apple Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Cześć Magdaleno - nastaw doopke - zaradzimy choróbsku:diabloti: :evil_lol::evil_lol: Widziałam Kolcusia szjbuska :loveu::loveu::loveu: http://www.obrazki.info/miniatury/36_2_540.gif Quote
Alicja Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='apple']Cześć Magdaleno - nastaw doopke - zaradzimy choróbsku:diabloti: :evil_lol::evil_lol: Widziałam Kolcusia szjbuska :loveu::loveu::loveu: http://www.obrazki.info/miniatury/36_2_540.gif :razz::razz:ale masz zachcianki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....perwersyjne Dżapko ...nastaw doopkę :oops: Cześć wstanięta :multi::loveu::multi:za troszkę Cię znów przywitam :multi::evil_lol: Quote
apple Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Alicja'] :razz::razz:ale masz zachcianki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....perwersyjne Dżapko ...nastaw doopkę :oops: Jakie perwersyjne? ................... JA TYLKO NIOSE POMOC :oops: Quote
Alicja Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='apple']Jakie perwersyjne? ................... JA TYLKO NIOSE POMOC :oops: :glaszcze: no dopsz Dżapuszko ......:calus: Quote
apple Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Alicja']:glaszcze: no dopsz Dżapuszko ......:calus:NO! bo juz mnie posądzają :roll:.........mnie niewinną :roll::diabloti: Quote
Alicja Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='apple']NO! bo juz mnie posądzają :roll:.........mnie niewinną :roll::diabloti: :Rose: no ja wiem ześ ty niewinna lilija jest:loveu::loveu: Quote
apple Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Alicja']:Rose: no ja wiem ześ ty niewinna lilija jest:loveu::loveu::grins:................:grins: Quote
clockwork Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 TADAM!!! :multi::multi: melduje że żyje ;) fotosik i dogo tysz :multi::multi: MASTIFF :grins: Quote
ice_t Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 dzień doberk , fajne foty klocunia się pojawiły i nareszcie nie zagadały ich:evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 JA TEŻ BYŁAM NA SPACERZE :grins: Quote
clockwork Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 legwanik chyba miał chętke na konsumpcje... :roll::diabloti: Quote
Recommended Posts