clockwork Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a potem jak znalazł przekłuć rolmopsy;) z tegoż psa :evil_lol: specjalnie szkolony:razz: sie wie... Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='Pianka']Świetne są te foty, szczególnie pierwsza:p wygląda jak podkominkowy dywanik :eviltong: Quote
Pysia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Klockowa cieszę sie ze jesteś wariatka :evil_lol: Tak mi to jakoś samo przyszło i spontanicznie napisałam.....:roll: Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Pysia']Klockowa cieszę sie ze jesteś wariatka :evil_lol: Tak mi to jakoś samo przyszło i spontanicznie napisałam.....:roll:;)we dwie zawsze raźniej:lol: Quote
Pysia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)we dwie zawsze raźniej:lol: Hahahahahahahahahahahaha Skąd wiesz co miałam na myśli? :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Pysia']Hahahahahahahahahahahaha Skąd wiesz co miałam na myśli? :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::pcokolwiek by to dotyczyło to napewno dotyczyło Ciebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ cholera czy to dziedziczne:razz:/ Quote
Vectra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pcokolwiek by to dotyczyło to napewno dotyczyło Ciebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ cholera czy to dziedziczne:razz:/ :roll: :roll: ała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='Pysia']Klockowa cieszę sie ze jesteś wariatka :evil_lol: Tak mi to jakoś samo przyszło i spontanicznie napisałam.....:roll: ta...to geny.. po mamusi :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'];)we dwie zawsze raźniej:lol: my są normalne to świat jest nienormalny!!!:angryy: Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 agnes1 napisał(a):Te Siostra A Ty Gdzie Się Po Nocy Włuczysz ?? :oops: :oops: :oops: Quote
agnes1 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 clockwork napisał(a)::oops: :oops: :oops: No i co ??:mad: :mad: WPADKA!! :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='agnes1']No i co ??:mad: :mad: WPADKA!! :evil_lol: :evil_lol: mnie tu nie ma... :siara:to nie ja :eviltong: Quote
Pysia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pcokolwiek by to dotyczyło to napewno dotyczyło Ciebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ cholera czy to dziedziczne:razz:/ Jestem śliczna Pysia :loveu::loveu::loveu: TAK - jest to dziedziczne w 100% :diabloti: Quote
PIKA Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 O cześc psychiczna :multi: Co Ty tu robisz o tej porze? :crazyeye::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='clockwork']ta...to geny.. po mamusi :evil_lol: :grins: [quote name='Pysia']Jestem śliczna Pysia :loveu::loveu::loveu: TAK - jest to dziedziczne w 100% :diabloti: śliczna po mamusi :grins: :p:p:p Quote
BeaC Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Witaj klockowa................melduję, ze już jestem w pracy............a ty gdzie Quote
clockwork Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='PIKA']O cześc psychiczna :multi: Co Ty tu robisz o tej porze? :crazyeye::evil_lol: heloł...fajnie być psycholem:stupid: w tym szurniętym kraju :tard: [quote name='malawaszka']:grins: śliczna po mamusi :grins: :p:p:p:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='BeaC']Witaj klockowa................melduję, ze już jestem w pracy............a ty gdzie ma(g)gafaka melduje sie w pracy... teściowa:watpliwy: mnie przetrzymała godzine... :madgo: Quote
Alicja Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 :multi::multi::multi:dzień doberek zwariowana rodzinko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak Klocek ...po imprezce:razz:;)... Quote
Vectra Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Teściowa cię przetrzymała ?? rany i jak to znosłąś ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja po takim traumatycznym przeżyciu musiałabym skontaktować się z jakim psychiatrą:evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:dzień doberek zwariowana rodzinko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak Klocek ...po imprezce:razz:;)... żyje... śpi.... dogorywa... [quote name='Vectra']Teściowa cię przetrzymała ?? rany i jak to znosłąś ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja po takim traumatycznym przeżyciu musiałabym skontaktować się z jakim psychiatrą:evil_lol: :evil_lol: mi to już nawet psychiatra nie pomoże:shake:... już po mnie :grab: Quote
Vectra Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 to trza się pochlastać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Vectra']to trza się pochlastać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::happy1: Quote
Samturia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='clockwork']heloł...fajnie być psycholem:stupid: w tym szurniętym kraju :tard: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: noooo ty nawet nie wiesz jakie są przywileje z ego powodu :) bezpłatny urlop w Rybniku na Gliwickiej to tylko jedna z nagród :evil_lol: ma(g)gafaka melduje sie w pracy... teściowa:watpliwy: mnie przetrzymała godzine... :madgo: biedna ta teściowa... jak ona z takim psycholem wytrzymała:-o :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='PIKA']NO i co? Czarna rozpacz Wam przeszła? :cool3: tjaa.. znikła z mojego wątku o tatuażach... i... pojawiła sie kolejna... :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts