Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

ice_t napisał(a):
i dobrze ze Ala tak głośno dzwoni bo się obudziłam i idę robić faworki :evil_lol::evil_lol:

no widzisz ...czasem się przydaję :evil_lol::evil_lol:

apple napisał(a):
Dopssszzz:roll:

grzeczna dziewczynka :loveu:

agbar napisał(a):
jupiiiiiiiii:multi:bedem dzwonkac na dzwonie:diabloti:

wiedziałam jak mogę Ci radość sprawić :loveu::loveu:

KLOCUSIOWA :razz::razz: a Ty gdzie Mnie zaginęłaś :razz::razz:

Posted

Alicja napisał(a):

KLOCUSIOWA :razz::razz: a Ty gdzie Mnie zaginęłaś :razz::razz:
Gdzies w Zorach na zakupach............. może tam jekie promocje som :razz: qurde sie Klockowa załapała:lol:

Posted

apple napisał(a):
Gdzies w Zorach na zakupach............. może tam jekie promocje som :razz: qurde sie Klockowa załapała:lol:

:razz::razz:no ale Ona siem Mnie we w tym sklepie zaginęła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ino że My już jechalim do domciu bo TZ do pracki jedzie i już nie czekalim na reszte wycieczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
:razz::razz:no ale Ona siem Mnie we w tym sklepie zaginęła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ino że My już jechalim do domciu bo TZ do pracki jedzie i już nie czekalim na reszte wycieczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Aluuuuuuuuu rany boskie ty zgubiłaś Klocusiową :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
:evil_lol:

Posted

Rybka_39 napisał(a):
OO...tylko nie mów, ze w Biedronce:evil_lol:
Buhahahahahahaha................... nie wiem trza by Ale zapytać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

apple napisał(a):
Buhahahahahahaha................... nie wiem trza by Ale zapytać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ty się nie śmiechaj..zbubic się w Biedronce to horror:nerwy::nerwy::scream7:

Posted

apple napisał(a):
Mówisz z doświadczenia :cool3:

A zebys wiedziala:diabloti:...wszedzie pelno tych oblesnych robakow w kropki:razz:...jak pomysle ze biedna Clockowa gdzies sie tam blaka...:placz::placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Rybka_39 napisał(a):
A zebys wiedziala:diabloti:...wszedzie pelno tych oblesnych robakow w kropki:razz:...jak pomysle ze biedna Clockowa gdzies sie tam blaka...:placz::placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jak ją znam to sie nie błaka ino panoszy :evil_lol:

Posted

Witajcie ciotki Klockowe:p
Klockowa wydała tyle kasy :shake: że musiała iść odreagować :diabloti: i takim oto sposobem wpadła na pomysł że pójdzie se dziś na rehabilitację :roll: i będzie ćwiczyć prawy sierpowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dzięki za pączusie ;) A miałam dzisiaj nie jeść :roll: ale tak fajnie wyglądały że nie mogłam odmówić :oops: taki przecholerny łasuch ze mnie:placz:

Posted

Alicja napisał(a):
że mamunia wygląda jak Pokemon :diabloti::diabloti::eviltong::eviltong:to nie znaczy że japońskie bajki oglądała :mad::mad::mad:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale ja nie powiedziałam że japońskie bajki mamunia oglądała ;)
to ja oglądałam Sally Czarodziejkę, Yattamana, Generała Daimosa i dużo, dużo innych :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

jonQuilla napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale ja nie powiedziałam że japońskie bajki mamunia oglądała ;)
to ja oglądałam Sally Czarodziejkę, Yattamana, Generała Daimosa i dużo, dużo innych :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A co to:crazyeye: ja tam ogladałam smerfy, misia uszatka, koralgola, żwirka i no wiecie i takie tam innne :roll: stara już jestem chyba:roll:

Posted

apple napisał(a):
Aluuuuuuuuu rany boskie ty zgubiłaś Klocusiową :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
:evil_lol:

Rybka_39 napisał(a):
OO...tylko nie mów, ze w Biedronce:evil_lol:

apple napisał(a):

:placz::placz::placz:Tak zgubiłam Klocusiową po tym jak Ona zgubiła Agnes1 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i siem szukały a ja bym jeszczezgubiła TZta i wogóle caly sklep postawiłybyśmy do pionu .....więc jak znalazłam TZta to TZ zobaczył Klocusiową ale My szukaliśmy jeszcze kawy ...i jak znaleźliśmy kawę to znów nam się Klocusiowa zagubiła ....a potem to TZ zaciągnał MNie .......do kasy :placz::placz::placz:.....i poza kasą okazało się ze nie kupiłam płynu do mycia naczyń , pileczek dla Figi , zestawu do czyszczenia kompecka ...przypraw ...i nie napisze czego jeszcze :angryy::angryy:.......

a wszystko to się działo w Auchanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:w Żorach :evil_lol:

;)

Posted

agnes1 napisał(a):
Witajcie ciotki Klockowe:p
Klockowa wydała tyle kasy :shake: że musiała iść odreagować :diabloti: i takim oto sposobem wpadła na pomysł że pójdzie se dziś na rehabilitację :roll: i będzie ćwiczyć prawy sierpowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dzięki za pączusie ;) A miałam dzisiaj nie jeść :roll: ale tak fajnie wyglądały że nie mogłam odmówić :oops: taki przecholerny łasuch ze mnie:placz:

:multi::multi::multi:witaj zaginiona w akcji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
I jak pączusie :razz::razz:;)

No ja się już obawiam że jak Klockowa tak zacznie ćwiczyć to nie bedzie na nią mocnych ...a ja sama z TZtem taszczyłam te panele ...bośta sie zawieruszyły :evil_lol:a miałaby Klockowa rehabilitacje u nas

Posted

shanti napisał(a):
Puk, puk!
Czy piętnastolatka trzęsąca się nad ciułałką może se tu ponabijać postów?
Bo na kici coś ucichło

:mad::mad:coś se dodała 2 lata :evil_lol::evil_lol:..ja to chociaż histerycznie piszę :evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
:placz::placz::placz:Tak zgubiłam Klocusiową po tym jak Ona zgubiła Agnes1 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i siem szukały a ja bym jeszczezgubiła TZta i wogóle caly sklep postawiłybyśmy do pionu .....więc jak znalazłam TZta to TZ zobaczył Klocusiową ale My szukaliśmy jeszcze kawy ...i jak znaleźliśmy kawę to znów nam się Klocusiowa zagubiła ....a potem to TZ zaciągnał MNie .......do kasy :placz::placz::placz:.....i poza kasą okazało się ze nie kupiłam płynu do mycia naczyń , pileczek dla Figi , zestawu do czyszczenia kompecka ...przypraw ...i nie napisze czego jeszcze :angryy::angryy:.......

a wszystko to się działo w Auchanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:w Żorach :evil_lol:

;)
No i tak to jest puscić ludzi do dużego sklepu.............. normalnie jak wycieczka z przedszkola :evil_lol: Ino przedszkolanka wszystkich gubi :eviltong:

Posted

jonQuilla napisał(a):

ale mogłam się zapatrzeć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

apple napisał(a):
A co to:crazyeye: ja tam ogladałam smerfy, misia uszatka, koralgola, żwirka i no wiecie i takie tam innne :roll: stara już jestem chyba:roll:

a Bolka i Lolka :razz::razz:a Piaskowego Dziadka :evil_lol:...Pomysłowy Dobromir , Zaczarowany Ołówek :razz::razz:

shanti napisał(a):
Ja po dzisiejszym dniu zrobię tak

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Moja Teściowa :diabloti:skad miałas fote :hmmmm:

Posted

apple napisał(a):
No i tak to jest puscić ludzi do dużego sklepu.............. normalnie jak wycieczka z przedszkola :evil_lol: Ino przedszkolanka wszystkich gubi :eviltong:

:shake::shake::shake:ludzi w sklepie nie było :razz::razz:...wszyscy tłoczyli siem przy pączkach :grins:.....mnie też zgubili ..nie tylko ja ....:razz::razz:

a i Klockowa wykupiła wszystkie dzwonko :placz::placz::placz: