Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
mój pies ma tattoo...
mój TZ bedzie miał tattoo
mój syn planuje tattoo

rodzina degeneratów :mdleje:

A mój pies POWTARZAM PIES oprócz tego że ma tatuaż to jeszcze nie ma jajecek i co Ty na to?

Alicja Ty też sobie szczel taki full wypas i bedzie komplet w rodzinie :eviltong:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

clockwork napisał(a):
masz niża społecznego i umysłowego :eviltong::eviltong::diabloti:

znaczy się..............jak ktoś ma tatuaża to niż społeczny.....i ten .umysłowy

a ja myślałam że to Rodowód:razz::diabloti::diabloti:

i se tak myślę czy mój.......... to niż czy rasowy ????/

cześć magda

Posted

Pandisia napisał(a):
A mój pies POWTARZAM PIES oprócz tego że ma tatuaż to jeszcze nie ma jajecek i co Ty na to?

Alicja Ty też sobie szczel taki full wypas i bedzie komplet w rodzinie :eviltong:

no taaaa po tym co się o sobie dowiedziałam wczoraj :p to takie tattoo to jedyne wyjście :razz::razz::razz:...mus dać się naznaczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

poodkurzałam....
masakra z tym moim odkurzajem ... miziam i miziam po podłodze a ten dziad nic nie wciąga :angryy::angryy: taki bubel za 69 zł :angryy::angryy: szlaken trafen :angryy::angryy:
chyba musze sie chajtnąć może goście przyniosą ze 2 w prezencie :hmmmm: :roll:

Posted

clockwork napisał(a):
poka gdzie i kto ci obiecał HĘ... :razz::razz::eviltong::eviltong:
Ty cwaniaro ty wiesz że masz przepastnego bloga i już sie do tego nie dokopie:razz::diabloti:...... Ale Ala na pewno widziała jak mi obiecywałaś:cool3:

ALA!

clockwork napisał(a):
Ozzy ma tatułasz Ozzy ma tatułasz :ylsuper::ylsuper: dno totalne i jełop zaNIŻony :eviltong::eviltong:
Hahahahahahahahahahha....... jełopek:loveu:

Posted

clockwork napisał(a):
Ozzy ma tatułasz Ozzy ma tatułasz :ylsuper::ylsuper: dno totalne i jełop zaNIŻony :eviltong::eviltong:

taaa mój ułomek społeczny :loveu::evil_lol::loveu:moje denko umysłowe :loveu::evil_lol::loveu:

clockwork napisał(a):
poodkurzałam....
masakra z tym moim odkurzajem ... miziam i miziam po podłodze a ten dziad nic nie wciąga :angryy::angryy: taki bubel za 69 zł :angryy::angryy: szlaken trafen :angryy::angryy:
chyba musze sie chajtnąć może goście przyniosą ze 2 w prezencie :hmmmm: :roll:

:hmmmm: a może ta twoja podłoga lubia jak ją miziasz :razz:
dobra ...kupie Ci ten odkurzacz :grins: ...ale mam pytanko
:razz: ....czy ślub będzie kościelny :angryy:

Posted

apple napisał(a):
Ty cwaniaro ty wiesz że masz przepastnego bloga i już sie do tego nie dokopie:razz::diabloti:...... Ale Ala na pewno widziała jak mi obiecywałaś:cool3:

:hmmmm: Ala :crazyeye::crazyeye:.....ta maleńka dziecinka ogląda tego blogasa :shake:dziecko Ci się spsuje:diabloti: :evil_lol:

ALA!

[SIZE=2]nie krzycz ....obudzisz małą :loveu::loveu:

Hahahahahahahahahahha....... jełopek:loveu:

:loveu::loveu::loveu:mój Jełopek

Posted

apple napisał(a):
ALU! Ty nie być taka.... mów no tu jak na świetej spowiedzi jak było...... było obiecane czy nie....:razz:

i mam się to obnażyć ....:razz::razz::razz:

nie chodzę do kościoła .. ...nie mam kościelnego ślubu ... jestem jawnogrzesznicą :baddevil::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::evil_lol:

jonQuilla napisał(a):
:evil_lol::evil_lol: widzę że zawody pierwsza klasa zostały zorganizowane :evil_lol::evil_lol:

dołączysz :razz::razz:

Posted

jonQuilla napisał(a):
jak widać na załączonym obrazku nie nadaję się do tego typu zawodów :) :evil_lol::evil_lol:

nie łam sie :razz::razz:...jak Magda następnym razem coś znajdzie ...np rybki :grins: to bedziemy oddawać po płetewce , po ości ...po lusce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...wiesz ile postów nabijesz ...bo na ZwP wchodzi się nie po to by pomagać tylko po to by se posty ponabijać :diabloti::diabloti::diabloti:..........:eviltong::eviltong: