ATLANTYDA Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 clockwork napisał(a): a wiecie co sie mi dziś przydarzyło??? wychodze z poczty ... wieczór... ciemno... za plecami słysze miaaau.... miaaauuuu... obracam sie nic nie widze... przyglądam sie ... dwoje zielonych oczu (jak milka czarny kot i zielone oczy) udaję że nie widze... w duchu klnę... oddalam się... a im dalej ide tym bliżej siebie słysze miaauuuuu.... dochodze do świateł latarni ... patrze kot... czarny :mdleje: reprodukcja Milki :crazyeye::crazyeye: robie KSZZZZZZZ ... i tupam nogą.. kicia ucieka.... nie wspomne że prawie wpadła pod auto:roll: za jakie grzechy ne mnie tak prześladują :mad::mad: Hej cioteczko :lol:nie za grzechy tylko dobre uczynki wiedzą że krzywdy im nie dasz zrobić do byle kogo by nie lazły Quote
clockwork Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Hej cioteczko :lol:nie za grzechy tylko dobre uczynki wiedzą że krzywdy im nie dasz zrobić do byle kogo by nie lazły niech se idą do byle kogo bo ja już umywam ręce od pomocy :eviltong::eviltong: Quote
ATLANTYDA Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 clockwork napisał(a):niech se idą do byle kogo bo ja już umywam ręce od pomocy :eviltong::eviltong: OJ widzę syndrom wypalenia trza Ci relaxu Quote
teqquila Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 hehe Pawcio ja zrelaksuje hihihi:evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 kotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
teqquila Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Klockowa kicic kicic :evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ice_t napisał(a):mój nie jest ani pierdzący ani węszący ale ma strasznie śmierdzące łapy - przyda sie na coś pies ze śmierdzącymi łapami :evil_lol::evil_lol: moj jedyn kudlaty tyz mo smierdzace szłapki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze znikajaca Klockowooo :loveu::loveu: Tys jest tako kocio mateczka :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 clockwork napisał(a):no to znalazł/a... prawie sie rozpłaszczyła pod autem :diabloti: nigdy więcej znajd!!!!! sie nam dostało po doopie :roll::cool1: aaaa tam Tobie się dostało .:razz::razz:..toż to ja jestem niepoważna stara histeryczka :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....ale mnie to wali ....jak sie ktoś chce odgryść za stare dzieje :eviltong::eviltong:... a tak w ogóle ide sie zrelaxować do wyrka boś Mi już godzine temu hajli zaspiewała ..:razz::razz: i miałam sie kłaść :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 noo superrrr!!!!! cieszę się, że kicia ma domek już zaklepany :laola: :multi: niepotrzebnie tyle emocji było, ale kto mógł wiedzieć, że domek się znajdzie... cieszę się baaaardzoooooo :drinking: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 malawaszka napisał(a):noo superrrr!!!!! cieszę się, że kicia ma domek już zaklepany :laola: :multi: niepotrzebnie tyle emocji było, ale kto mógł wiedzieć, że domek się znajdzie... cieszę się baaaardzoooooo :drinking: Waszeczko :razz::razz: widać czasem potrzeba troszkę adrenaliny ;)... a najgorzej jak ktoś wpada między wiersze i nie czyta a potem domaga się jasności :diabloti:...to co recenzenta każdemu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hand: Bereczek :loveu::loveu:to ja Twoja Czarna ... Wronka :grins: przyniosłam Ci kawę ... Quote
jonQuilla Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 eO eO eO eO eO :) cześć :multi::multi::multi::multi: Madziu zwierzaki wyczuwają w Tobie dobrego człowieka skoro tak lgną do Ciebie :eviltong: Quote
BeaC Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a):no ale przez to ze miałaby iść do schronu zostałyśmy potworami :cool1::cool1:...a ja z racji czerwonej czcionki :razz::razz:histeryczką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kicie nawet w schronie nie zostałaby pozbawiona naszego wsparcia i dalszej walki o domek a ten ktoś ........... naprawdę szuka dziury w całym?? przecież nie można uratować i dać domu wszystkim bezdomnym kotom, bo kotki się rozmnażają w postępie geometrycznym.i jak sa nierozsądni ludzie , którzy się nie przejmują, że kotka się koci trzy razy do roku!!!!! po za tym nie każdy kot łażący wieczorowa pora musi być bezdomny.....koty tak mają, że prowadzą nocny tryb życia moje obie kotki bardzo często nie wracają na noc, wychodzą wieczorem a jak jest ciepło to do domu docierają co drugi, trzeci dzień i nie sa bezdomne:crazyeye: Alicja napisał(a):jak erotyka to na całego apple napisał(a):Taak to znika....a jak tylko o erotyce sie mówi to hop... i juz jest... no no no:razz::diabloti: Alicja napisał(a):no co ja skromna taka jestem ...naumieć się chcialam eeeeeeeee jak sa jakieś fajne tematy to mnie nie ma:placz::placz::placz: cześć Madzia.................bo to w końcu u Ciebie jestem:diabloti: głupimi ludźmi nie należy się przejmować............... szkoda czasu i nerwów:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Madziu chono juszzz do nas......... smutno nam bez ciebie........ nie smutaj jusszzz :loveu: Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 CIIIIIIIIIIIIII wynaturzam sie na kotkowym.... :diabloti: Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a):CIIIIIIIIIIIIII wynaturzam sie na kotkowym.... :diabloti:Oooooooo jest niebiesko:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
agbar Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 malawaszka napisał(a):noo superrrr!!!!! cieszę się, że kicia ma domek już zaklepany :laola: :multi: niepotrzebnie tyle emocji było, ale kto mógł wiedzieć, że domek się znajdzie... cieszę się baaaardzoooooo :drinking: emocje byly potrzebne:diabloti:dzieki temu watek byl na gorze:diabloti: co prawda my z Alicja wyszlysmy na te gupie ale co tam...KICIA MA DOM..a ja sie upewnilam w tym ze jest na dogo grupa ludzi ktorzy maja wech absolutny i zawsze trafia tam gdzie dzieje sie COSSSSS:diabloti: poza tym tu chyba moge powiedziec....wiedzialysmy z Ala ze kicia juz znalazla pancie wiec pozwolilysmy sobie na szalenstwo...:evil_lol: clockwork napisał(a):CIIIIIIIIIIIIII wynaturzam sie na kotkowym.... :diabloti: masz racje...u ciebie nie mozna se nabic postow:-( tez se tam ide:diabloti: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a):CIIIIIIIIIIIIII wynaturzam sie na kotkowym.... :diabloti: aaaaaaaaaaaa......................już siem bojem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: poszłaś se posty ponabijać :diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a):aaaaaaaaaaaa......................już siem bojem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: poszłaś se posty ponabijać :diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:Ej nie byććie takie.... zdradźcie nam gdzie ta nabijalnia postów jest:diabloti::razz: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 apple napisał(a):Ej nie byććie takie.... zdradźcie nam gdzie ta nabijalnia postów jest:diabloti::razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....na kotkowym .....:diabloti: Quote
ice_t Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 cześć szalone dziewczyny nabijające sobie posty na watku kotecka :evil_lol::evil_lol: ja tez juz tam dziś byłam:eviltong: Quote
malawaszka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 agbar napisał(a):emocje byly potrzebne:diabloti:dzieki temu watek byl na gorze:diabloti: co prawda my z Alicja wyszlysmy na te gupie ale co tam...KICIA MA DOM..a ja sie upewnilam w tym ze jest na dogo grupa ludzi ktorzy maja wech absolutny i zawsze trafia tam gdzie dzieje sie COSSSSS:diabloti: ale domek i tak nie na dogo się znalazł :eviltong::evil_lol: heh kurde musze chyba iść na kurs wyostrzania węchu bo omija mnie wiele :shake::placz::diabloti: Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 agbar napisał(a): masz racje...u ciebie nie mozna se nabic postow:-( tez se tam ide:diabloti: Alicja napisał(a):aaaaaaaaaaaa......................już siem bojem :evil_lol: poszłaś se posty ponabijać :diabloti::eviltong: eeeee.... wpadłam na fajny pomysł ....:razz::razz: Alicja Zarejestrowany: Jan 2003 Miasto: Rybnik Postów: 5525 clockwork Zarejestrowany: Oct 2006 Miasto: Jastrzębie CITY Postów: 1641 agbar Zarejestrowany: Oct 2005 Miasto: Ober-Ramstadt Postów: 465 DILEROWA!!!!!! kto pierwszy.... czy ty dobijesz do ilości moich postów (1641) czy ja do ilości postów Ali (5525) :diabloti: Ala... ty nie bierzesz udziału w zabawie :eviltong::eviltong: START!!!!:evil_lol::evil_lol: ATLANTYDA napisał(a):Hejo :multi: hejka kaffko :loveu: apple napisał(a):Ej nie byććie takie.... zdradźcie nam gdzie ta nabijalnia postów jest:diabloti::razz: na kotkowym :eviltong: Alicja napisał(a)::evil_lol:....na kotkowym .....:diabloti: nie powtarzaj :grins: ice_t napisał(a):cześć szalone dziewczyny nabijające sobie posty na watku kotecka :evil_lol: ja tez juz tam dziś byłam:eviltong: widziałam cie tam.... dzięki wogóle za wsparcie dla kotecka ;) Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a):eeeee.... wpadłam na fajny pomysł ....:razz::razz: Alicja Zarejestrowany: Jan 2003 Miasto: Rybnik Postów: 5525 clockwork Zarejestrowany: Oct 2006 Miasto: Jastrzębie CITY Postów: 1641 agbar Zarejestrowany: Oct 2005 Miasto: Ober-Ramstadt Postów: 465 DILEROWA!!!!!! kto pierwszy.... czy ty dobijesz do ilości moich postów (1641) czy ja do ilości postów Ali (5525) :diabloti: Ala... ty nie bierzesz udziału w zabawie :eviltong::eviltong: START!!!!:evil_lol::evil_lol: aaaaaaaaaaaaaaaaaa.........a ja też chciałam biegać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: na kotkowym :eviltong: no na kotkowym :p nie powtarzaj :grins: papuga :eviltong: nareszcie troszeczkę niebiewskiego :multi::multi::loveu: Quote
Recommended Posts