Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

troche pies poobcinany bo foty robione z dołu bez możliwości patrzenia co fotografuję... zresztą i tak zara ide go poćwiartować bo o 18tej myłam podłoge :angryy::angryy::angryy: a już ani sladu :angryy::angryy::angryy:

fafelek sie wywinął buuhahhahaha

normalnie...:crazyeye::crazyeye: jestem atrakcyjna dla psa ... molestował moją noge :eek2: chyba czas sie wydepilować bo chyba pomylił moją noge z jamnikiem długowłosym :roll:

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Klockowa, ale masz sexowne dresowe spodenki w 3 paski ;)
Teraz będę myślała o tym owłosieniu przez pół nocy. Hehehehe.

szkoda że ja ostatnio pomyślałam jesienią... potem zapuszczałam bo w zime cieplej.. ale chyba już przesada...:roll::oops:

a co masz do moich dresików.. ORGINAŁY 3 paski ;)

i to już koniec fotek... przepraszam że przerwałam wam jakże interesujacy dialog ... kontynuujcie :cool1:

:loveu:DOGOBRANOCKA :loveu:

Posted

No właśnie, nie wiem czy to tak kulturalnie. Prowadzimy z Alicją poważny, kulturalny dialog o zdrowiu, również płciowym, a tu nagle, między jednym inteligentnym postem a drugim, pojawia się jakiś czarny potffoor z chlebem i ślinotokiem.

Posted

Wilejkaros napisał(a):
No właśnie, nie wiem czy to tak kulturalnie. Prowadzimy z Alicją poważny, kulturalny dialog o zdrowiu, również płciowym, a tu nagle, między jednym inteligentnym postem a drugim, pojawia się jakiś czarny potffoor z chlebem i ślinotokiem.

:razz::razz:...no wlasnie ....rozmowy o życiu ...prawie płciowym :oops::oops::oops:...ale te gluty .....:hmmmm: wpasowały się w tematykę :evil_lol:

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Oooooooo, fuuuuuuj! Teraz to myślę, po czym te gluty...

:razz::razz::razz:no jak to po czym ..........po chlebku :evil_lol::evil_lol:

DOGOBRANOC

Posted

Alicja napisał(a):
Ciem przywitam bośmy się dawno nie witały ...Bereczek ...oby dobry :razz::razz:.....:kciuki:

z racji tego że nie wszyscy znają wąteczek schroniskowy a tam pójdzie ten link z komentem ...wrzucam i tutaj coś co mi rano podesłała Magda ...
A jednak można ...tylko czemu nie u nas ...
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/swietokrzyskie/kielce/news/wydaja-talony-na-kastracje,1042722
No prosze.... a jednak sie da

Posted

apple napisał(a):
No prosze.... a jednak sie da

ano da się ....w tej materii jednak Śląsk ma tyły ...bo akurat takich akcji nawet Rybnik czy inne okoliczne miasta nie robią :diabloti::diabloti:...

Posted

Alicja napisał(a):
ano da się ....w tej materii jednak Śląsk ma tyły ...bo akurat takich akcji nawet Rybnik czy inne okoliczne miasta nie robią :diabloti::diabloti:...
Na tym naszym zaciemniałym śląsku we wszystkim jesteśmy do tyłu....qurde :cool1:

Posted

clockwork napisał(a):

obracam sie i mówie "nie szpieguj mnie- nie jestem rumunem, wracam ze spaceru z psem" :diabloti: ojjjj sie mu głupio zrobiło :cool1:

he he he...................:razz::angryy:

witaj Madzialenko.widziałam Klocusia.........z oponka i bez:loveu::loveu::loveu:

Posted

dzień doberek w ten brzydki i mokry dzień..

jak ja nie cierpie niektórych ludzi:angryy::angryy:, moj sąsiad wczoraj poszedł na skargę do administratora kamienicy że mój pies mu pod oknem sika i śmierdzi mu. Zanim poszedł do Administratora to o 5.30 rano zrobił mojemu mężowi o to awanturę. Na co mój do niego że nasz to chociaz na dworze robi a ich psy (jeden schorowany Pudelek co ledwo chodzi a druga sunia szczeniak jakiś miks huskiego ) leją po klatce i nawet tego nie sprzątna tylko drzwi zostawiaja otwarte i czekaja jak wyparuje.
pomjam już fakt że jak psiaki robia inne rzeczy to trzeba to sprzatnąc tym bardziej że u nas w podwórku sam beton ani centymetra trawy, wiec każdy sprząta a psów jest tu masa, jest labek, jest mój psiak jest jaminiczek , teraz jest też mix sznaucerka no i oczywiście owe dwa psy sąsiada. no i tylko my po swoich nie sprzatamy a on jest super porządnicki, tylko rano jak osoba która sprzata nasze podwórko tego nie usuneła , to każdy by chodził z qpą na butach, on tylko sprząta po swoich psach jak widzi że ktos stoi na dworze jak on te swoje zwierzaki wypuszcza.
ten sąsiad zesztą wszystkich i wszystkiego się czepia mogła bym tak jeszcze długo........ Na szczęscie Administrator nie dał się wmanewrować i powiedział że jak mu coś nie pasuje to niech dzwoni na straż miejską, bo pies jest tylko psem, a on tez ma zwierzaki i wie jak to jest.
Czekam tylko co tem gościu znów wymysli, bo już dwa razy prowokował Mojego, a mój Marcin ma "słabe " nerwy

Sorki że tak z rana ale musiałam to z siebie wyrzucić:lol: i juz mi lepiej

A poza tym baaaardzo ładne zdjęcia Klocucha, nie będę cytować które mi się podobają bo musiała bym tu wszystkie wrzucić

Posted

Alicja napisał(a):
Ciem przywitam bośmy się dawno nie witały ...Bereczek ...oby dobry :razz::razz:.....:kciuki:

z racji tego że nie wszyscy znają wąteczek schroniskowy a tam pójdzie ten link z komentem ...wrzucam i tutaj coś co mi rano podesłała Magda ...
A jednak można ...tylko czemu nie u nas ...
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/swietokrzyskie/kielce/news/wydaja-talony-na-kastracje,1042722

Super sprawa.

Cze:razz::razz: