtaj :calus:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ptak jest dobrze strzeżony....albo Klocek przy nim czuwa albo na klatce za strażnika robi Smok :loveu::loveu::loveu::loveu:

swoją drogą i tak wiem że to Wy zrzucacie te kwiatki a potem wina cała na Zielonego idzie...przecież on taki bezbronny i niewinny jest :) :evil_lol:
a im więcej jego zdjęć oglądam tym bardziej zako****e się w Zielonych Ogoniastych potworach :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ptak jest dobrze strzeżony....albo Klocek przy nim czuwa albo na klatce za strażnika robi Smok :loveu::loveu::loveu::loveu:

swoją drogą i tak wiem że to Wy zrzucacie te kwiatki a potem wina cała na Zielonego idzie...przecież on taki bezbronny i niewinny jest :) :evil_lol:
a im więcej jego zdjęć oglądam tym bardziej zako****e się w Zielonych Ogoniastych potworach :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

bo w nich można się zakochać :loveu::loveu::loveu:

a wiesz jaką ma milusią skórkę do miziania:loveu:

Posted

[quote name='Alicja']bo w nich można się zakochać :loveu::loveu::loveu:

a wiesz jaką ma milusią skórkę do miziania:loveu:

nie wiem :placz::placz::placz:
nie miałam okazji nigdy nawet obmacać obiektu moich westchnień :roll:

Posted

[quote name='jonQuilla']nie wiem :placz::placz::placz:
nie miałam okazji nigdy nawet obmacać obiektu moich westchnień :roll:

:loveu::loveu::loveu:a ja wczoraj miziałam po pleckach po tych frędzelkach i po łebku :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:a ja wczoraj miziałam po pleckach po tych frędzelkach i po łebku :loveu:
podła kobieto! specjalnie to mówisz, żebyśmy zazdraszczały :placz::placz::placz:
bo powiem w tajemnicy... że smoczysko mnie też się podobuje :roll:

Madzialeno... a Ty znów chora :shake:
nie dbasz o siebie:roll: znów biegałaś na boso po kałużach, pewnie podziębiona i teraz Ci jeszcze gorzej :shake:
ja tam chyba muszę do Ciebie przyjechać na kontrol :cool3:
bo inaczej to nie wyleżysz w tym wyrku :diabloti:
zdróweńka zdróweńka i oby bez strzykawy;)