Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:multi::multi::multi:a ja widziałam PUNKa :loveu::loveu::loveu:w domeczku ....i powiedziałam Klocuś poka ptaszka :roll::oops:....i Klocuś pobiegł do klateczki :loveu::loveu:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Pandisia napisał(a):
Hejka.Fajowy papug. A kredę białą mu dałaś? Do ogryzania oczywiście.

Cioteczka Madzia zakupiła takową :p bo cioteczka Alicja wypatrzyła w sklepiku :grins: profesjonalną SEPIE dla papużków .... ale się pochwaliłam :oops::loveu:

Posted

apple napisał(a):
A co z tym facetem Madzia co to niby chciał papuge oddać... wiesz ten co do niego szwoniłaś... przysłał to zdjęcie???

wysłał mi maila że nie posiada fotek papagai :niewiem: chory jakiś cy cóś?? nie robic fot zwierzom :niewiem:
Pandisia napisał(a):
Hejka.Fajowy papug. A kredę białą mu dałaś? Do ogryzania oczywiście.

oczywiście że oczywiście... wapno ... sepia tak zwana ... i kolbe witaminową i patyczka i huśtawke mu zrobiłam... i basem i solarium i saune... i co tam jeszcze :hmmmm: aaaa.... pic i jeść też czasem dostanie :evil_lol::evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
wysłał mi maila że nie posiada fotek papagai :niewiem: chory jakiś cy cóś?? nie robic fot zwierzom :niewiem:
Yhy.... srali muszki bedzie wiesna :niedowia:

Posted

Alicja napisał(a):
Cioteczka Madzia zakupiła takową :p bo cioteczka Alicja wypatrzyła w sklepiku :grins: profesjonalną SEPIE dla papużków .... ale się pochwaliłam :oops::loveu:

Tyś to jest debeściara ja Ci powiem i dobrze Ci tak :cool3: . Mój papug to się nauczył mówić swoje imię po pół roku i siedział na patyku i sobie słodził "dziubuś, dziubeczek" ha ha . Papugi to są sprytne bestyjki :razz:

Posted

apple napisał(a):
Yhy.... srali muszki bedzie wiesna :niedowia:

jak bum cyk cyk... wysłałam maila :cool1:

Pandisia napisał(a):
Tyś to jest debeściara ja Ci powiem i dobrze Ci tak :cool3: . Mój papug to się nauczył mówić swoje imię po pół roku i siedział na patyku i sobie słodził "dziubuś, dziubeczek" ha ha . Papugi to są sprytne bestyjki :razz:

buuhahahah... jak fajnie.... nasz ino skwierczy jak przypalany skwarek :evil_lol::evil_lol:ale ja go naucze....:razz::razz: ostatnio Pawcio puścił muze a ten głupek przekrzykiwał

więc wpadliśmy na pomysła że go Pawcio nauczy textów i bedzie jeździł z nimi na koncerty

Posted

clockwork napisał(a):

buuhahahah... jak fajnie.... nasz ino skwierczy jak przypalany skwarek :evil_lol::evil_lol:ale ja go naucze....:razz::razz: ostatnio Pawcio puścił muze a ten głupek przekrzykiwał

więc wpadliśmy na pomysła że go Pawcio nauczy textów i bedzie jeździł z nimi na koncerty
dobra mysl...... moze drugą płyte dostane:siara:

Posted

http://wiadomosci.onet.pl/77063,21,0,pokaz.html

Tatuaż = niż społeczny i umysłowy...

Nie wiem czy zauważyliście taka prosta zależność, ale jeśli tyczy się kobiet, to wytatuowane panienki zawsze chętniej dają 4 litery niż te bez tatuaży, ale jeśli tyczy się panów, to wytatuowani są zawsze ci słabo wykształceni i wykonujące kiepsko płatne prace, najczęściej fizyczne (spotkać np lekarza czy prawnika z tatuażami to nie lada sztuka)

Dlaczego tak jest, macie jakieś przypuszczenia?

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

apple napisał(a):
dobra mysl...... moze drugą płyte dostane:siara:

:siara::siara::siara:
Pawcio przekazał 3 sztuki płyty na bazarek... ale jeszcze szukam bidy której ten bazarek zrobic :multi::multi:

Posted

clockwork napisał(a):
:siara::siara::siara:
Pawcio przekazał 3 sztuki płyty na bazarek... ale jeszcze szukam bidy której ten bazarek zrobic :multi::multi:

To już masz dwie bo jedną poszła do mnie... ino autografy maja być....:diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):
masz niża społecznego i umysłowego :eviltong::eviltong::diabloti:

i nawet psa mam z tatuażem tylko ja jestem taki qrka wyż umysłowy , chyba czas to zmienić, lecę po monte bo tam ostatnio były takie przyklejane tatuaże.:eviltong: :evil_lol:

Posted

taką kartke mamy powieszona na sklepie :roll::roll::evil_lol::evil_lol:

NOWA PŁYTA

C.S „Przestroga”

13 zł

z autografami

25 zł

:diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

clockwork napisał(a):
taką kartke mamy powieszona na sklepie :roll::roll::evil_lol::evil_lol:

NOWA PŁYTA

C.S „Przestroga”

13 zł

z autografami

25 zł

:diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:

Hmmmmmmmmmmm..........a nie chce wspominac że miałam obiecaną :cool1:....... to może jakiś upuścik :cool3:

Posted

Alicja napisał(a):
:placz::placz::placz: mam psa wybraka ...ułoma i jeszcze kase za niego zapłaciłam :diabloti:...
masakra .....:mad:
Buhahahahahahahahahahah...a co sie stanęło Alu????

Posted

apple napisał(a):
Hmmmmmmmmmmm..........a nie chce wspominac że miałam obiecaną :cool1:....... to może jakiś upuścik :cool3:

poka gdzie i kto ci obiecał HĘ... :razz::razz::eviltong::eviltong:

Posted

apple napisał(a):
Buhahahahahahahahahahah...a co sie stanęło Alu????

mój pies ma tattoo...
mój TZ bedzie miał tattoo
mój syn planuje tattoo

rodzina degeneratów :mdleje: