Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

clockwork napisał(a):
uważaj na zimno :evil_lol::evil_lol: cobyś nie chodziła z takimi skwarkami na pysku jak ja :evil_lol:

spoko spoko , nałykam się witamin , nie będę ściągać wsród mrożonek kożucha:evil_lol::evil_lol: a jaka tania randka:eviltong::eviltong:

Posted

clockwork napisał(a):
są my wyspacerowani :multi::multi: 1,5 godz ....

poszlimy jak zwykle do klockowego raju gdzie schował se oponke... ledwo go puściłam... patrze a tu dwóch drobnych pijaczków lezie z psem w moją strone.... myśle.. przejdą i hasania ciąg dalszy.... ale ale.. panowie siadają na pniaczku 10m dalej i odbezpieczają browara... ide do nich...
grzecznie:
dzień dobry.. panowie idźcie sobie gdzies dalej coooooo... a ja se puszcze psa żeby poganiał... bo widze że panowie z psiakiem :razz::razz:
a oni mi co na to?? równie grzecznie:
"pani kochana... o tej godzinie, to my se tu zawsze przychodzimy na 1 piwko- psina niby suczka, ale rzuca się do psów, więc szybciuteńko wypijemy browarka i idziemy, to se pani pies polata"
se myśle ok..
"to ja sie ide przejść a panom życze smacznego"
"dzięki... i niech pani zapamięta... o czternastej przychodzimy tu na piwko"
:evil_lol:

więc se poszłam na spacera z psem..... gąszcz zarośli, chaszcze... a my dreptamy.. spodnie umazane od brudnych gałęzi :cool1: ale brniemy przed siebie... w jakiś nieznany teren ... aż tu nagle... CHLUP... topimy sie z klockiem w bagnie- ja do łydek on po jajca :roll:... no nic... tza iść dalej ... pochodziliśmy jakieś 20 minut i wracamy na miejsce z oponką... panowie widząc mnie z daleka krzyczą "chodź pani my mamy ostatniego łyka" dopili i poszli.. ja puściłam Klocunia... poganiał z oponką dodatkowo mnie uświnił... spakowałam go do auta i poszłam do sklepu po płyn do podłóg... w tych spodniach :diabloti: przeca nie ściągłam po drodze :eviltong: czuję oddech ochroniarza na plecach obracam sie i mówie "nie szpieguj mnie- nie jestem rumunem, wracam ze spaceru z psem" :diabloti: ojjjj sie mu głupio zrobiło :cool1:

aha i mam foty.... ale nie chce sie mi przerabiac i wstawiać:diabloti:

Magda proponuję wydać powieść i okrasić ja zdjęciami klocka z takich wypraw, bestseler murowany

Posted

jestem na momento bo tera Pawcia działka na komputra :placz::placz: ale poszedł do kibelka więc ja MYK na kompecka....:diabloti::diabloti:

kolejne fotecki....

ochroniarza niestety nie mam... a żałuje ... taka mina :evil_lol::evil_lol:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... zdjęcia sie ładują a ON już idzie :eek2::eek2:

Posted

Alicja napisał(a):
PSYroda ...zajebiaszcza:loveu::loveu:nie kopiuje bo musialabym prawie wszystkie ;)

JAM to robiła :grins: psyroda sie chociaż nie rusza :cool1:

zołądecek widziałam :loveu::loveu:
http://images25.fotosik.pl/150/931a25e81f5e5466.jpg

gastroskopia wypadła pozytywnie?? :evil_lol::evil_lol:

aaaa super :cool2:
http://images33.fotosik.pl/128/4591a9bee2a22bc9.jpg

fcaaale nie... rozmazane :placz: ale dałam bo dziada nie da sie tak sfocić :roll:

bedom jesce fotecki :grins:

mówie KUNIEC to KUNIEC :diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):

Napisał Alicja
PSYroda ...zajebiaszcza:loveu::loveu:nie kopiuje bo musialabym prawie wszystkie ;-)

JAM to robiła :grins: psyroda sie chociaż nie rusza :cool1:

:klacz: dla PSYrody ....i dla Cie :Rose:

zołądecek widziałam :loveu::loveu:
http://images25.fotosik.pl/150/931a25e81f5e5466.jpg

gastroskopia wypadła pozytywnie?? :evil_lol::evil_lol:
tak jest :c
ool2:

aaaa super :cool2:
http://images33.fotosik.pl/128/4591a9bee2a22bc9.jpg

fcaaale nie... rozmazane :placz: ale dałam bo dziada nie da sie tak sfocić :roll:
ale sam pomyślunek i efekt supcio :loveu:

bedom jesce fotecki :grins:

mówie KUNIEC to KUNIEC :diabloti:

skoda :razz::razz:........ale to nic ..pocekam do jutra :grins:

Posted

Ja tutaj jeszcze w kwestii opryszczki:
też miałam na USTACH, narządy intymne w porządku ;)
Na ulotce tego Heviranu napisane jest, że stosuje się w przypadkach chorób ble, ble, ble (i tu wymienione narządy są).

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Ja tutaj jeszcze w kwestii opryszczki:
też miałam na USTACH, narządy intymne w porządku ;)
Na ulotce tego Heviranu napisane jest, że stosuje się w przypadkach chorób ble, ble, ble (i tu wymienione narządy są).

:oops::oops::oops::roll:....a ja przeczytałam żeś miała w ustach narządy intymne ......dobra nakopcie mi .....bom stara i niepoważna i nie wypada się tak zachowywać ....to już wiem .....ale ja inaczej nie umię :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Aniu :Rose: sorka

[SIZE=2]A Heviran dobra sprawa i na gardziołko itp

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Tzn., Ala, jak już tak wnikamy... (buhahahaha)
Ale nie Klockowej i nie swoje!

:razz::razz:ufffff...nie masz pojęcia jak mi ulżyło ;)...............:roflt:

dopsz ...i juz jestem grzeszna i poważna ;)

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Dla mnie możesz być niegrzeczna i niepoważna. Wczułam się w Wasze poczucie humoru... chyba wtedy zdołowana byłam ;)

:B-fly::B-fly::B-fly:

no to super .....bo już mnie wsie emocje opadły :razz::razz:i teraz mnie nosi :evil_lol::evil_lol:...a tu jestem u Klockowej ...no przecie u siebie nie bedę rozrabiać :razz::razz:a Magda śpi to ja tu się tak wkradłam cichaczem :evil_lol:
A dołki ...bywają niestety ...:razz:

Posted

Taaa, biedna Kolckowa... Potem wstaje i czyta, co my tu nabazgroliłyśmy i Jej "narzędziach", których nikt nie chciał w ustach trzymać. To musi być jednak lekki szok dla zaspanego człowieka ;)

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Taaa, biedna Kolckowa... Potem wstaje i czyta, co my tu nabazgroliłyśmy i Jej "narzędziach", których nikt nie chciał w ustach trzymać. To musi być jednak lekki szok dla zaspanego człowieka ;)

:razz::razz:..nie bój żaby ....Ona tego i tak nie czyta :evil_lol::evil_lol:

clockwork napisał(a):
NIE ŚPI:diabloti::diabloti:

no a ktoś tu takie rzeczy opowiada że ty spisz
:siara:

przerabia foty :eviltong::eviltong:

:razz::razz:dla Mła prawda ...bo ja napisałam że grzesznie poczekam do jutra :evil_lol:

i nie biedna ino lekko uboga :evil_lol::evil_lol:

Ja to zawsze mówię żem bogata inaczej :p....

Posted

Emi!!! wpadne do wszystkich po kolei jak tylko bede miała troszke więcej czasu :razz::razz: obiecuje.... dziś jeszcze na szybko fotaski pocwiartowanego psa i spać... jutro arbajt :cool1: