Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):

a Bolka i Lolka :razz::razz:a Piaskowego Dziadka :evil_lol:...Pomysłowy Dobromir , Zaczarowany Ołówek :razz::razz:

i pszczółkę Maję i Reksia i Sąsiadów, Krecika, Rumcajsa achhhhhhhh to były bajki :loveu:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Moja Teściowa :diabloti:skad miałas fote :hmmmm:
Buahahahahahahahahaha...... no co przystojna kobitka :evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
:shake::shake::shake:ludzi w sklepie nie było :razz::razz:...wszyscy tłoczyli siem przy pączkach :grins:.....mnie też zgubili ..nie tylko ja ....:razz::razz:

a i Klockowa wykupiła wszystkie dzwonko :placz::placz::placz:
No masz to ci Klockowa.......................:mad::mad::mad:

Posted

apple napisał(a):
A co to:crazyeye: ja tam ogladałam smerfy, misia uszatka, koralgola, żwirka i no wiecie i takie tam innne :roll: stara już jestem chyba:roll:

już teraz nie lecą te bajki raczej :)
a kiedyś leciały na Polonii kilka razy dziennie takimi dużymi seriami i ja wstawałam codziennie o 6 rano i biegłam do mamy do pokoju, włączałam tv i oglądałam...miałam z 5/6 lat :evil_lol::evil_lol: :eviltong:

Posted

Alicja napisał(a):
:placz::placz::placz:Tak zgubiłam Klocusiową po tym jak Ona zgubiła Agnes1 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i siem szukały a ja bym jeszczezgubiła TZta i wogóle caly sklep postawiłybyśmy do pionu .....więc jak znalazłam TZta to TZ zobaczył Klocusiową ale My szukaliśmy jeszcze kawy ...i jak znaleźliśmy kawę to znów nam się Klocusiowa zagubiła ....a potem to TZ zaciągnał MNie .......do kasy :placz::placz::placz:.....i poza kasą okazało się ze nie kupiłam płynu do mycia naczyń , pileczek dla Figi , zestawu do czyszczenia kompecka ...przypraw ...i nie napisze czego jeszcze :angryy::angryy:.......

a wszystko to się działo w Auchanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:w Żorach :evil_lol:

;)

Mój ulubiony sklep , do zeszłego roku tam pracowałam na galerii , trza było do mnie zadzwonić ja bym Ci zrobiła mapkę przez telefon :eviltong:

Posted

Pandisia napisał(a):
Mój ulubiony sklep , do zeszłego roku tam pracowałam na galerii , trza było do mnie zadzwonić ja bym Ci zrobiła mapkę przez telefon :eviltong:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no a od czego są telefony w sklepie ;)

Posted

jestem wstanięta... siostra ma chce iść dzisiaj za mnie do pracy więc bede se siedzieć w domku.... super bo trza chałpe odgruzować..."mdleje:i porobić inne rzeczy w domu- np. drzemnąć sie :grins:

melduje że wczoraj nie zjadłam ANI JEDNEGO pączka, ani faworka ani nawet... śniadania.... kilogramów nie przybyło, więc wszystko po staremu :grins:

witam was dziołszki pieknie przykaffkowo :multi::multi:

Posted

Cześć wstanięta kobieto, ja też nie zjadłam ani jednego pączka a do pracy za Ciebie też bym poszła :evil_lol:,bo u mnie od wczoraj zimne kaloryfery i lodowata woda w kranie. :angryy: Może bym się ogrzała troszkę :razz:

Posted

Pandisia napisał(a):
Cześć wstanięta kobieto, ja też nie zjadłam ani jednego pączka a do pracy za Ciebie też bym poszła :evil_lol:,bo u mnie od wczoraj zimne kaloryfery i lodowata woda w kranie. :angryy: Może bym się ogrzała troszkę :razz:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: toż to ARMAGEDON :angryy:...ale znam ten ból :shake:

Posted

Pandisia napisał(a):

o prosze... to ty jutro ... a ja zaś se posiedze w domu :evil_lol::evil_lol:

a zimnicy nie zazdraszczam.... w pracy mam gorąc, ale bywałam już na lokalach gdzie pękały rury od mrozu... brrrrrrrrrrr

agbar napisał(a):
witam ciebie gwiazko poranna:loveu:a co ta Twoja siostra taka chetna do pracy za ciebie:razz:

witam cie moja mleczna drogo- biała usypano krecho czyli :eviltong:
a tak se chciała iść posiedzieć za swoją ukochaną siostrzyczke.... nudzi sie dziewcze a w sklepiku z pawciem bzdury popieprzą, poklika se... i dzionek zleci ;)

Alicja napisał(a):
co tak spokojnie .....nikt kawą nie dzieli ...u mnie expresik ;);)

siedne se tu u Cię :loveu::loveu:i wypiję

a pij kochana pij... ja se właśnie robie drugą kafff...zrobie i tobie :loveu:

http://ulubiency.wp.pl/kat,1010807,title,Odpowiedzialne-oswajanie,wid,9611134,wiadomosc.html?T%5Bpage%5D=1

Posted

apple napisał(a):
Przyszłam se dygnąć do cię Witaj Magdaleno pracująca:loveu:

NIE pracująca :grins: Madzia cie wita :loveu:

Alicja napisał(a):
:grins: ...kaffa pychotka :loveu::loveu:

na zdrówko... ja już wypiłam 2 kawy- tera poszłabym spac..:roll:

a wogóle wyskoczyły mi 2 zimna....
1 na górnej wadze na środku,
2 na wardze na dole :roll: po prawej stronie nad kolczykiem... i swędzi jak diabli i nie mam mazidła żeby posmarować i drapie i misiam jęzorem.... :mdleje:

Posted

clockwork napisał(a):
NIE pracująca :grins: Madzia cie wita :loveu:

na zdrówko... ja już wypiłam 2 kawy- tera poszłabym spac..:roll:

a wogóle wyskoczyły mi 2 zimna....
1 na górnej wadze na środku,
2 na wardze na dole :roll: po prawej stronie nad kolczykiem... i swędzi jak diabli i nie mam mazidła żeby posmarować i drapie i misiam jęzorem.... :mdleje:

A mama nie mówiła, że na wietrze się nie całuje:nono::nono:

Posted

Medorowa napisał(a):
A mama nie mówiła, że na wietrze się nie całuje:nono::nono:

ale ja sie nie całowałam na wietrze :placz::placz: w dziale mrożonek w oszą :eviltong::eviltong: