ice_t Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 clockwork napisał(a):i oto zas jestem... bylim z psem na psacerku... i co sie okazało.... obok w bloku mamy nową sąsiadke amstaffke :loveu: młodziutka, koleś przejął ją od jakiś meneli... właśnie skończyła jej sie cieczka i kloc ją zwąchał i... sie postanowił sie zakochać :mdleje: zapraszam na koncert- Clock w duecie z papugiem :mdleje: no ... i właśnie tyle wiem o sąsiadach... ino staram sie szpiegować nowe psy :grins: reszta mnie nie interesuje... też widziałam na klatce klepsydre.... nie wiedziałam kto to mimo że pisało imie nazwisko... po 3 tyg. sie dowiedziałam że to sąsiadka która mieszka dwoje drzwi dalej :roll: no i ja też nie byłam lepsza od Pawcia (apple- na pewno Pawcio pozwoli wykorzystać hasło- działa;)) kiedyś Kloc wali qpe na trawie... zrobił i se idziemy wtem za plecami rozlega sie głos... eeeeeeeeeeeeeide dalej bo ja Magda nie eeeeeeeee;) ej ty z psem!!!obracam sie .. a pan:angryy: pies tu zrobił qpe!! wiem widziałam, byłam przy tym:roll: ale tam jest kosz.... ale mój pies nie umie do kosza :diabloti: coś tam brzęczał że sqr*iałe psy, bezmózgie właściciele... nie wsłuchiwałam sie :eviltong: no co ty nie nauczyłaś Klocka Robić qpy do kosza???????? bardzo duży błąd:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 clockwork napisał(a): no co....:roll::roll: nie zawsze jestem miła i sympatyczna... czasem mam zły dzień a jak mi kto wtedy na odcisk nadepnie ... ojjjjjjjjj ale tylko czasem :roll::oops: nie można zawsze być słodko pierdzącym ;) :evil_lol: Quote
furciaczek Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Buhahahahaha ale sie usmialam:evil_lol: Quote
clockwork Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 a ja jak sie uśmiałam... aukcja Pawcia koleżki... buuhahahhahah http://www.allegro.pl/show_item.php?item=306946724 ale pozytywny psychopata... miejsce w luxusowym busie :roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 clockwork napisał(a):a ja jak sie uśmiałam... aukcja Pawcia koleżki... buuhahahhahah http://www.allegro.pl/show_item.php?item=306946724 ale pozytywny psychopata... miejsce w luxusowym busie :roflt::roflt::roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...busik jak najbardziej LUX ....ino te inne atrakcje :hmmmm:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dziendobrywieczór sie z pania... dawno mnie tu nie bylo.... oj dawno... Madziu kochana pisalam Cie kiedys gdzie masz dac sygnalik jak masz dolek jak kanion w Kolorado....DO MNIE!... to ze mnie tu nie ma nie znaczy ze nie ma mnie pod telefonem..jestem i jak potrzebujesz odpowiedniego nastawienia do swiata to dawaj:cool1: Pozdrawiam i lece na spacerek..w ta piekna "zimowa" aure...pieknie pada deszczyk...taka cudna wiosna tej zimy:diabloti: Quote
clockwork Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Agunia-Pańciunia) napisał(a):Dziendobrywieczór sie z pania... dawno mnie tu nie bylo.... oj dawno... Madziu kochana pisalam Cie kiedys gdzie masz dac sygnalik jak masz dolek jak kanion w Kolorado....DO MNIE!... to ze mnie tu nie ma nie znaczy ze nie ma mnie pod telefonem..jestem i jak potrzebujesz odpowiedniego nastawienia do swiata to dawaj:cool1: Pozdrawiam i lece na spacerek..w ta piekna "zimowa" aure...pieknie pada deszczyk...taka cudna wiosna tej zimy:diabloti: jaaaaaaaaaaaaaaaaaa:crazyeye::crazyeye::crazyeye: agunia z zaświatów... :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol: alez kochana... ja nie mam dołka... życie jest piekne :loveu::loveu: miałam taki malutki ale kopareczka zasypała :evil_lol::evil_lol: dzięki za odwiedzinki zapraszam zas :loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 clockwork napisał(a): jaaaaaaaaaaaaaaaaaa:crazyeye::crazyeye::crazyeye: agunia z zaświatów... :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol: alez kochana... ja nie mam dołka... życie jest piekne :loveu::loveu: miałam taki malutki ale kopareczka zasypała :evil_lol::evil_lol: dzięki za odwiedzinki zapraszam zas :loveu::loveu: to ze nie daje oznakow istnienia nie znaczy , ze nie zagladam:cool1:...jestem :cool1: to bardzo sie ciesze, ze doleczek byl malenki... i slusznie nie ma co miec duzych dolow...szkoda zycia....:loveu: buziaki i milego weekendu... Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 dzień doberek wczesnym rankiem przy czarnej kawusi Quote
BeaC Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ............cześć..............dopiero dzisiaj przeczytałam o "fajnej" ofercie twojej sasiadki..............he he super :diabloti::diabloti::diabloti:i nie skorzystalaś????? miłego dnia życzę ja mam piękne słońce i robię wypad z Luś w teren:multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 aaaaaaaa bereczek bereczek wiosennie i słoneczkowo :multi::multi: aha.... zapomniałam wam coś powiedzieć.... ten bar w którym mam pracować kolesie sprzedali... będą otwierać inny w bardziej centralnym miejscu więc to jeszcze potrwa... ale.... oprócz tego chcą otworzyć zoologiczny taki z prawdziwego zdarzenia, bo w jastrzębiu to porażka z zoologikami... Pawcio wspominał im o koncercie charytatywnym dla psów... i............. kolesie już nagrali wielu sponsorów na impreze- łącznie z producentami karm którzy deklarują dostarczenie karmy dla psów.... sponsorzy chcą też wesprzeć finansowo psy w potrzebie........... i tu zaczyna sie dylemat.............................. jastrzębski schron nie chce współpracować, nie chce pomocy a wszelka pomoc finansowa i materialna i tak nie trafi do psów.. no i mi zabili ćwieka.... konto której organizacji podawać... :niewiem: gdzie ma trafić karma...Lokalne władze i organizacje będą patronować ten koncert- nawet możemy zrobić trzydniowy .... więc pewnie trza bedzie jednak do jastrzębskiego schronu... musze napisać maila do "opiekunów" że chce pomagać, ale oni muszą się zgodzić na współprace .... koleś nawet chce polatać po firmach budowlanych żeby wyremontować schron, w ramach darowizny.... ale co z tego jak same psy tam cierpią... handel, choroby itd.... :niewiem: Quote
clockwork Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 BeaC napisał(a):............cześć..............dopiero dzisiaj przeczytałam o "fajnej" ofercie twojej sasiadki..............he he super :diabloti::diabloti::diabloti:i nie skorzystalaś????? miłego dnia życzę ja mam piękne słońce i robię wypad z Luś w teren:multi::multi::multi: nic starconego- ona nadal tam mieszka ,więc moge sie zapisać na uduchowienie w każdym momencie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: miłego terenowania sie :loveu: Quote
agbar Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 chcialam ci tylko powiedziec ze ....ze nie wiem co:cool1:to juz se pojde..... Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 clockwork napisał(a):aaaaaaaa bereczek bereczek wiosennie i słoneczkowo :multi::multi: aha.... zapomniałam wam coś powiedzieć.... ten bar w którym mam pracować kolesie sprzedali... będą otwierać inny w bardziej centralnym miejscu więc to jeszcze potrwa... ale.... oprócz tego chcą otworzyć zoologiczny taki z prawdziwego zdarzenia, bo w jastrzębiu to porażka z zoologikami... Pawcio wspominał im o koncercie charytatywnym dla psów... i............. kolesie już nagrali wielu sponsorów na impreze- łącznie z producentami karm którzy deklarują dostarczenie karmy dla psów.... sponsorzy chcą też wesprzeć finansowo psy w potrzebie........... i tu zaczyna sie dylemat.............................. jastrzębski schron nie chce współpracować, nie chce pomocy a wszelka pomoc finansowa i materialna i tak nie trafi do psów.. no i mi zabili ćwieka.... konto której organizacji podawać... :niewiem: gdzie ma trafić karma...Lokalne władze i organizacje będą patronować ten koncert- nawet możemy zrobić trzydniowy .... więc pewnie trza bedzie jednak do jastrzębskiego schronu... musze napisać maila do "opiekunów" że chce pomagać, ale oni muszą się zgodzić na współprace .... koleś nawet chce polatać po firmach budowlanych żeby wyremontować schron, w ramach darowizny.... ale co z tego jak same psy tam cierpią... handel, choroby itd.... :niewiem: no to ja liczę , ze uda się to całe zamierzenie ...jest o co walczyć i tu panowie z JZK powinni sie płaszczyć przed prpoagującymi i robiącymi takie akcje ...a o psiaki walczyć trzeba bo bez pomocy ludzi z zewnątrz to one tam szans nie maja ...trzymam za to wszystko kciukasy i za twoją pracke też ;)jesli już to wszystko dojdzie do skutku ... przyłączam się do Was ;) Quote
ice_t Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 clockwork napisał(a):aaaaaaaa bereczek bereczek wiosennie i słoneczkowo :multi::multi: aha.... zapomniałam wam coś powiedzieć.... ten bar w którym mam pracować kolesie sprzedali... będą otwierać inny w bardziej centralnym miejscu więc to jeszcze potrwa... ale.... oprócz tego chcą otworzyć zoologiczny taki z prawdziwego zdarzenia, bo w jastrzębiu to porażka z zoologikami... Pawcio wspominał im o koncercie charytatywnym dla psów... i............. kolesie już nagrali wielu sponsorów na impreze- łącznie z producentami karm którzy deklarują dostarczenie karmy dla psów.... sponsorzy chcą też wesprzeć finansowo psy w potrzebie........... i tu zaczyna sie dylemat.............................. jastrzębski schron nie chce współpracować, nie chce pomocy a wszelka pomoc finansowa i materialna i tak nie trafi do psów.. no i mi zabili ćwieka.... konto której organizacji podawać... :niewiem: gdzie ma trafić karma...Lokalne władze i organizacje będą patronować ten koncert- nawet możemy zrobić trzydniowy .... więc pewnie trza bedzie jednak do jastrzębskiego schronu... musze napisać maila do "opiekunów" że chce pomagać, ale oni muszą się zgodzić na współprace .... koleś nawet chce polatać po firmach budowlanych żeby wyremontować schron, w ramach darowizny.... ale co z tego jak same psy tam cierpią... handel, choroby itd.... :niewiem: hej , myślę że trzeba przekonac Wasz schron że to jest naprawdę chęć pomocy i tylko pomocy bez wtrącania się (przynajmniej na razie) w pracę schronu. A jak nie będą takiej pomocy chcieli to znaczy że coś z tym schronem jest nie tak Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ice_t napisał(a):hej , myślę że trzeba przekonac Wasz schron że to jest naprawdę chęć pomocy i tylko pomocy bez wtrącania się (przynajmniej na razie) w pracę schronu. A jak nie będą takiej pomocy chcieli to znaczy że coś z tym schronem jest nie tak herbatko ....to specyficzny układ ...........ale jeśli nie będzie wtrącania to cała praca pójdzie na marne ...jeśli to będą środki finansowe to one pgrążą sie w kieszeniach ....jeśli to bedzie karma ...to kasa przeznaczona na karme dla schronu zaginie w otchłani ...muszą być jasno określone warunki współpracy ...i możliwość wglądu w dysponowanie tym co schron otrzymał ...innego rozwiązania nie widze Quote
Pandisia Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Zaproście telewizję na ten koncert :razz: Quote
apple Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 clockwork napisał(a):aaaaaaaa bereczek bereczek wiosennie i słoneczkowo :multi::multi: aha.... zapomniałam wam coś powiedzieć.... ten bar w którym mam pracować kolesie sprzedali... będą otwierać inny w bardziej centralnym miejscu więc to jeszcze potrwa... ale.... oprócz tego chcą otworzyć zoologiczny taki z prawdziwego zdarzenia, bo w jastrzębiu to porażka z zoologikami... Pawcio wspominał im o koncercie charytatywnym dla psów... i............. kolesie już nagrali wielu sponsorów na impreze- łącznie z producentami karm którzy deklarują dostarczenie karmy dla psów.... sponsorzy chcą też wesprzeć finansowo psy w potrzebie........... i tu zaczyna sie dylemat.............................. jastrzębski schron nie chce współpracować, nie chce pomocy a wszelka pomoc finansowa i materialna i tak nie trafi do psów.. no i mi zabili ćwieka.... konto której organizacji podawać... :niewiem: gdzie ma trafić karma...Lokalne władze i organizacje będą patronować ten koncert- nawet możemy zrobić trzydniowy .... więc pewnie trza bedzie jednak do jastrzębskiego schronu... musze napisać maila do "opiekunów" że chce pomagać, ale oni muszą się zgodzić na współprace .... koleś nawet chce polatać po firmach budowlanych żeby wyremontować schron, w ramach darowizny.... ale co z tego jak same psy tam cierpią... handel, choroby itd.... :niewiem: Ale Halo - o co chodzi bo nie kumam:niewiem:..............Pomysł super.............wszystko się samo organizuje..............jest pomoc dla zwierzaków..........to dlaczego do jasenej cholery schron nie bedzie współpracował:angryy: No chyba ich to nic nie kosztuje, tylko tyle co przyjąć pomoc...... Nie wiem o co chodzi.....może jestem głupia:roll:...... może mi to ktoś wytłumaczyć jak krowie na rowie :roll: PROSZE :roll: P.S. Klockowa witam cię.........do sumy jeszcze 1.53 min- szykuj sie :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Pandisia napisał(a):Zaproście telewizję na ten koncert :razz: tak własnie pomyślałam ze mona by Rybnicką ze ŚTK zapytać i na katowice uderzyć....czasem podjeżdżają na takie małe imprezki :razz::razz: apple napisał(a):Ale Halo - o co chodzi bo nie kumam:niewiem:..............Pomysł super.............wszystko się samo organizuje..............jest pomoc dla zwierzaków..........to dlaczego do jasenej cholery schron nie bedzie współpracował:angryy: No chyba ich to nic nie kosztuje, tylko tyle co przyjąć pomoc...... Nie wiem o co chodzi.....może jestem głupia:roll:...... może mi to ktoś wytłumaczyć jak krowie na rowie :roll: PROSZE :roll: P.S. Klockowa witam cię.........do sumy jeszcze 1.53 min- szykuj sie :evil_lol: wytłumaczy Ci Madzia , ale kliknij sobie Dżapuszku w Madzin lineczek przy podpisie ....tfu w lineczek przy Madzi podpisie na wątek schroniskowy ...poczytaj ...warto Quote
jonQuilla Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 clockwork;9425435[B napisał(a):] aha.... zapomniałam wam coś powiedzieć.... ten bar w którym mam pracować kolesie sprzedali... będą otwierać inny w bardziej centralnym miejscu więc to jeszcze potrwa... ale.... oprócz tego chcą otworzyć zoologiczny taki z prawdziwego zdarzenia, bo w jastrzębiu to porażka z zoologikami... Pawcio wspominał im o koncercie charytatywnym dla psów... i............. kolesie już nagrali wielu sponsorów na impreze- łącznie z producentami karm którzy deklarują dostarczenie karmy dla psów.... sponsorzy chcą też wesprzeć finansowo psy w potrzebie........... i tu zaczyna sie dylemat.............................. jastrzębski schron nie chce współpracować, nie chce pomocy a wszelka pomoc finansowa i materialna i tak nie trafi do psów.. no i mi zabili ćwieka.... konto której organizacji podawać... :niewiem: gdzie ma trafić karma...Lokalne władze i organizacje będą patronować ten koncert- nawet możemy zrobić trzydniowy .... więc pewnie trza bedzie jednak do jastrzębskiego schronu... musze napisać maila do "opiekunów" że chce pomagać, ale oni muszą się zgodzić na współprace .... koleś nawet chce polatać po firmach budowlanych żeby wyremontować schron, w ramach darowizny.... ale co z tego jak same psy tam cierpią... handel, choroby itd.... :niewiem: Podobnie jak Jabco nie rozumiem o co im chodzi, przecież pomysł jest genialny....można by było pomóc w ten sposób nie jednemu zwierzęciu. Czym Ci ludzie się kierują że odmawiają przyjęcia pomocy? :roll::roll: Cześć Klockowa :loveu: Quote
apple Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Alicja napisał(a): wytłumaczy Ci Madzia , ale kliknij sobie Dżapuszku w Madzin lineczek przy podpisie ....tfu w lineczek przy Madzi podpisie na wątek schroniskowy ...poczytaj ...warto Ok kliknem zaraz :cool1: A bardzo się wkurzę????:razz: Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 apple napisał(a):Ok kliknem zaraz :cool1: A bardzo się wkurzę????:razz: noooo....napewno trochę tak ....ale nie ma fot na wątku więc adrenalina ci się aż tak nie podniesie .... Quote
apple Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Alicja napisał(a):noooo....napewno trochę tak ....ale nie ma fot na wątku więc adrenalina ci się aż tak nie podniesie .... Noooo dobra zaraz ide :cool1: Quote
emdziolek Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 CZe Madzia. Pomysł jest genialny, jezeli nie chcą pomocy to znaczy ze maja cos do ukrycia, napisałam ci coś na Jebiowskim wątku:razz: Quote
apple Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Czytam watek schroniskowy i oczom nie wierze..........................z nikąd pomocy.........wszystkim to wisi..........okropne.........znieczulica totalna :angryy: Quote
Recommended Posts