Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

:lol:Ale super foteczki wszystkich zwierzaków, najbardziej podobały mi się te na których klocek ma wyciągnięty jęzor, tworzy fajny kontrast :cool1:

Posted

Witaj siostra :multi:
Przyszłam na fantastyczne fotki :loveu:Ale dużo i jakie piękne są :multi: Koocek taki dostojny, a jednoczesnie z błyskiem szelmostwa w oczach :loveu:
A smok kolejny raz zachwycił Karola ;) On się pyta, czy w adopcje nie chcesz go oddać :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']
a to jest zaje2biste :cool2:
http://images33.fotosik.pl/128/509e64231bbead3d.jpg

nooo strasznie mi się podoba :loveu::loveu::loveu:

[quote name='clockwork'] sąsiadka powyżej- Pawcio kiedyś wracał a ta torba wychylona do połowy i filuje w nasze okno... no to Pawcio jej "halo tu jestem-światło zgaszone, woda nie leci- niech się pani o nas nie martwi-żyjemy" :diabloti:

hhahahahah :klacz: :evil_lol:

[quote name='clockwork']
Pawcio wspominał im o koncercie charytatywnym dla psów... i............. kolesie już nagrali wielu sponsorów na impreze- łącznie z producentami karm którzy deklarują dostarczenie karmy dla psów.... sponsorzy chcą też wesprzeć finansowo psy w potrzebie...........
i tu zaczyna sie dylemat.............................. jastrzębski schron nie chce współpracować, nie chce pomocy a wszelka pomoc finansowa i materialna i tak nie trafi do psów.. no i mi zabili ćwieka.... konto której organizacji podawać... :niewiem: gdzie ma trafić karma...Lokalne władze i organizacje będą patronować ten koncert- nawet możemy zrobić trzydniowy .... więc pewnie trza bedzie jednak do jastrzębskiego schronu... musze napisać maila do "opiekunów" że chce pomagać, ale oni muszą się zgodzić na współprace .... koleś nawet chce polatać po firmach budowlanych żeby wyremontować schron, w ramach darowizny.... ale co z tego jak same psy tam cierpią... handel, choroby itd.... :niewiem:

trzymam z całej siły, żeby się to udało :kciuki: :loveu:

[quote name='Alicja']herbatko ....to specyficzny układ ...........ale jeśli nie będzie wtrącania to cała praca pójdzie na marne ...jeśli to będą środki finansowe to one pgrążą sie w kieszeniach ....jeśli to bedzie karma ...to kasa przeznaczona na karme dla schronu zaginie w otchłani ...muszą być jasno określone warunki współpracy ...i możliwość wglądu w dysponowanie tym co schron otrzymał ...innego rozwiązania nie widze

no właśnie niestety tak mus zrobić - żeby cała organizacja i trud ludzi chcących pomóc nie napychały kabzy tym ********* :angryy::angryy::angryy:

http://images23.fotosik.pl/152/c975c5863f24b5c4.jpg
a czy Klocuś nie dostanie jakiegoś parcha po taplaniu w takiej śmieciowej wodzie???? :shake:

Posted

ale fotów natrzaskaliście Czarnuszkowi :loveu::loveu:

troszkę długo mi się ładowały ale oglądnęłam wszystko wszyściutko i padam z zachwytu że aż tyle tego tutaj na mnie czekało :multi::multi::multi:

Posted

ku ku... a ja wróciłam od Figi... padam na ryjok .... łeb mnie boli, facet odrzył mi zderzak w aucie... :angryy::angryy: sąsiad z bloku obok, Pawcia kumpel :grins: jutro jedziem do blacharza wycenić straty :cool1:oto Figulec.. ide spać... paaaaaaaaaaaaa

Posted

Slodki Figulec:loveu:

Jak przyjedziesz kidys do Londka to pamietaj zeby nie parkowac przed moim autkiem:evil_lol: Palilam sobie czekajac na TZta, silnik zagaszony...zachcialo mi sie zamknac okno bo zimno...wiec przekrecam kluczyk a tu bum...wyladowalam na Focusie zaparkowanym przedemna, zdezak swoj na haku mu zostwilam i zwialam:lol:
Wyobraz sobie mine Tzta, wraca patrzy a tu sam zdezak:evil_lol::evil_lol:

Posted

Doberek ....

przyjszłam sprawdzić czy TY i blogasek jeszcze żyjecie

A wiecie czo ....ja wcz
oraj na własny ócz widziałam jak Klocuś szalał z oponką :loveu:...jakby to było ratunkowe kółeczko dzieciece dmuchane a nie opona z grubej gumy :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'] Doberek ....

przyjszłam sprawdzić czy TY i blogasek jeszcze żyjecie

A wiecie czo ....ja wcz
oraj na własny ócz widziałam jak Klocuś szalał z oponką :loveu:...jakby to było ratunkowe kółeczko dzieciece dmuchane a nie opona z grubej gumy :evil_lol::evil_lol:

haha.... własnie wyobraziłam sobie jak jedziemy nad wode a dzieciak uczy sie pływać w kółku ratowniczym :evil_lol::evil_lol: obłędny wzrok klocunia i HEJA za kółeczkiem:roflt::roflt: dzieciak w 10 minut nauczyłby sie pływać, robić salta, serfować i co ino....

żyje.... ale czuje sie jak padlina :mdleje:

nie widział ktoś mojej dyskietki do lekarza?? :roll: poszłabym do elDohtore :placz::placz:

Posted

http://images25.fotosik.pl/151/222905e39c005bef.jpg buhahhahaha nietoper przecudny:loveu:

[quote name='furciaczek']Slodki Figulec:loveu:

Jak przyjedziesz kidys do Londka to pamietaj zeby nie parkowac przed moim autkiem:evil_lol: Palilam sobie czekajac na TZta, silnik zagaszony...zachcialo mi sie zamknac okno bo zimno...wiec przekrecam kluczyk a tu bum...wyladowalam na Focusie zaparkowanym przedemna, zdezak swoj na haku mu zostwilam i zwialam:lol:
Wyobraz sobie mine Tzta, wraca patrzy a tu sam zdezak:evil_lol::evil_lol:

Buhahahahhahah :evil_lol:ales mi humora poprawila...co se to wyobraze to rycze ze smiechu:evil_lol::evil_lol:
mniej smiesznie mi bylo ostanio...jezdze ''automatem''..stanelam na naszym parkingu oczywiscie 5 cm przed sciana,noga z hamulca a auto hop-jedzie aaaaaa:crazyeye:moj refleks doskonaly szybko lapa na hamulec ufffff...zapomnialam wrzucic P jak parking czy postoj jak kto woli.....
Docenienie mnie przed TZta i podziw w jego oczach bezcenne:diabloti:''kochanie nawet ja nie stanalbym tak blisko sciany..jestes wielka'':diabloti:nie przyznalam sie ze malo brakowalo a zielony glut bylby krotszy i bardziej plaski z przodu:evil_lol:

[quote name='clockwork']
haha.... własnie wyobraziłam sobie jak jedziemy nad wode a dzieciak uczy sie pływać w kółku ratowniczym :evil_lol::evil_lol: obłędny wzrok klocunia i HEJA za kółeczkiem:roflt::roflt: dzieciak w 10 minut nauczyłby sie pływać, robić salta, serfować i co ino....

nie widział ktoś mojej dyskietki do lekarza?? :roll: poszłabym do elDohtore :placz::placz:

czesc padlinko:loveu:
ja nie widzialam twojej karty jakby co....:cool1:

Posted

[quote name='clockwork']

:evil_lol::evil_lol: to my tak mieliśmy z Ozzulkiem jak pojechaliśmy nad rybnicki zalew ... kto wlazł do wody tego Ozzy chciał wyciągać :razz::roll:...
więc musieliśmy się ewakuować bo była panika wśród publiki a wszyscy stawali się potencjalnymi topielcami uciekając przed Ozzym :diabloti:

a wczoraj jeszcze nie było czuć :diabloti:.........................................................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:hmmmm: sprawdzałam ...u mnie nie ma :cool1:...spytaj Furciaczkowej :roll:;)