Alicja Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:jakie oko .... http://images26.fotosik.pl/151/a50015e941227e5d.jpg ona go napada ta oponka :razz::razz: Quote
ice_t Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 clockwork napisał(a):uważaj na zimno :evil_lol::evil_lol: cobyś nie chodziła z takimi skwarkami na pysku jak ja :evil_lol: spoko spoko , nałykam się witamin , nie będę ściągać wsród mrożonek kożucha:evil_lol::evil_lol: a jaka tania randka:eviltong::eviltong: Quote
ice_t Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 clockwork napisał(a):są my wyspacerowani :multi::multi: 1,5 godz .... poszlimy jak zwykle do klockowego raju gdzie schował se oponke... ledwo go puściłam... patrze a tu dwóch drobnych pijaczków lezie z psem w moją strone.... myśle.. przejdą i hasania ciąg dalszy.... ale ale.. panowie siadają na pniaczku 10m dalej i odbezpieczają browara... ide do nich... grzecznie: dzień dobry.. panowie idźcie sobie gdzies dalej coooooo... a ja se puszcze psa żeby poganiał... bo widze że panowie z psiakiem :razz::razz: a oni mi co na to?? równie grzecznie: "pani kochana... o tej godzinie, to my se tu zawsze przychodzimy na 1 piwko- psina niby suczka, ale rzuca się do psów, więc szybciuteńko wypijemy browarka i idziemy, to se pani pies polata" se myśle ok.. "to ja sie ide przejść a panom życze smacznego" "dzięki... i niech pani zapamięta... o czternastej przychodzimy tu na piwko" :evil_lol: więc se poszłam na spacera z psem..... gąszcz zarośli, chaszcze... a my dreptamy.. spodnie umazane od brudnych gałęzi :cool1: ale brniemy przed siebie... w jakiś nieznany teren ... aż tu nagle... CHLUP... topimy sie z klockiem w bagnie- ja do łydek on po jajca :roll:... no nic... tza iść dalej ... pochodziliśmy jakieś 20 minut i wracamy na miejsce z oponką... panowie widząc mnie z daleka krzyczą "chodź pani my mamy ostatniego łyka" dopili i poszli.. ja puściłam Klocunia... poganiał z oponką dodatkowo mnie uświnił... spakowałam go do auta i poszłam do sklepu po płyn do podłóg... w tych spodniach :diabloti: przeca nie ściągłam po drodze :eviltong: czuję oddech ochroniarza na plecach obracam sie i mówie "nie szpieguj mnie- nie jestem rumunem, wracam ze spaceru z psem" :diabloti: ojjjj sie mu głupio zrobiło :cool1: aha i mam foty.... ale nie chce sie mi przerabiac i wstawiać:diabloti: Magda proponuję wydać powieść i okrasić ja zdjęciami klocka z takich wypraw, bestseler murowany Quote
teqquila Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Siema Klocusiowa no ladnie szkoda zem zdjecia ochroniarzowi nie zrobilas hehehe :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 jestem na momento bo tera Pawcia działka na komputra :placz::placz: ale poszedł do kibelka więc ja MYK na kompecka....:diabloti::diabloti: kolejne fotecki.... ochroniarza niestety nie mam... a żałuje ... taka mina :evil_lol::evil_lol: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... zdjęcia sie ładują a ON już idzie :eek2::eek2: Quote
clockwork Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 padlina po bieganiu :evil_lol::evil_lol: pies mi sie zepsuł :razz::razz: Quote
clockwork Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 czarne chmury nad Jastrzębiem KUNIEC :diabloti: Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 PSYroda ...zajebiaszcza:loveu::loveu:nie kopiuje bo musialabym prawie wszystkie ;) zołądecek widziałam :loveu::loveu: http://images25.fotosik.pl/150/931a25e81f5e5466.jpg aaaa super :cool2: http://images33.fotosik.pl/128/4591a9bee2a22bc9.jpg bedom jesce fotecki :grins: Quote
clockwork Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Alicja napisał(a):PSYroda ...zajebiaszcza:loveu::loveu:nie kopiuje bo musialabym prawie wszystkie ;) JAM to robiła :grins: psyroda sie chociaż nie rusza :cool1: zołądecek widziałam :loveu::loveu: http://images25.fotosik.pl/150/931a25e81f5e5466.jpg gastroskopia wypadła pozytywnie?? :evil_lol::evil_lol: aaaa super :cool2: http://images33.fotosik.pl/128/4591a9bee2a22bc9.jpg fcaaale nie... rozmazane :placz: ale dałam bo dziada nie da sie tak sfocić :roll: bedom jesce fotecki :grins: mówie KUNIEC to KUNIEC :diabloti: Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 clockwork napisał(a): Napisał Alicja PSYroda ...zajebiaszcza:loveu::loveu:nie kopiuje bo musialabym prawie wszystkie ;-) JAM to robiła :grins: psyroda sie chociaż nie rusza :cool1: :klacz: dla PSYrody ....i dla Cie :Rose: zołądecek widziałam :loveu::loveu: http://images25.fotosik.pl/150/931a25e81f5e5466.jpg gastroskopia wypadła pozytywnie?? :evil_lol::evil_lol: tak jest :cool2: aaaa super :cool2: http://images33.fotosik.pl/128/4591a9bee2a22bc9.jpg fcaaale nie... rozmazane :placz: ale dałam bo dziada nie da sie tak sfocić :roll: ale sam pomyślunek i efekt supcio :loveu: bedom jesce fotecki :grins: mówie KUNIEC to KUNIEC :diabloti: skoda :razz::razz:........ale to nic ..pocekam do jutra :grins: Quote
Wilejkaros Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ja tutaj jeszcze w kwestii opryszczki: też miałam na USTACH, narządy intymne w porządku ;) Na ulotce tego Heviranu napisane jest, że stosuje się w przypadkach chorób ble, ble, ble (i tu wymienione narządy są). Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Wilejkaros napisał(a):Ja tutaj jeszcze w kwestii opryszczki: też miałam na USTACH, narządy intymne w porządku ;) Na ulotce tego Heviranu napisane jest, że stosuje się w przypadkach chorób ble, ble, ble (i tu wymienione narządy są). :oops::oops::oops::roll:....a ja przeczytałam żeś miała w ustach narządy intymne ......dobra nakopcie mi .....bom stara i niepoważna i nie wypada się tak zachowywać ....to już wiem .....ale ja inaczej nie umię :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aniu :Rose: sorka [SIZE=2]A Heviran dobra sprawa i na gardziołko itp Quote
Wilejkaros Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Tzn., Ala, jak już tak wnikamy... (buhahahaha) Ale nie Klockowej i nie swoje! Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Wilejkaros napisał(a):Tzn., Ala, jak już tak wnikamy... (buhahahaha) Ale nie Klockowej i nie swoje! :razz::razz:ufffff...nie masz pojęcia jak mi ulżyło ;)...............:roflt: dopsz ...i juz jestem grzeszna i poważna ;) Quote
Wilejkaros Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Dla mnie możesz być niegrzeczna i niepoważna. Wczułam się w Wasze poczucie humoru... chyba wtedy zdołowana byłam ;) Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Wilejkaros napisał(a):Dla mnie możesz być niegrzeczna i niepoważna. Wczułam się w Wasze poczucie humoru... chyba wtedy zdołowana byłam ;) :B-fly::B-fly::B-fly: no to super .....bo już mnie wsie emocje opadły :razz::razz:i teraz mnie nosi :evil_lol::evil_lol:...a tu jestem u Klockowej ...no przecie u siebie nie bedę rozrabiać :razz::razz:a Magda śpi to ja tu się tak wkradłam cichaczem :evil_lol: A dołki ...bywają niestety ...:razz: Quote
Wilejkaros Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Taaa, biedna Kolckowa... Potem wstaje i czyta, co my tu nabazgroliłyśmy i Jej "narzędziach", których nikt nie chciał w ustach trzymać. To musi być jednak lekki szok dla zaspanego człowieka ;) Quote
clockwork Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 NIE ŚPI:diabloti::diabloti: przerabia foty :eviltong::eviltong: i nie biedna ino lekko uboga :evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 CZe Madziu, jakie Ty pikne foty robisz!:multi: Widziałam psa mordującego opone, i psyrode, i popsutego po bieganiu pana psa:evil_lol: U mnei tez fotki, zapraszam:loveu: Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Wilejkaros napisał(a):Taaa, biedna Kolckowa... Potem wstaje i czyta, co my tu nabazgroliłyśmy i Jej "narzędziach", których nikt nie chciał w ustach trzymać. To musi być jednak lekki szok dla zaspanego człowieka ;) :razz::razz:..nie bój żaby ....Ona tego i tak nie czyta :evil_lol::evil_lol: clockwork napisał(a):NIE ŚPI:diabloti::diabloti: no a ktoś tu takie rzeczy opowiada że ty spisz :siara: przerabia foty :eviltong::eviltong: :razz::razz:dla Mła prawda ...bo ja napisałam że grzesznie poczekam do jutra :evil_lol: i nie biedna ino lekko uboga :evil_lol::evil_lol: Ja to zawsze mówię żem bogata inaczej :p.... Quote
clockwork Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Emi!!! wpadne do wszystkich po kolei jak tylko bede miała troszke więcej czasu :razz::razz: obiecuje.... dziś jeszcze na szybko fotaski pocwiartowanego psa i spać... jutro arbajt :cool1: Quote
clockwork Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 jesooooo jak zamula posta do emi ładowało z 8 minut potem był busy :mad: mam nadzieje że foty wlezą bo jak nie to ide do tego admina... na kawe :diabloti: Quote
Recommended Posts