Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 lolka75 napisał(a):a ile kilometrosow w realnym swiecie macie Ala i Magda do siebie?? :hmmmm: jakieś ...jakieś ...18 km :razz::razz: :mdleje::stupid:boshhhh alem ciekawskie babsko:shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:..czyli zdrowa kobitka ;) Quote
agnes1 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 No i przyjszłam z tymi chruścikami do was ;) częstujcie się i balujcie :diabloti: Mam nadzieję że styknie dla wszystkich :p Achhhhhhhh i to nie są te zwrócone :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 agnes1 napisał(a): No i przyjszłam z tymi chruścikami do was ;) częstujcie się i balujcie :diabloti: Mam nadzieję że styknie dla wszystkich :p Achhhhhhhh i to nie są te zwrócone :evil_lol: :multi::multi:to ja tu jako 1sza ;) Dzięki Aga :loveu:...wprawdzie rano do kawy też chrypałyśmy ale te tak smakowicie wyglądają że mus spróbować ;) Quote
agnes1 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Alicja napisał(a)::multi::multi:to ja tu jako 1sza ;) Dzięki Aga :loveu:...wprawdzie rano do kawy też chrypałyśmy ale te tak smakowicie wyglądają że mus spróbować ;) Jedz jedz :razz: a pączki sobie jutro podaruj ;) chruściki są mniaaam mniaam a pączki feeeeee:roll: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 agnes1 napisał(a):Jedz jedz :razz: a pączki sobie jutro podaruj ;) chruściki są mniaaam mniaam a pączki feeeeee:roll: pączki to pieczywo całoroczne :pa tu takie hallo :razz::razz: Quote
Pysia Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Witaj Klockowa :multi: Widzę, że i tutaj faworki są ;) U mnie juz 4x były :loveu: Pychota :loveu: W sobotę paczki ;) Kto przyjedzie posmakować? :diabloti: Zastanawiam się, czy jutro nie zabrać się znowu za faworki :roll: Uwielbiam je :multi: Klockowa - coś ten Twój wątek kulinarny się zrobił :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 apple napisał(a):Ale se tu dogadzacie.... no no no:razz: Klockowej nie ma to ja Was ugoszczę :p...częstujta się ;) Pysia napisał(a):Witaj Klockowa :multi: Widzę, że i tutaj faworki są ;) U mnie juz 4x były :loveu: Pychota :loveu: W sobotę paczki ;) Kto przyjedzie posmakować? :diabloti: Zastanawiam się, czy jutro nie zabrać się znowu za faworki :roll: Uwielbiam je :multi: Klockowa - coś ten Twój wątek kulinarny się zrobił :evil_lol: a ty zaraz z grubej rury ....jaki kulinarny ....MY DEGUSTUJEMY :grins: a nie gotujemy :shake: Quote
clockwork Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 dotarłam do pracy :multi::multi: chyba sie spóźniłam :roll::roll: i na dzień dobry taka niemiła wiadomość o Spociku :-( faworków nawet nie spróbowałam... kiedy tu dotarłam już nic nie było... Pysia... moge wpaść do Cia na fawores?? :razz::razz: chyba też.... zrobie :roll: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 clockwork napisał(a):dotarłam do pracy :multi::multi: chyba sie spóźniłam :roll::roll: eeee tam ....te kilka minut :razz::razz: i na dzień dobry taka niemiła wiadomość o Spociku :-( smutna wiadomość i to bardzo :-( faworków nawet nie spróbowałam... kiedy tu dotarłam już nic nie było... Pysia... moge wpaść do Cia na fawores?? :razz::razz: chyba też.... zrobie :roll: chyba Cię odwiedzę :roll:....kiedy robisz faworki :grins: Quote
Pysia Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 clockwork napisał(a): faworków nawet nie spróbowałam... kiedy tu dotarłam już nic nie było... Pysia... moge wpaść do Cia na fawores?? :razz::razz: chyba też.... zrobie :roll: Przybywaj kochana :multi: Możesz z tym czarnym diabłem ;) Dziewczynom cieczki się pokończyły :razz: Quote
furciaczek Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 hej:loveu: Ja mam takie goopie pytanie:oops: Kiedy bedzie tlusty czwartek?? Sie gubie... bo tu nie ma niestety:placz: Jej taka ochote mi narobilyscie na te faworki ze zaraz biore sie za pieczenie:loveu: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 furciaczek napisał(a):hej:loveu: Ja mam takie goopie pytanie:oops: Kiedy bedzie tlusty czwartek?? Sie gubie... bo tu nie ma niestety:placz: Jej taka ochote mi narobilyscie na te faworki ze zaraz biore sie za pieczenie:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tłusty Czwartek jest jutro ;) 31 stycznia AD 2008 Quote
furciaczek Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tłusty Czwartek jest jutro ;) 31 stycznia AD 2008 Suuuper, moze wkoncu troche przytyje:lol: Quote
clockwork Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 furciaczek napisał(a):hej:loveu: Ja mam takie goopie pytanie:oops: Kiedy bedzie tlusty czwartek?? Sie gubie... bo tu nie ma niestety:placz: Jej taka ochote mi narobilyscie na te faworki ze zaraz biore sie za pieczenie:loveu: jutro... po środzie przed piątkiem :evil_lol: Quote
furciaczek Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 clockwork napisał(a):jutro... po środzie przed piątkiem :evil_lol: Juz wiem:eviltong: Quote
apple Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 A te dalej o pączkach i faworkach :splat: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 furciaczek napisał(a):Suuuper, moze wkoncu troche przytyje:lol: :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: ...czyli nastała nowa moda ...na tycie ;):evil_lol: :razz::razz:a ile masz zamiar zjesć ;) Quote
clockwork Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 furciaczek napisał(a):Juz wiem:eviltong: wiesz... ale nie wiedziałeś że po srodzie przed piątkiem :eviltong::eviltong: apple napisał(a):A te dalej o pączkach i faworkach :splat: to ONE :evil_lol::evil_lol: Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: ...czyli nastała nowa moda ...na tycie ;):evil_lol: :razz::razz:a ile masz zamiar zjesć ;) ja 666 ... nie nadąże smażyć :diabloti: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 clockwork napisał(a): ja 666 ... nie nadąże smażyć :diabloti: :loveu::loveu:a usmaż 667 ....zjadłabym pączka :grins: Quote
clockwork Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Alicja napisał(a)::loveu::loveu:a usmaż 667 ....zjadłabym pączka :grins: ale ja bede smazyc faworki nie ponczki :loveu: Pimpek napisał(a):Witanko :D witanko :evil_lol: komuś łazanki?? :cool3::cool3: normalnie wróciłam z pracy a tu taka niespodzianka... moja najukochańsza gosposia zrobiła gar łazanek :loveu: gzdie ja bym znalazła taka drugą :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 clockwork napisał(a):ale ja bede smazyc faworki nie ponczki :loveu: noooo faworki też poprąciem :grins: witanko :evil_lol: komuś łazanki?? :cool3::cool3: normalnie wróciłam z pracy a tu taka niespodzianka... moja najukochańsza gosposia zrobiła gar łazanek :loveu: gzdie ja bym znalazła taka drugą :loveu::loveu: no i ślinka mi skapła na klawiaturkę .....wpadnij z tymi łazianeczkami :loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 cześć :) :multi::multi: w końcu jestem...jak już wielokrotnie podkreślałam: lepiej późno niż później :) fotki oglądnęłam :loveu::loveu: znalazł się tam nawet jaszczur piękny :) :loveu: http://images12.fotosik.pl/60/e9cbd74aae99631f.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a z tego umarłam :) haha....dobre :) Quote
basia2202 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 no i masz, co chciałaś! diablico! :eviltong: :diabloti: nie przyjdę do Cię więcej, boś mnie nawet dziś nie zauważyła :shake: :placz: a teraz idę się fochać :obrazic::eviltong: jak będziesz chciała dać mi buzi... :cool3: to przyjdź z faworkami :evil_lol: :sabber: ostatecznie mogą być te łaziankowe, co gosposia zmajstrowała:razz: Quote
Recommended Posts