Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 :multi::multi::multi:a ja widziałam PUNKa :loveu::loveu::loveu:w domeczku ....i powiedziałam Klocuś poka ptaszka :roll::oops:....i Klocuś pobiegł do klateczki :loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 aale fajowy ten punk :loveu::loveu::loveu: i co za padalec go tak w pudełku na zamarznięcie wywalił :angryy::angryy::angryy: Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 A co z tym facetem Madzia co to niby chciał papuge oddać... wiesz ten co do niego szwoniłaś... przysłał to zdjęcie??? Quote
Pandisia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Hejka.Fajowy papug. A kredę białą mu dałaś? Do ogryzania oczywiście. Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Pandisia napisał(a):Hejka.Fajowy papug. A kredę białą mu dałaś? Do ogryzania oczywiście. Cioteczka Madzia zakupiła takową :p bo cioteczka Alicja wypatrzyła w sklepiku :grins: profesjonalną SEPIE dla papużków .... ale się pochwaliłam :oops::loveu: Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 apple napisał(a):A co z tym facetem Madzia co to niby chciał papuge oddać... wiesz ten co do niego szwoniłaś... przysłał to zdjęcie??? wysłał mi maila że nie posiada fotek papagai :niewiem: chory jakiś cy cóś?? nie robic fot zwierzom :niewiem: Pandisia napisał(a):Hejka.Fajowy papug. A kredę białą mu dałaś? Do ogryzania oczywiście. oczywiście że oczywiście... wapno ... sepia tak zwana ... i kolbe witaminową i patyczka i huśtawke mu zrobiłam... i basem i solarium i saune... i co tam jeszcze :hmmmm: aaaa.... pic i jeść też czasem dostanie :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a):wysłał mi maila że nie posiada fotek papagai :niewiem: chory jakiś cy cóś?? nie robic fot zwierzom :niewiem: Yhy.... srali muszki bedzie wiesna :niedowia: Quote
Pandisia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a):Cioteczka Madzia zakupiła takową :p bo cioteczka Alicja wypatrzyła w sklepiku :grins: profesjonalną SEPIE dla papużków .... ale się pochwaliłam :oops::loveu: Tyś to jest debeściara ja Ci powiem i dobrze Ci tak :cool3: . Mój papug to się nauczył mówić swoje imię po pół roku i siedział na patyku i sobie słodził "dziubuś, dziubeczek" ha ha . Papugi to są sprytne bestyjki :razz: Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 apple napisał(a):Yhy.... srali muszki bedzie wiesna :niedowia: jak bum cyk cyk... wysłałam maila :cool1: Pandisia napisał(a):Tyś to jest debeściara ja Ci powiem i dobrze Ci tak :cool3: . Mój papug to się nauczył mówić swoje imię po pół roku i siedział na patyku i sobie słodził "dziubuś, dziubeczek" ha ha . Papugi to są sprytne bestyjki :razz: buuhahahah... jak fajnie.... nasz ino skwierczy jak przypalany skwarek :evil_lol::evil_lol:ale ja go naucze....:razz::razz: ostatnio Pawcio puścił muze a ten głupek przekrzykiwał więc wpadliśmy na pomysła że go Pawcio nauczy textów i bedzie jeździł z nimi na koncerty Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a):jak bum cyk cyk... wysłałam maila :cool1: ale przeciez to nie do ciebie ino do tego papuziego:evil_lol: Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a): buuhahahah... jak fajnie.... nasz ino skwierczy jak przypalany skwarek :evil_lol::evil_lol:ale ja go naucze....:razz::razz: ostatnio Pawcio puścił muze a ten głupek przekrzykiwał więc wpadliśmy na pomysła że go Pawcio nauczy textów i bedzie jeździł z nimi na koncerty dobra mysl...... moze drugą płyte dostane:siara: Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 http://wiadomosci.onet.pl/77063,21,0,pokaz.html Tatuaż = niż społeczny i umysłowy... Nie wiem czy zauważyliście taka prosta zależność, ale jeśli tyczy się kobiet, to wytatuowane panienki zawsze chętniej dają 4 litery niż te bez tatuaży, ale jeśli tyczy się panów, to wytatuowani są zawsze ci słabo wykształceni i wykonujące kiepsko płatne prace, najczęściej fizyczne (spotkać np lekarza czy prawnika z tatuażami to nie lada sztuka) Dlaczego tak jest, macie jakieś przypuszczenia? :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 apple napisał(a):dobra mysl...... moze drugą płyte dostane:siara: :siara::siara::siara: Pawcio przekazał 3 sztuki płyty na bazarek... ale jeszcze szukam bidy której ten bazarek zrobic :multi::multi: Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Pandisia napisał(a):Hi hi hi mój TZ ma tatuaż :diabloti: masz niża społecznego i umysłowego :eviltong::eviltong::diabloti: Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a)::siara::siara::siara: Pawcio przekazał 3 sztuki płyty na bazarek... ale jeszcze szukam bidy której ten bazarek zrobic :multi::multi: To już masz dwie bo jedną poszła do mnie... ino autografy maja być....:diabloti: Quote
Pandisia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a):masz niża społecznego i umysłowego :eviltong::eviltong::diabloti: i nawet psa mam z tatuażem tylko ja jestem taki qrka wyż umysłowy , chyba czas to zmienić, lecę po monte bo tam ostatnio były takie przyklejane tatuaże.:eviltong: :evil_lol: Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 taką kartke mamy powieszona na sklepie :roll::roll::evil_lol::evil_lol: NOWA PŁYTA C.S „Przestroga” 13 zł z autografami 25 zł :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a):taką kartke mamy powieszona na sklepie :roll::roll::evil_lol::evil_lol: NOWA PŁYTA C.S „Przestroga” 13 zł z autografami 25 zł :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: Hmmmmmmmmmmm..........a nie chce wspominac że miałam obiecaną :cool1:....... to może jakiś upuścik :cool3: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 :placz::placz::placz: mam psa wybraka ...ułoma i jeszcze kase za niego zapłaciłam :diabloti:... masakra .....:mad: Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a)::placz::placz::placz: mam psa wybraka ...ułoma i jeszcze kase za niego zapłaciłam :diabloti:... masakra .....:mad:Buhahahahahahahahahahah...a co sie stanęło Alu???? Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 apple napisał(a):Hmmmmmmmmmmm..........a nie chce wspominac że miałam obiecaną :cool1:....... to może jakiś upuścik :cool3: poka gdzie i kto ci obiecał HĘ... :razz::razz::eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 apple napisał(a):Buhahahahahahahahahahah...a co sie stanęło Alu???? Ozzy ma tatułasz Ozzy ma tatułasz :ylsuper::ylsuper: dno totalne i jełop zaNIŻony :eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 apple napisał(a):Buhahahahahahahahahahah...a co sie stanęło Alu???? mój pies ma tattoo... mój TZ bedzie miał tattoo mój syn planuje tattoo rodzina degeneratów :mdleje: Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a):mój pies ma tattoo... mój TZ bedzie miał tattoo mój syn planuje tattoo rodzina degeneratów :mdleje: bleeee... brzydze sie tatuażami :cool1: Quote
Recommended Posts