BeaC Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 clockwork napisał(a):fajnego ma Klocuś ptaszka nie?? :razz::razz: cze Bea ;) a co była fota????? niezauważyłam:diabloti::diabloti::diabloti: ide , bo mi......taka jedna tak tutaj marudzi................puścisz mnie? puścisz mnie? puścisz mnie? puścisz mnie? puścisz mnie? chyba ze sto razy już powtóżyła a siedzę 10 minut chyab kopa w doope zasadzę:mad::mad::mad: Quote
Medorowa Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Kuku:diabloti: :diabloti: :diabloti: :loveu: Quote
clockwork Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 basia2202 napisał(a):no i masz, co chciałaś! diablico! :eviltong: :diabloti: nie przyjdę do Cię więcej, boś mnie nawet dziś nie zauważyła :shake: :placz: a teraz idę się fochać :obrazic::eviltong: jak będziesz chciała dać mi buzi... :cool3: to przyjdź z faworkami :evil_lol: :sabber: ostatecznie mogą być te łaziankowe, co gosposia zmajstrowała:razz: o ja tempa ślepa maupa... basieńko nie zauważyłam cie :oops::oops: ale już cie widze i witam... niestety ... faworków jeszcze nie ma ... łazanków już :roll::loveu: BeaC napisał(a):a co była fota????? niezauważyłam:diabloti::diabloti::diabloti: ide , bo mi......taka jedna tak tutaj marudzi................puścisz mnie? puścisz mnie? puścisz mnie? puścisz mnie? puścisz mnie? chyba ze sto razy już powtóżyła a siedzę 10 minut chyab kopa w doope zasadzę:mad::mad::mad: puścisz ją? puścisz ją? puścisz ją?..... wydaj kotka wcześnie za mąż... żeby se matka nie mogła nawet na dogo poklikać :shake::mad: wpadła wypadła... nawet klockowego ptaszka nie miała szansy łobejrzyć :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Medorowa napisał(a):Kuku:diabloti: :diabloti: :diabloti: :loveu: ćwir ćwir świr... :diabloti::diabloti::diabloti::loveu: Quote
malawaszka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaa ufafluniłam się i uciekam stąd - ja nie mam problemów z przytyciem :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 malawaszka napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaa ufafluniłam się i uciekam stąd - ja nie mam problemów z przytyciem :evil_lol: poczeka przyniese śliniaczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Przyszłam ciemną nocą........ mam nadzieje że mnie nikt nie napadnie:roll: Quote
clockwork Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 zapraszam na bazarki :loveu::loveu::loveu: przynajmniej hopajcie plisssss :razz::razz::razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9404800 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105064 Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 clockwork napisał(a):zapraszam na bazarki :loveu::loveu::loveu: przynajmniej hopajcie plisssss :razz::razz::razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9404800 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105064 już są na 1 szej stronie :loveu:i w podpisie:loveu: Quote
zuzolandia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 hejooo......... fane rzeczy ale lajbik dla mnienia za maluski hihihih ni ma tam kajsik janiolow na licytacji ??? hihihih padam na ryjjjjjj............cmok ! Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 zuzolandia napisał(a):hejooo......... fane rzeczy ale lajbik dla mnienia za maluski hihihih ni ma tam kajsik janiolow na licytacji ??? hihihih padam na ryjjjjjj............cmok ! powstań Zuzolku :loveu:dej kusku w pychol a nie w podłoga ...:razz::razz: tak se zadzwoniłam :razz::razz:...a co pohałasować nie wolno ;) Ja już nie śpię , piję kaff , zaś pół nocy siedziałam z Tobą na GG ino jak otwarłam oczy to zauważyłam że ktoś mi zapierdasił Benka :mad:i tak se klikam z Tobą w eter :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...masakra i teraz nie wiem o czym ty tam mnie pisałaś :hmmmm:....a potem się sparzyłam doopną częścią ciała na kaloryfiorze :angryy:...potem Ozzy się wtarabanił a potem zadzwonił budzik ...i tyle se pospałam :diabloti:...i cięgle soebie zadaję pytanie ...................................................czy wogóle warto się było kłaść spać :hmmmm: Doberek Magdaleno :multi::loveu::multi::loveu::multi: z Jastrzębia ...........obok Krakowa :evil_lol: piekąca w niedzielę/poniedziałek :razz: faworki :multi::loveu: Quote
jonQuilla Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Ala tutaj jazgotu narobiła :) aż mnie uszy bolą od tego :) od dziś Ala to Dzwonnik :) :evil_lol::eviltong: Cześć Madzialeno :multi::multi::multi::loveu: Quote
clockwork Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 zuzolandia napisał(a):hejooo......... fane rzeczy ale lajbik dla mnienia za maluski hihihih ni ma tam kajsik janiolow na licytacji ??? hihihih padam na ryjjjjjj............cmok ! aniołki?? u mnie w domu?? świnke sdomaso ta mam ale nie na przedaż :grins: Alicja napisał(a): powstań Zuzolku :loveu:dej kusku w pychol a nie w podłoga ...:razz::razz: tak se zadzwoniłam :razz:...a co pohałasować nie wolno ;) Ja już nie śpię , piję kaff , zaś pół nocy siedziałam z Tobą na GG ino jak otwarłam oczy to zauważyłam że ktoś mi zapierdasił Benka :mad:i tak se klikam z Tobą w eter :evil_lol:...masakra i teraz nie wiem o czym ty tam mnie pisałaś :hmmmm:....a potem się sparzyłam doopną częścią ciała na kaloryfiorze :angryy:...potem Ozzy się wtarabanił a potem zadzwonił budzik ...i tyle se pospałam :diabloti:...i cięgle soebie zadaję pytanie ...................................................czy wogóle warto się było kłaść spać :hmmmm: Doberek Magdaleno :multi: z Jastrzębia ...........obok Krakowa :evil_lol: piekąca w niedzielę/poniedziałek :razz: faworki :multi: dzwonek ci sie klebie :grins: ja też wstałam... zara jade na zaqpy do Żor... wróce jak bede ;) toś se poklikała w eter :evil_lol::evil_lol: jonQuilla napisał(a):Ala tutaj jazgotu narobiła :) aż mnie uszy bolą od tego :) od dziś Ala to Dzwonnik :) :evil_lol::eviltong: Cześć Madzialeno :multi::loveu: cze żonkilko.... Ala to taki rozrabiaka... nasieje fermentu z rana i zadowolona :shake: Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 clockwork napisał(a):aniołki?? u mnie w domu?? świnke sdomaso ta mam ale nie na przedaż :grins: :obrazic: a mi nie pokazałas dzwonek ci sie klebie :grins: nic sie mnie nie kolebie ...na Cię dzwoniłam :eviltong::eviltong: ja też wstałam... zara jade na zaqpy do Żor... wróce jak bede ;) o masz ....a o kierej jedziesz :razz::razz: toś se poklikała w eter :evil_lol::evil_lol: tom se poklikała ...:diabloti:...tylko powiedz mi coś klikała jak mnie Benka podprowadzili bo nie doczytałam :mad: cze żonkilko.... Ala to taki rozrabiaka... nasieje fermentu z rana i zadowolona :shake: :cool1:..że niby ja rozrabiaka :roll:......................:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
jonQuilla Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 już wiem zatem po kim jestem taka hałaśliwa...całe życie mówili mi że to dlatego bo w dzieciństwie japońskie bajki ogladałam ale po tylu latach okazuje się że mam to po mamusi ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 jonQuilla napisał(a):już wiem zatem po kim jestem taka hałaśliwa...całe życie mówili mi że to dlatego bo w dzieciństwie japońskie bajki ogladałam ale po tylu latach okazuje się że mam to po mamusi ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: że mamunia wygląda jak Pokemon :diabloti::diabloti::eviltong::eviltong:to nie znaczy że japońskie bajki oglądała :mad::mad::mad:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Jessooooo ale tu głośno......Alutka weź no tego dzwona bo mnie głowa pęka :placz: Klocusiowa masz co na bóla:roll: a jak nie masz to bądź tak dobra i kup mi jak bedziesz w sklepie :roll: Quote
agbar Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Dzien dobry rurenko z kremikiem moja najulubiensza:loveu: Ala!!! czy ty w tym przedszkolu to za wozna czasem nie robilas:razz::razz::diabloti: Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 agbar napisał(a): Ala!!! czy ty w tym przedszkolu to za wozna czasem nie robilas:razz::razz::diabloti: NIE :shake::shake: zostawiłam tego facha dla Ciebie jak Ci się dilować znudzi :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 apple napisał(a):Jessooooo ale tu głośno......Alutka weź no tego dzwona bo mnie głowa pęka :placz: no co:razz::razz:.....ale Mnie Klocusiowa poprosiła co bym ją raniuśko na zakupki obudziła :razz::razz: :glaszcze: ale już jest cichutko ....nie płakaj :calus: Quote
ice_t Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 i dobrze ze Ala tak głośno dzwoni bo się obudziłam i idę robić faworki :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Alicja napisał(a):no co:razz::razz:.....ale Mnie Klocusiowa poprosiła co bym ją raniuśko na zakupki obudziła :razz::razz: :glaszcze: ale już jest cichutko ....nie płakaj :calus: Dopssszzz:roll: Quote
agbar Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Alicja napisał(a):NIE :shake::shake: zostawiłam tego facha dla Ciebie jak Ci się dilować znudzi :eviltong::eviltong::eviltong: jupiiiiiiiii:multi:bedem dzwonkac na dzwonie:diabloti: Quote
ice_t Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 http://www.paczekdlaciebie.pl/464060 a to pączuś dla was :loveu: Quote
basia2202 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 clockwork napisał(a):o ja tempa ślepa maupa... basieńko nie zauważyłam cie :oops::oops: no nie chciałam tego głośno mówić... :siara:no ale skoro sama powiedziałaś :diabloti: :evil_lol: ale już cie widze i witam... :multi: :multi: :multi: ufff :cool3: a już się bajałam, że masz coś z okami :evil_lol: niestety ... faworków jeszcze nie ma ... łazanków już :roll::loveu: a kiedy bedą? :loveu: Quote
Recommended Posts